کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
همه با هم
بادابادا مبارک باشه ایشالله مبارک باشه
وای الان جودی جون عروس خوشگل شده ها.ایشالله که خوشبخت بشه.
کاملا جون مردم ازذوق( ژ)هات .مرسی از اقا ارین (ارین جان چیکار کنم احساس میکنم بی ادبی میشه ارین بگم فقط!
بابا این همه تعریف کردین از خانم دکتر مشتاق شدم ببینم سلیقه اقا ارین (ارین)رو اگه زشت باشه اون موقعه اس که دوست دارم انا جان رو ببینم!!Big Grin
شوخی کردم واقعا زیبایی باطنی خیلی زیباتراز ظاهریه طوری که همش خوبی رو میبینی و بیشتر میچسبه..ما ها میگیم تو شانس زشت ها باشیWink
پاسخ
(2013-02-22 ساعت 13:56)سانازی نوشته:  همه با هم
بادابادا مبارک باشه ایشالله مبارک باشه
وای الان جودی جون عروس خوشگل شده ها.ایشالله که خوشبخت بشه.
کاملا جون مردم ازذوق( ژ)هات .مرسی از اقا ارین (ارین جان چیکار کنم احساس میکنم بی ادبی میشه ارین بگم فقط!
بابا این همه تعریف کردین از خانم دکتر مشتاق شدم ببینم سلیقه اقا ارین (ارین)رو اگه زشت باشه اون موقعه اس که دوست دارم انا جان رو ببینم!!Big Grin
شوخی کردم واقعا زیبایی باطنی خیلی زیباتراز ظاهریه طوری که همش خوبی رو میبینی و بیشتر میچسبه..ما ها میگیم تو شانس زشت ها باشیWink

آره سانازی جون، اصن زیبایی باطنی ظاهرم زیبا می کنه به نظر من، آرینم حس منو داشته حتما، کلا اخلاق و انرzhی خوبی که از این خانم دکترمی گیری باعث می شه جذاب ببینیش وگرنه شاید بگید چهرش معمولیه، ولی به نظر من هم خیلی زیبا اومد و علتش همون شخصیت دوس داشتنیشه Smile

(2013-02-22 ساعت 13:12)mercedeh2011 نوشته:  مرسی شادزاد جان از لطف و محبتت بابت رتبه
منم برات بهترین ارزوها رو دارم.

مرسده عزیزم منم ممنونم از رتبه خوش یمنت Big Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، Tomas ، arian307 ، payamkj ، kamela ، mercedeh2011 ، ارکیده ، shabnam.84
(2013-02-22 ساعت 12:06)shadzad نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 03:33)arian307 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 03:32)kamela نوشته:  اریننننننن...ممنون..باباااااااااا زودتر میگفتی.1ساله من درگیره این ژژژژژژژژژژژژژژ هستم.تن کی یووووووووووووو

به قول خودت ( مخلصممممممممممم ) Big GrinBig Grin
کم کم باید وب سایتم رو توسعه بدم و خدمات رایگان کامپیوتر به زبان ساده رو شروع کنمBig Grin

آرین من همچنان zh ندارم ولی، شیفت و ز رو ویندوزه انگار، رو مک فرق می کنه؟ منم zh می خواااام Sad

بله که فرق میکنه... اینم آموزش مک به زبان ساده Big Grin
( به ترتیب عکس هایی که درست کردم پیش بورو )

[عکس: m95ghuiy240d61dpdcm.jpg]

[عکس: 6s5cmtclll51oyz9mkhs.jpg]

خوب حالا از کیبور خودم هم عکس انداختم و مشخص کردم که کدوم دکمه رو باید بزنی

[عکس: zmk9hud4kimrsr0zara.jpg]
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، shadzad ، negi ، Tomas ، dinadino228 ، kamela ، Saeedv13 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، shabnam.84
الاهه من اصلش رو بردم به همراه کپی منتها گفت اصلش رو بده...........
-----------
وای بچه ها بی خیال حالا من یه چیزی گفتم.... اصلا هم خوشکل نیست کلی هم بد اخلاقه... Big Grin ولی خدایشش حالا خوشکل هم نباشه زشت هم نیست.... Big GrinBig Grin
----------------

واسه عکاسی هم کیمیا تو میرداماد هم خوبه... بگو واسه گرین کارت میخوام میندازه خودش....
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، Tomas ، dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، ارکیده ، shabnam.84
مرسیییی آرین جان! عالییی و کامل، چک کردم دیدم این پرژن درست تیک خورده ولی اصن این دکمه کی بوردو هیچ وقت نفهمیده بودم که اینه Smile)) خیلییی لطف کردی، مرسی که وقت می ذاری Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، ارکیده ، shabnam.84
(2013-02-22 ساعت 16:31)shadzad نوشته:  مرسیییی آرین جان! عالییی و کامل، چک کردم دیدم این پرژن درست تیک خورده ولی اصن این دکمه کی بوردو هیچ وقت نفهمیده بودم که اینه Smile)) خیلییی لطف کردی، مرسی که وقت می ذاری Smile

حالا یه ژژژژژژژ بنویس که کاملا احساس تنهایی نکنه Big Grin

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، negi ، Tomas ، dinadino228 ، kamela ، payamkj ، ارکیده
ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژBig Grin آخ جون الان دیگه دوس دارم کلمه ژ دار بنویسم، قبلن همش فراری بودم ازش Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، ارکیده ، shabnam.84
(2013-02-22 ساعت 03:41)kamela نوشته:  ارین جان شرمنده هاااا وقت کردی یک گوشه هم بنویس چطوری اصل w2 رو برات فرستادن!!!!

واسه من و نازمدم پست کرد برام همه ی اصل هاش رو.... اما خوب اسپانسرت باید حسابی بت اطمینان داشته باشه.. چون همه ی زندگیش تو این برگه هاست که میده دست تو.... سوشال سیکیورتی مامبرش و ادرسش و چقدر در میاره و چفدر تو حساب داره و شماره حساب بانک و اینا... همشون تو این برگه ها هست

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، Tomas ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، ارکیده
بچه ها یه سوال از اونایی که ویزا رو گرفتن! به اداره پست مورد نظرتون که رفتید واسه دریافت ویزا، چی نشون دادید واسه گرفتن پاسپورت؟ یه جا که اصن یادم نمی یاد کجا بود خونده بودم کارت شناسایی نشون می دین شامل پاسپورت، national ID card که حتما مال ترک هاس، مال ما رو که قبول نمی کنن درسته؟ و یکی دیگش گواهینامه رانندگی بود، خب اینجوری که یه پاسپورت داشته باشیم دست اوناس، چیکار باید کرد؟ گواهینامه رو بین المللی کنیم ببریم؟ بچه ها اصن کارت شناسایی گرفتن ازتون موقع تحویل ویزا؟ من اصن جایی که خوندم و پیدا نمی کنم، شاید معتبر نبوده Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، dinadino228 ، الهه سابق ، kamela ، arian307 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، shabnam.84
Wink 
(2013-02-22 ساعت 17:16)shadzad نوشته:  بچه ها یه سوال از اونایی که ویزا رو گرفتن! به اداره پست مورد نظرتون که رفتید واسه دریافت ویزا، چی نشون دادید واسه گرفتن پاسپورت؟ یه جا که اصن یادم نمی یاد کجا بود خونده بودم کارت شناسایی نشون می دین شامل پاسپورت، national ID card که حتما مال ترک هاس، مال ما رو که قبول نمی کنن درسته؟ و یکی دیگش گواهینامه رانندگی بود، خب اینجوری که یه پاسپورت داشته باشیم دست اوناس، چیکار باید کرد؟ گواهینامه رو بین المللی کنیم ببریم؟ بچه ها اصن کارت شناسایی گرفتن ازتون موقع تحویل ویزا؟ من اصن جایی که خوندم و پیدا نمی کنم، شاید معتبر نبوده Sad
نه عزیزم به کارت شناسایی نیازی نیست. قوی ترین کارت شناسایی (پاسپورت) که دستشونه خودتم که کپی برابر اصلی Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، Tomas ، dinadino228 ، الهه سابق ، kamela ، arian307 ، mercedeh2011 ، ارکیده
دینا جووووون چشششم الان بهت رتبه میدم.ممنون بابت راهنماییهات..از صدای کارگر گفتی اییی دلم خونه...ما وسط کوچه دور تا دورمون ساخت و سازه...لعنتی تموم هم نمیشه..اسم کوچمون رو باید بزارن کوچه ساخت و ساز.الان گرد گیری کیکنم 5 دیقه دیگه پر خاکه.همش یا جارو دستمه یا در حال گردگیری

الاهه جونننم ممنونم ازت از اینهمه وقتی که گذاشتی...پس منظورشون اینه که دلتون رو خوش نکنید شاید ویزا نگرفتید..من دلم خوش بود که چون ویزا صد در صده میگه تا ویزا نگرفتین جایی نرین...غصه خوردم.
الاهه جون من همیشه یک چیزی برام سوال...اینکه اگه ترکیه تست مارو قبول نداره ما اگه الکی بگیم ایروان هستیم و تست بگیره خوب باز هم ترکیه قبولش نمیکنه و میگه قبول نداریم که.پس داستانش چی که همه میگن بگین ایروان؟.بعدش هم الاهه جون چرا بگه هپاتیت رو زده؟شوهرم میگه خوب میزنم..یعنی ایرادی داره بزنه؟عززززززیزم ممنونم ازت که اینهمه وقت میزاری برای همه
پاسخ
شادزاد جونم..من اگه قرار بود اینقدر حساس باشم توی این 5 سال زندگی مشترک سکته کرده بودم....اتفاقا برعکس اصلا هیچگونه حساسیتی وجود نداره...فقط گفتم که دورهم بخندیم...شوهر من در محل کارش با روزی 10 تا دختر واقعا زیبا سروکله میزنه...فقط 4تا منشی خانم داره...صبح هم بهش مشخصات خانم دکتر رو دادم گفتم بره پیشش.واقعا خداروشکر اونقدر به هم اعتماد داریم که زندگیمون خدااااااروشکر خیلی ارومه
پاسخ
به به کاملا جون پس خوش به حال اقاتون!
شوخی کردم
میگم الان جودی حسابی داره میرقصه ها ایشاللا که خوش بگذره براش
.بچه ها اینجارو برید ببینید عکسای قشنگیه.تو قسمت اموزش و فرهنگی
ادمهای نیویورک در ایران (حت�...
شاد زاد جون میبینی عوض زبان چیا میخونم دیگهShy میرم اون تایپک زبان ولی اینارو میبینمWink
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، arian307 ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، shadzad ، Tomas
ژژژژژژ....ارین جان نامزدت با چه پستی پست کرد و چند روزه بهت رسید...ایا هزینه ای براش داشت؟میخوام ببینم اگه هزینه ای داره ما به اون اقا تقدیم کنیم.راستی اون اقا که سر در نمیاره بگم w2 رو پر کن یعنی چی...میتونم براش ایمیل کنم و اون پر کنه؟
پاسخ
کاملا جونم واسه این میگم بگه ایروانم تا ازش تست آبله بگیرن، واسه اینکه اولا ممکنه همسرتو بندازن ایروان یا ابوظبی (چون این روزه آنکارا خیلی شلوغ شده) بعدشم اگرم هون ترکیه مصاحبه بشن، یه روزایی خود اونگان توی مطب نیست و اون روزا یه دکتر دیگست و احتمالا آبله رو ازتون قبول میکنه
هپاتیت هم چون سه مرحله ایه میگم بگه زده. اگه نزده باشه، نوبت اولشو اینجا میزنه، نوبت بعدو 1 ماه بعد و نوبت بعدیشم 6 ماه دیگست که باید توی آمریکا بزنه و گرون درمیاد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، arian307 ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، shadzad ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان