کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-18 ساعت 22:15)سانازی نوشته:  ممنونم خیلییی شهرزاد جان
بچه ها چه جوری رتبه میدن؟از کجا فهمیدی اقا ارین رتبه داده!؟
به من کی رتبه داده ممنونم!Shy

بچه ها همه اینجا اسم همسرشون ثبت شده تو شناسنامه اش؟چرا کسی چیزی نمیگه؟

ساناز جان يه رتبه هم من بهت ميدم ، رتبت ٥ بشه تو هم ميتوني رتبه بدي

خدا كنه فردا سايت ابديت شه ، خسته شدم انقد صفحه تكراري اين سايتو ديدم، الهه جون فكر كنم تو درست ميكي منم زود تاريخ مصاحبم اومد شايد منم واسه همين chek خوردم ولي شنيدم تمام اونايي كه شاغل بودن اينجوري ميشن
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
(2013-02-18 ساعت 21:34)الهه سابق نوشته:  جودی شوهرش دو سال بود ایران نیومده بود و همو ندیده بودن، خداروشکر بهش گیر ندادن

آرین یکی از دلایلی که تو چک خوردی بنظرم این بود که خیلی زود مصاحبه شدی. طبق اطلاعاتی که از ویکی پدیا بدست آوردم، پروسه اف بی آی چک از زمانی شروع میشه که فرد نامه دعوت به مصاحبشو دریافت میکنه. اگه فاصله دریافت نامه تا مصاحبه زیاد باشه، احتمال چک خوردن کم میشه چون پروسه چک کردن قبل از مصاحبه انجام شده.

الاهه خانم ! لینک میدید لطفا؟
نگی خانم ! 222 روز طول کشید کارشون و چک هم نخوردند

(2013-02-18 ساعت 23:07)payamkj نوشته:  
(2013-02-18 ساعت 22:15)سانازی نوشته:  ممنونم خیلییی شهرزاد جان
بچه ها چه جوری رتبه میدن؟از کجا فهمیدی اقا ارین رتبه داده!؟
به من کی رتبه داده ممنونم!Shy

بچه ها همه اینجا اسم همسرشون ثبت شده تو شناسنامه اش؟چرا کسی چیزی نمیگه؟

ساناز جان يه رتبه هم من بهت ميدم ، رتبت ٥ بشه تو هم ميتوني رتبه بدي

خدا كنه فردا سايت ابديت شه ، خسته شدم انقد صفحه تكراري اين سايتو ديدم، الهه جون فكر كنم تو درست ميكي منم زود تاريخ مصاحبم اومد شايد منم واسه همين chek خوردم ولي شنيدم تمام اونايي كه شاغل بودن اينجوري ميشن
نوشی خانم! فکر نمیکنم فردا هم آپدیت بشه.. چون اگر قرار بر این بود که اپدیت شه همون جمعه آپدیت میکردن و تا 3 شنبه صبح وا نمیستادند!. شاید پس فردا.. البته خوشبینانه

شاد زاد خانم! از شما هم ممنون بابت رتبه...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، girl ، mercedeh2011 ، payamkj ، dinadino228
بچه ها امروز 2 شنبه اولین روز هفته آمریکاست ولی به مناسبت روز رئیس جمهور تعطیل هستن. منتظر آپدیت سایت و .... تا سه شنبه صبح نباشید...چون nvc تعطیله...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، girl ، mercedeh2011 ، payamkj ، dinadino228
سانازی جان مهم نیست که توی کشور دیگه ای همدیگه رو ببینید. اگه همسرتون ایرانی و مسلمونه و شما ثبت ایرانی نکردید، یکم شک برانگیزه مگر اینکه دلیل موجهی واسه این کار داشته باشی
آرین، نگی کل کارش 222 روز طول کشید ولی زمان انتظار برای مصاحبش فکر کنم 2 ماه بود و درضمن سال قبلشم توریستی رفته بود و این به این معنیه که یه دور اون موقع چک شده بوده. بعد هم چک خانومها معمولا کوتاهتره نسبت به آقایون. کار دولتی هم که دیگه چک رو شاخشه
لینکش:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Visas_Mantis.png
دقت کردید آرین چقدر بداخلاق شده

شادزاد جان، بابت رتبه ممنونم Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، arian307 ، shabnam.84 ، shadzad ، Tomas ، girl ، mercedeh2011 ، payamkj ، dinadino228
آرین زود تند سریع جواب بده ببینم دلیل بد اخلاقیت چیه؟ نکنه شکلاتات تموم شده خماری؟شکلاتی....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، payamkj ، dinadino228
(2013-02-19 ساعت 00:06)الهه سابق نوشته:  سانازی جان مهم نیست که توی کشور دیگه ای همدیگه رو ببینید. اگه همسرتون ایرانی و مسلمونه و شما ثبت ایرانی نکردید، یکم شک برانگیزه مگر اینکه دلیل موجهی واسه این کار داشته باشی
آرین، نگی کل کارش 222 روز طول کشید ولی زمان انتظار برای مصاحبش فکر کنم 2 ماه بود و درضمن سال قبلشم توریستی رفته بود و این به این معنیه که یه دور اون موقع چک شده بوده. بعد هم چک خانومها معمولا کوتاهتره نسبت به آقایون. کار دولتی هم که دیگه چک رو شاخشه
لینکش:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Visas_Mantis.png
دقت کردید آرین چقدر بداخلاق شده

شادزاد جان، بابت رتبه ممنونم Smile

مرسی خیلی ممنون الاهه خانم!... من نمیدونستم نگی خانم! قبلا به امریکا سفرکرده اند...بداخلاق هم نیستم... اینجوری راحت تر هستم کسی ناراحت نمیشود از دستم....
دعا بفرمایید زود تر کلیر بشم دیگه نیام اینجا Wink
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، payamkj ، dinadino228
واااااااااااااا.... مگه کسی از دستت ناراحت شده؟اصلا بهت نمیاد این طرز حرف زدن کلی خندیدم....

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011
من میدونم تو چت شده آرین Smile دلگیر نشو
ما اینجا همه به شوخی های تو عادت داریم پسر خوببببببب Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، payamkj ، dinadino228
آرین کجا می خوای بری کلیر شدی؟ باید بیای به ماها که اون موقع تو پروسه کلیر شدنیم دلداری بدی تازه Big Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، ارکیده ، Tomas ، الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، NedaE ، payamkj ، dinadino228
من که نفهمیدم کی از دست کی ناراحت شده...رفتم بخوابم ...شب همگی به خیر..خوابای خوب خوب ببینید...وای راستی بچه ها من دیشب خواب دیدم رفتم آمریکا اونجا کنار دریا یه رستوران سنتی بود که دقیقا همون رستورانی بود که پارسال عید تو انزلی رفتیم نهار خوردیم من رفتم اونجا نهار بخورم تا شوهرم اف بشه بیاد دنبالم فکر کنید اولین روزی که رسیدم آمریکا شوهرم سر کار بود من تنها رفتم نهار خوردم... حدس بزنید نهارشون چی بود؟یه کاسه بزرگ سیرابی آورد گذاشت جلو چشم منم همون لحظه از خواب پریدم بعد جالب اینجا بود که با مانتو و روسری بودم و جلو در رستوران گشت ارشاد واساده بود...

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shadzad ، Tomas ، shabnam.84 ، negi ، الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، payamkj ، simi ، dinadino228
نه ها کسی نباید اینجا از کسی ناراحت بشه هاااااااا اون موقع کتک میخوریم از بزرگترا!
وای بچه ها الان دیدما مرسی وای چه جمله های قشنگی هم نوشتین.مرسیییییییییییی
اقا توماس اقا ارین با حال.نوشی جان عزیز.شادزاد جان مهربون مرسی
هییییییییییBig Grin بچه ها مرسی که منم تحویل گرفتینShy
اقا ارین نمیدونم از من ناراحت نشدین!؟
میگم بچه ها خوب قرار بزارید دور هم جمع شین به اقا ارین ونوشی جان روحیه بدین بابا زود کاراتون درست میشه.بابا من به خدا انقدر نگرانم که اخه دیگه این بار حتما باید ویزارو بگیرم شما که این همه درد ندارین اخر کارین.میخواین شکلات بگیرم بفرستم؟!
پاسخ
(2013-02-19 ساعت 00:45)ارکیده نوشته:  من که نفهمیدم کی از دست کی ناراحت شده...رفتم بخوابم ...شب همگی به خیر..خوابای خوب خوب ببینید...وای راستی بچه ها من دیشب خواب دیدم رفتم آمریکا اونجا کنار دریا یه رستوران سنتی بود که دقیقا همون رستورانی بود که پارسال عید تو انزلی رفتیم نهار خوردیم من رفتم اونجا نهار بخورم تا شوهرم اف بشه بیاد دنبالم فکر کنید اولین روزی که رسیدم آمریکا شوهرم سر کار بود من تنها رفتم نهار خوردم... حدس بزنید نهارشون چی بود؟یه کاسه بزرگ سیرابی آورد گذاشت جلو چشم منم همون لحظه از خواب پریدم بعد جالب اینجا بود که با مانتو و روسری بودم و جلو در رستوران گشت ارشاد واساده بود...

شما یه نگاه به رتبت بنداز و خوشحال بخواب... ضمنا.. خواهشا .. لطفا .. جان هر کسی دوست دارین .. اسم این سیرابی رو جلو من نیارین... هم خودش شبیه حوله ی صورته هم بو و رنگشششششش که..... اصلا بیخیال حالم بد شد

(2013-02-19 ساعت 00:45)سانازی نوشته:  نه ها کسی نباید اینجا از کسی ناراحت بشه هاااااااا اون موقع کتک میخوریم از بزرگترا!
میگم بچه ها خوب قرار بزارید دور هم جمع شین به اقا ارین ونوشی جان روحیه بدین بابا زود کاراتون درست میشه.بابا من به خدا انقدر نگرانم که اخه دیگه این بار حتما باید ویزارو بگیرم شما که این همه درد ندارین اخر کارین.میخواین شکلات بگیرم بفرستم؟!

نه سانازی خانم ! من ناراحت نیستم... ایشالا همه ی بچه ها رو تو امریکا مشاهده کنیم Smile

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
وایییییییییییی مرسی آرین بابت رتبه بالاخره از این رتبه 1 اومدم بیرون....حالا که بهم رتبه دادی سیرابی مهمون من Smile))

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، arian307 ، shadzad ، shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، payamkj ، dinadino228
(2013-02-19 ساعت 00:45)سانازی نوشته:  نه ها کسی نباید اینجا از کسی ناراحت بشه هاااااااا اون موقع کتک میخوریم از بزرگترا!

ساناز جان عزیزم نگران نباش، می گیری چرا نگیری :-*
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
هی بچه ها ما ارزو کردیم با اقا ارین به امید روزی که همگی در u s a صبح رو با شکلات اغاز کنیم پایه هستین به یادهم این کارو بکنیم؟ ایشالله همگی همیشه شاد و سلامت و موفق باشیم .امیییینRolleyes

وای الان یه دختر ایرانی تو فینال مسابقه خوانندگی مونده کاش ببرهBig Grin

وای ارکیده جان چقدر خندیدم به خوابت .
من هنوز نمی تونم رتبه بدم؟!
باشه
شب همگی خوش
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان