کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
نمیدونم چه جوریه که با این که این همه از هم دوریم اما بازم احساس نزدیکی میکنم باش... آخر شبا دیگه صداش در میاد از دلتنگی... همه فکر میکنن طوله سگ همسایه بالایی که میخواد بخوابه اما من میدونم داره با من حرف میزنه... میگه امروز هم تموم شد و ما به هم نرسیدیم......
در کل خوشحالم خیلی هم دیگه رو درک میکنیم...به قول حضرت دووووشواارریییییی یچییییهههه. ( یه کیه)
[/quote]

آرین جان کی صداش در میاد ؟ سگ طبقه بالایی کیه؟ عمو جون من میگم شما دیگه شکلات نخور عمو جون . افق کدوم طرفه ای خداااااااااااااااااااااااااااا Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، ارکیده ، dinadino228 ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
دوووشوواری؟!!!! دوووشواری نداره!!!! ما هیییچ دوووشواریی نداریم اینجا Big Grin

بچه های نامزدی، یه تاپیک جدید ایجاد کردم که هر چی سوال در رابطه به فرمها و مدارک ارسالی به سفارت دارید، اونجا مطرح کنید.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستند!

اینم لینکش:
http://mohajersara.com/thread-6073.html
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، arian307 ، shabnam.84 ، ارکیده ، dinadino228 ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-11 ساعت 00:14)poram نوشته:  نمیدونم چه جوریه که با این که این همه از هم دوریم اما بازم احساس نزدیکی میکنم باش... آخر شبا دیگه صداش در میاد از دلتنگی... همه فکر میکنن طوله سگ همسایه بالایی که میخواد بخوابه اما من میدونم داره با من حرف میزنه... میگه امروز هم تموم شد و ما به هم نرسیدیم......
در کل خوشحالم خیلی هم دیگه رو درک میکنیم...به قول حضرت دووووشواارریییییی یچییییهههه. ( یه کیه)

آرین جان کی صداش در میاد ؟ سگ طبقه بالایی کیه؟ عمو جون من میگم شما دیگه شکلات نخور عمو جون . افق کدوم طرفه ای خداااااااااااااااااااااااااااا Rolleyes
[/quote]

نه طوله سگ اسم پسر همسایه بالاییمونه Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، ارکیده ، dinadino228 ، poram ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
پورام جان، آرین سقف اتاقشو میگه. این روزا با سقف اتاقش زابطه عمیقی داره پسرم Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، ارکیده ، poram ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
آخ آخ خوب بود مثلا بابای اون بچه ای که بهش میگی توله سگ بین کاربرای اینجا بود و تو رو می شناخت. چی میشد Smile))

یکم رابطه رو با سقف کم کن با تلویزیون دوست شو. اونم بد نیست. بهتر سرت و گرم میکنه

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، arian307 ، dinadino228 ، الهه سابق ، poram ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
[quote='girl' pid='275326' dateline='1360521790']
naaaaaaaa, farda miram dr. bachehaaaaa kheyyyyyyyliiiiiii doa koniiiiiiid. madarekam ke kamele hamsaram ye alaaameeee formo madrak ovorde khoda kone gir nadan. ye chize jaleb inke hamsaram ba inke motenafer bood az mohajer sara vaghti did man inghadr etela daram az mosahebe va kolan hame chiz kolli asheghe inja shode va goft age 1 rooz be inja sar nazani man miyam komak mikonam be doostat!!!! az hamsare lajbaze man baid bood hamchin chizi! doostaye khoobam man midoonam alan koli hame az datse man shaki mishan vali az modiran khahesh mikonam poste mano be farsi benevisan! miyam sar mizanam vali dg nemitoonam chizi benevisam ta natijeye mosahebe. kheyyyyliii delam baratoon tang shode Smile
جودی جون امیدوارم که همه چیز خوب پیش بره با انرژی مثبت برو مصاحبه ....ایشالا که خبر خوش میدی...بوس...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-11 ساعت 00:58)shabnam.84 نوشته:  آخ آخ خوب بود مثلا بابای اون بچه ای که بهش میگی توله سگ بین کاربرای اینجا بود و تو رو می شناخت. چی میشد Smile))

یکم رابطه رو با سقف کم کن با تلویزیون دوست شو. اونم بد نیست. بهتر سرت و گرم میکنه

الان اون طوله درسته یا این توله؟ همچین به من میگین شکلاتی انگار معتادم... پس فردا خواستین بم فش بدین میگین پسره ی شکلاتی!!
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، poram ، dinadino228 ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
توله درسته شکلاتی....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
کلی امشب کسل بودم. اومدم اینجا یکم با شماها حرف زدم آرومتر شدم

عزیز دل بنده هم که طفلی از دیروز داره برف پارو میکنه. کمرش تا شد. سرما خورده. خستهههههه. اما جالبه اصلا غر غر نمیکنه

حالا اگه من بودم Smile)

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، poram ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-11 ساعت 01:11)shabnam.84 نوشته:  کلی امشب کسل بودم. اومدم اینجا یکم با شماها حرف زدم آرومتر شدم

عزیز دل بنده هم که طفلی از دیروز داره برف پارو میکنه. کمرش تا شد. سرما خورده. خستهههههه. اما جالبه اصلا غر غر نمیکنه

حالا اگه من بودم Smile)
کی داره کجا برف پارو میکنه شبنم؟

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas ، mercedeh2011
نامزد جان در نیویورک برف پارو میکنه. حتما شنیدی که 1 متر برف اومده اون طرفا

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، poram ، الهه سابق ، سانازی ، leila.e ، Tomas ، ارکیده ، mercedeh2011
الان اون طوله درسته یا این توله؟ همچین به من میگین شکلاتی انگار معتادم... پس فردا خواستین بم فش بدین میگین پسره ی شکلاتی!!
[/quote]

توله هه آخر شبا صداش در میاد از دلتنگی؟! نکنه اونو شکلات خورش کردین؟ عمو آرین منم جدیدا شدیدا غذا می خورم و هیچ فعالیتی نمیکنم و شبانه روز پای کامپیوترم ، هیچ دووشواری ندارم نه درس ای نه پایان نامه ای...کاش شکلات داشتم حداقل ، عین اون پیره تو برره که آرد نخود داشت!

(2013-02-11 ساعت 01:18)shabnam.84 نوشته:  نامزد جان در نیویورک برف پارو میکنه. حتما شنیدی که 1 متر برف اومده اون طرفا

اااااااااااااااااه ، نامزد منم نیویورک (البته نیوجرزی ) زندگی میکنه! آره فحش میده به سرما Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، leila.e ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، mercedeh2011
(2013-02-10 ساعت 23:13)girl نوشته:  naaaaaaaa, farda miram dr. bachehaaaaa kheyyyyyyyliiiiiii doa koniiiiiiid. madarekam ke kamele hamsaram ye alaaameeee formo madrak ovorde khoda kone gir nadan. ye chize jaleb inke hamsaram ba inke motenafer bood az mohajer sara vaghti did man inghadr etela daram az mosahebe va kolan hame chiz kolli asheghe inja shode va goft age 1 rooz be inja sar nazani man miyam komak mikonam be doostat!!!! az hamsare lajbaze man baid bood hamchin chizi! doostaye khoobam man midoonam alan koli hame az datse man shaki mishan vali az modiran khahesh mikonam poste mano be farsi benevisan! miyam sar mizanam vali dg nemitoonam chizi benevisam ta natijeye mosahebe. kheyyyyliii delam baratoon tang shode Smile

جودی جون خیلی خوشحال شدم خوب شد سر زدی عزیزم خیلی اماده رفتی و اگاه.من بی صبرانه منتظر سفرنامت هستم حتما همه چی خوب پیش میره .سلام برسون خوش بگذره
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، NedaE ، Tomas ، shabnam.84 ، ارکیده ، saba.m ، mercedeh2011
(2013-02-11 ساعت 01:32)poram نوشته:  الان اون طوله درسته یا این توله؟ همچین به من میگین شکلاتی انگار معتادم... پس فردا خواستین بم فش بدین میگین پسره ی شکلاتی!!

توله هه آخر شبا صداش در میاد از دلتنگی؟! نکنه اونو شکلات خورش کردین؟ عمو آرین منم جدیدا شدیدا غذا می خورم و هیچ فعالیتی نمیکنم و شبانه روز پای کامپیوترم ، هیچ دووشواری ندارم نه درس ای نه پایان نامه ای...کاش شکلات داشتم حداقل ، عین اون پیره تو برره که آرد نخود داشت!

(2013-02-11 ساعت 01:18)shabnam.84 نوشته:  نامزد جان در نیویورک برف پارو میکنه. حتما شنیدی که 1 متر برف اومده اون طرفا

اااااااااااااااااه ، نامزد منم نیویورک (البته نیوجرزی ) زندگی میکنه! آره حرف زشت میده به سرما Big Grin
[/quote]

عمو جان عوضش یه افق داری که یه کامنت در میون توش محو میشیییSmile

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، الهه سابق ، leila.e ، Tomas ، ارکیده ، mercedeh2011
بچه ها من خیلی نگران این وضعیت پروندمم. اصلا اسمی از تعیین وقت نمیبرن و همش میگن کیستون under review هستش!! یعنی چی آخه؟ فکر کنم کیسم از حالت تکمیل دراومده و دوباره میخوان مدارک جدید واسم علم کنن
قبل از تغییر سفارت همش میگفتن منتظر وقت مصاحبه باشید ولی الان همش میگن آندر ریویوو هستش. خدااااا. منظورشون چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، omnia ، arian307 ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان