کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-08 ساعت 02:04)kamela نوشته:  باباااااااا.منم باشگاه انقلاب عضوم..اکثرا اونجام..توچال هم زیااد میرم..بعضی دوستام باشگاه عضو نیستن به خاطر اونا میرم توچال..ولی اکثرا با دوستام باشگاهیم..ببین ما باشگاه خیلی ببخشیییید کردیم این کار خلاف رو ولی کسی چیزی نگفته..حتی توی رستوران

بابا رستورانش که اکیه من منظورم جاده تندرستیش بودددد... اونجا هم کشیدی؟؟؟Tongue
عمرااا اگر اینجوری بود اولا معروف بودی دوما من 100% میشناختمتBig Grin

(2013-02-08 ساعت 02:04)kamela نوشته:  جو توچال 4 سالی هست که بهم خورده...از کجاها پامیشن میان..ولی ما 3شنبه ها که میریم بهتر از روزای دیگست..هرچند روزای دیگه تازهگیها با جمعه ها فرقی نداره..فقط 1 ساعت درگیر جای پارکیم

آره 5 شنبه ها که عمو زنجیر باف میخونن و میرن بالا... پارکینگ هم پر میشه از موتور های بی پلاک... حالا موتورهای بی پلاکش هم اشکال نداره همچین ژل و تافت و کت شلوار میپوشن و دختراش هم همچین عروسک میشن که انگار نه انگار اومدن ورزش... پسر ها هم که ماشالا غول بیایونین اونجا... یکی 90 کیلو فقط گردنشونه و عشق هیکل گنده ن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011
هاهاهااااا..دخترا دیدی با پاشنه بلند میان؟؟؟انگار مهمونی میرن.ما به عشق اینکه چند تا دوستیم و کنار همیم میریم....من هم بچه رو میدم به مادر شوهر عزیز یا مامان جونم و یک 3 ساعتی پیدام نمیشه

من 1 روز اگه نرم ولگردی مریض میشم...خداییش خیلی ددریم...شوهرم میگه چه حسی دارررررری...مدلمه خوب...موندم اونجا که رفتم بچه رو به کی بدم.هاهاها
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011
عمو سعید میبینم که خودت اینکاره ای.....گل از گلت شکفت....
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، arian307 ، ارکیده ، mercedeh2011
(2013-02-07 ساعت 23:23)arian307 نوشته:  اگر قرار بود تو چک رد نکنن که اصلا چه مرضی داشتن چک کنن ملت رو ؟

آرین جان می دونم این روز ها چه پوستی از آدم میککنه ولی در عوض بعدن قدرش رو بیشتر میدونه.وقتی پات رو بذاری اینجا می بینی به سختیش میارزیده و در واقع بهایی که ما منتظران پرداخت می کنیم در بزابر چیزی که بدست میاریم چیزی نیست.فقط خوشحال باش و به آماری که جزو استثنا ها هست(رد شده ها) توجه نکن.برنامه ریزی کن که اینجا می خوای چی کار کنی.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست Rolleyes تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲

پاسخ
(2013-02-07 ساعت 00:27)الهه سابق نوشته:  ممنونم محمد عزیز
حال نی نی چطوره؟ اسمشو چی گذاشتین؟ نامه ای از ان وی سی نیومد؟

اسم نی نی امیلی شد

حالشم خوبه.

نه هنوز نامه ای نیومده.

(2013-02-07 ساعت 01:07)الهه سابق نوشته:  بچه ها کسی اطلاع داره با پست میشه از ایران به آمریکا دارو فرستاد یا نه؟

میشه فرستاد. اما به مقدار معقول. قبلش باید برین معاونت غذا و دارو و داروهاتونو ببرین و دکتر بهتون مجوز بده. نامه رو میبرین پست براتون پست میکنن.

مقدار مجاز هم همونجا جدول هست میتونین ببینین. اگه مقدارتون زیاده ، تو چند تا محموله بدین بره
پاسخ
نااااازی امیلی. امیلی یکی از محبوبترین اسامی دختر توی آمریکاست. منم خیلی دوسش دارم. یاد عروسک میفتم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985 ، ارکیده ، kamela ، mercedeh2011 ، leila.e ، payamkj
(2013-02-08 ساعت 03:27)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 01:30)arian307 نوشته:  از من اصلا نه در مورد کارم پرسید نه در مورد خدمتم... همینجوری حال کرد چک بده بمون....نه کار دولتی داشتم نه خدمتم جای مهمی بود
حیف که به عمو سعید قول دادم نکشم اگر نه همین الان میرفتم توچال و دود میکردمش لامصب روBig Grin
...
میبینم که عمو سعید هم اهل بخیه ست Big Grin
پاشو بیا تهران قبل مصاحبت عمو یه رستورانی بریم و یه شیشلیک بزنیم که بعدش سیگار لازم شیم ... باقی بساط لهو و لعب هم خونه ی ما Big Grin....
عمو ینی تو این چکی که میکنن فقط فعالیت هایی که بر علیه ایالات متحده باشه رو چک میکنن؟ یا مثلا یکی تروریست بوده یا قاچاقچی مواد و یا این که پاسپورت کشور دیگه ای رو داشته و نگفته و اینجور چیزا؟
ضمن این که لطفا لینک کاربر افشین رو برام بزار یه مسیج بش بدم Wink
اما همه ی اینا به کنارررر..... camel رو هستممممم شدیددددددددد...

امیلی عمو بگو چی میخوایییییی.... محمد عموی بچه میخواد برادر زادش رو ببینه باید چی کار کنه؟ :X
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، Tomas ، mhy_1985 ، ارکیده ، kamela ، mercedeh2011
(2013-02-08 ساعت 04:08)فردا نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 23:23)arian307 نوشته:  اگر قرار بود تو چک رد نکنن که اصلا چه مرضی داشتن چک کنن ملت رو ؟

آرین جان می دونم این روز ها چه پوستی از آدم میککنه ولی در عوض بعدن قدرش رو بیشتر میدونه.وقتی پات رو بذاری اینجا می بینی به سختیش میارزیده و در واقع بهایی که ما منتظران پرداخت می کنیم در بزابر چیزی که بدست میاریم چیزی نیست.فقط خوشحال باش و به آماری که جزو استثنا ها هست(رد شده ها) توجه نکن.برنامه ریزی کن که اینجا می خوای چی کار کنی.
فردا جان امیدوارم ما هم بتونیم به هدفمون برسیم .... اگر میدونستم بعد این انتظار همه چیز ردیفه و هیچ مشکلی نیست الان مشکلی نداشتم و میگفتم اخر میدن دیگه اما الان .....

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، ارکیده ، kamela ، mercedeh2011 ، فردا
(2013-02-08 ساعت 14:45)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 14:17)arian307 نوشته:  ...عمو ینی تو این چکی که میکنن فقط فعالیت هایی که بر علیه ایالات متحده باشه رو چک میکنن؟ یا مثلا یکی تروریست بوده یا قاچاقچی مواد و یا این که پاسپورت کشور دیگه ای رو داشته و نگفته و اینجور چیزا؟
ضمن این که لطفا لینک کاربر افشین رو برام بزار یه مسیج بش بدم Wink...
آرین دیگه یواش یواش داری منو با این سئوالاتت می ترسونی هاBig Grin. این شغل های شریفی که نام بردی اگه بطور بین المللی بهش اشتغال داشتی که خوب معلومه حواسشون بهت هست. اگر هم در حد همون محله ی خودتون هست فکر نکنم خبردار بشنBig Grin. برای پیام خصوصی به افشین از اینجا استفاده کن. موفق باشی و با روحیه.

Smile))))
نه بابا من نه تروریست بودم نه قاچاقچی مواد... هیچ پرونده ی بزهکاری و جرم و جنایت هم ندارم خیالت تختتت Big GrinBig GrinBig Grin فقط موندم واسه چی ما ایرانی های بدبخت و چک میدن... مگه چند نفرمون تروریستیم و اسممون تو لیستشونه که همه ی این چند صد هزار نفری که در هر سال میخوان برن و چک میدننننننننن... اخره نامردیههههه...
دست گلت درد نکنه بابت افشین .... رو پیشنهاد منم فکر کن ..بیا تهران مخلصتم هستم

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، Saeedv13 ، الهه سابق ، ارکیده ، kamela ، mercedeh2011 ، leila.e
(2013-02-08 ساعت 10:59)mhy_1985 نوشته:  

اسم نی نی امیلی شد

حالشم خوبه.

نه هنوز نامه ای نیومده.

(2013-02-07 ساعت 01:07)الهه سابق نوشته:  بچه ها کسی اطلاع داره با پست میشه از ایران به آمریکا دارو فرستاد یا نه؟

میشه فرستاد. اما به مقدار معقول. قبلش باید برین معاونت غذا و دارو و داروهاتونو ببرین و دکتر بهتون مجوز بده. نامه رو میبرین پست براتون پست میکنن.

مقدار مجاز هم همونجا جدول هست میتونین ببینین. اگه مقدارتون زیاده ، تو چند تا محموله بدین بره

به سلامتی. چه اسم قشنگی براش انتخاب کردین Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، arian307 ، الهه سابق ، سانازی ، mhy_1985 ، ارکیده ، kamela ، mercedeh2011 ، unique ، leila.e
(2013-02-08 ساعت 13:53)الهه سابق نوشته:  نااااازی امیلی. امیلی یکی از محبوبترین اسامی دختر توی آمریکاست. منم خیلی دوسش دارم. یاد عروسک میفتم

Wink

(2013-02-08 ساعت 14:17)arian307 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 03:27)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 01:30)arian307 نوشته:  از من اصلا نه در مورد کارم پرسید نه در مورد خدمتم... همینجوری حال کرد چک بده بمون....نه کار دولتی داشتم نه خدمتم جای مهمی بود
حیف که به عمو سعید قول دادم نکشم اگر نه همین الان میرفتم توچال و دود میکردمش لامصب روBig Grin
...
میبینم که عمو سعید هم اهل بخیه ست Big Grin
پاشو بیا تهران قبل مصاحبت عمو یه رستورانی بریم و یه شیشلیک بزنیم که بعدش سیگار لازم شیم ... باقی بساط لهو و لعب هم خونه ی ما Big Grin....
عمو ینی تو این چکی که میکنن فقط فعالیت هایی که بر علیه ایالات متحده باشه رو چک میکنن؟ یا مثلا یکی تروریست بوده یا قاچاقچی مواد و یا این که پاسپورت کشور دیگه ای رو داشته و نگفته و اینجور چیزا؟
ضمن این که لطفا لینک کاربر افشین رو برام بزار یه مسیج بش بدم Wink
اما همه ی اینا به کنارررر..... camel رو هستممممم شدیددددددددد...

امیلی عمو بگو چی میخوایییییی.... محمد عموی بچه میخواد برادر زادش رو ببینه باید چی کار کنه؟ :X

مرسی از لطفت والا اگه عموش بخواد ببینه باید بره شیکاگو

فکر کنم تو زودتر بتونی ببینیش عمو آرین
باباش که هنوز از نزدیک نتونسته ببینه!Sad

(2013-02-08 ساعت 17:39)shabnam.84 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 10:59)mhy_1985 نوشته:  

اسم نی نی امیلی شد

حالشم خوبه.

نه هنوز نامه ای نیومده.

به سلامتی. چه اسم قشنگی براش انتخاب کردین Smile

مرسی شبنم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، ارکیده ، kamela ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas ، arian307
محمد کیس نامبرتو تلفنی بپرس. اینا دق میدن آدمو
میتونی اسکن نامه اپرووتم واسشون ایمیل کنی و کیس نامبرو بپرسی

من 57 روز طول کشید تا نامم اومدا. از اون موقع یادگرفتم باید تندتند به اینا زنگید و ایمیل زد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، kamela ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas ، arian307 ، mhy_1985
مبارک باشه محمد جان..اسم بسیار زیبایی هست..انشاالاه با این اسم بهش شناسنامه ایرانی هم بدن..اخه خیلی روی اسم حساسن...پوست منو کندن انقدر چک کردن تا شناسنامه بدن..همونجا شناسنامه ایرانی بگیرین چون چند درصد گیرشون کمتره به اسم
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas ، arian307 ، ارکیده ، mhy_1985
سلام به همه بچه هاي گل اينجا
من شرمنده كه بي خبر شديم از همديگه
اينجا شركتي كه به اقاي همسر اينترنت و تلفن و ... ميداده چندبرابر حساب ميكرده و اينم گفته بوده قطع كنن تا با يه شركت ديگه قرارداد ببنده كه طول كشيده
فقط بهتون بگم اينجا جاييه كه به همه احترام ميذارن، دائم ازت عذرخواهي ميكنن
مواد غذايي در حد مفته
ولي در عوض الان من رفتم خط براي مويايلم بگيرم ميگه پكيج اينترنت با خط اجباري و به صورت قرارداد ٢ ساله است و پول فقط اينترنت ماهي ٨٠ دلاره ، خط هم كه جدا
ولي كلا فك كنم اينجا استرس و دلشوره هنوز شناخته نشده
ما ايرانيها دنبال يه موضوع براي نگراني ميگرديم كه اينجا بي معنيه
تو رانندگي هم اولويت عابر پياده و بخصوص سالمندا و افراد بيماره
هرچيزي قانون خودش رو داره و همه رعايت ميكنن
عجله بي معنيه، من از صبر اينا حيرانم

و اما حرف زدنشون
هنوزه كه هنوزه هاج و واجم
تو ابرا ميبينمشون
از ١٠ دقيقه حرف زدنشون ٢ كلمه ميكشم بيرون Sad
ولي دركل دنياي بسيار ررررررررررر متفاوتيه
الان تو يه مال نشستم تا ساعت ٢ كه نامزد جان بيان دنبالم Smile
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، الهه سابق ، Saeedv13 ، NedaE ، leila.e ، فردا ، payamkj ، Tomas ، arian307 ، sara mas ، سانازی ، shabnam.84 ، ارکیده ، negi ، kamela
به به سلاااااااااااااااااام مرسده گل گلاب
میبوسمت عزیزم. رسیدن بخیر Smile
وای مرسده جان تو که زبانت عااالیه و فیلم زیرنویس میکردی، میگی توی زبان کم میاری!!! پس من چی بگمممممممممممممم

من به یه نتیجه ای رسیدم واقعا
از اونجاییکه آمریکا خیلی بزرگه و واسه خودش اصلا یه قاره است، نمیشه واسش نسخه پیچید. نقطه به نقطش با هم متفاوته.
شوهر من که اصلا از اونجا تعریف نمیکنه و قبل هم بعضی مواردشو گفتم.
حتی وقتی شب از خونه میره بیرون حلقه ازدواجشو درمیاره که نکنه بخاطر اینکه انگشتر طلا دستشه بریزن سرشو بخوان انگشترشو بدزدن! و خیلی چیزای دیگه
اینا همه مربوط به فرهنگ و موقعیت شهر و حتی محله ایه که آدم توش زندگی میکنه. فقط از یه چیزش راضیه اونم قیمت مواد غذایی. رفته بود واسه کار پرسیده بود، توی فروشگاه ماهی 700 دلار! البته پارت تایم. فول تایمش 1300 تا بود. خوب وضع درآمدا خوب نیست اونجا.
خلاصه میزان رضایت هر فردی فقط به جایی بستگی داره که توش زندگی میکنه و حرفهای من و هیچ کس دیگه ملاکی بر بد بودن یا خوب بودن آمریکا نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، leila.e ، payamkj ، Tomas ، arian307 ، سانازی ، shabnam.84 ، ارکیده ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان