موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اره عزیزم منم نگران چک خوردنم بخاطر اینکه باز باید 3-4 تومن بدم واسه سفر دوم!! تازه ما میخوایم جشن هم بگیریم که نمیدونم واقعا چکار باید بکنم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بچهها مگه نمیشه اون موقعی که میریم ویزا رو بگیریم از همونجا بریم US که یه هزینهٔ سفر کم بشه؟
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-05 ساعت 12:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-05 ساعت 12:24 توسط payamkj.)
سلام به همگی ، الهه جون خوشحالم دوباره میبینمت و امیدوارم هر چه زودتر نوبتت بشه ،جودی هم ایشاالله یه ضرب ویزاشو میگیره . نمیدونم مرسده رفت یا هنوز ایرانه ، بچه های دیگه هم امیدوارم به زودی نوبتشون بشه ، من هم درحال سماق مکیدن هستم و هر روز چک کردن این سایت لعنتی که کی شمارم میاد ، دم عید هم شده ، بلیط ها هم که ......... هفته پیش با دلار 3650 بلیط یه طرفه به لوسانجلس 5 و خورده ای حالا آنکارا رو نمیدونم یه رفت و برگشت هم به اونجا دارم ، خدا لعنتشون کنه آخه از کجا بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این اینترنت هم که بازی درآورده ، مشترک پارس آنلاینم از 2 هفته پیش به هیچ وجه نمیتونم نه تو اسکایپ نه oovoo نه یاهو ویدو چت کنم ، پارس آنلاین میگه از مخابرات سرعت رو آوردن پایین مخابرات میگه به ما هیچ ربطی نداره ، دلم واسه نامزدم تنگ شده میخوام ببینمش
(2013-02-05 ساعت 10:02)sara mas نوشته: بچهها مگه نمیشه اون موقعی که میریم ویزا رو بگیریم از همونجا بریم US که یه هزینهٔ سفر کم بشه؟
اگه ایران دیگه کاری نداشته باشی میشه ولی من خودم نزدیک 40 ، 50 کیلو بار دارم ، هنوز سرکارم تصفیه نکردم و خیلی کارای دیگه ، بعضی ها هم میخوان برگردن اینجا جشن بگیرن و ........
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
نوشی جون من سرعتم خیلی خوبه! عجیبه که میگن مخابرات سرعتو کشیده پایین ولی اینم بگم یه وقتایی به قدری سرعت میاد پایین که مجبور میشم مهاجرسرارو با قند شکن باز کنم!!! یکی دو روز صبر کن ببین چی میشه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-05 ساعت 13:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-05 ساعت 13:38 توسط lotusss.)
بچه هایی که منتظر جواب کلیرنس هستید می دونم که چه روزای سختی رو می گذرونید..برای من هر روز که می گذشت ناامیدیم بیشتر می شد ...از صبح تا شب دستم به هیچ کاری نمی رفت...بعضی وقتها هم فکرای مسخره به سرم می زد که نکنه مثلا تشابه اسمی با یه ترو ریس ت داشته باشم ...در شرف دیوانگی و افسردگی بودم که بعد از 48 روز جواب اومد...(بماند که این وسط بعضی ها هر روز زنگ می زدن که ببینن جواب اومد یا نه و حسابی رو مخم پاتیناژ می رفتن...از اون طرف هم که دلار هر روز گرونتر و ...) اممممممممممما بلاخره تموم شد همونطوری که برای شماهایی که چک خوردین تموم می شه...امما من الان افسوس این رو می خورم که ای کاش اون موقع به جایی عزلت نشینی چرا روی زبانم کار نکردم...به همتون پیشنهاد می کنم تا ایران هستید رو زبانتون خیلی کار کنید...(من خیلی زبانم بد نیست و 3 سال پیش هم تافل گرفتم...اما listening خیلی مهمه و فکر می کنم بیشتر ما تازه وارد ها تو همین مشکل داریم...بهتون پیشنهاد می کنم فیلم آمریکایی با زیر نویس انگلیسی زیاد ببینید ...این روش اینجا به من خیلی کمک کرد) اینجوری فکرتون رو هم می تونید از نگرانیا کمی دور کنید....امیدوارم همتون هر چی زودتر کارتون درست شه.....
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
الاهه جون چرا اینقدر دیر بهت خبر مصاحبه رو میخان بدن؟؟ الان فکر کنم 2 ماه شده که پروندت تکمیل هست..همین روزا باید خبر مصاحبه رو بدن که!!!!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-05 ساعت 14:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-05 ساعت 15:02 توسط kamela.)
الاهه جون اخه کدوم خونه پیشش 8 تومانه؟نه بابا اصلا پیدا نمیشه...دوست من تازه ازدواج کرده و دنبال خونه .داره دیوونه میشه پیش 20 تومان داد با ماهی 1 ملیون برای خونه 90 متری..تازه ساز هم نیست و قدیمی....جاش هم پایین شهر نیست چون به هر حال نمیتونه اونجاها زندگی کنه..سعادت اباد...ولی خیلی افتضاحه خیلیییییی....
من خیلی استرس دارم بچه ها...همین روزا ان وی سی جواب ایمیلم رو میده...اگه بگه هنوز نامه شما رو نگرفتیم که غمی نیست چون کلا قبل از اینکه وکیل لعنتی پست کنه من اشتباها ایمیل دادم به ان وی سی که چه خبر از پرونده ما....ولی اگه بگه فلان چیز کمه چیکار کنم؟به خدا دیگه خسته شدم...حوصله اینکه باز یک چیز دیگه جور کنم برای ان وی سی رو ندارم....بچه ها من 3 سالو نیمه درگیر پروندم...خسته شدم..الان اگه بگن پروندت تکمیل و 2 سال دیگه شوهرت ویزا میگیره خوشحال میشم..ولی اینکه بخام دوباره چیزی برای ان وی سی جور کنم تحملش رو ندارم..
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
جودی چه حالی داررررررری...خیلی حس خوبی...امشب همسرت رو میبینی.وااااااای..من تجربش رو دارم که بعد از کلی دوری شوهرم رو دیدم.چی تو دلته الاااااااان
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-05 ساعت 15:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-05 ساعت 15:11 توسط girl.)
دقیقا میفهمم چی میگی کاملا جونم.. یادمه وقتی منتظر بودم بهم نوبت مصاحبه بدن میگفتم بگن 6 ماه دیگه من صبر میکنم و کلی هم خوشحال میشم.. وقتی بهم نوبت دادن واسه 27 روز بعد میگفتم کاش واسه 2 هفته دیگه نوبت میدادن!!! فهمیدم یه مشکل ریشه ای دارم باید حلش کنم
وای کاملا این چند روز اصلا حس خاصی نداشتم البته همه فکر میکردن الکی میگم ولی واقعا هیچ حسی نداشتم ولی امروز از موقعی که بیدار شدم خیلی استرس دارم ولی نمیدونم استرس سفر خودمه یا استرس دیدن یارررر!!!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-05 ساعت 15:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-05 ساعت 15:54 توسط الهه سابق.)
کاملا جان من الان 1 ماه و 2 روزه پروندم تکمیل شده و بخاطر اشتباه احمقانه ای که مرتکب شدم و درخواست تغییر سفارت دادم، زمانم صفر شد. یعنی از الان باید 2 ماه منتظر بمونم واسه نامه مصاحبه. البته مطمئن نیستم ولی اینطور بنظر میرسه
تازه دیوانه ها بجای ایروان انداختن ابوظبی. 2 تا ایمیل من و شوهرم زدیم هر دومونم 2 بار زنگ زدیم و گفتیم ایروان. بخدا اینا با ازدواجیا لج دارن
سارا جان اگه برگردی ایران و از اینجا بلیط بگیری خیلی ارزونتر درمیاد.
بلیط آمریکا از دبی مثلا بود 2000 دلار یا از ایروان هم همینطور. از آنکارا بالای 2000 تا بود و از استانبول به آمریکا یه کم گرونتر از ایران به آمریکا بود.
کاملا به صرفه است که برگردید ایران و از اینجا بلیط بخرید
کاملا جان ببینیم چی میشه دیگه، من بجای تو خسته شدم. اه
امروز برای نوبت دوم ام ام آر رفتم پاستور که وارد کارتم کنه، یه خانوم سیتیزن که واسه شوهر و پسر 3 سالش اقدام کرده بود اونجا بود، گفت فقط 9 ماه کارش طول کشیده و الان منتظر نامه مصاحبه است!! نمیدونم ما مهاجرسراییا انگار هممون مشکل پیدا میکنیم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از همتون.. بچه ها خیلیییی دعا کنید واسم.. اول دعا کنید استرسم کم بشه بعد واسه ویزای یکضرب :p