کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سانازی جون واقعا خوش به حالش....نشد که من یک جایی کار کنم با مشخصات برعکس.
دقیقا من هم توی فکر جودیم...الان لباس عروس رو پوشیده و عکسهارو گرفته و داره میرقصه.چه پاااااا دردی داشته باشه اخر شب...یعنی من شب عروسیم جشن که تموم شد تا 2 روز بیهووووش بودم.ولی خستگیش هم میچسبه

راستی ارین جان...در مصاحبه خود اون کسی که باهات مصاحبه کرد ازت w2رو خاست یا خودت بهش دادی؟توی ایمیل مصاحبه بهت گفته بودن w2 رو بیار؟

الاهه جون ببخشید توروخدا اینقدر من سوالام زیاد شده...میگم اگه 6 ماه بعدیش رو توی امریکا نزنه کسی میفهمه؟خوب میتونه نزنه که....به نظرم کسی نفهمه
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، الهه سابق ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، NedaE ، ارکیده ، shadzad ، Tomas
کاملیا جان .. نامزد من با پست معمولی امریکا فرستاد به اسم usps و حدودا 13 14 روز طول کشید تا بیاد 20 دلار هم هزینش شد...
اونم فرم نیست که بخواد پر کنه ... نامزد من حسابدار گرفت واسش همه رو حساب کرد و امضا کرد و داد بش اونم واسه من پستش کرد.....ژژژژژژژژژژژژ
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، shabnam.84 ، shadzad ، Tomas
ممنونم اژین ژان...من اصلا روم نمیشه این زحمت هارو به اسپانسرمون بدم...خودشون بهت گفتن w2 رو بده یا خودت دادی اژین ژان....خداروشکر من درگیر بچم هستم..وگرنه صبح تا شب داشتم ازتون سوال میکردم.

بچه ها راستی گفتین که اردیبهشت ماه فرمهای مالیاتی 2012 رو میتونن بگیرن در امریکا..پس من الان نمیتونم از اسپانسرم بخام؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، shadzad ، Tomas
(2013-02-22 ساعت 20:42)kamela نوشته:  ممنونم اژین ژان...من اصلا روم نمیشه این زحمت هارو به اسپانسرمون بدم...خودشون بهت گفتن w2 رو بده یا خودت دادی اژین ژان....خداروشکر من درگیر بچم هستم..وگرنه صبح تا شب داشتم ازتون سوال میکردم.

میبینم که کاملا بعد از اعلام تکمیل مدارکش حسابی اکتیو شده... جنس و ذغال خبره هم خوب بوده که همه چی رو ژژژژژژژژژ میبینههههه...Big GrinBig GrinBig Grin
گفتن مدارک مالیاتی منم دادم دیگه... خوب باید بدیم حتما چون از کجا میخوان بفهمن که نامزدت یا همسر یا اسپانسرت میتونه اونجا ساپورتت کنه...باید ثابت شخ بشون....
تا حالا نگفتی اسم بچت چیه هاااااا...دختره یا پسر؟؟
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، ارکیده ، shadzad ، negi ، Tomas ، kamela
نه دیگه، آرین، ما مدارک اسپانسرو تمام و کمال به NVC میفرستیم و اونا هم بعداز صدتا ایرادی که ازش میگیرن آخرش قبول میکنن ولی مساله اینه که به نامزدیا توی نامه مصاحبه میگن چیا میخوان ازشون ولی به ما ازدواجیا فقط توی نامه مصاحبه میگن شناسنامه و عقدنامه و این چیزا بیارین ولی روز مصاحبه آدمو گیر میندازن: دومیسایلت کو؟ تکس 2012 ات کو؟ فرم جدید اسپانسرت کو؟ واسه همینه که میگم با ما لجن دیگه. اونوقت بگین منفی بافم
کاملا جان در مورد واکس هپاتیت هم نمیدونم میتونه توی آمریکا نزنه یا نه، ولی اگه نزنه واسه سلامتی خودش ممکنه مشکل پیش بیاد چون به هرحال اون واکسن توی خونش هست و اگه 6 ماه بعدش نزنه ممکنه مشکل پیش بیاد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، mercedeh2011 ، arian307 ، ارکیده ، shabnam.84 ، shadzad ، Tomas ، kamela
Big Grinهاهاهاها.... وااای کلی خندیدم ... ژژژژ های عزیز.....
کاملا جون، مرسی عزیزم....Smile
و اینکه به نظر من واکسن هپاتیت خیلی مهمه و زده بشه بهتره واسهء سلامتیه خودمون میگم . من ۲ مرحلشو زدم ، ۳ مونده که آخر تیرماه و امیدوارم دیگه اینجا نباشمSad
منم اگه حوصله کنم فردا میرم واکسن بزنم. چون اول میخوام برم کلهء فرفریمو کوتاه کنمTongue
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، arian307 ، الهه سابق ، ارکیده ، shadzad ، Tomas ، kamela
به مناسبت عروسی جودی گل خوشگلم............... دست و کف و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، yalda91 ، ارکیده ، shabnam.84 ، shadzad ، Tomas ، simi ، kamela ، girl
(2013-02-22 ساعت 22:13)الهه سابق نوشته:  به مناسبت عروسی جودی گل خوشگلم............... دست و کف و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کیلی.... لی.. لی.. لی... لی... لی... لی...TongueTongueCool
شمع و چراغارو روشن کنید، امشب عروسی داریمممBig GrinSmileBig GrinSmile
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ارکیده ، shadzad ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011 ، girl
اوه اوه اوه... جمع زنونه شد و سنگ پا گم شد... من برم کمک کنم تو پختن کبابا Big Grin فعلا Wink

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، payamkj ، الهه سابق ، ارکیده ، shabnam.84 ، shadzad ، negi ، نسیما ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011 ، girl
سلام.الهه جون من دوباره یه سوال دارم.مدارک مالیاتی همسرم اصلش دستم نیست آمریکاست.کپی شو ببرم ایراد می گیرن؟یا بگم همون روز براشون فکس کنه؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، dinadino228 ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011
واقعا نمیدونم یلدا جان. خودمم همین مشکلو دارم. ضمن اینکه اگه لازم باشه فرم جدید I864 رو هم ببریم که اونو صد در صد با امضای اصل میخوان و کپی قبول نمیکنن. حالا نمیدونم چکار کنم. اصلا روم نمیشه به اسپانسرم بگم دوباره واسم فرم جدید پر کنه و تکس جدید رو هم بفرسته. آخه اونا که نمیدونن اینا چه مسخره بازیایی درمیارن و درضمن چون توی نامه مصاحبه هم نمینویسه که این چیزارو روز مصاحبه باید بیاریم، اگه به اسپانسرم بگم، فکر میکنه من وسواسیم و اصلا احتیاجی نیست و از خودم دارم درمیارم
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، shadzad ، dinadino228 ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011
(2013-02-22 ساعت 22:55)الهه سابق نوشته:  واقعا نمیدونم یلدا جان. خودمم همین مشکلو دارم. ضمن اینکه اگه لازم باشه فرم جدید I864 رو هم ببریم که اونو صد در صد با امضای اصل میخوان و کپی قبول نمیکنن. حالا نمیدونم چکار کنم. اصلا روم نمیشه به اسپانسرم بگم دوباره واسم فرم جدید پر کنه و تکس جدید رو هم بفرسته. آخه اونا که نمیدونن اینا چه مسخره بازیایی درمیارن و درضمن چون توی نامه مصاحبه هم نمینویسه که این چیزارو روز مصاحبه باید بیاریم، اگه به اسپانسرم بگم، فکر میکنه من وسواسیم و اصلا احتیاجی نیست و از خودم دارم درمیارم

فرم جدید منظورتون چیه؟آخه همسر من تازه فرستاده فکنم حدودا november 2012این جدید نیست؟دیگه جدید تر که ندارنSadSad

برای همین برگه 6-7 ماه کارم عقب افتاده بود چون آماده نبود اونها هم پرونده رو نمی رستادن برای مصاحبه وناقصی می زد.آخه به اونجا که زنگ زده پرسیده گفتن لازم نیست .واقعا گیج شدم واعصابم بهم ریخته.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011
جودی جون عروسیت مبارک باشه عزیزم امشب بزرگترین شب زندگیته...خوبه که حداقل ایران جشن گرفتی من حتی عروسیم هم ایران نیست اونجا لباس میپوشیم میریم عکس می گیریم میریم مسافرت.. همسرم مرخصی نداره بیاد ایران ....اینجاام یه پارتی کوچولو واسه خونواده خودم و دوستای نزدیک میگیریم....
آرین خدا شاهده فقط برم ببینم این خانم دکتر طاهر نژاد خوشگل نیست میام دارت می زنمSmile
شبنم جونم مرسی واسه رتبه ...بوس
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، dinadino228 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011 ، girl
(2013-02-22 ساعت 23:10)ارکیده نوشته:  جودی جون عروسیت مبارک باشه عزیزم امشب بزرگترین شب زندگیته...خوبه که حداقل ایران جشن گرفتی من حتی عروسیم هم ایران نیست اونجا لباس میپوشیم میریم عکس می گیریم میریم مسافرت.. همسرم مرخصی نداره بیاد ایران ....اینجاام یه پارتی کوچولو واسه خونواده خودم و دوستای نزدیک میگیریم....
آرین خدا شاهده فقط برم ببینم این خانم دکتر طاهر نژاد خوشگل نیست میام دارت می زنمSmile
شبنم جونم مرسی واسه رتبه ...بوس

ای واییی... بچه ها کمکم کنید.... من و از دست این نجات بدین...
بابا خوشکل نیست.. بداخلاقه... دکتر هم نیست امپول زنه... بی خیال من شو توروخداBig Grin
ببین به agent tomas میگم کارت چیه ها Big GrinBig Grin

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، dinadino228 ، ارکیده ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011 ، girl
(2013-02-22 ساعت 20:02)kamela نوشته:  شادزاد جونم..من اگه قرار بود اینقدر حساس باشم توی این 5 سال زندگی مشترک سکته کرده بودم....اتفاقا برعکس اصلا هیچگونه حساسیتی وجود نداره...فقط گفتم که دورهم بخندیم...شوهر من در محل کارش با روزی 10 تا دختر واقعا زیبا سروکله میزنه...فقط 4تا منشی خانم داره...صبح هم بهش مشخصات خانم دکتر رو دادم گفتم بره پیشش.واقعا خداروشکر اونقدر به هم اعتماد داریم که زندگیمون خدااااااروشکر خیلی ارومه

وای آره خیلی باحال گفته بودیSmile)))))) خدا رو شکر عزیزم، همییییشه همین طور شاد و خوشبخت باشین :-*  
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، ارکیده ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان