کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-12 ساعت 02:28)dinadino228 نوشته:  مرسی از همگی.... Big GrinWink
shadzad جان؟ برای فرستادن مدارک ،منتظر ایمیل باشیم یا نامه میفرستن واسهء آقای نامزد ؟ یعنی کی باید مدارک رو پست کنم؟

آره دینا جان ایمیل می یاد، بعد از اون می تونی پست کنی.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، ارکیده ، Tomas ، mercedeh2011 ، leila.e
بچه ها این قضیه امضای من که نوشتم از سوالات مهاجرتی توی پیغام خصوصی معذورم، واسه شماها نیستا، شماها که دوستای منید هروقت خواستید هرسوالی داشتید توی پیغام خصوصی بپرسید.
اینو واسه غریبه ها گذاشتم. آخه نمیدونیییید چقدر سوال مهاجرتی ازم میپرسن بخدا. یه نفر اومده بود و خواهش کرده بود فرم I130 اش رو من واسش پر کنم.
خیلیا که پیغام میذارن، حتی یک پست هم توی کل سایت نذاشتن و یکراست میان سوالشونو توی خصوصی میپرسن، خوب بابا یکم وقت بذار، مطالعه کن، بعد سوالتو بپرس.
خلاصه که من در خدمت دوستان گلم هستم همیشه Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، payamkj ، dinadino228 ، Tomas ، simi ، shabnam.84 ، shadzad ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، فردا
الهه جون از بس خوب و با حوصله ای همه سوالاشون رو از تو میپرسن ، تو به دل نگیر ، ولی راست میگی باید یه زحمت به خودشون بدن یه مطالعه ای بکنن ، میگم میتونی حق وکالت بگیری ، اینجوری دیگه سراغت نمیان Wink
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، shadzad ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e
الهه Shy یادته منم قبل از اینکه عضو شم همش بتو پیغام میدادم؟Tongue
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، shadzad ، payamkj ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e
(2013-02-12 ساعت 14:15)payamkj نوشته:  بچه ها من خیلی اعصابم به هم ریخته ، خیلی گیج شدم ،نمیدونم سایت همه جا اینجوریه یا فقط مال آنکارا !!!!!
هر 4 یا 5 روز یه باز آپدیت میشه ولی هیچ شماره ای بهش اضافه نمیشه ،من هر سری کپی میکنم تو یه صفحه ورد بعد که آپدیت میشه با لیست قبلی که کپی کرده بودم چک کردم دیدم هیچ شماره ای اضافه نشده ، نمیدونم پس این آپدیت شدنش به چه دردی میخوره ،میگم نکنه بعد 2 ماه هم خبری ازشون نشه Sad دارم از بلاتکلیفی دق میکنم

اين جاست كه بأيد گفت چون مي گذرد غمى نيست .من با شما هم دردم
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، payamkj ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas
(2013-02-12 ساعت 00:22)ارکیده نوشته:  مرمت بناهای تاریخی دانشگاه آزاد خونمون استادان بود پشت پارک سپیده شما همدانی هستید؟

به به من خواهرم برادرم و زن داداشم تو حسن جلس درس میدن.

خودمم یه ترم درس دادم اونجا. استید گروهتون رو هم میشناسم. کارشناس گروهتون. همه رو/

همدانی نیستیم. اما اینحا زندگی میکنیم. آره پارک سپیده رو هم بلدم.

Shy

(2013-02-12 ساعت 11:36)simi نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 20:42)dinadino228 نوشته:  واااااااایSmileSmile دوستای عزیزم... من خیلی خوشحالم...Tongue
الان برای نامزدم ایمیل اومد که پروندمون اپروو شده،،،، بالاخره........
حالا باید منتظر نامه باشیم؟؟؟ برای شماها چند روز بعدش اومد؟؟؟

مبارکههههههه دیگه چمدوناتو جمع کن که وقت رفتن نزدیکهBig Grin

(2013-02-12 ساعت 00:10)mhy_1985 نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 22:28)ارکیده نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 20:42)dinadino228 نوشته:  واااااااایSmileSmile دوستای عزیزم... من خیلی خوشحالم...Tongue
الان برای نامزدم ایمیل اومد که پروندمون اپروو شده،،،، بالاخره........
حالا باید منتظر نامه باشیم؟؟؟ برای شماها چند روز بعدش اومد؟؟؟

تبریک میگم دینا جون. منم تقریبا 2 هفته پیش اپروو شدم ولی بهمون گفتن 1 ماه تا 1 ماه و نیم طول میکشه که nvc بهمون نامه بده....

[quote='shabnam.84' pid='275448' dateline='1360529325']
نامزد جان در نیویورک برف پارو میکنه. حتما شنیدی که 1 متر برف اومده اون طرفا
نه نشنیدم آخه همسر من لس آنجلس زندگی میکنه اونجا از برف و بارون خبری نیست و من همیشه بابت این قضیه غر میزنم. آخه من عاشق برف و بارونم..دوران دانشجوییم همدان بودم بیشتر از درس به خاطر برف و بارونش رفتم...Big Grin

ارکیده من همدان زندگی میکنم هاTongue

دینا جان تبریک
محمد کجای همدونی؟ من سالی چندبار میرم همدان داییم اونجا زندگی میکنه فک میکنم واسه تنها جایی که تو ایران دلم تنگ میشه همدونه مخصوصا گنجنامه و بستنی دایی اول مهدیه

کنار داشنگاه بوعلی. اومدی خبر بده بریم بخندیم. البته من آدم لیبرالی هستم از پیشنهادم ناراحت نشی. اما میتونیم با داییت و بقیه بریم عکس یادگاری بگیریم قبل از اینکه از همدان بریم واسه همیشه. میریم همگی بستنی هم میخوریم. خونه ما هم میتونین تشریف بیارین با خانواده. از همین الان همه دعوتن. ما تو اسن شهر تنهاییم و فامیل نداریم. تشریف بیارین خوشحال میشیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas
دینا جان منظورم تو نبودی عزیزم. تو اصلا با سیستم اینجا آشنا نبودی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas
من اومدم بچه ها..چند روز نبودم....دینا جان تبریک میگم...از دیدن جودی خوشحال شدم و مرسده جان رسیدن بخییییر.....من هم که امروز یک هفته شد که دوباره ایمیل دادم به ان وی سی...تا 4 شنبه دیگه حتما جواب ایمیلم رو میدن و باااااااااااااااز میگن پرونده ناقصه.....خسته شدددددم

بچه ها این که میگین یک ایمیل میاد و وقت مصاحبه رو تعین میکنید چی؟؟مگه وقت مصاحبه رو خودمون تایین میکنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas
سلام کاملا جان. چطوری؟ باور میکنی امروز به یادت بودم گفتم از بچه ها بپرسم شاید بدونن دلیل نبودنت رو.
ایشالا که این دفعه پرونده تو هم تکمیله و خیالت راحت میشه از این کاغذ بازی ها Smile
دختر گلت خوبه؟ Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، kamela ، الهه سابق ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas
(2013-02-13 ساعت 14:33)kamela نوشته:  من اومدم بچه ها..چند روز نبودم....دینا جان تبریک میگم...از دیدن جودی خوشحال شدم و مرسده جان رسیدن بخییییر.....من هم که امروز یک هفته شد که دوباره ایمیل دادم به ان وی سی...تا 4 شنبه دیگه حتما جواب ایمیلم رو میدن و باااااااااااااااز میگن پرونده ناقصه.....خسته شدددددم

بچه ها این که میگین یک ایمیل میاد و وقت مصاحبه رو تعین میکنید چی؟؟مگه وقت مصاحبه رو خودمون تایین میکنیم؟

CoolWink

مامان خانومWink منظورت دقیقا (تأیید) بود یا (تعیین) Big GrinTongue شوخی کردما.....Tongue
اونا واسه نامزدیهاست، شما نگران نشو Cool
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas
شبنم جون فدات بشم...لطف داری عزیزم..منم این چند روز به یاد تک تکتون بودم به خدا...دلم براتون تنگ شده بود..واااااااای خدا کنه بگن تکمیل شده..در حال حاضر تنها ارزوم همینه.دخترم هم خوبه عزیزم....فدای توووووو با اینهمه مهربونیت
پاسخ
عزیزم تو لطف داری. در مورد اون سوال که پرسیده بودی وقتی پرونده ت تکمیل میشه بعدا یه ایمیل برات میاد که میگه روز مصاحبه چه مدارکی
باید همراهت داشه باشی و طبق این سیستم جدید انگار باید پول بریزی. همون پولی که اون موقع تو سفارت پرداخت میکردن بچه ها بعد وقتت و اینترنتی
مشخص کنی. بعد هم اینکه ثبت نام کنی که از کدوم اداره پست میخوای ویزات رو بگیری/ همین سیستم csc که تازه راه اندازی شده. راستی تو آنکارا هستش محل مصاحبه ت؟ بچه ها اگه جایی رو اشتباه گفتم شما اصلاحش کنید. Tongue

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، dinadino228 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas ، kamela
َشبنم جان ازدواجیا دیگه پولی نمیدن، همون اول ازمون گرفتن. وقت ازدواجیا هم NVC تعیین میکنه نه خودمون
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، shabnam.84 ، dinadino228 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas ، kamela
بچه ها جودی چی شد ؟ کسی خبر نداره ازش؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، leila.e ، Tomas ، kamela
bachehaaaaaaaaa gereftameeeeeesh yezaaaaaarrrrrrrrrb
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان