کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
تازه فایروال آنتی ویروسمم غیر فعال کرده بودم به توصیه اون احمقا. الان فعالش کردم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-04 ساعت 21:49)الهه سابق نوشته:  تازه فایروال آنتی ویروسمم غیر فعال کرده بودم به توصیه اون احمقا. الان فعالش کردم

نمیشه که مادرم Big Grin ... واسه انتی ویروست فعال بوده دیگه که بت پیغام داده...حلا اون برنامه رو نصب کن که کل شبکت رو مانیتور کنی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، mercedeh2011
بخدا غیرفعال بود آرین. بعد که فعالش کردم دیگه اینترنتم به کل قطع شد و اصلا send و receive نداشت. دوباره غیر فعالش کردم اینترنتم راه افتاد. 10 بار امتحان کردم دیدم اگه فایروال آنتی ویروسم فعال باشه اینترنتم قطع میشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-04 ساعت 03:17)laili نوشته:  سارا جان شما درست رفتی و لینکی که دادی معتبره ..پس جای نگرانی نیست . فقط تعجبم که چطور وب سایت همچین ارگانی اینطوریه ..نه دکمه ی سرچش کار میکنه هر شماره ای هم بزنی همون پیغام پروسس شدن رو میده .من الان این شماره رو زدم باز همون پیغام رو داد .
Results for Case No.:20082323232323
همونطوری که یکی از دوستان هم گفت به این روش میگن فیشینگ و واقعا برای همچین وبسایتی عجیبه .
خدا رو شکر خطر رفع شد ولی من همچنان به پیغامی که این سایت میده بدبینم ..فکر میکنم اگه با ایمیل یا تلفن پرونده ات رو دنبال کنی زودتر به نتیجه برسی

ممنون از پیگیری لیلی عزیز Smile حتما تلفن می‌زنیم بهشون و این مشکل رو هم میگیم

(2013-02-04 ساعت 12:57)arian307 نوشته:  ضمن این که سارا جان اصلا تو نباید اینجا سرچ کنی شماره پروندت رو که.. بابا اینجا واسه کساییه که رفتن مصاحبه و الان منتظر کلیرشون هستن...
به تو از طریق ایمیل خبر میدن اما اگر ندادن چرا تا الان خودت پیگیری نکردی؟
و یه پیشنهاد دوستانه... برای پیگیری اصلا تلفن نزن... خیلی بی در و پیکره و یهو دیدی نیم ساعت رو هلدی و آخر هم قطع میشی... راحت یه ایمیل بده بشون و بعد از معرفی کامل خودت هر چی سوال داری بپرس... دیگه انقدر هم نپرسی که یارو جواب نده//// تو کمتر از 3 روز هم جوابت رو میدن

راست میگی‌ آرین جان من نمیدونستم فکر می‌کردم اینجا هم می‌شه پیگیری کرد. ممنون از راهنماییت
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، girl ، arian307 ، Tomas ، mercedeh2011
به سلامتی الاهه جون..یعنی چند وقت دیگه خبر مصاحبه رو بهت میدن؟؟خداروشکر داره کم کم روز دیدار یار میرسه
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، سانازی ، girl ، shabnam.84 ، dinadino228 ، Tomas ، mercedeh2011
مرسی عزیزم باید 1.5 تا 2 ماه دیگه خبر بدن
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، girl ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، Tomas
سلام بچه ها جوووووووووووووووون...امیدوارم که همتون مثل من خوشحال باشید چون امروز کیس من اپروو شد......البته بعد از 6 ماه و 17 روز.....بچه ها nvc چقدر طول می کشه؟نا روزی که ویزام آماده می شه حساب 6 ماه رو باز کنم دیگه؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، الهه سابق ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، mercedeh2011
مرسی الهه و دینا و شبنم عزیزم Smile
منم مشترک پارس انلاینم هر موقع دچار مشکل میشم و زنگ میزنم فقط بهم میگن همه برنامه هارو ببند!!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، mercedeh2011
تبریک ارکیده جان. اگه ازدواجی هستی و اسپانسرت آمادست و همه مدارکت تکمیله، میشه رو 6 ماه حساب کرد
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84 ، ارکیده ، kamela ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-04 ساعت 22:25)الهه سابق نوشته:  بخدا غیرفعال بود آرین. بعد که فعالش کردم دیگه اینترنتم به کل قطع شد و اصلا send و receive نداشت. دوباره غیر فعالش کردم اینترنتم راه افتاد. 10 بار امتحان کردم دیدم اگه فایروال آنتی ویروسم فعال باشه اینترنتم قطع میشه

خوب by default داره کارت شبکت رو بلاک میکنه واسه این که نکنه اول فایروالش رو روشن کن.. بعد بورو تو Network details ... اینجا باید کارت شبکه ای که اینترنت ازش میگیری رو معرفی کنی.. اگر وایرلس وصل میشی احتمالا اسمش هست Wireless Network Connection اگر هم با کابل وصل میشی باید باشه Local Area Connection .. این که میگم احتمالا برای اینه که احیانا اسمش رو عوض نکرده باشی چون حالت عادی اسمشون همیناست.. بعد این که انتخاب کردی Network type رو بزار روی Trusted و بعد از اون Stealth mode رو خاموش کن و Generic رو هم روی yes بزار... تمام.
البته الان که واسه خود ویندوز رو روشن کردی نبازی نداری اما من که کارم شبکست علاوه بر فایروال خود ویندوز و فایر وال انتی ویروسم یه فایروال دیگه هم دارم... روی سرور محل کارم هم که TMG دارم که عمرا دیگه بیل گیتس هم نتونه بیاد تو شبکه... حالا این isp ها برای این که این 2 خط رو توضیح ندن میگن کلا خاموش کنSad
حالا هروقت که دیدن مثلا اینترنتتون قطع شده run رو باز کنید توش تایپ کنید cmd اینتر بزنید یه صفحه ی مشکی باز میشه.. توش بنویسین ping google.com این کار رو که کردین 4 حالت بیشتر نداره یا وصل هستین و replay میکنه یا کارت شبکتون قطعه یا مودمتون network host unreacable میده و کلا از کامپیوترتون بیرون نمیره یا time out میده که اینرنتتون قطعه و یا.... حالا تو هر کدوم به مشکل برخوردین دوباره ip مودمتون رو پینگ بگیرین ببینین replay میده یا نه... اولین کاری که باید بکنین برای تست کانکشنتون بین هر نوع شبکه ای اینه که همین دستور ping ساده رو اجرا کنین...

(2013-02-05 ساعت 00:31)ارکیده نوشته:  سلام بچه ها جوووووووووووووووون...امیدوارم که همتون مثل من خوشحال باشید چون امروز کیس من اپروو شد......البته بعد از 6 ماه و 17 روز.....بچه ها nvc چقدر طول می کشه؟نا روزی که ویزام آماده می شه حساب 6 ماه رو باز کنم دیگه؟

مبارکه ارکیده جان... تبریکککک

(2013-02-05 ساعت 00:55)girl نوشته:  مرسی الهه و دینا و شبنم عزیزم Smile
منم مشترک پارس انلاینم هر موقع دچار مشکل میشم و زنگ میزنم فقط بهم میگن همه برنامه هارو ببند!!!

جودی جون این مختص پارس انلاین نیست...من یه زمانی ادمین یکی از بخش های شاتل بودم.. اپراتور ها برای این که زیاد موضوع رو فنی نکنن کلا یا میگن ریستارت کن یا فایروال خاموش کن یا این که فرم ویر مودمتون رو باید اپدیت کنین... کلا همین Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Saeedv13 ، ارکیده ، kamela ، سانازی ، Tomas ، mercedeh2011
وای آرین چه چیزایی بلدی خوش بحالت. مرسی که امنقدر قشنگ توضیح دادی. انجام شد Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، mercedeh2011
بله همشون همینطورن .. 2 سال پیش وایمکس داشتم یبار شارژ 6 ماهه کردم و خوشحال اومدم روشن کردم دیدم هیچ پیجی باز نمیکنه.. زنگ زدم گفتن اینو ببند اونو ببند همه چیزو بستم درست نشد بعد گقتن مشکل از لپ تاپه! بعد گفتن چون از قند شکن استفاده میکنی اینجوریه خلاصه 1000 تا دلیل اوردن همینجوری شارژ من میگذشت منم هی میگفتم شاید مشکل سخت افزاریه میگفت امکاااان نداره خلاصه این که وصل نشد مودم از تهران خریده بودم بردم اونجا دیدن مشکل از مودمه بعد گفتم خوب الان 3 ماه از شارژم گذشته پولمو بدین گفت صبر کنید مدتش تموم بشه اخرشم ندادن پولو و تا همین الان تو پیچم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، kamela ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas ، mercedeh2011
وای چقدر قیمت هتلها توی دبی نسبت به ارمنستان بالااااااست
تازه الان دلار 3800 اینجوره، مصاحبه من که احتمالا 3 ماه دیگه است خدا میدونه چه شود
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011
الهه جونم تا دیروز دلار شده بود 4100 واقعا خیلی سخته سفر کردن.. همه چیز خییییلیییی گرون شده..

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، leila.e ، arian307 ، kamela ، dinadino228 ، Tomas ، mercedeh2011
میدونی دارم به چی فکر میکنم؟
خرج سفرم به دبی 3 تومنی درمیاد، 5 تومنم بلیط آمریکا میشه لابد. این خودش پول پیش خونه میشه Big Grin بهتر نیست بتمرگم سرجام؟

تازه فکر کن اگه چک بخورم یه سفر 2-3 میلیونی دیگه هم باید برم دبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، payamkj ، leila.e ، arian307 ، kamela ، dinadino228 ، shabnam.84 ، سانازی ، Tomas ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان