کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام الهه جونم دلم تنگ شده بود براتون ، منم ميبوسمت
دقيقا همينطوره كه ميگي
شهر به شهر و ايالت به ايالت متفاوته
ما كاليفرنيا هستيم، فقط خواستم چيزايي كه تا الان ديدم و شنيدم و درك كردم از اطراف خودم بگم
بهرحال كلي ذوق كردم اومدم اينجا انگار دارم رو در رو ميبينمتون Smile))))
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، payamkj ، Tomas ، arian307 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، ارکیده ، kamela
مرسده همیشه شاد باشی.
من فکر کنم دیگه دارم تلف میشم از دلتنگی Sad
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، Tomas ، arian307 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، ارکیده ، mercedeh2011 ، kamela
(2013-02-09 ساعت 02:53)mercedeh2011 نوشته:  سلام الهه جونم دلم تنگ شده بود براتون ، منم ميبوسمت
دقيقا همينطوره كه ميگي
ما كاليفرنيا هستيم، فقط خواستم چيزايي كه تا الان ديدم و شنيدم و درك كردم از اطراف خودم بگم

مرسده جون سلام
امیدوارم هرجا هستی شاد و موفق باشی
واسه ما هم دعاکن
-----------------
من مثل آرین استعفا ندارم ، حداقل 8 ساعت سرکارم وقتم یه جوری میگذره ، ولی با این حال هروقت این سایت رو باز میکنم و میبینم هیچ خبری از شمارم نیست حالم گرفته میشه ، راستی مرسده جان یه سوال چرا سایت آپدیت میشه ولی هیچ شماره جدیدی بهش اضافه نمیشه ، من هروقت رفتم تو سایت آخرین شماره همون بوده ، دارم نگران میشم یک ماه از مصاحبم گذشت Sad
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، arian307 ، leila.e ، shabnam.84 ، الهه سابق ، ارکیده ، mercedeh2011 ، kamela
مرسده جون به سلامتی دیگه رفتی سراغ خونه زندگیت.... رو لحجه کار کن حسابی... وقتی عادت کنی که با لحجه صحبت کنی راحت تر هم متوجه میشی چی میگن... من شاید گرامر خوبی نداشته باشم اما خدا رو شکر لحجه ای که دارم به شدت خوبه ... صدقه سر دوستای امریکایی و 2 3 هزار تا فیلمی که دیدم :d
نوشی جان فکر کنم بیشتر از 1 ماه گذشته ها... ینی تو 2 هفته قبل من مصاحبه شدی؟ !!
پا نویس : نمیدونم لحجه درسته یا لهجه.. گفتم که بعضیا غلط نگیرن :d
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، leila.e ، payamkj ، shabnam.84 ، الهه سابق ، ارکیده ، mercedeh2011 ، kamela
(2013-02-09 ساعت 10:52)arian307 نوشته:  مرسده جون به سلامتی دیگه رفتی سراغ خونه زندگیت.... رو لحجه کار کن حسابی... وقتی عادت کنی که با لحجه صحبت کنی راحت تر هم متوجه میشی چی میگن... من شاید گرامر خوبی نداشته باشم اما خدا رو شکر لحجه ای که دارم به شدت خوبه ... صدقه سر دوستای آمریکایی و 2 3 هزار تا فیلمی که دیدم :d

من 8ژانویه مصاحبم بود ، درست گفتم دیگه 1 ماه گذشت ، امروز 9 فبریه است
اصلا فرقی نمیکنه کلا سخته
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، shabnam.84 ، arian307 ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، mercedeh2011
(2013-02-09 ساعت 02:11)mercedeh2011 نوشته:  سلام به همه بچه هاي گل اينجا
من شرمنده كه بي خبر شديم از همديگه
اينجا شركتي كه به اقاي همسر اينترنت و تلفن و ... ميداده چندبرابر حساب ميكرده و اينم گفته بوده قطع كنن تا با يه شركت ديگه قرارداد ببنده كه طول كشيده
فقط بهتون بگم اينجا جاييه كه به همه احترام ميذارن، دائم ازت عذرخواهي ميكنن
مواد غذايي در حد مفته
ولي در عوض الان من رفتم خط براي مويايلم بگيرم ميگه پكيج اينترنت با خط اجباري و به صورت قرارداد ٢ ساله است و پول فقط اينترنت ماهي ٨٠ دلاره ، خط هم كه جدا
ولي كلا فك كنم اينجا استرس و دلشوره هنوز شناخته نشده
ما ايرانيها دنبال يه موضوع براي نگراني ميگرديم كه اينجا بي معنيه
تو رانندگي هم اولويت عابر پياده و بخصوص سالمندا و افراد بيماره
هرچيزي قانون خودش رو داره و همه رعايت ميكنن
عجله بي معنيه، من از صبر اينا حيرانم

و اما حرف زدنشون
هنوزه كه هنوزه هاج و واجم
تو ابرا ميبينمشون
از ١٠ دقيقه حرف زدنشون ٢ كلمه ميكشم بيرون Sad
ولي دركل دنياي بسيار ررررررررررر متفاوتيه
الان تو يه مال نشستم تا ساعت ٢ كه نامزد جان بيان دنبالم Smile

سلام مرسده عزیز.
برات آرزوی خوشبختی تو زندگی جدید و دنیای جدید رو میکنم.
فک کنم من مثل کر و لال ها باشم پس... با این حساب
من که اوله راهی بریدم. هرچی هم به نامزدم میگم هی میگه فقط نگران نباش پرونده تو جریانه.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، mercedeh2011
(2013-02-09 ساعت 14:44)leila.e نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 02:11)mercedeh2011 نوشته:  سلام به همه بچه هاي گل اينجا
من شرمنده كه بي خبر شديم از همديگه
اينجا شركتي كه به اقاي همسر اينترنت و تلفن و ... ميداده چندبرابر حساب ميكرده و اينم گفته بوده قطع كنن تا با يه شركت ديگه قرارداد ببنده كه طول كشيده
فقط بهتون بگم اينجا جاييه كه به همه احترام ميذارن، دائم ازت عذرخواهي ميكنن
مواد غذايي در حد مفته
ولي در عوض الان من رفتم خط براي مويايلم بگيرم ميگه پكيج اينترنت با خط اجباري و به صورت قرارداد ٢ ساله است و پول فقط اينترنت ماهي ٨٠ دلاره ، خط هم كه جدا
ولي كلا فك كنم اينجا استرس و دلشوره هنوز شناخته نشده
ما ايرانيها دنبال يه موضوع براي نگراني ميگرديم كه اينجا بي معنيه
تو رانندگي هم اولويت عابر پياده و بخصوص سالمندا و افراد بيماره
هرچيزي قانون خودش رو داره و همه رعايت ميكنن
عجله بي معنيه، من از صبر اينا حيرانم

و اما حرف زدنشون
هنوزه كه هنوزه هاج و واجم
تو ابرا ميبينمشون
از ١٠ دقيقه حرف زدنشون ٢ كلمه ميكشم بيرون Sad
ولي دركل دنياي بسيار ررررررررررر متفاوتيه
الان تو يه مال نشستم تا ساعت ٢ كه نامزد جان بيان دنبالم Smile

سلام مرسده عزیز.
برات آرزوی خوشبختی تو زندگی جدید و دنیای جدید رو میکنم.
فک کنم من مثل کر و لال ها باشم پس... با این حساب
من که اوله راهی بریدم. هرچی هم به نامزدم میگم هی میگه فقط نگران نباش پرونده تو جریانه.
یه حرق دیگه که اعصاب آدم رو به هم میریزه ، غیر از اینکه هی میپرسن کی میری امریکا ، همینه که نگران نباش پرونده تو جریانه ، یا کارا داره پیش میره ، انگار نگرانی دست خودمونه ، یا انگار لذت میبریم حرص بخوریم و نگران بشیم Sad
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e
مرسده عزیزم به سلامتی رفتی و رسیدی
آینده ی روشنی رو برات آرزو میکنم.
نگران انگلیسی نباش کم کم راه میفتی.اولش مثل شوک می مونه Smile

آرین کاری ندارم فعلا هرجور دوست داری بنویس Smile درحال حاضر شرایط بحرانی و داری پشت سر میگذاری و با شکلات خودت و خفه کردی :d
یه وقت منم باعث سرخوردگیت میشم جوون با ایراد گرفتن :p

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، dinadino228
(2013-02-09 ساعت 10:52)arian307 نوشته:  مرسده جون به سلامتی دیگه رفتی سراغ خونه زندگیت.... رو لحجه کار کن حسابی... وقتی عادت کنی که با لحجه صحبت کنی راحت تر هم متوجه میشی چی میگن... من شاید گرامر خوبی نداشته باشم اما خدا رو شکر لحجه ای که دارم به شدت خوبه ... صدقه سر دوستای آمریکایی و 2 3 هزار تا فیلمی که دیدم :d
بس که شکلات می خوری دیگه نمیدونی لهجه درسته یا لحجه....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، arian307 ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas ، dinadino228
ارکیده جان یه خلاصه ای از پروندت توی امضات میذاری لطفا؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84
(2013-02-09 ساعت 04:59)NedaE نوشته:  مرسده همیشه شاد باشی.
من فکر کنم دیگه دارم تلف میشم از دلتنگی Sad
عزیزم نگو این حرف رو
تو هر مرحله از زندگی آدم یه مدل دلتنگی داره
فکر نکن با اومدن اینجا همه چیز تموم میشه
فقط باید مقاوم بود
مراقب خودت باش
بلاخره موفق میشی Wink

(2013-02-09 ساعت 10:29)payamkj نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 02:53)mercedeh2011 نوشته:  سلام الهه جونم دلم تنگ شده بود براتون ، منم ميبوسمت
دقيقا همينطوره كه ميگي
مرسده جون سلام
امیدوارم هرجا هستی شاد و موفق باشی
واسه ما هم دعاکن
-----------------
من مثل آرین استعفا ندارم ، حداقل 8 ساعت سرکارم وقتم یه جوری میگذره ، ولی با این حال هروقت این سایت رو باز میکنم و میبینم هیچ خبری از شمارم نیست حالم گرفته میشه ، راستی مرسده جان یه سوال چرا سایت آپدیت میشه ولی هیچ شماره جدیدی بهش اضافه نمیشه ، من هروقت رفتم تو سایت آخرین شماره همون بوده ، دارم نگران میشم یک ماه از مصاحبم گذشت Sad
عزیزم منم نمی دونم چرا آپدیت نمیشه
شماره من بعد از 2 ماه اومد
صــــــــــــــــــبــــــــــــــــور باید باشی
درست میشه بلاخره
از بچه ها بپرس من رو به دق بودم Wink

مرسی آرین جان
اولا که لهجه درسته
ثانیا من خیلی غریب نیستم با انگلیسی صحبت کردنها
ولی اینکه به طور زنده اینهمه آدم امریکایی دور و برم ببینم شوک کننده بودم برام Big Grin
البته که اینجا همه رنگی هستن ؛ چقدر چینی ؛ چقدر سیاه پوست و ...

leila.e جان پرونده ات مطمئن باش که در جریانه
فقط باید سر خودت رو گرم کنی و خودت رو خیلی اذیت نکنی
منم اینجا گرگیجه گرفتم ولی همه میگن راه میفتی Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، leila.e ، Tomas ، omnia ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، NedaE
نوشی جان منم این مراحل رو گذروندم
اینجا هم با تمام بالا بودن استانداردهای زندگی که میگن همین مدلیه که پرونده ها و کارهای اداری به دل صبر انجام میشه
واقعا ها ... الان که دارم فکر می کنم

بچه ها اینجا اونقدر کارهاشون رو با ریلکسی انجام میدن که من کفرم میگیره
یعنی اونقدر صبور هستن
همه کار به سر فرصت
انگار نه انگار که عجله ای هستن
به هرحال ماها فکر می کنیم که عمرمون داره میگذره ولی اینا اینجوری نیستن
شایدهم به خاطر همینه که اینقدر کارها طول میشه Sad
ولی چه همین باشه چه نباشه؛ شماها باید صبرتون رو داشته باشید
آش خاله است ؛ بخوری پاته نخوری پاته

بچه ها من هنوز یک هفته نشده اومدم .... یه کوچولوها ... دعوام نکنیدها ... دلم برای خانواده ام تنگ شده ؛ کم کم کم دارم میفهمم اینایی که میگن حاضریم دنیا رو بدیم پدر و مادرمون رو تو آغوش بگیریم یعنی چی Sad
پاسخ
(2013-02-10 ساعت 01:52)الهه سابق نوشته:  ارکیده جان یه خلاصه ای از پروندت توی امضات میذاری لطفا؟

چشم بفرمایید اینم امضای تاریخی من ....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق
(2013-02-10 ساعت 03:05)mercedeh2011 نوشته:  نوشی جان منم این مراحل رو گذروندم
اینجا هم با تمام بالا بودن استانداردهای زندگی که میگن همین مدلیه که پرونده ها و کارهای اداری به دل صبر انجام میشه
واقعا ها ... الان که دارم فکر می کنم

بچه ها اینجا اونقدر کارهاشون رو با ریلکسی انجام میدن که من کفرم میگیره
یعنی اونقدر صبور هستن
همه کار به سر فرصت
انگار نه انگار که عجله ای هستن
به هرحال ماها فکر می کنیم که عمرمون داره میگذره ولی اینا اینجوری نیستن
شایدهم به خاطر همینه که اینقدر کارها طول میشه Sad
ولی چه همین باشه چه نباشه؛ شماها باید صبرتون رو داشته باشید
آش خاله است ؛ بخوری پاته نخوری پاته

بچه ها من هنوز یک هفته نشده اومدم .... یه کوچولوها ... دعوام نکنیدها ... دلم برای خانواده ام تنگ شده ؛ کم کم کم دارم میفهمم اینایی که میگن حاضریم دنیا رو بدیم پدر و مادرمون رو تو آغوش بگیریم یعنی چی Sad

آره عزیزم میدونم ، اصلا همه جای دنیا مردمشون صبورن به جز ایرانی ها ، تمام این حرفا رو میدونم ، اونایی که رفتن دلشون اینجاست وقتی اینجا هستیم عجله داریم واسه رفتن ، من از بودن پیش مامان اینا ناراحت نیستم فقط میخوام زمان رفتنم معلوم بشه شاید اگه معلوم بشه بیشتر هم بمونم
مرسده جون خیلی برات خوشحالم امیدوارم زودتر کارای اونجا هم انجام بشه و جا بیفتی
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011
(2013-02-08 ساعت 22:57)الهه سابق نوشته:  محمد کیس نامبرتو تلفنی بپرس. اینا دق میدن آدمو
میتونی اسکن نامه اپرووتم واسشون ایمیل کنی و کیس نامبرو بپرسی

من 57 روز طول کشید تا نامم اومدا. از اون موقع یادگرفتم باید تندتند به اینا زنگید و ایمیل زد

خودشون تو uscis گفتن که 30 روز صبر کنید (حداقل) بعد زنگ بزنید. فردا دوشنبه روز 28 امه، این دو روز رو یعنی تا چهارشنبه هم صبر میکنیم اگه ندادن خانمم خودش ترتیبشو میده.

ممنون از راهنماییت

(2013-02-09 ساعت 01:38)kamela نوشته:  مبارک باشه محمد جان..اسم بسیار زیبایی هست..انشاالاه با این اسم بهش شناسنامه ایرانی هم بدن..اخه خیلی روی اسم حساسن...پوست منو کندن انقدر چک کردن تا شناسنامه بدن..همونجا شناسنامه ایرانی بگیرین چون چند درصد گیرشون کمتره به اسم

مرسی کاملا بابت راهنماییت. فعلا که نرفتم برم حتما انجام میدم. هنوز nvc کیس نامبر نداده.
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، leila.e ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان