موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مرسیییی آرین جان! عالییی و کامل، چک کردم دیدم این پرژن درست تیک خورده ولی اصن این دکمه کی بوردو هیچ وقت نفهمیده بودم که اینه )) خیلییی لطف کردی، مرسی که وقت می ذاری
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-22 ساعت 16:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-22 ساعت 16:39 توسط shadzad.)
ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ آخ جون الان دیگه دوس دارم کلمه ژ دار بنویسم، قبلن همش فراری بودم ازش
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه سوال از اونایی که ویزا رو گرفتن! به اداره پست مورد نظرتون که رفتید واسه دریافت ویزا، چی نشون دادید واسه گرفتن پاسپورت؟ یه جا که اصن یادم نمی یاد کجا بود خونده بودم کارت شناسایی نشون می دین شامل پاسپورت، national ID card که حتما مال ترک هاس، مال ما رو که قبول نمی کنن درسته؟ و یکی دیگش گواهینامه رانندگی بود، خب اینجوری که یه پاسپورت داشته باشیم دست اوناس، چیکار باید کرد؟ گواهینامه رو بین المللی کنیم ببریم؟ بچه ها اصن کارت شناسایی گرفتن ازتون موقع تحویل ویزا؟ من اصن جایی که خوندم و پیدا نمی کنم، شاید معتبر نبوده
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-22 ساعت 19:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-22 ساعت 19:54 توسط kamela.)
دینا جووووون چشششم الان بهت رتبه میدم.ممنون بابت راهنماییهات..از صدای کارگر گفتی اییی دلم خونه...ما وسط کوچه دور تا دورمون ساخت و سازه...لعنتی تموم هم نمیشه..اسم کوچمون رو باید بزارن کوچه ساخت و ساز.الان گرد گیری کیکنم 5 دیقه دیگه پر خاکه.همش یا جارو دستمه یا در حال گردگیری
الاهه جونننم ممنونم ازت از اینهمه وقتی که گذاشتی...پس منظورشون اینه که دلتون رو خوش نکنید شاید ویزا نگرفتید..من دلم خوش بود که چون ویزا صد در صده میگه تا ویزا نگرفتین جایی نرین...غصه خوردم.
الاهه جون من همیشه یک چیزی برام سوال...اینکه اگه ترکیه تست مارو قبول نداره ما اگه الکی بگیم ایروان هستیم و تست بگیره خوب باز هم ترکیه قبولش نمیکنه و میگه قبول نداریم که.پس داستانش چی که همه میگن بگین ایروان؟.بعدش هم الاهه جون چرا بگه هپاتیت رو زده؟شوهرم میگه خوب میزنم..یعنی ایرادی داره بزنه؟عززززززیزم ممنونم ازت که اینهمه وقت میزاری برای همه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
شادزاد جونم..من اگه قرار بود اینقدر حساس باشم توی این 5 سال زندگی مشترک سکته کرده بودم....اتفاقا برعکس اصلا هیچگونه حساسیتی وجود نداره...فقط گفتم که دورهم بخندیم...شوهر من در محل کارش با روزی 10 تا دختر واقعا زیبا سروکله میزنه...فقط 4تا منشی خانم داره...صبح هم بهش مشخصات خانم دکتر رو دادم گفتم بره پیشش.واقعا خداروشکر اونقدر به هم اعتماد داریم که زندگیمون خدااااااروشکر خیلی ارومه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ژژژژژژ....ارین جان نامزدت با چه پستی پست کرد و چند روزه بهت رسید...ایا هزینه ای براش داشت؟میخوام ببینم اگه هزینه ای داره ما به اون اقا تقدیم کنیم.راستی اون اقا که سر در نمیاره بگم w2 رو پر کن یعنی چی...میتونم براش ایمیل کنم و اون پر کنه؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا جونم واسه این میگم بگه ایروانم تا ازش تست آبله بگیرن، واسه اینکه اولا ممکنه همسرتو بندازن ایروان یا ابوظبی (چون این روزه آنکارا خیلی شلوغ شده) بعدشم اگرم هون ترکیه مصاحبه بشن، یه روزایی خود اونگان توی مطب نیست و اون روزا یه دکتر دیگست و احتمالا آبله رو ازتون قبول میکنه
هپاتیت هم چون سه مرحله ایه میگم بگه زده. اگه نزده باشه، نوبت اولشو اینجا میزنه، نوبت بعدو 1 ماه بعد و نوبت بعدیشم 6 ماه دیگست که باید توی آمریکا بزنه و گرون درمیاد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی