کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-11 ساعت 22:28)ارکیده نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 20:42)dinadino228 نوشته:  واااااااایSmileSmile دوستای عزیزم... من خیلی خوشحالم...Tongue
الان برای نامزدم ایمیل اومد که پروندمون اپروو شده،،،، بالاخره........
حالا باید منتظر نامه باشیم؟؟؟ برای شماها چند روز بعدش اومد؟؟؟

تبریک میگم دینا جون. منم تقریبا 2 هفته پیش اپروو شدم ولی بهمون گفتن 1 ماه تا 1 ماه و نیم طول میکشه که nvc بهمون نامه بده....

[quote='shabnam.84' pid='275448' dateline='1360529325']
نامزد جان در نیویورک برف پارو میکنه. حتما شنیدی که 1 متر برف اومده اون طرفا
نه نشنیدم آخه همسر من لس آنجلس زندگی میکنه اونجا از برف و بارون خبری نیست و من همیشه بابت این قضیه غر میزنم. آخه من عاشق برف و بارونم..دوران دانشجوییم همدان بودم بیشتر از درس به خاطر برف و بارونش رفتم...Big Grin

ارکیده من همدان زندگی میکنم هاTongue

دینا جان تبریک
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، simi ، mercedeh2011 ، leila.e
(2013-02-12 ساعت 00:10)mhy_1985 نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 20:42)dinadino228 نوشته:  واااااااایSmileSmile دوستای عزیزم... من خیلی خوشحالم...Tongue

تبریک میگم دینا جون. منم تقریبا 2 هفته پیش اپروو شدم ولی بهمون گفتن 1 ماه تا 1 ماه و نیم طول میکشه که nvc بهمون نامه بده....

نه نشنیدم آخه همسر من لس آنجلس زندگی میکنه اونجا از برف و بارون خبری نیست و من همیشه بابت این قضیه غر میزنم. آخه من عاشق برف و بارونم..دوران دانشجوییم همدان بودم بیشتر از درس به خاطر برف و بارونش رفتم...Big Grin

دینا جان تبریک
جدی میگی؟من تا پارسال همدان بودم درسمون تموم شده بود ولی خونه رو تحویل نمی دادیم همدان واقعا شهر قشنگیه من بهترین خاطراتم از همدانه.
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، mercedeh2011 ، leila.e
(2013-02-12 ساعت 00:18)ارکیده نوشته:  

دینا جان تبریک
جدی میگی؟من تا پارسال همدان بودم درسمون تموم شده بود ولی خونه رو تحویل نمی دادیم همدان واقعا شهر قشنگیه من بهترین خاطراتم از همدانه.

کجای همدان بودی؟ چی خوندی کجا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، mercedeh2011 ، leila.e
مرمت بناهای تاریخی دانشگاه آزاد خونمون استادان بود پشت پارک سپیده شما همدانی هستید؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، leila.e
(2013-02-11 ساعت 22:07)poram نوشته:  

دینا جان شما ورمونت سنتر مدارک فرستاده بودین؟ چقدر طول کشید اپرو بشین؟؟؟؟؟؟؟ تبریککککککککککککک میگم ، خوشحال شدم بخداWink

پورام ما نمیتونیم مشخص کنیم که مدارک به کدوم سرویس سنتر بره
اونا خودشون میفرستنSmile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e
دینا جان شما ورمونت سنتر مدارک فرستاده بودین؟ چقدر طول کشید اپرو بشین؟؟؟؟؟؟؟ تبریککککککککککککک میگم ، خوشحال شدم بخداWink
[/quote]

پورام ما نمیتونیم مشخص کنیم که مدارک به کدوم سرویس سنتر بره
اونا خودشون میفرستنSmile
[/quote]

شبنم جان همئن مدارک ابتدایی رو میگم ، مثلا بعضی ها ورمونت هستن و بعضی ها کالیفرنیان . من شنیدم اونایی که کگالیفرنیا هستن زودتر اپرو میشن . منظورم این بود
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e
میدونم چی میگی. منم منظورم همونه. آره سرویس کالیفرنیا یه مقدار زودتر اپروو میکنه کیس رو
مال شما به کجا رفته؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e
(2013-02-12 ساعت 00:59)shabnam.84 نوشته:  میدونم چی میگی. منم منظورم همونه. آره سرویس کالیفرنیا یه مقدار زودتر اپروو میکنه کیس رو
مال شما به کجا رفته؟

واسه ما ورمونت ، که میگن به شدت کنده... نامزدم میگه هفت ماهه اپرو میشیم ما
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e
زمان ما ورمونت 3 ماهه اپروو میکرد و کالیفرنیا از همه جا دیرتر اپروو میکرد. البته من سر 5 ماه اپروو شدم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e
(2013-02-12 ساعت 01:06)الهه سابق نوشته:  زمان ما ورمونت 3 ماهه اپروو میکرد و کالیفرنیا از همه جا دیرتر اپروو میکرد. البته من سر 5 ماه اپروو شدم

خوب حالا برعکس شده، رو سایت نوشتن که ما هدفمون اینه که 5 ماهه اپرو کنیم اما فعلا که به هدفمون نرسیدیم و تلاش میکنیم به 5 ماه برسیم! این یعنی برین اینطرفا پیداتون نشه تا 6 7 ماهه دیگه، والا... من و نامزدمم رفتیم تو افق تا ببینیم چی پیش میادRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، mercedeh2011 ، leila.e
مرسی از همگی.... Big GrinWink
shadzad جان؟ برای فرستادن مدارک ،منتظر ایمیل باشیم یا نامه میفرستن واسهء آقای نامزد ؟ یعنی کی باید مدارک رو پست کنم؟

دوستایی که پرسیده بودن،من کل ماجرای خودم رو مینویسم:Cool
مدارک ما ورمونت بود.
اولین بار ۲۵ اردیبهشت۱۳۹۱(۱۴ می۲۰۱۲) مدارک رو پست کردیم، ۲خرداد۱۳۹۱(۲۲می۲۰۱۲) ایمیل دادن که بررسی میکنیم
و پروسه شما از ۵ تا ۷ ماه طول میکشه.
۵ ماه و نیم بعد دوباره ایمیل اومد که کامل نیست و مجددا یه سری مدرک دیگه خواستن از ما، که فرستادن سری دوم متأسفانه ۱ماه طول کشید،
خلاصه اینکه سری دوم مدارک رو ۱۳ دی(۲ ژانویه۲۰۱۳) فرستادیم، ۱۸دی(۷ ژانویه۲۰۱۳) ایمیل دادن که مدارکتون
رسیده و از ۲ هفته تا ۲ ماه جواب میدیم. کل پروسه از اول تا الان ۸ماه و۲۳ روز شده که البته این وسط ۱ماه رو ما از دست دادیم.
که بالاخره امروز ایمیل دادن که اپروو شدین.... و حالا دیگه باقی داستان میمونه که ببینیم چی پیش میاد.
امیدوارم هممون هر روز خبرهای خوب بشنویمSmile.

فکر کنم نباید اینجا مینوشتم!!! من کپی کردم قسمت ،،ویزای نامزدی،، ولی نمیدونم از اینجا چه جوری پاکش کنم؟!؟!
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، payamkj ، ارکیده ، الهه سابق ، shadzad ، shabnam.84 ، poram ، mercedeh2011 ، leila.e
دینا جان خیلی تبریک می گم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، الهه سابق ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، leila.e
ای بابا f2a پنجاه روز هفتاد روز هم داشت موومنت.حالا 3 ماهه 31 روزه Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، ارکیده ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011 ، leila.e

مبارکههههههه دیگه چمدوناتو جمع کن که وقت رفتن نزدیکهBig Grin

دینا جان تبریک
محمد کجای همدونی؟ من سالی چندبار میرم همدان داییم اونجا زندگی میکنه فک میکنم واسه تنها جایی که تو ایران دلم تنگ میشه همدونه مخصوصا گنجنامه و بستنی دایی اول مهدیه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، ارکیده ، الهه سابق ، payamkj ، Tomas ، mhy_1985 ، mercedeh2011 ، leila.e
بچه ها من خیلی اعصابم به هم ریخته ، خیلی گیج شدم ،نمیدونم سایت همه جا اینجوریه یا فقط مال آنکارا !!!!!
هر 4 یا 5 روز یه باز آپدیت میشه ولی هیچ شماره ای بهش اضافه نمیشه ،من هر سری کپی میکنم تو یه صفحه ورد بعد که آپدیت میشه با لیست قبلی که کپی کرده بودم چک کردم دیدم هیچ شماره ای اضافه نشده ، نمیدونم پس این آپدیت شدنش به چه دردی میخوره ،میگم نکنه بعد 2 ماه هم خبری ازشون نشه Sad دارم از بلاتکلیفی دق میکنم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، poram ، Tomas ، mercedeh2011 ، leila.e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان