موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-22 ساعت 20:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-22 ساعت 20:28 توسط kamela.)
سانازی جون واقعا خوش به حالش....نشد که من یک جایی کار کنم با مشخصات برعکس.
دقیقا من هم توی فکر جودیم...الان لباس عروس رو پوشیده و عکسهارو گرفته و داره میرقصه.چه پاااااا دردی داشته باشه اخر شب...یعنی من شب عروسیم جشن که تموم شد تا 2 روز بیهووووش بودم.ولی خستگیش هم میچسبه
راستی ارین جان...در مصاحبه خود اون کسی که باهات مصاحبه کرد ازت w2رو خاست یا خودت بهش دادی؟توی ایمیل مصاحبه بهت گفته بودن w2 رو بیار؟
الاهه جون ببخشید توروخدا اینقدر من سوالام زیاد شده...میگم اگه 6 ماه بعدیش رو توی امریکا نزنه کسی میفهمه؟خوب میتونه نزنه که....به نظرم کسی نفهمه
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
کاملیا جان .. نامزد من با پست معمولی امریکا فرستاد به اسم usps و حدودا 13 14 روز طول کشید تا بیاد 20 دلار هم هزینش شد...
اونم فرم نیست که بخواد پر کنه ... نامزد من حسابدار گرفت واسش همه رو حساب کرد و امضا کرد و داد بش اونم واسه من پستش کرد.....ژژژژژژژژژژژژ
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-22 ساعت 20:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-22 ساعت 20:47 توسط kamela.)
ممنونم اژین ژان...من اصلا روم نمیشه این زحمت هارو به اسپانسرمون بدم...خودشون بهت گفتن w2 رو بده یا خودت دادی اژین ژان....خداروشکر من درگیر بچم هستم..وگرنه صبح تا شب داشتم ازتون سوال میکردم.
بچه ها راستی گفتین که اردیبهشت ماه فرمهای مالیاتی 2012 رو میتونن بگیرن در امریکا..پس من الان نمیتونم از اسپانسرم بخام؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-22 ساعت 21:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-22 ساعت 21:47 توسط الهه سابق.)
نه دیگه، آرین، ما مدارک اسپانسرو تمام و کمال به NVC میفرستیم و اونا هم بعداز صدتا ایرادی که ازش میگیرن آخرش قبول میکنن ولی مساله اینه که به نامزدیا توی نامه مصاحبه میگن چیا میخوان ازشون ولی به ما ازدواجیا فقط توی نامه مصاحبه میگن شناسنامه و عقدنامه و این چیزا بیارین ولی روز مصاحبه آدمو گیر میندازن: دومیسایلت کو؟ تکس 2012 ات کو؟ فرم جدید اسپانسرت کو؟ واسه همینه که میگم با ما لجن دیگه. اونوقت بگین منفی بافم
کاملا جان در مورد واکس هپاتیت هم نمیدونم میتونه توی آمریکا نزنه یا نه، ولی اگه نزنه واسه سلامتی خودش ممکنه مشکل پیش بیاد چون به هرحال اون واکسن توی خونش هست و اگه 6 ماه بعدش نزنه ممکنه مشکل پیش بیاد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
به مناسبت عروسی جودی گل خوشگلم............... دست و کف و هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.الهه جون من دوباره یه سوال دارم.مدارک مالیاتی همسرم اصلش دستم نیست آمریکاست.کپی شو ببرم ایراد می گیرن؟یا بگم همون روز براشون فکس کنه؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا نمیدونم یلدا جان. خودمم همین مشکلو دارم. ضمن اینکه اگه لازم باشه فرم جدید I864 رو هم ببریم که اونو صد در صد با امضای اصل میخوان و کپی قبول نمیکنن. حالا نمیدونم چکار کنم. اصلا روم نمیشه به اسپانسرم بگم دوباره واسم فرم جدید پر کنه و تکس جدید رو هم بفرسته. آخه اونا که نمیدونن اینا چه مسخره بازیایی درمیارن و درضمن چون توی نامه مصاحبه هم نمینویسه که این چیزارو روز مصاحبه باید بیاریم، اگه به اسپانسرم بگم، فکر میکنه من وسواسیم و اصلا احتیاجی نیست و از خودم دارم درمیارم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-22 ساعت 20:02)kamela نوشته: شادزاد جونم..من اگه قرار بود اینقدر حساس باشم توی این 5 سال زندگی مشترک سکته کرده بودم....اتفاقا برعکس اصلا هیچگونه حساسیتی وجود نداره...فقط گفتم که دورهم بخندیم...شوهر من در محل کارش با روزی 10 تا دختر واقعا زیبا سروکله میزنه...فقط 4تا منشی خانم داره...صبح هم بهش مشخصات خانم دکتر رو دادم گفتم بره پیشش.واقعا خداروشکر اونقدر به هم اعتماد داریم که زندگیمون خدااااااروشکر خیلی ارومه
وای آره خیلی باحال گفته بودی)))))) خدا رو شکر عزیزم، همییییشه همین طور شاد و خوشبخت باشین :-*
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو