کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام ... من اومدم .... نوشته هاتون رو خوندم و کلی خوشحال شدم مثل همیشه. از امیلی خانم گرفته تا رسیدن مرسده و جودی به دلدارشون. امیدوارم که همگی به زودی زود به یارتون برسید.
گرل عزیز برات آرزوی موفقیت بدون چک دارم ...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، NedaE ، leila.e ، Tomas ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011
بچه ها من reciept number رو که تو سایت USCIS چک میکنم میگه :
Expect a 30-45-day delay between when your application or petition is filed and when your information is available in Case Status Online, depending on the volume of applications USCIS receives.
قبلا چنین حرفی نمیزد. فقط برای من میگه یا برای کس دیگه ای هم اینجا این رو میگه/قبلا گفته ؟
به نظرتون منظورشون اینه که کلا باید رو 1 ماه بیشتر شدن پروسه حساب کنم یا اینکه مثلا ممکنه پرونده بره NVC ولی سایت USCIS هنوز آپدیت نشده باشه،یه ماه طول بکشه تا آپدیت کنن؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011
ندا جان این رو ظاهرا از دیروز گذاشتند اون بالا. من هم دیدم، ربطی به ان.وی.سی نداره چون کیس من برای گرین کارت هست. احتمالا کلی تماس برای دیرکرد داشتند و این رو برای همه نوشتند. نمی دونم چرا اینقدر طول می دند، کیس ما هم خیلی بیشتر از اونی که گفتند طول کشیده. امیدوارم که بیشتر از ۳۰ تا ۴۵ روزی که گفتند نشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84 ، ارکیده ، NedaE ، mercedeh2011
1145 دیگه چیه لیلا جان؟ نشنیده بودمش..
کیست چیه و چی فرستادی؟
مدیران اینم منتقل کنین یهو Wink
[/quote]

انگار یه فرمه که درخواست میکنی بهت خبر بدن وقتی مدارکو فرستادی
http://www.uscis.gov/files/form/g-1145.pdf

شما ها اینو نفرستاده بودید و براتون نامه اومد؟

اااااااااااااااااه ، نامزد منم نیویورک (البته نیوجرزی ) زندگی میکنه! آره حرف زشت میده به سرما Big Grin
[/quote]

نامزد منم اونجاست.میگه آب و هواش خیلی فعاله. مجبور شد از تایم درس خوندنش بزنه بره سراغ برفا. دلم کلی براش سوخت.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011
(2013-02-11 ساعت 06:43)negi نوشته:  ندا جان این رو ظاهرا از دیروز گذاشتند اون بالا. من هم دیدم، ربطی به ان.وی.سی نداره چون کیس من برای گرین کارت هست. احتمالا کلی تماس برای دیرکرد داشتند و این رو برای همه نوشتند. نمی دونم چرا اینقدر طول می دند، کیس ما هم خیلی بیشتر از اونی که گفتند طول کشیده. امیدوارم که بیشتر از ۳۰ تا ۴۵ روزی که گفتند نشه.

بله ربطی به NVC نداره،آخه من منتظرم پرونده ام بره NVC،الان موندم که اینا منظورشون این بوده که 1 ماه بیشتر تو USCIS میمونه یا اینکه فقط سایت رو دیر آپدیت میکنن.آخه میبینی نوشته از وقتی فایل بشه تا وقتی بیاد تو STATUS سی چهل روز طول میکشه :| آخه اینا چقدر کُند کار میکنن Sad دیدم پرونده محمد 2 ماه اپروو شد دلم خوش شده بود یه ذره!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، mercedeh2011
(2013-02-11 ساعت 08:40)leila.e نوشته:  1145 دیگه چیه لیلا جان؟ نشنیده بودمش..
کیست چیه و چی فرستادی؟
مدیران اینم منتقل کنین یهو Wink

انگار یه فرمه که درخواست میکنی بهت خبر بدن وقتی مدارکو فرستادی
http://www.uscis.gov/files/form/g-1145.pdf

شما ها اینو نفرستاده بودید و براتون نامه اومد؟

اااااااااااااااااه ، نامزد منم نیویورک (البته نیوجرزی ) زندگی میکنه! آره حرف زشت میده به سرما Big Grin
[/quote]

نامزد منم اونجاست.میگه آب و هواش خیلی فعاله. مجبور شد از تایم درس خوندنش بزنه بره سراغ برفا. دلم کلی براش سوخت.
[/quote]
نیازی به این فرم نیست... حالت عادی خوشون با ایمیل و نامه بهتون جواب میدن اما این و بدین به همسرت علاوه بر ایمیل و نامه اس ام اس هم میدن...

(2013-02-11 ساعت 03:37)الهه سابق نوشته:  بچه ها من خیلی نگران این وضعیت پروندمم. اصلا اسمی از تعیین وقت نمیبرن و همش میگن کیستون under review هستش!! یعنی چی آخه؟ فکر کنم کیسم از حالت تکمیل دراومده و دوباره میخوان مدارک جدید واسم علم کنن
قبل از تغییر سفارت همش میگفتن منتظر وقت مصاحبه باشید ولی الان همش میگن آندر ریویوو هستش. خدااااا. منظورشون چیه؟

الاهه خوب زنگ بزن قشنگ مو رو از ماست بکش ازشون... همینایی که اینجا نوشتی رو از خودشون بپرس... تو سوالت رو بدون پافشاری میپرسی اونا هم یه جواب همینجوری میدن....Sad
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، leila.e ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، mercedeh2011
نیازی به این فرم نیست... حالت عادی خوشون با ایمیل و نامه بهتون جواب میدن اما این و بدین به همسرت علاوه بر ایمیل و نامه اس ام اس هم میدن...

(2013-02-11 ساعت 03:37)الهه سابق نوشته:  بچه ها من خیلی نگران این وضعیت پروندمم. اصلا اسمی از تعیین وقت نمیبرن و همش میگن کیستون under review هستش!! یعنی چی آخه؟ فکر کنم کیسم از حالت تکمیل دراومده و دوباره میخوان مدارک جدید واسم علم کنن
قبل از تغییر سفارت همش میگفتن منتظر وقت مصاحبه باشید ولی الان همش میگن آندر ریویوو هستش. خدااااا. منظورشون چیه؟

الاهه خوب زنگ بزن قشنگ مو رو از ماست بکش ازشون... همینایی که اینجا نوشتی رو از خودشون بپرس... تو سوالت رو بدون پافشاری میپرسی اونا هم یه جواب همینجوری میدن....Sad
[/quote]

ممنونم خیالم راحت شد.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، mercedeh2011
واااااااایSmileSmile دوستای عزیزم... من خیلی خوشحالم...Tongue
الان برای نامزدم ایمیل اومد که پروندمون اپروو شده،،،، بالاخره........
حالا باید منتظر نامه باشیم؟؟؟ برای شماها چند روز بعدش اومد؟؟؟
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ارکیده ، shadzad ، NedaE ، shabnam.84 ، saba.m ، Tomas ، simi ، mercedeh2011
به به مبارکه عزیزم
فکر کنم 1 هفته دیگه پروندت توی ان وی سی باشه، 1 هفته دیگه زنگ بزنید و کیس نامبر بگیرید. 1 هفته بعدشم میرسه دست سفارت و بعد بهتون ایمیل میدن که برید توی سایت و وقت تعیین کنید.
برو دنبال واکسنات دینا. سریییییییع

بهشون دوباره زنگ زدم. باز گفتن آندر ریویوو هستش. منم انقدر خانومه رو کچل کردم که آخرش ناچار شد اعتراف کنه منظور از آندر ریویوو، انتظار برای تعیین وقت مصاحبه است Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، ارکیده ، shadzad ، dinadino228 ، shabnam.84 ، Tomas ، simi ، mercedeh2011 ، leila.e
مرسی....همین شنبه سری دوم واکسنامو میزنم و تموم میشن....Cool
پس یعنی ۲هفته دیگه میشه تازه اقدام برای وقت گرفتن کرد؟ پس کی مدارک رو باید پست کنم؟؟
یعنی ممکنه توی فروردین به ما وقت مصاحبه بدن؟؟
الهه جون تو هم منتظر مصاحبه هستی؟ چه خوب ... امیدوارم همه چیز خوب و سریع واسمون پیش بره...TongueSmile
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011 ، leila.e
(2013-02-11 ساعت 20:42)dinadino228 نوشته:  واااااااایSmileSmile دوستای عزیزم... من خیلی خوشحالم...Tongue

دینا جان شما ورمونت سنتر مدارک فرستاده بودین؟ چقدر طول کشید اپرو بشین؟؟؟؟؟؟؟ تبریککککککککککککک میگم ، خوشحال شدم بخداWink
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011 ، leila.e
(2013-02-11 ساعت 20:42)dinadino228 نوشته:  واااااااایSmileSmile دوستای عزیزم... من خیلی خوشحالم...Tongue

تبریک میگم دینا جون. منم تقریبا 2 هفته پیش اپروو شدم ولی بهمون گفتن 1 ماه تا 1 ماه و نیم طول میکشه که nvc بهمون نامه بده....

[quote='shabnam.84' pid='275448' dateline='1360529325']
نامزد جان در نیویورک برف پارو میکنه. حتما شنیدی که 1 متر برف اومده اون طرفا
نه نشنیدم آخه همسر من لس آنجلس زندگی میکنه اونجا از برف و بارون خبری نیست و من همیشه بابت این قضیه غر میزنم. آخه من عاشق برف و بارونم..دوران دانشجوییم همدان بودم بیشتر از درس به خاطر برف و بارونش رفتم...Big Grin
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، dinadino228 ، الهه سابق ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011 ، leila.e
تبریککک دینا جون، سفارت آنکارا بهت ایمیل درخواست مدارکو می ده اول، سریع بفرست که یکم بعد رسیدن مدارک ایمیل می ده برو تو سایت وقت مصاحبه بگیر.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011 ، leila.e
انشالا وقت مصاحبههم زود زود میگری.
دینا شما بعد از چند وقت اپروو شدی؟
پاسخ
دینا جان مبارکهههههههههههه بابا... ایشالا ویزای یه ضرب
بچه ها این شکلات ها داره عوارض خودش رو به من نشون میده... پیشونیم به جوش زده اندازه کپسول گاز پیکنیک...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas ، mercedeh2011 ، leila.e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان