کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آخه من چی کاررر کنم؟!؟؟!؟!؟!؟Sad
خیلی وحشی و عصبی شدم، بهم میگن : حالت خوبه هم، میزنم زیر گریه...
حوصلهء هیچ کاری رو ندارم، به جای اینکه بشینم فقط زبان بخونم،
اه ه ه ... چه احمقم!Sad
اصلا از خونه بیرون نمیرم.... خسته شدم....دیوونه شدم....
کم طاقت و حساس و ........Sad
آخه تا حالا شده کار کسی این همه طول بکشه؟؟!؟!!؟؟!؟! اونم نامزدی؟!؟!؟!؟!
باباجون، ۹ ماه شده!!! چرا؟؟؟!!؟؟Sad
نکنه بهم بگن، دوباره مدارک کامل نیست و باید پروسهء کارتون از اول شروع شه!؟؟!؟! تا به حال کسی اینجوری شده؟!؟!؟!؟
وااااااااااااای،،، خدایااااااااااSad
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، poram ، kamela ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-06 ساعت 15:38)dinadino228 نوشته:  آخه من چی کاررر کنم؟!؟؟!؟!؟!؟Sad
خیلی وحشی و عصبی شدم، بهم میگن : حالت خوبه هم، میزنم زیر گریه...
حوصلهء هیچ کاری رو ندارم، به جای اینکه بشینم فقط زبان بخونم،
اه ه ه ... چه احمقم!Sad
اصلا از خونه بیرون نمیرم.... خسته شدم....دیوونه شدم....
کم طاقت و حساس و ........Sad
آخه تا حالا شده کار کسی این همه طول بکشه؟؟!؟!!؟؟!؟! اونم نامزدی؟!؟!؟!؟!
باباجون، ۹ ماه شده!!! چرا؟؟؟!!؟؟Sad
نکنه بهم بگن، دوباره مدارک کامل نیست و باید پروسهء کارتون از اول شروع شه!؟؟!؟! تا به حال کسی اینجوری شده؟!؟!؟!؟
وااااااااااااای،،، خدایااااااااااSad

عزیزم. اینجوری نکن با زمانت. آروم باش. من هم شرایطم یه مدتی مثل شما بود. دیدم فقط دارم با ادامه ی این کار به بقیه مخصوصا مامان بابام ثابت میکنم که من برای مهاجرت هنوز آماده نیستم. زود خودمو جمع و جور کردم و هدف گذاشتم برای این زمان باقی مونده. هر کاری میتونی بکن به جز ۲تا کار:
۱. با دوستای حسودت قطع رابطه کن کاملا
۲. به پروسه ی پروندت اصلا فکر نکن.
قول میدم به زودی خبر خوب بهمون بدی دوستم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق ، kamela ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
مرسی از شما....
دوست؟!؟!؟!؟! چه واژهء غریبی!!!!
خودشون قطع کردن بهردلیلی، منم خوشحال شدم. کلا ۱ دوست بیشتر ندارم.
و بعد از عمری، اینو خوب فهمیدم که بهترین دوست، فقط خانوادهء آدمه....(پدر،مادر،خواهر،برادر)، بعدش هم همسرWink
فقط اینا هستن که صادقانه دوستت دارن و خوبیتو میخوان.
میخوام به این پروسه فکر نکنم،ولی اون نمیره از تو مغز من بیرون.Sad
ولی حق با شماست، میدونم رفتارم اشتباست...
امیدوارم یه خبر خوب بهم برسه همین روزاااا.... چون طاقتم تموم شدهSad
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mnpnus ، الهه سابق ، poram ، kamela ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
سلام بچه ها گل! امیدوارم که همگی خوب خوب باشید. یه سوال دارم اینجا کسی نیست که پرونده گرین کارت داشته باشه و بتونه به من کمک کنه؟ ما بعد از ازدواج مدارکمون رو فرستادیم و انگشت نگاری هم رفتم ولی الان نزدیک ۳ ماهه که هیچ خبری نیست ازشون. نه ایمیلی نه آپدیتی! کسی می دونه که حدودا چقدر طول می کشه و مراحلش چی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela ، Tomas ، mercedeh2011
سلام نگی جون. حالت چطوره؟ در مورد این جریان تو الان کسی و تو اینجا نداریم بعضی از بچه ها هم میرن دیگه کمتر سر میزنن.
یادمه یه تاپیک بود در این مورد اما اسمش یادم نمیاد. حالا باز بچه ها کمک میکنن Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، الهه سابق ، kamela ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
سلام خدمت همه و الهه جان

برگشتنت رو تبریک میگم.

همگی موفق باشین
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، poram ، kamela ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
ممنونم محمد عزیز
حال نی نی چطوره؟ اسمشو چی گذاشتین؟ نامه ای از ان وی سی نیومد؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، leila.e ، Tomas ، mhy_1985 ، mercedeh2011
بچه ها کسی اطلاع داره با پست میشه از ایران به آمریکا دارو فرستاد یا نه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، leila.e ، Tomas ، mhy_1985 ، mercedeh2011
الهه جون بستگی داره چه دارویی بخوای بفرسی داروهای گیاهی که هیچ محدودیتی نداره من خودم چند بار داروی گیاهی فرستادم البته به شکل قرص ولی داروهای شیمیایی رو تا جایی که میدونم داروهای معمولی و آنتی بیوتیک هارو میشه ولی داروهای دیگه رو نمی دونم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
بچه ها تا حالا شده شمام دچار دودلی شدید بشین؟ از آینده بترسین؟ من یه همچین وضعی دارم... یعنی دوری از پدر و مادر و تنها برادر کوچکم؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ارکیده ، kamela ، leila.e ، سانازی ، Tomas ، mercedeh2011
آره عزیزم این قضیه برای کسایی که می خوان از خانواده دور بشن عادیه ....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-07 ساعت 01:59)ارکیده نوشته:  آره عزیزم این قضیه برای کسایی که می خوان از خانواده دور بشن عادیه ....

شما چه خوب کنار میاین...من خیلی سخته برام، از حالا بهش فکر میکنم...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، leila.e ، Tomas ، ارکیده
مرسده جان. خوبی؟ کجایی عزیزم؟ خبری ازت نیست؟ راهی شدی بالاخره یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، kamela ، amir2640 ، Tomas ، ارکیده ، mercedeh2011 ، payamkj
سلام دوستان خوب.
فرصتی شد تا بتونم سری بزنم.
همه منتظران زبان می خونن؟ واقعن بزرگ ترین کمکی که می تونید به خودتون بکنید،زبان خوندن.لهجه آمریکایی ها واقعن واسه ما نا مفهوم و زبان محاورشون با اون چیزهایی که ما توی ایران یاد میگیریم خیلی فرق داره.

یه چیز دیگه هم که می خوام بگم در مورد شهر سن دیگو هست.شهر خوبیه ولی به نظر من دوتا اشکال اصلی داره.
۱- نسبت به شهر های دیگه گرونه
۲-آب و هواش یه جوریه
شاید از خیلی ها شنیدید آب و هوای سن دیه گو حرف نداره،ولی من واقعن نمی دونم چرا این رو می گن! در طول یک روز ۳ فصل مختلف رو می بینید.نوسان دما زیاد و این آدم رو کلافه میکنه.فصل غالب هم تابستونه.الان وسط زمستون همه درخت ها پر شکوفه شدن.من که هنوز عادت نکردم.فکر کنم واسه ما ها که کشورمون ۴ فصل رو داره این شرایط آب و هوایی خیلی مناسب نیست.البته خیلی ها هم دوست دارن، مثل دایی من.
به نطر میاد تعریف بیش از حد درباره هوای اینجا بیشتر وجه تبلیغاتی داره.اگه توی نقشه ها وضعیت جغرافیاییِ سن دیه گو رو جستجو کنید ، مستندات بیشتری به دست میارید.
مواظب خودتون باشید.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، simi ، kamela ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، shabnam.84 ، arian307 ، mercedeh2011 ، payamkj
ممنون فردا جون از توضیحاتت....
الاهه جون من هم خیلی دلم میخاست از مرسده خبری بگیرم..هیچ خبری ازش نیست..فکر کنم کاملااااااا بیخبر رفت...اصلا نگفت کی میره
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، shabnam.84 ، فردا ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان