کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-20 ساعت 23:30)anderanek نوشته:  سلام بچه ها كس نامبر من امروز بد إز ٨ هفته انتظار علام شد و من هم ديگه دارم ميرم .اينم بگم كه امروز فقط من علام شدم .

مبارک باشه اندرانیک جانننن.. به سلامتی و شادی.... من رو بسیار خوشحال کردی Smile... نفر بعدی هم نوشیه...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، payamkj ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84
آره کاملا جان امکانش خیلی زیاده که زمان مصاحبمون نزدیک به هم باشه. البته من ابوظبی و تو آنکارا
ایمیل دومی که گفتی واسه منم اومد. درواقع 2 بار بهم خبر تکمیل مدارکو دادن که فکر کنم چون زیاد ایمیل زده بودم قاطی کردن بیچاره ها
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، mercedeh2011 ، Tomas ، payamkj ، ارکیده ، shadzad
الاهه جون ممنون از جوابت..داشتم دنبال جوابم میگشتم که دیدم این اخری جواب سوال منه..اگه قیافم رو میدیدی!!!لبام اویزون بود و داشتم غصه میخوردم که چرا هیچکی منو دوس نداره و تحویلم نمیگیره که جواب بده..مرررررسی عزیزم...راستش من فقط یک ایمیل زدم و از ترسم دیگه بهشون زیاد ایمیل نمیزنم ولی اونا 2بار جواب دادن.شاید برای تکمیل مدارک 2بار خبر میدن..الاهه جون با اینکه هنوز تا زمان اعلام مصاحبه وقت هست ولی من خیلی خوشحالم.میدونم که عید خوبی دارم.اخه 3 سال تمام فقط از خدا خاستم بگن تکمیله و ازمون چیزی نمیخان.الان به ارزوم رسیدم و فقط منتظر زمان مصاحبه شوهرم هستم..توهم خوشحال باش خیلی...دیگه تمومه.....هرچند یک کمی استرس دارم که در مصاحبه باز به دمیسایل من گیر بدن با اینکه ردیفش کردم دادم ان وی سی.

جودی جون غصه نخور...به ارزوت رسیدی.اولش برای همتون سخته ولی عادت میکنید....سریع برای مادرت اینا اقدام کن.نگذاری بری ها.ما هفته دیگه منتظریم بیای از زیبایی های فلوریدا برامون تعریف کنی.

جودی جونم اگه اومدی لطف کن حتما بگو اون خانمی که گفتی وکیل داشت و نقض مدارک خورد چی رو با خودش نبرده بود..ممنون ازت عزیزم
پاسخ
عزیزم w2 رو نبرده بود
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، ارکیده
جودی جونم w2 کدوم فرم هست؟>کی باید پر کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، payamkj ، ارکیده ، girl
w2 جزو فرمهای مالیاتی اسپانسره. جودی جون w2 2012 رو نبرده بود یا کلا اصلا به NVC این فرمو نفرستاده بود؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، payamkj ، girl
w-2 اینه کاملا جان
[عکس: Sample%20W-2%20form.JPG]
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، payamkj ، ارکیده ، shadzad ، girl ، shabnam.84 ، kamela
(2013-02-21 ساعت 01:42)arian307 نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 23:30)anderanek نوشته:  سلام بچه ها كس نامبر من امروز بد إز ٨ هفته انتظار علام شد و من هم ديگه دارم ميرم .اينم بگم كه امروز فقط من علام شدم .

مبارک باشه اندرانیک جانننن.. به سلامتی و شادی.... من رو بسیار خوشحال کردی Smile... نفر بعدی هم نوشیه...

مرسى ارين جان قربانت عزيز اميد وإرم تمام دوستان گلم در مهاجر سرا هر چه زودتربه خواسته هاشون برسن.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mercedeh2011 ، Tomas ، payamkj ، ارکیده ، shadzad ، kamela
(2013-02-21 ساعت 08:02)anderanek نوشته:  

مرسى ارين جان قربانت عزيز اميد وإرم تمام دوستان گلم در مهاجر سرا هر چه زودتربه خواسته هاشون برسن.

مبارك باشه اتفاقا ديروز دنبالت بودم ، خيلي برات خوشحال شدم كاش مال من و ارين هم زودتر اعلام شه
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، tondar ، dinadino228 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، kamela
نه عزیزم. اسپانسرش کلا هیچ مدرک مالیاتی از 2012 نداشت اخه ماها که اول 2012 رفتیم مصاحبه هنوز وقت داشتن برای پرداخت مالیاتشون برای همین خیلیا این مدرکو کم داشتن و فکر میکردن لازم نیست ببرن اتفاقا همینجا هم یادم نیست کی ولی یه نفر به من گفت لازم نیست ببری 2012 رو ولی من محض اطمینان بردم. من دیگه الان میرم بچه ها نمیدونم کی وقت میکنم سر بزنم هر مدرکی که فکر میکنید مهم نیست هم ببرید همراهتون که خیالتون راحت باشه روز مصاحبه.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، shabnam.84 ، shadzad ، الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، ارکیده
(2013-02-21 ساعت 08:37)payamkj نوشته:  

مبارك باشه اتفاقا ديروز دنبالت بودم ، خيلي برات خوشحال شدم كاش مال من و ارين هم زودتر اعلام شه

قربونت مرسى.اميد وارم كه زود تر شما هم دلتون شاد بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shabnam.84 ، shadzad ، الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، ارکیده
(2013-02-21 ساعت 20:03)anderanek نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 08:37)payamkj نوشته:  

قربونت مرسى.اميد وارم كه زود تر شما هم دلتون شاد بشه.

بازم تبررررریک....Smile
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shabnam.84 ، payamkj ، shadzad ، الهه سابق ، kamela ، mercedeh2011 ، ارکیده
امروز چقدر سوت و کوره از صبح از هیچ کس خبری نیست ، هر جا هستید خوش باشید و آسوده ، نوشی قلندر بیداره و هواسش به همه چی هست
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، NedaE ، Tomas ، kamela ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، ارکیده
اینا مخصوصا این کارا رو میکنن. باید توی نامه مصاحبه بنویسن که چه مدارکی از آدم میخوان. ولی فقط مینویسن عکس و ترجمه شناسنام و عقدنامه. هیچ اشاره ای به تکس 2012 یا فرم جدید اسپانسر نمیکنن، بعد که آدم میره اونجا واسه مصاحبه، با خوشحالی آدمو گیر میندازن و میگن پس تکس 2012 ات کو؟ و درحالی که تو دلشون به ریش آدم میخندن، به آدم نقص مدرک میزنن تا دیرتر ویزا بدن به آدم. یکی هم نیست که اونجا صداش دربیاد و بگه خوب چرا توی نامه مصاحبه قید نکردید یا بگه قانونا نمیتونن تا پایان اپریل از کسی تقاضای تکس 2012 کنن و این کاراشون فقط واسه سنگ اندازی سر راه ازدواجیاست و مطمئنم این کارارو با نامزدیا نمیکنن. اصلا همیشه گفتم اینا یه لج خاصی با ازدواجیا دارن
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، shabnam.84 ، shadzad ، Tomas ، girl ، kamela ، mercedeh2011 ، ارکیده
بچه ها چقدر معمولا طول میکشه تا USCIS جواب ایمیل بده؟ شماها به چه ادرسی ایمیل زدین؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، girl ، kamela ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، ارکیده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان