کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
الاهه جون..الان جودی تهرانه؟پس نمیره اهواز و یکراست میره انکارا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011
به به به توماس خان پیداشون شد.... آقا دلتگتونیم کی ظهور میکنین؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011
نمیدونم کاملا جان ازش نپرسیدم راستش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas ، arian307 ، kamela ، mercedeh2011
(2013-02-07 ساعت 02:14)poram نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 01:59)ارکیده نوشته:  آره عزیزم این قضیه برای کسایی که می خوان از خانواده دور بشن عادیه ....

شما چه خوب کنار میاین...من خیلی سخته برام، از حالا بهش فکر میکنم...

عزیزم کنار نیاییم چیکار کنیم؟ بخواییم همش ناراحت باشیم و بریم تو عمق قضیه فقط بهترین روزای عمرمونو برای خودمون و همسرمون تلخ می کنیم و از لحظه به لحظه زندگیمون لذت نمی بریم...ما جای بدی نمی ریم داریم می ریم جایی که خیلیا آرزو دارن برن ولی نمی تونن پس همیشه باید قدر موقعییتی که داریم رو بدونیم ما حتی اگه ایران هم زندگی می کردیم از کجا معلوم که با خانوادمون تو یه شهر بودیم؟یا اینکه اونقدر در گیر کار و زندگی میشدیم که شاید ماهی 1 بار هم نمی تونستیم دور هم جمع بشیم تازه اونجوری حالش بیشتره حسابی همه دلتنگمون می شن و ما سالی 1 بار میتونیم یه مسافرت و استراحت حسابی بیاییم ایرن....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، arian307 ، kamela ، mercedeh2011
کاملا جان تا جایی که میدونم مرسده رفته Smile ایشالا از اونجا برامون پست میزاره . همه گی خوبین؟

چند روزه اینجا خیلی خلوت شده

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، arian307 ، ارکیده ، kamela ، mercedeh2011
من بدجوری حالم گرفتست به خدا... یارو 3 روز پیش مصاحبه داشته امروز ویزا گرفته... من اگر یه ضرب ویزام رو میگرفتم الان هالیوود بودم ... اصلا نمیدونم چی بگم.... از صبح تا شب خونم .. پوست انداختم دیگه... میدونم من باید 5 6 ماه وایسم آخر هم جواب منفی میدن... این شکلات ها هم که داره تموم میشه.... سیگار لعنتی رو هم که گذاشتم کنار..... کاش الان قبل مصاحبم بود...عین احمق ها داشتم حرص میخوردم که کی میرسه این روز مصاحبه... الان اما هیچ end point و هیچ هدفی ندارم.. دارم دیوونه میشم....
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
کی گفته قراره 5-6 ماه کلیرنست طول بکشه؟ حرفایی میزنیا آرین! جواب منفی رو هم همون روز مصاحبه میدن پسر جان نه بعدا که
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، سانازی ، Tomas ، ارکیده ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، payamkj
دوستان اگر فکر میکنین انرژی منفی میدم این و نخونین
الاهه چندین نفر بودن که 16 17 ماه طول کشیده که کلیر شن.. نمیشه که مطمئن باشیم که سر یکی 2 ماه میدن.. شاید اصلا 2 سال طول بکشه... ضمن این که بوده که تو چک هم طرف رو رد کردن...دلیلش رو هم که (به نقل از خود نویسنده ) مشمول ماده اصلاحی 306 در خصوص ارتقای امنیت و صدور روادید، که از صدور ویزاهای غیر مهاجرتی به اتباع کشورهای حامی تروریسم بین الملل ممانعت به عمل می آورد....
اگر قرار بود تو چک رد نکنن که اصلا چه مرضی داشتن چک کنن ملت رو ؟

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، payamkj
سلام بچه ها
من تو یه تایپی دیکشنری گویا دیدم الان نمی تونم پیداش کنم میخواستم بدونم چه جوری هست؟کمک میکنه واسه یادگیری زبان ؟اینجا هم هست یا فقط آمریکا هست؟
و اینجا ارزون یا اونجا؟
ممنون اگه راهنمایی کنین
ارین جان مثبت فکر کنین تورو خدا
از امروز یه تحول ایجاد کن و اینجوری فکر کن که مثلا خیلی زود جوابتون میاد .وای من همش فکر میکردمویزا نمیگیرم یا باور نمیکردم که بگیرم کارم این جوری شد.میدونم سخته ولی اخر کاری تموم شده اش.
روز های خوبی در انتظارمونهWink
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، kamela ، leila.e ، mercedeh2011
سانازی جان مثبت فکر کردن هیچ فایده ای نداره.. ترجیح میدم واقع بین باشم تا مثبت نگر ....واقعیت هم همین وضعیت مزخرفی که میبینم... بلاتکلیفی روانی کننده ایه... خیلی از خانم ها کار نمیکنن و انتظار براشون راحت تره چون عادت دارن..... من کارم رو گذاشتم کنار و موبایلم رو هم خاموش کردم به کل... صبح تا شب خونم... اگر در و دیوار این اتاق زبون داشتن هرچی از دهنشون در میومد بم میگفتن.... اشتباه کردم سیگار رو ترک کردم.. اقلا قبلا دیوونه میشدم میرفتم با ماشینم یه دوری میزدم و سیگاری دود میکردم و موزیکی گوش میدادم... الان باید سقف و نگاه کنم

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
خوب آرین مطمئنا اون افراد یه مساله خاصی داشتن. تو که نه شغل دولتی داشتی نه سربازیت س پ ا ه بوده، مشکل خاصی نداری که.
ای بابا ببین کی داره کیو دلداری میده!!! من که اصلا خودم حالم سرجاش نیست.
زنگ که میزنم ان وی سی و میپرسم کی نامه مصاحبه منو میدین، میگن پروندتون در حال بررسیه!!!! نمیدونم دارن چیو بررسی میکنن آخه؟!! من که پروندم تکمیل شد رفت. اصلا سردرنمیارم

آرین دقت کردی توی این وضعیت آدم چقدر از خودش بدش میاد؟
من تا پارسال سرکار میرفتم، بعد که شوهرم خواست بره منم استعفا دادم. فکر میکردم بهم توریستی میدن که باهاش برم!!!! اصلا نمیدونستم این پروسه رو باید طی کنم
الان 1 سال و نیمه که خونه نشینم و از خودم بیزارمممممممم. تو که تازه استعفا دادی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، Tomas ، ارکیده ، kamela ، leila.e ، mercedeh2011 ، payamkj
دقت کردن نیازی نداره... من کلا از خودم بدم اومده الان... نمیدونم اطرافیان چجوری دارن تحملم میکنن

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، kamela ، leila.e ، mercedeh2011
دقیقا منم همین حسو دارم. انگار همه فامیل و خانواده به چشم یه آدم علاف نگام میکنن. شبا تا صبح پای اینترنت و روزها هم عین جغد خواب. اه اه

آدمی که نه تولیدی داره نه بودنش سودی داره و عین یه تیکه گوشت افتاده یه گوشه. وقتی حس خودم نسبت به خودم اینه، دیگه ببین بقیه چه حسی بهم دارن.
خوب من اصلا اصلا اهل گردشو بیرون رفتن نیستم. اگه اینجوری بودم حداقل میگفتن دختره واسه خودش میره بیرون و خوش میگذرونه تا ویزاش بیاد. ولی الان که اینطوریه خیلی وضع بدیه
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، ارکیده ، kamela ، leila.e ، mercedeh2011
اره والا خسته شدیم از این سوال پس چی شد نرفتی؟انگار امریکا رفتن یه سفر ساده اس .نمیاد شوهرت پس!؟
اه بی خیال
بچه ها در مورده این دیکشنری گویا چیزی نمیدونین؟
r u hear me?
Sad
بچه ها میرم کلاس زبان ولی مفید نیست یعنی خودم تنبلی میکنم این تایپک های اموزش زبان رو تازه پیدا کردم و میگن زیاد باید تمرین وتکرار داشته باشید .باید جدی بگیرم .اگه میتونید راهنمایی کنید یا نصیحتRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، arian307 ، ارکیده ، kamela ، leila.e ، mercedeh2011
(2013-02-07 ساعت 23:59)الهه سابق نوشته:  دقیقا منم همین حسو دارم. انگار همه فامیل و خانواده به چشم یه آدم علاف نگام میکنن. شبا تا صبح پای اینترنت و روزها هم عین جغد خواب. اه اه

آدمی که نه تولیدی داره نه بودنش سودی داره و عین یه تیکه گوشت افتاده یه گوشه. وقتی حس خودم نسبت به خودم اینه، دیگه ببین بقیه چه حسی بهم دارن.
خوب من اصلا اصلا اهل گردشو بیرون رفتن نیستم. اگه اینجوری بودم حداقل میگفتن دختره واسه خودش میره بیرون و خوش میگذرونه تا ویزاش بیاد. ولی الان که اینطوریه خیلی وضع بدیه

من اهل بیرون رفتن و خوش گذرونی هستم اما بعد از ارمنستان تارک دنیا شدم چون میخواستم یهو از همه ی دوستام قطع رابطه کنم... حالا هم که بیکاری مزید بر علت شده... تو اگه شبیه یه گوشت شدی من شدم شبیه یه جاندار شکلات خوار که بیشترین توجه اش تو خونه روی سقف اتاقشه

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، ارکیده ، kamela ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان