اریننننننن...ممنون..باباااااااااا زودتر میگفتی.1ساله من درگیره این ژژژژژژژژژژژژژژ هستم.تن کی یووووووووووووو
ارین جان اصلش رو چطوری برات فرستادن؟
ارین جان اصلش رو چطوری برات فرستادن؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
اریننننننن...ممنون..باباااااااااا زودتر میگفتی.1ساله من درگیره این ژژژژژژژژژژژژژژ هستم.تن کی یووووووووووووو
ارین جان اصلش رو چطوری برات فرستادن؟ تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas ، shadzad ، ارکیده
2013-02-22 ساعت 03:33
(2013-02-22 ساعت 03:32)kamela نوشته: اریننننننن...ممنون..باباااااااااا زودتر میگفتی.1ساله من درگیره این ژژژژژژژژژژژژژژ هستم.تن کی یووووووووووووو به قول خودت ( مخلصممممممممممم ) کم کم باید وب سایتم رو توسعه بدم و خدمات رایگان کامپیوتر به زبان ساده رو شروع کنم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas ، shadzad ، ارکیده ، سانازی
عمرا به شوهرم بگم بره طاهر نژژژژژاد رو پیدا کنه...هم خوشگل هم خوش اخلاق هم مهربون...خوب شوهرم منو میخاد چیکاررررر؟بیخیال امریکا میشه میمونه همینجا خوب..خوب شد گفتی که اسمی از اون خانوم نیارم
خوب ایرین جان هروقت فرصت کردی برام با پیام خصوصی میشه لطف کنی بگی برای چیا چقدر دادی؟اخه دینا جون میگه 150 تا برای عابله...یعنی توهم 150هزار برای عابله دادی؟ تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده
2013-02-22 ساعت 03:39
))
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت تشکر کنندگان: kamela ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، ارکیده
2013-02-22 ساعت 03:41
ارین جان شرمنده هاااا وقت کردی یک گوشه هم بنویس چطوری اصل w2 رو برات فرستادن!!!!
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas ، mercedeh2011 ، ارکیده
2013-02-22 ساعت 04:18
راستی کسی از قیمت بلیط مثلا ایران به دبی و دبی به واشینگتن خبر داره؟؟با پرواز امارات...........فکر کنم ما 3 نفری کم کم باید ده ملیون بدیم..پول کمی نیستاااااااااا
تشکر کنندگان: dinadino228 ، storagemeter ، الهه سابق ، Tomas ، shadzad ، mercedeh2011 ، ارکیده ، سانازی
2013-02-22 ساعت 07:59
خانم دکتر طاهر نژاد خیلی ماهه ولی از نظر زیبایی یه کمی به سلیقه آرین شک کردم. از نظر ولوم صدا هم که باید خیلی سعی کنید تا بشنوید. در ضمن ایشون متاهل هستند. نگران نباشید! لول
ولی دکتر باوجدانیه و اصلا تجویز الکی نمی کنه. کاملا جان مطمئن باش که بیشتر از ۱۰-۱۲ میلیون هزینه بلیط شما با امارات خواهد شد. مگر اینکه بهتون آفر فصلی بخوره. می دونید که امارات جز بهترین ایرلاینهای دنیاست الان . یا اولی یا سومیه! تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas ، shadzad ، mercedeh2011 ، ارکیده ، سانازی ، arian307 ، kamela
2013-02-22 ساعت 09:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-22 ساعت 09:22 توسط dinadino228.)
سلام، من بیچاره از دست سروصدای کارگرهای پشت خونمون، خواب و آسایش ندارم
کاملا جون، اولا که این رتبهء من چی شد پس؟؟ در مورد واکسنها بهت بگم که یکی از چرت ترین و راحتترین مسائل آمریکا رفتنه کلا... من توی تاپیک واکسیناسیون، همهء قیمتها و واکسنها رو گفتم، شاید ۲۰\۳۰ هزار تومن بشه! آبله هم من حتما میخوام بزنم، اینجا چون هم قیمتش خیلی کمتر میشه از آنکارا هم اینکه من توی بچگی نگرفتم و گرفتن آبله توی بزرگی خطرناکه!!! هر واکسنی رو که قبلا زدی حتی در بچگی یه کارت دارین دیگه؟؟!! کل واکسنای بچگیه من توی کارت بود (البته پیش مامانم) که این خانوم دکتر همه رو واستون وارد میکنه!!! همه چیزو که نمیدونی کامل توضیح میده و خودش میگه که باید چی کار کنید چون وارد به این داستانها.... واقعا این موضوع نگرانی نداره( اینو یه آدم وسواسی داره میگه هااااا) مرسی از شماره ولی جابجا ننوشتی؟!!؟!؟ بچه ها ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ کسی نداره این شمار رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟!؟؟!
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont رسید مدارک(سری اول) : (22may2012) رسید مدارک بیشتر 7january2013) تاریخ اپروو: (february\2013) زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب
کاملا جان شوهرت آنفولانزا رو از قانون بخره، نسخه نمیخواد، اگه تموم کرده بودن اونور خیابون یعنی ضلع شمالی میدون ونک یه داروخونست که بدون نسخه میفروشه. آنفولانزا رو که خرید سریعا ببره پاستور و درجا بگه بذارن تو یخچال. تو یخچال نباشه فاسد میشه.
میمونه هپاتیت که اگه زده، به خانوم دکتر شفاهی بگه، خانوم دکتر وارد کارت میکنه. اگرم نزده بازم بگه زدم، خانوم دکتر ازش مدرکی نمیخواد. بگه طی سه نوبت مثلا 4 سال پیش زدم. بعدش MMR که خانوم دکتر واسش میویسه و ایشون میره صد قدم پایینتر از پاستور توی درمانگاه شمیرانات میزنه (2 مرحله ایه و 1 ماه بعد باید مرحله دومشو بزنه) دیفتیری و کزاز رو هم که 2 هفته قبل مصاحبه بره بزنه. اگه همسرت قبلا آبله مرغون گرفته، بگه سفارتم ایروانه، نگه ترکیه هستش تا ازش تست آبله مرغون بگیرن. اگه بگه ترکیه هستم خانوم دکتر ازش تست نمیگیره و میگه ترکیه تست مارو قبول نداره دیگه همین عزیزم ******************* بچه ها فرم 1040 یا W-2 باید با امضای اصل باشه؟ دینا جان کاملا جون شماره NVC رو نوشت واست ولی شماره ها جابجا شده. شماره اینه: 0016033340700 کاملا جان اونی که توی نامه نوشته منظورش اینه که از الان برای سفر به آمریکا برنامه ریزی نکنید و وسایل رو نفروشید و از شغلتون استعفا ندید، نگفته کلا مسافرت نرید دختر
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: Tomas ، dinadino228 ، shadzad ، mercedeh2011 ، arian307 ، payamkj ، kamela ، ارکیده ، shabnam.84
2013-02-22 ساعت 11:25
دوستان برای عکس انداختن کدوم عکاسی خوبه که بعدا از عکسم ایراد نگیرن?
من میخوام k3 اقدام کنم, همسرمم نهایت تا بعد از عید میره:-( تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، ارکیده ، Tomas ، arian307 ، payamkj ، dinadino228 ، kamela
2013-02-22 ساعت 12:06
(2013-02-22 ساعت 03:33)arian307 نوشته:(2013-02-22 ساعت 03:32)kamela نوشته: اریننننننن...ممنون..باباااااااااا زودتر میگفتی.1ساله من درگیره این ژژژژژژژژژژژژژژ هستم.تن کی یووووووووووووو آرین من همچنان zh ندارم ولی، شیفت و ز رو ویندوزه انگار، رو مک فرق می کنه؟ منم zh می خواااام
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، ارکیده ، الهه سابق ، Tomas ، arian307 ، payamkj ، dinadino228 ، kamela ، shabnam.84
2013-02-22 ساعت 12:19
(2013-02-22 ساعت 03:36)kamela نوشته: عمرا به شوهرم بگم بره طاهر نژژژژژاد رو پیدا کنه...هم خوشگل هم خوش اخلاق هم مهربون...خوب شوهرم منو میخاد چیکاررررر؟بیخیال آمریکا میشه میمونه همینجا خوب..خوب شد گفتی که اسمی از اون خانوم نیارم ))))) کاملااااا ترکیدم از خنده! جدی گفتی اینو؟ بابا اینقد حساسی چطور می خوای آمریکا زندگی کنی؟ )))) این خانم دکترم همونطوری که آرین گفت ماهه، یعنی آروم و با حوصله و با شخصیته، کار همه ام سریع را می ندازه. من توصیه می کنم حتما برید پیشش. (جدا از شوخی تو فقط نیاز هست به مرد خودت اعتماد داشته باشی و همین طور به خودت، وگرنه واسه آدمی که اهلش باشه نفر سوم همیشه و همه جا هست )
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، ارکیده ، الهه سابق ، سانازی ، Tomas ، arian307 ، payamkj ، dinadino228 ، kamela ، shabnam.84
2013-02-22 ساعت 13:00
ارین خوب اینجا کلاس کامپیوتر باز کردیا
الهه که وکیله حقوقیه تو هم که مهندسی دیگه نبود؟ دوست داشتنی شده اینجا
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، الهه سابق ، Tomas ، arian307 ، payamkj ، negi ، dinadino228 ، kamela ، shabnam.84
2013-02-22 ساعت 13:12
مرسی شادزاد جان از لطف و محبتت بابت رتبه
منم برات بهترین ارزوها رو دارم.
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، Tomas ، arian307 ، payamkj ، dinadino228 ، kamela ، ارکیده ، shabnam.84
2013-02-22 ساعت 13:25
(2013-02-22 ساعت 11:25)shinna نوشته: دوستان برای عکس انداختن کدوم عکاسی خوبه که بعدا از عکسم ایراد نگیرن?عکاسی کاووس توانیر
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، shadzad ، Tomas ، arian307 ، payamkj ، negi ، dinadino228 ، ارکیده
|