کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
جودی خوش بحالت که شوهرتو میبینی. خیلی واست خوشحالم عزیزم
من 99 درصد مطمئنم یکضرب میگیری عزیزم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، arian307 ، leila.e ، payamkj ، Tomas ، mercedeh2011
به قول دختر خواهرم من هفتم (رفتم)
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.. دعااااا فراموش نشههههه Smile
دوستون دارم خیلی زیااااد Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، kamela ، dinadino228 ، leila.e ، shabnam.84 ، سانازی ، negi ، Tomas ، mercedeh2011
خدا به همراهت عزیزززززززززززززززم Smile Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، leila.e ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-05 ساعت 15:57)الهه سابق نوشته:  جودی خوش بحالت که شوهرتو میبینی. خیلی واست خوشحالم عزیزم

چرا وقتی من میخواستم برم از این اطمینان ها هیچ کس نداشت؟ Sad
ضمن این که الاهه فکر کنم حرفایی که من زدم باعث شد تو سفارتت رو عوض کنی.. هر چند قویا بر این باورم که بهترین کار رو کردی و هیچی هم که نشده باشه اقلا گیر اورانگوتان نیوفتادی و تو این وضعیت 300 400 دلار سرت کلاه نرفت خودش خوبه...اما بازم اگر فکر میکنی کار اشتباهی کردی من از خودت و شوهر محترم معذرت میخوامSad
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، dinadino228 ، leila.e ، payamkj ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011
جودی جون امشب میری انکارا؟کی میری؟؟الان کجاااا رفتی؟هرجا که رفتی به سلامت..بوووووس
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، leila.e ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011
جودییی موفققق باشییییییی و حسابی بت خوش بگذرهههههه
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، leila.e ، payamkj ، Tomas ، mercedeh2011
ارین با اراده..جودی کجا رفت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، leila.e ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-05 ساعت 16:32)kamela نوشته:  ارین با اراده..جودی کجا رفت؟

رفت تا سر کوچه شیر بگیره.. رفت انکارا دیگه مامان جانCool

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، leila.e ، kamela ، payamkj ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011
آرین،،، خیلی طنز خوبی دارررری... همیشه خنده به لبها میاری با نوشته هات....مرسی...Big Grin
مامان کاملا خانوم، جودی الان رفت تهران، به استقبال همسرWink
اگه اشتباه نکنم هفته آینده میره آنکاراShy
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، leila.e ، kamela ، payamkj ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011
اااا؟اخه گفت امشب میره فرودگاه استقبال شوهرش..من فکر کردم شوهرش میره اهواز و بعد باهم میرن انکارا

اره دینا جون..فکر کنم اینجوری باشه..چون گفت میره فرودگاه...فکر نکنم الان بره انکارا

ارین...تو که خبر داری میخاد شیر پر چرب بگیره یا کم چرب؟
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، arian307 ، الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-05 ساعت 17:44)kamela نوشته:  اااا؟اخه گفت امشب میره فرودگاه استقبال شوهرش..من فکر کردم شوهرش میره اهواز و بعد باهم میرن انکارا

اره دینا جون..فکر کنم اینجوری باشه..چون گفت میره فرودگاه...فکر نکنم الان بره انکارا

والا منم تازه الان فهمیدم میخواد کلا نون بخره... فکر کردم میره انکارا الان نگو داره میره تهران... آخه من تا الان نمیدونستم جودی تهران نیستSad
کاملا تو کجا انتخاب کردی سفارتت رو ؟

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-05 ساعت 18:20)arian307 نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 17:44)kamela نوشته:  اااا؟اخه گفت امشب میره فرودگاه استقبال شوهرش..من فکر کردم شوهرش میره اهواز و بعد باهم میرن انکارا

والا منم تازه الان فهمیدم میخواد کلا نون بخره... فکر کردم میره انکارا الان نگو داره میره تهران... آخه من تا الان نمیدونستم جودی تهران نیستSad
کاملا تو کجا انتخاب کردی سفارتت رو ؟

بچه ها من الان زنگ زدم پارس آنلاین ، هی میگه کندی سرعت تو تهران سراسریه ، تو رو خدا بگین چی کار کنم ؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، dinadino228 ، arian307 ، Tomas ، mercedeh2011
ارین جان..راستش ما انتخاب نکردیم اصلا..حالا نمیدونم وکیل انتخاب کرده بوده یا نه..ولی وقتی برامون کیس نامبر اومد با ANK شروع میشد که فکر کنم یعنی انکارا.درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، arian307 ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-05 ساعت 16:17)arian307 نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 15:57)الهه سابق نوشته:  جودی خوش بحالت که شوهرتو میبینی. خیلی واست خوشحالم عزیزم

چرا وقتی من میخواستم برم از این اطمینان ها هیچ کس نداشت؟ Sad
ضمن این که الاهه فکر کنم حرفایی که من زدم باعث شد تو سفارتت رو عوض کنی.. هر چند قویا بر این باورم که بهترین کار رو کردی و هیچی هم که نشده باشه اقلا گیر اورانگوتان نیوفتادی و تو این وضعیت 300 400 دلار سرت کلاه نرفت خودش خوبه...اما بازم اگر فکر میکنی کار اشتباهی کردی من از خودت و شوهر محترم معذرت میخوامSad
آرین چی میگی؟!!
اف بی آی به پرونده جودی وقتی توی ان وی سی بود گیر داده بود!!! 5-6 ماه توی ان وی سی درگیر اف بی آی بود فقط. خوب الان معلومه که دیگه بهش چک نمیخوره.
اصلا و ابدا بخاطر حرف تو نبود که سفارتو عوض کردم. چه حرفایی میزنیا!! این سایت لعنتی cscمنو گول زد. نوشته بود ارمنستان توی ژانویه وقت میده و ترکیه توی می (که الان شده جون) من خنگ هم نفهمیدم این وقتهایی که داره میگه واسه ویزاهای غیرمهاجرتیه و فکر کردم واسه ما هم همینطور وقت میدن. واسه همین درنگ نکردمو درخواست تغییر سفارت دادم که بعدش فهمیدم ازدواجیا اصلا برنامه وقت دهی شون فرق میکنه و ربطی به اون سایت نداره
از حرفت خیلی ناراحت شدم. من کی گفتم تقصیر توئه؟!! شوهر منم عادتشه همش سر من غر بزنه

تازه تو جزو بهترین بچه های اینجایی و به همه خیلی کمک میکنی و همه دوستت دارن
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، arian307 ، سانازی ، kamela ، Tomas ، mercedeh2011
نوش خانوم، شایدم درست بگه ، بعضی وقتا ۱-۲ روزی پیش میاد که همه جا سرعت پایینه...!
اسم اینترنتی که من استفاده میکنم، (( شهراد)) هست. با سرعت ۵۱۲ یا ۲۵۶ میشه راحت از اسکایپ استفاده کنی.
حتما بازم هست جاهای دیگه ، ولی من فقط اینو میدونم که خودم دارم. چون راضیم.
اینم آدرسش:
http://crm.shahrad.com/
اطلاعات تماس با شهراد شبكيه
تلفن: 02144091122
دورنما: 02144083160
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، arian307 ، سانازی ، kamela ، payamkj ، Tomas ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان