کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها کجایین؟ من الان بیکار شدم و از فردا دیگه بیکار نمیشم تا امریکا ولی شانس من الان خلوته Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، ارکیده ، shadzad ، Tomas ، simi ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela
بچه ها میخوام واسه USCIS یه ایمیل بزنم سوال دارم. فرمت رسمیِ خاصی باید داشته باشه ایمیلم یا subject یا ...؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، dinadino228
نمیدونید اینجا چه اوضاعی بود نیم ساعت پیش!! لباسامو جمع کردم همه گریههههههههه.. حالم خیلی گرفت واقعا سخته مطمینم شب عروسی تمام سر و صورتم بهم میریزه Sad بچه ها خیلی سخته جدایی.. خواهرام این چند روز همش گریه میکنن مامانم استرس گرفته و همش قندش بالا پایین میشه منم که دلم پر از دلهرس ولی میخندم که اونا ناراحت نشن Sad
ولی واقعا خدارو شکر میکنم که کارم به بهترین شکل ممکن درست شد Smile
ولی الان تازه دارم میفهمم چکار کردم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
(2013-02-18 ساعت 02:21)arian307 نوشته:  ندا جان وکیل میخوای چی کار بابا.... هر چی سوال داری بپرس... اصلا میخوای فرم هاتم خودمون پر کنیم؟ پولم نمیگیریم... وکیلا ففط پول میگیرن و 4 تا فرم سااده رو پر میکنن

نمیدونم یه دفعه دلشوره گرفتم.آخه نامزدم فکرشو انداخت تو سرم. داشتم اطلاعاتی که از اینجا کسب کردم واسه مدارک سفارت رو براش میگفتم،یهد گفت کیس با کیس مثل اینکه خیلی فرق داره،هر کسی یه طوریه...اگه فقط قضیه فرم پر کردنشون باشه میگم عیب نداره این همه که هزینه داریم میکنیم اینم روش،ولی میترسم باعث تاخیر تو پرئنده ام بشه. نمیدونم چه تصمیمی بهتره.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، payamkj ، ارکیده ، Tomas ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela
عزیزم کیس با کیس فرق میکنه ولی کلیتش یکیه!! اصلا پول نده به وکیلا که هیچ کاری نمیکنن واست.. اونجا یه خانمی بود که نقص مدرک خورده بود وکیل داشت وکیلش بهش نگفته بود این فرم رو همراهش ببره ولی اونجا قبل از مصاحبش از بقیه شنیده بود که این فرم رو کم داره.. الان تجربه همه ما از یه وکیل بیشتره اون فقط الکی پول میگیره و کارتون به تعویق میافته.. البته این نظر شخصی منه

پاسخ
وااای خاک تو سرشون آرین. بیچاره بچه
جودی عزیزدلم میفهمم چه حسی داری. من هر روز این صحنه هارو با خودم مرور میکنم Sad. نمیتونم دلداریت بدم گلم، چون از دلداری دادن بدم میاد و میدونم تاثیری هم توی حال طرف مقابل نداره Sad
ندا جان سابجکت باید رسید نامبرت باشه
بعد خط اول اسم و تاریخ تولد پتیشنر و خط دوم اسم و تاریخ تولد اپلیکنت
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، NedaE ، girl ، mercedeh2011 ، ارکیده ، shadzad ، dinadino228
(2013-02-20 ساعت 22:49)girl نوشته:  نمیدونید اینجا چه اوضاعی بود نیم ساعت پیش!! لباسامو جمع کردم همه گریههههههههه.. حالم خیلی گرفت واقعا سخته مطمینم شب عروسی تمام سر و صورتم بهم میریزه Sad بچه ها خیلی سخته جدایی.. خواهرام این چند روز همش گریه میکنن مامانم استرس گرفته و همش قندش بالا پایین میشه منم که دلم پر از دلهرس ولی میخندم که اونا ناراحت نشن Sad

جودی جونم تو بهترین کار رو کردی داری میری تا کنار همسرت،هم سفرت،هم نفست باشی.زندگی همه همینه.والدینمون هم یه روزی از پدر مادرشون جدا شدن.دوری از پدر مادر واسه ما ایرانی ها که یه عمری در چسبیده ترین حالتِ ممکن به هم ، زندگی کردیم خیلییییی سخته،فکرشم حتی منو اذیت میکنه از الان که اول راه هستم ولی برای همهههههه بدون استثنا اتفاق میفته حالا واسه هر کی مدلش فرق داره.بعدشم ما که خدا رو شکر ویزامون single نیست،هر وقت بخوایم میتونیم بیایم و بریم و درضمن خانواده ات رو هم بعدا میتونی دعوت کنی بیان ببیننت.تنها راهش که یکم بتونی خودتو کنترل کنی و حالت این روز های آخر افتضاح نباشه اینه که فقط و فقط و فقط به این همه مسیری که طی کردی تا به اینجا رسیدی و فقط به خوبی هاش فکر کنی (البته واقع بین باشی) ، یه چیز دیگه هم که خیلییییییی تاثیر داره اینه که هی همه جلوت گریه نکنن. جلو مسافر نبااااااید گریه کرد هر چند که تقاضای خودخواهانه ای هستش ولی من بیشتر از 20 بار در عمل بهم ثابت شده بدترررررین کار ممکن اینه که جلوی یه مسافر گریه کرد. Sad و برعکسش : وقتی اطرافیان سعی میکنن تو ذهنشون خودشون رو موظف کنن که جلو مسافر گریه نکنن هم حالِ بد خودشون تشدید نمیشه هم مسافر دل اش منفجر نمیشه. هر چی سعی کنی بزنی به بیخیالی و خنده و انرزی مثبت راحت تر میگذره.

(2013-02-20 ساعت 23:05)الهه سابق نوشته:  وااای خاک تو سرشون آرین. بیچاره بچه
جودی عزیزدلم میفهمم چه حسی داری. من هر روز این صحنه هارو با خودم مرور میکنم Sad. نمیتونم دلداریت بدم گلم، چون از دلداری دادن بدم میاد و میدونم تاثیری هم توی حال طرف مقابل نداره Sad
ندا جان سابجکت باید رسید نامبرت باشه
بعد خط اول اسم و تاریخ تولد پتیشنر و خط دوم اسم و تاریخ تولد اپلیکنت

مرسی الهه جون.خدا حفظت کنه همیییییشه کمک های مفید میکنی
پاسخ
(2013-02-20 ساعت 22:49)girl نوشته:  نمیدونید اینجا چه اوضاعی بود نیم ساعت پیش!! لباسامو جمع کردم همه گریههههههههه.. حالم خیلی گرفت واقعا سخته مطمینم شب عروسی تمام سر و صورتم بهم میریزه Sad بچه ها خیلی سخته جدایی.. خواهرام این چند روز همش گریه میکنن مامانم استرس گرفته و همش قندش بالا پایین میشه منم که دلم پر از دلهرس ولی میخندم که اونا ناراحت نشن Sad

وای جودی نگو توروخدا...امیدوارم موقع رفتن من هیچ کس گریه نکنه..هر چند که من خودم قبل همه گریم در میاد آخه میدونی من کلا یه نفر در حالت عادی یه حرف معمولی بزنه میشینم 3 ساعت گریه می کنم ....فیلم عشق ممنوع آخرین قسمتش من دیگه نزدیک بود راهی بیمارستان بشم اونقدر گریه کردم ....تازه بدیش اینه که من موقع رفتن به احتمال زیاد تنها میرم شوهرم شاید نتونه بیاد دنبالم اونجوری خیلی بیشتر گریه میکنم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، shadzad ، الهه سابق ، سانازی ، shabnam.84
سلام بچه ها كس نامبر من امروز بد إز ٨ هفته انتظار علام شد و من هم ديگه دارم ميرم .اينم بگم كه امروز فقط من علام شدم .
پاسخ
من کلا خیلی گریه نمیکنم اینجور مواقع.. نه واسه فیلم گریه میکنم نه خداحافظی ولی این یه جوریه.. همسرم که میخواست بره 1 هفته گریه کرد من فقط میخندیدم لحظه اخر که دیگه داشت میرفت 2 قطره اشک ریختم

پاسخ
من واسه همه چی گریه می کنم ولی شوهرم داشت می رفت همش میخندیدم اصلا گریه نکردم جدی الان دارم فکرشو می کنم برام جالبه که اونروز چجوری گریم نگرفت....آخه اون خودش خیلی کلافه بود منم گریه می کردم اوضاع داغون می شد ولی در عوض مامانم به اندازه همه گریه کرد.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، Tomas ، girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، dinadino228 ، kamela ، payamkj ، سانازی

قربونت برم Smile چه روزای خوب در عین حال سختیه .اما کار خوبی میکنی اصلا ناراحتی به روی خودت نیار و با شوخی و خنده این روزا رو هم بگذرون. بالاخره یه روز
بچه ها از خانواده جدا میشن و این حتی اگه تو یه شهر هم باشن سخته. همه خودت و هم اونا کنار میان .زمان لازمه Smile این چند روزی هم که اینجا هستی بیشتر وقت بگذرون باهاشون. راستی هفته آینده چه روزی میری؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shadzad ، girl ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، ارکیده ، dinadino228 ، arian307 ، kamela ، payamkj
دوشنبه میرم عزیزم هفته دیگه این موقع اونجام Smile

پاسخ
(2013-02-21 ساعت 00:14)girl نوشته:  دوشنبه میرم عزیزم هفته دیگه این موقع اونجام Smile

به سلامتی عزیزم Smile شب عروسیت حسابی خوش بگذروناااااااا

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، ارکیده ، shadzad ، dinadino228 ، arian307 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، payamkj
آندره عزیز بهت تبریک میگم Smile
جودی جونم چقدر خوب که گریه نمیکنی.
من یه اخلاقی دارم که هیچ وقت بخاطر مشکلاتم و ناراحتیای شخصیم گریه نمیکنم، فقط از زور ناراحتی عصبانی میشم، ولی سر چند چیز خیلی گریه ام میگیره: یکی گرسنگی، درد و مرگ یه حیوون، دومی: لحظه خداحافظی آدما، سومی: دیدن گریه یه آدم برای عزیز از دست رفته اش.
این نشون میده که من خیلی احساساتیم ولی جالبه که توی هر سه تای این موارد، مواردی هستن که مربوط به غم شخصی خودم نمیشه. من هیچ وقت برای خودم گریه نمیکنم و از اینکه کسی بخاطر مشکلاتش گریه کنه متنفرم. من واسه مشکلاتم حرص میخورم و عصبی میشم، خیلی هم بداخلاق میشم، ولی هرگز بخاطر خودم دل نمیسوزونم و گریه نمیکنم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، ارکیده ، shabnam.84 ، arian307 ، shadzad ، girl ، kamela ، mercedeh2011 ، payamkj ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان