کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
الهه جون با اجازت یه چیزی درمورد گلوبکس اصلاح کنم . گلوبکس زیر 1هفته نمیرسونه منو شوهرم 4ساله مشتری شون هستیم. دفترشون تو تهران خیابون قایم مقام قبلا که بسته از تهران به ال ای هم قبول میکردن بفرستن بازم هرکی خواست بسته بفرسته زنگ بزنه بهشون بپرسه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، kamela ، girl ، leila.e ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 17:16)الهه سابق نوشته:  بچه ها راستی یه سوال
همسرم چون تازه 2 ماهه که اونجاست هیچ بیمه ای قبول نمیکنه که بیمش کنه میگن باید حداقل 6 ماه اینجا زندگی کنی تا ببینیم سالمی بعد بیمت میکنیم!!! نمیدونم قانون ایالت اینا اینجوریه یا همه جا اینطوره؟
حالا اگه منم برم واسه منم همینطور میشه؟ یا چون من مدیکال دادم و واکسن زدم از نظر شرکتهای بیمه سالم محسوب میشم؟

دانشگاه بیمش میکنه ولی خیلی گرونه. سالی 2500 در صورتی که بیمه های بیرون 950 دلار درمیومد واسش که بیمش نمیکنن
نکته مسخره اینه که دانشگاه، دانشجوهای خارجی رو با سالی 700 دلار بیمه میکنه ولی چون شوهر من سیتیزنه 3 برابر بیشتر ازش پول میگیرن بابت بیمه!!!
تازه الان سالی 2500 تا ازش میگیرن، من که برم و بخواد منو به بیمش اضافه کنه سالی 10000 تا میگیرن!!!!!!!!! یعنی تقریبا ماهی 900 دلار برای 2 نفر!!!! در حالیکه بیمه های بیرون واسه 2 نفر با ماهی 200 تا هم میشه بیمه کرد. مسخرست، نه؟
دانشجوی خارجی بودن بهتره انگار!!!
نه مسخره نیست. چون از دانشجوی خارجی خیلی پول شهریه می‌گیرن در حالیکه شهریه دانشجوی داخلی نصف میشه.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، kamela ، girl ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
خوب خیلیاشون فاند دارن. همسر منم که فعلا فاند نداره و هنوزم این استیت نیست و همون اندازه خارجیا داره شهریه میده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، girl ، Tomas ، mercedeh2011
"خانوم امیدوار جون"، خیلی خوشحالم که دوباره حوصله دار شدی و مینویسی و جواب همه رو میدی عزیزم...Wink
جودی بامرامCool خیلی واست خوشحالم که کلی ذوق و هیجان داری از الان واسه فردا، که خیلی لحظهء قشنگی خواهی داشت...
آرین خان ، اوقات فراغت خوبه؟ منم از صبح تا شب دارم شکلات میخورم .. فکر کنم تا کارم درست شه ۱۰۰ کیلویی میشم، تازه، هرروزم دارم کیک میپزم... آخه من کلا عاااااشق شیرینی ، شکلات ، بستنی ام.....Tongue
شبنم جون، نمیدونم چرا هنوز اقدام نکردی ولی امیدوارم شرایط هر چه زودتر واست محیا شه که کاراتو بکنی.
و برای همه و همه ............Smile
بچه ها از ندا خبری نیست!! خوبی ندا؟؟

در مورد پست هم مرسی از همه که اینقدر راهنمایی کردین.
من که باید مدارکمو بفرستم آنکارا هر وقت گفتن.Sad
میخواستم بدونم چه پستی بهتره که از آمریکا اون فرم مالی رو پست کنن واسم .
نامزدم واشنگتن D.C. هست ، گفتش فرمو که آماده کرد میبره فرودگاه ، میده مسافر بیاره.
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، shabnam.84 ، kamela ، سانازی ، girl ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
بچه ها توی اون سایته که کیس نامبرمو میزدم و میگفت پروندتون توی ان وی سی در حال پروسس هست، امروز دیدم میگه این شماره پرونده معتبر نیست!!
منم زنگیدم ان وی سی گفتن منتقلت کردیم ابوظبی و کیس نامبر جدید داد. و گفت الان ماه مارچ رو داریم وقت میدیم و شما یا اپریل میفتی یا می، البته احتمالا
اگه منتقل نکرده بودم همون مارچ توی آنکارا مصاحبه میشدم
گفته بودم ارمنستان بفرستن نمیدونم چرا ابوظبی فرستادن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84 ، simi ، Saeedv13 ، kamela ، سانازی ، girl ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-04 ساعت 19:54)الهه سابق نوشته:  بچه ها توی اون سایته که کیس نامبرمو میزدم و میگفت پروندتون توی ان وی سی در حال پروسس هست، امروز دیدم میگه این شماره پرونده معتبر نیست!!
منم زنگیدم ان وی سی گفتن منتقلت کردیم ابوظبی و کیس نامبر جدید داد. و گفت الان ماه مارچ رو داریم وقت میدیم و شما یا اپریل میفتی یا می، البته احتمالا
اگه منتقل نکرده بودم همون مارچ توی آنکارا مصاحبه میشدم
گفته بودم ارمنستان بفرستن نمیدونم چرا ابوظبی فرستادن

به به به مبارکههههههههههههههههههههههههههههه..... دیدییییی بالاخره نوبتت شدددددد.... ارمنستان هم نشد نشد.. دیگه من که ارمنستان هرچی داشت بت گفتم.. ترکیه رو هم جودی میگه... تو هم میری ابوظبی و میای و تعریف میکنی... الاهه شنیدم یکی از جاذبه هاشون سوسماره... دیگه چی از این بهتر... سافاری هم میری و کلی بت خوشمیگذره... داداش من رفته بود شتر هم سوار شد که به نظرم خیلی جالب بود... داده بود دوست دخترش ازش فیلم گرفته بود.. یه لحظه فکر کردم رفته جنگ صفین...میدونم تا تو بری و بیای هم من هنوز منتظر چک هستم....
مبارکه دخترررررر.. مبارکهههه.. کلی خوشحال شدم که از ان وی سی خراب شده اومد بیرون پروندت

(2013-02-04 ساعت 19:35)dinadino228 نوشته:  آرین خان ، اوقات فراغت خوبه؟ منم از صبح تا شب دارم شکلات میخورم .. فکر کنم تا کارم درست شه ۱۰۰ کیلویی میشم، تازه، هرروزم دارم کیک میپزم... آخه من کلا عاااااشق شیرینی ، شکلات ، بستنی ام.....Tongue

اصلا خوب نیست... کلا بی حوصله شدم.. همش دارم فیلم میبینم و شکلات میخورم... بیرون هم نرفتم از روزی که اومدم.... امیدوارم این روزای به درد نخور تموم شه زودی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، girl ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
مرسی آرین جان مرسی
البته هنوز تا وقتی نوبتمو اعلام کنن در خدمتشون هستم. احتمالا 1.5 تا 2 ماه دیگه نامم بیاد و همونطور که خانومه گفت اپریل یا می مصاحبم باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، kamela ، girl ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
آرین کمکککک
الان یه پیغام اومد روی سیستمم که یه نفر دیگه با یه کامپیوتر دیگه داره از آی پی شما استفاده میکنه. این یعنی چی؟ آخه تو این چیزارو بلدی. من اصلا بلد نیستم.
میترسم
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، girl ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-04 ساعت 21:04)الهه سابق نوشته:  آرین کمکککک
الان یه پیغام اومد روی سیستمم که یه نفر دیگه با یه کامپیوتر دیگه داره از آی پی شما استفاده میکنه. این یعنی چی؟ آخه تو این چیزارو بلدی. من اصلا بلد نیستم.
میترسم

این پبغام باید از طرف انتی ویروست باشه.. اگر اینطوره احتمال 90% آنتی ویروست باید nod 32 باشه که این پیغام رو بده که خودشم فایروال داره... اگر اینطوره جای نگرانی نیست و ای پی مودمت داره عوض میشه در حین استفاده که بت گذارش attack داده...
اگر اینایی که گفتم نیست بیشتر توضیح بده بدونم این پیغام رو کجا دید و ای پی که نشون داد چی بود
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، Saeedv13 ، dinadino228 ، kamela ، girl ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
نه نود نیست بیت دیفندره
یه پنجره کوچیک اومد که علامت وارنینگ روش داشت و فقط نوشته بود آی پی ات داره توسط کامپیوتر دیگه ای استفاده میشه. همین. هیچی دیگه ننوشته بود. انقدر ترسیدم که فورا بستمش. اصلا نفهمیدم از طرف آنتی ویروسم بود یا از طرف برنامه دیگه ای

بعدشم من فایروالمو بخاطر استفاده از اینترنت پرسرعت بستم. پار آنلاین بهم گفت ببندش
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، girl ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-04 ساعت 21:10)الهه سابق نوشته:  نه نود نیست بیت دیفندره
یه پنجره کوچیک اومد که علامت وارنینگ روش داشت و فقط نوشته بود آی پی ات داره توسط کامپیوتر دیگه ای استفاده میشه. همین. هیچی دیگه ننوشته بود. انقدر ترسیدم که فورا بستمش. اصلا نفهمیدم از طرف آنتی ویروسم بود یا از طرف برنامه دیگه ای

اگر یه باکس کوچیک بالای ساعت کامپیوترت باز شده همون فایروال انتی ویروسته که عوض شدن ای پی مودمت رو یه عنوان اتک شناخته و یا این که تو سایتی رفتی که از طرف بیت دیفندر بلاک شده .. اصلا چیز مهمی نیست...
روی وایرلس خونه پسورد داری حتما.. که امیدوارم 1 تا 9 نباشه.. من پسورد همه ی همسایه هامون رو در آوردم باور کن 80% 1 تا 9 پسوردشون و ظرف 10 دقیقه هک میشه...
این برنامه رو هم دانلود کن.. زیاد سخت نیست... اول همه ی کامپیوتر های تو شبکت رو اسکن میکنه بعد خودت اونایی که میشناسی رو اجازه فعالیت بده... از این به بعد یه مگس بخواد بیاد سمت وایرلست بت پیغام میده و اگر تونست بیاد تو شبکه با لقت میتونی بندازیش بیرون
لینک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، kamela ، girl ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
مرسی مرسی آرین عزیز Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، girl ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-04 ساعت 21:10)الهه سابق نوشته:  بعدشم من فایروالمو بخاطر استفاده از اینترنت پرسرعت بستم. پار آنلاین بهم گفت ببندش

پارس انلاین غلط کرد گفت ببندی... من نمیدونم اینایی که پای تلفن نشستن واسه چی به جای این که بگن بورو تو تنظیمات یه تیک رو روشن کن کلا میگن فایروال رو ببند... این نهایت بی سوادی و بی ......
الان هم ویندوزت فایروال داره که احتمالا اون رو بستی هم انتی ویروست که خوشبختانه داره کار میکنه... الان بورو فایروالت رو روشن کن و بزار روی public .. که نهایت امنیت رو داشته باشه... میتونی رو home هم بزاری و قاعدتا باید رو همون بزاری اما من همیشه بیشترین سطح امنیت رو در نظر میگیرم.. چیزی هم شد با من

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، dinadino228 ، girl ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
الهه جونم خوشحالم که دوباره برگشتی و تو جمع هستی. ایشالا همه چیز خوب پیش بره برات. چشم بهم بزنی آپریل شده و نوبت مصاحبه

جودی جون چه لحظه ی قشنگیه فردا بعد 2 سال همسرت رو میبینی. امیدوارم همیشه شاد باشی عزیزم

دینا جان به خاطر یه سری مسائل قرار شد که ما بعد از عید و ایشالا 3 ماه دیگه اقدام کنیم. امیدوارم برای تو هم خوب پیش بره

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، dinadino228 ، girl ، Tomas
مرسی آرین عزیز هم پابلیکو تیک زدم هم هوم رو
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، girl ، Acaro ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان