کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
برای خیلی ها اینطوریه بچه ها. منم واقعا گاهی این حس بهم دست میده. احساس میکنم یه دفعه یه چیزی تو درونم میریزه و از هم میپاشه
بعد پشت سرش یه حس ناامیدی شدید به همه چیز. درسته سخت میگذره اما آخرش روشنه و خوب Smile آرین اگه قرار بود رد بشی همونجا برگه رو میدادن
دستت که ریجکت شدی. فقط تو این تقریبا دو ماه آدم کلافه میشه از بیکاری. اما عوض فکرای بد کم کم جمع و جور کن برای رفتن

الهه جونم تو هم همینطور. چشم بهم بزنی آپریل میشه و رفتی مصاحبه. شاید هم زودتر عزیزم.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ارکیده ، kamela ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011
(2013-02-07 ساعت 23:49)الهه سابق نوشته:  خوب آرین مطمئنا اون افراد یه مساله خاصی داشتن. تو که نه شغل دولتی داشتی نه سربازیت س پ ا ه بوده، مشکل خاصی نداری که.
ای بابا ببین کی داره کیو دلداری میده!!! من که اصلا خودم حالم سرجاش نیست.
زنگ که میزنم ان وی سی و میپرسم کی نامه مصاحبه منو میدین، میگن پروندتون در حال بررسیه!!!! نمیدونم دارن چیو بررسی میکنن آخه؟!! من که پروندم تکمیل شد رفت. اصلا سردرنمیارم

آرین دقت کردی توی این وضعیت آدم چقدر از خودش بدش میاد؟
من تا پارسال سرکار میرفتم، بعد که شوهرم خواست بره منم استعفا دادم. فکر میکردم بهم توریستی میدن که باهاش برم!!!! اصلا نمیدونستم این پروسه رو باید طی کنم
الان 1 سال و نیمه که خونه نشینم و از خودم بیزارمممممممم. تو که تازه استعفا دادی
وایییییییییییییی منظورتون از کار دولتی چیه؟من تقریبا 9 ماه صدا و سیما کار می کردم تصویرمم پخش می شد یعنی ممکنه......؟SadSadSadSadSadSad
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011
(2013-02-08 ساعت 00:30)ارکیده نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 23:49)الهه سابق نوشته:  خوب آرین مطمئنا اون افراد یه مساله خاصی داشتن. تو که نه شغل دولتی داشتی نه سربازیت س پ ا ه بوده، مشکل خاصی نداری که.
زنگ که میزنم ان وی سی و میپرسم کی نامه مصاحبه منو میدین، میگن پروندتون در حال بررسیه!!!! نمیدونم دارن چیو بررسی میکنن آخه؟!! من که پروندم تکمیل شد رفت. اصلا سردرنمیارم

من تا پارسال سرکار میرفتم، بعد که شوهرم خواست بره منم استعفا دادم. فکر میکردم بهم توریستی میدن که باهاش برم!!!! اصلا نمیدونستم این پروسه رو باید طی کنم
وایییییییییییییی منظورتون از کار دولتی چیه؟من تقریبا 9 ماه صدا و سیما کار می کردم تصویرمم پخش می شد یعنی ممکنه......؟SadSadSadSadSadSad

به به به پس با اقامون ضرغامی همکار بودی Big Grin
کسایی که کارای دولتی داشتن رو 99% چک میدن... صدا سیما هم خودش مستقیما تحریم شده... رفتی بگو تو صدا سیما خاله شادونه بودم ایشالا که کاری نداشته باشن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، kamela ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، payamkj
وای بچه ها استرس گرفتم چیکار کنم؟یعنی تا حالا اتفاق افتاده که کسی واسه داشتن اینجور کارا اصلا نتونه بره؟آرین حالا چرا همش شکلات می خوری؟

جدی میگییییییییییی؟چیکار کنم حالا؟خوب اونا از کجا می فهمن ما سر کار می رفتیم؟بد بخت شدم فردا زنگ بزنم شوهرم بیاد اصلا نخواستم برم آمریکا ....وایییییییشششششششششششششششش حرصم در میاد......ایشالا بمیرن....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، leila.e ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، payamkj
(2013-02-08 ساعت 00:30)ارکیده نوشته:  

ارکیده جان نگران نباش خیلی از بچه ها بودن که کار دولتی داشتن.من خودمم کارم دولتیه. مرسده هم کارش دولتی بود اما ویزاش رو گرفت. اونایی که کار دولتی
دارن بهشون چک میخوره.همین. البته بارم نمیشه گفت فقط امثال ما. بعضی ها هم با کار خصوصی بهشون چک میخوره. اصلا مشخص نیست.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، kamela ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011
نه نشده... اگر مسول توپخانه ارتش بوده باشی شاید نتونی بری اما واسه خاله شادونه بودن کاری ندارن... Wink
آخه از ارمنستان کلی شکلات آوردم .. بعد به خودم قول دادم که هروقت حوصلم سر رفت و بیکار شدم شکلات بخورم... بعد از اون روز به بعد همش بیکارم و حوصلم سر میره Big Grin
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011
خوب بابا همچین نا امیدی فکر کردم کلا شک داری که اصلا نمی تونی بری. بالاخره کارت که درست می شه...بعدشم نگران قولیم که به خودت دادی من نظرم اینه که به جای این همه شکلات همون سیگار بکشی ضررش کمتره...بعدشم بچه های اینجا چرا برنامه میتینگ ترتیب نمی دید که هم حوصلمون سر نره هم بهمون خوش می گذره چون همه یه وجه اشتراک داریم اونم اینه که همه می خوایم بریم وقتیم با هم هستیم همش از هم نمی پرسیم چی شد نرفتی آمریکا؟

راستی من خاله شادونه نبودم اون آدمه بودم که عروسک خونه مادر بزرگه رو می چرخوند(((:

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، الهه سابق ، سانازی ، mercedeh2011
میتینگ رو باید نظر همه ی بچه ها رو بپرسی..... شاید ما هم تونیستیم از خاله شادونه یه امضا بگیریم Big Grin ...
اره واقعا این شکلات ها اصلا حالم و بد کرده.. من از شیرینی متنفرم اما وقتی به صورت شکلات باشه دیوونشم.. الان اما احساس میکنم خونم غلیظ شده.. خیر سرم هم الان عصبانیم و حوصله ی هیچی رو ندارم جز سقف اتاقم رو... میرم نیم ساعت دیگه سر میزنم ببینم اینجا خبری شده یا نه

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، kamela ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011
ارکیده نکنه مخمل و میچرخوندییییییییییی؟ Smile) دوستش دارم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، arian307 ، kamela ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، payamkj
آره منم عاشق مخملم شخصیتش خیلی احمق بود....من کلا همه عروسکارو می چرخوندم اون یکی که تموم می شد مپریدم اون سمت صحنه اون مرغه رو که 2 تا جوجه داشت می گرفتم دوباره میپریدم اون یکی رو می گرفتم خلاصه اون روزا سخت کار می کردم یادش به خیر...

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، kamela ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، سانازی ، mercedeh2011 ، payamkj
ارین جان کار دولتی داشتی که چک خوردی؟دلیلش چی بود؟

هاهاهااا.ارین منم هروقت اعصاب ندارم میرم رانندگی میکنم و یکی 2 تا سیگار و کلیییییی حالم خوب میشه....چه دوست نابابی هستمااا..ولی به خدا تفریحی..هاهاهااا
سانازی جون من دیکشنری گویا دارم..انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی...خیلی خوبه..من به عنوان یادگیری ازش استفاده نمیکنم..ولی اگه ادم جایی گیر کنه خیلیییی توپه....اصلا مگه امریکا هم داره فارسی به انگلیش؟
پاسخ
(2013-02-08 ساعت 01:17)kamela نوشته:  ارین جان کار دولتی داشتی که چک خوردی؟دلیلش چی بود؟

هاهاهااا.ارین منم هروقت اعصاب ندارم میرم رانندگی میکنم و یکی 2 تا سیگار و کلیییییی حالم خوب میشه....چه دوست نابابی هستمااا..ولی به خدا تفریحی..هاهاهااا
سانازی جون من دیکشنری گویا دارم..انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی...خیلی خوبه..من به عنوان یادگیری ازش استفاده نمیکنم..ولی اگه ادم جایی گیر کنه خیلیییی توپه....اصلا مگه آمریکا هم داره فارسی به انگلیش؟

از من اصلا نه در مورد کارم پرسید نه در مورد خدمتم... همینجوری حال کرد چک بده بمون....نه کار دولتی داشتم نه خدمتم جای مهمی بود
حیف که به عمو سعید قول دادم نکشم اگر نه همین الان میرفتم توچال و دود میکردمش لامصب روBig Grin

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
اااا نکنه همسایه ایم؟؟؟؟خیلی شبا توچالم اخه..خونمونم ولنجکه
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011
ااااااا.... توچال زیادددد میررییییی؟؟؟ اما من الان خیلی وقته نرفتم... دیدم یه خورده جوش به هم خورد به خصوص شب جمعه ها که افتضاح میشه... من باشگاه انقلاب عضوم میرم اونجا... عالیههههههه... چون پولی هم هست مشکلات توچال رو نداره... اما اگر سیگار بکشی اونجا دیگه عمرا روت نمیشه دوباری بری باشگاه Big Grin

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011
باباااااااا.منم باشگاه انقلاب عضوم..اکثرا اونجام..توچال هم زیااد میرم..بعضی دوستام باشگاه عضو نیستن به خاطر اونا میرم توچال..ولی اکثرا با دوستام باشگاهیم..ببین ما باشگاه خیلی ببخشیییید کردیم این کار خلاف رو ولی کسی چیزی نگفته..حتی توی رستوران

جو توچال 4 سالی هست که بهم خورده...از کجاها پامیشن میان..ولی ما 3شنبه ها که میریم بهتر از روزای دیگست..هرچند روزای دیگه تازهگیها با جمعه ها فرقی نداره..فقط 1 ساعت درگیر جای پارکیم
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان