کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-22 ساعت 23:10)ارکیده نوشته:  جودی جون عروسیت مبارک باشه عزیزم امشب بزرگترین شب زندگیته...خوبه که حداقل ایران جشن گرفتی من حتی عروسیم هم ایران نیست اونجا لباس میپوشیم میریم عکس می گیریم میریم مسافرت.. همسرم مرخصی نداره بیاد ایران ....اینجاام یه پارتی کوچولو واسه خونواده خودم و دوستای نزدیک میگیریم....
آرین خدا شاهده فقط برم ببینم این خانم دکتر طاهر نژاد خوشگل نیست میام دارت می زنمSmile
شبنم جونم مرسی واسه رتبه ...بوس

ااا... ارکیده جون ، منم همین برنامه رو دارم که برم اونجا فقط لباس بپوشم و عکس بگیریم و بریم سفر....Smile
اینجا هم توی تابستون یه مهمونی خیلی کوچیک خانوادگی داشتیم...
نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم مراسم عروسی بگیرم مخصوصا اینجاSad
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011 ، girl
(2013-02-22 ساعت 20:17)سانازی نوشته:  به به کاملا جون پس خوش به حال اقاتون!
شوخی کردم
میگم الان جودی حسابی داره میرقصه ها ایشاللا که خوش بگذره براش
.بچه ها اینجارو برید ببینید عکسای قشنگیه.تو قسمت اموزش و فرهنگی
ادمهای نیویورک در ایران (حت�...
شاد زاد جون میبینی عوض زبان چیا میخونم دیگهShy میرم اون تایپک زبان ولی اینارو میبینمWink
Smile))) دختر خوب بشین بخون وقت هدر نده هی Smile اون تاپیک زبانرم نری بهتره، من یه نگاه انداختم خیلی اشتباه داشت، بدتر ممکنه قاطی کنی، غلط بره تو ذهنت ضررش بیشتره.

(2013-02-23 ساعت 00:08)dinadino228 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 23:10)ارکیده نوشته:  جودی جون عروسیت مبارک باشه عزیزم امشب بزرگترین شب زندگیته...خوبه که حداقل ایران جشن گرفتی من حتی عروسیم هم ایران نیست اونجا لباس میپوشیم میریم عکس می گیریم میریم مسافرت.. همسرم مرخصی نداره بیاد ایران ....اینجاام یه پارتی کوچولو واسه خونواده خودم و دوستای نزدیک میگیریم....
آرین خدا شاهده فقط برم ببینم این خانم دکتر طاهر نژاد خوشگل نیست میام دارت می زنمSmile

ااا... ارکیده جون ، منم همین برنامه رو دارم که برم اونجا فقط لباس بپوشم و عکس بگیریم و بریم سفر....Smile
اینجا هم توی تابستون یه مهمونی خیلی کوچیک خانوادگی داشتیم...
نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم مراسم عروسی بگیرم مخصوصا اینجاSad

ما هم ایران عروسی نمی گیریم ولی اونجا رو باید بگیریم حتی کوچیکم شده، چون خونواده نامزدم اصرار دارن، این پلن کردن عروسی تو آمریکا مصیبتیه، اگه بخوای همه چیو کامل به جا بیاری یه سال باید پلن کنی Sad
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
(2013-02-22 ساعت 23:51)arian307 نوشته:  

ای واییی... بچه ها کمکم کنید.... من و از دست این نجات بدین...
بابا خوشکل نیست.. بداخلاقه... دکتر هم نیست امپول زنه... بی خیال من شو توروخداBig Grin
ببین به agent tomas میگم کارت چیه ها Big GrinBig Grin
فکر کن از دست من نجات پیدا کنی آب رفته دیگه به جوب بر نمی گرده حرفیه که زدی حالا دیگه میری خانم دکتر طاهر نژادو دید میزنی آره؟؟؟؟؟ حالا که اینجوری شد اصلا کاری ندارم خوشگله یا زشت کلا دارت می زنم...آخه می دونی من فمنیستم.....Big Grin درسته نامزدت اینجا نیست ما که هستیم دست از پا خطا کنی دیگه ....Big Grin
وای بچه ها کلی دلم گرفته بود که اینجا عروسی نمی گیرم فکر میکردم فقط خودم اینجوریم البته منم مثل شبنم جون عروسی دوست ندارم حتی اگه شوهرمم میومد عروسی نمی گرفتم.....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، Tomas ، shadzad ، dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl
عروسی خاطره ی خوبیه اما من نظرم اینه که حتما نباید جشن بزرگ و باغ و اینا باشه. یه مهمونی ساده ی خصوصی هم کافیه

اونم الان تو این گرونی واقعا زور داره این همه خرج کنی آخرش میگن غذا اینطوری بود و لباس اون زشت بود و این مسائل Smile)

حتی جشنی هم نباشه همون روزی که ازدواج میکنی خودش بهترین خاطره هستش Smile

امیدوارم همه خوشبخت بشن Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
چون مالیات 2012 رو میخوان، فرم I864 هم جدید باید پر بشه. مطابق با تکس 2012
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، yalda91 ، dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، shadzad ، girl
جودي جوووونم عروس سال شدي امشب مطمئنم
الان ديگه جون نداره راه بره بچم از بس رقصيده منكه تا ١ ماه بعد عروسيم پاهام تاول داشت فك كنم جودي هم مثل من شده باشه
ايشالا خوشبخت بشي عروسك
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، Tomas ، shadzad ، girl
عجببببب... یارو 15 روزه کلیر شده.....
این هفته اگر کلیر نشم ایمیل میدم ... اینی که کلیر شده میگه :
( توضیح اینکه شماره کیس ما نه تو CEAC و نه تو سایت آنکارا هنوز آپدیت نشده و در جواب ایمیلی که به آنکارا زدم بهمون گفتن که ویزاهامون آمادس. فکر کنم رکورد را شکوندیم ... کلیرنس تو 15 روز!! )

ینی خدایشش ته شانس... آخه 15 روز کذشته از مصاحبه ایمیل دادی چی بپرسی که اونا هم زرتی گفتن پاشو بیا ویزات آمادست؟؟
در هر صورت مبارکش باشه !
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، girl
ارین جااان زغالش که حرررف نداره...والا درست میگی..سر پروندمون خیلی دمق بودم..هی منتظر یک ایمیل نقض مدارک بودم..کلا من ادم شارژژژژی هستم ولی بعد از تکمیل مدارک دوچندان شد.
با الاهه جوون کاملا موافقم..ما تمام مدارک اسپانسر رو دادیم به ان وی سی .کلی هم سر هرکدوم ازمون ایراد گرفتن..همون i864 الان دستشون و w2 هم دستشونه..اگه دستشون نبود یعنی ایا ممکن بود بهمون بگن مدارک تکمیل شده؟حتما تکمیل تکککمیله که گفتن ...پس چرااااااا روز مصاحبه بدون اینکه در ایمیل بهمون بگن ازمون میخان؟خوب میخان اذیت کنن دیگه

والا الاهه جون من فکر میکردم همسرم قبل از عقد هپاتیت رو زده..ولی دیشب اعتراف کرد که نزده و باید بزنه...حالا خوبه قبل عقد جلوی خودم ازش ازمایش ایدز گرفتن و منفی بود..وگرنه بعد از اون اعترافش که هپاتیت رو نزده صبح باید میرفتم هزار و یک ازمایش بدم
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، girl
ارین جان..خوب توهم یک ایمیل بزن..یعنی تاحالا هیچ پرس و جویی نکردی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، tondar ، ارکیده ، shadzad ، NedaE ، girl
ارین غلام اون علم و صنعتتم....اخه مهندس اینهمهههه از کجا از کامپیوتر میدونی...یعنی به خدا قسم من فقط بلدم برم اسمشو نیار کامنت بزارم بعد بیام اینجا سوال بپرسم..13 سال هم هست که کامپیوتر دارم...ببین من همچین ادمی هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، tondar ، ارکیده ، shabnam.84 ، shadzad ، girl
مخلصیممممممم کاملیا جاننننن Big Grin
نه اصلا ایمیل اینا ندادم بشون... گفتم اگر بدم میگن عجب بچه ننست .. فرتی ایمیل داد... بعد که دیدم این دوستمون 1 هفته بعد از مصاحبش پیگیری کرده خوشحال شدم.... اگر تو این هفت ای که میاد خبری نشد ایمیل میدم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، tondar ، ارکیده ، shabnam.84 ، shadzad ، girl
حالا فک کن بگن بچه ننه...بگن خوووب.همین الان بده که زودتر جواب بگیری...ماشاالاه هزار ماشاالاه چه دل گنده ای داری.اگه من بودم به قول الاهه کچلشون کرده بودم الان.
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، tondar ، ارکیده ، shadzad ، girl
جودی جونم , عروسک خوشگل ؛ مبارکه عزیزم :*******************
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، shinna ، Tomas ، tondar ، ارکیده ، saba.m ، arian307 ، kamela ، shabnam.84 ، shadzad ، NedaE ، girl
می دونم که دارم اسپم میذارم بعدا حذفش میکنم
میشه یه تاپیک جدید به اسم ویزای k3 ایجاد کنیم تا کسایی که از این طریق اقدام کردن اطلاعاتشون رو شیر کنن؟
من از این سایت و از الهه جون، جودی و simi عزیز با این ویزا آشنا شدم و دارم از این طریق اقدام میکنم که پروسه دریافت ویزام زودتر انجام بشه ، به نظرم خوب اومد که یه تاپیک با این اسم داشته باشیم تا به دوستای جدیدی که میان در موردش راهنمایی داده بشه و مثل تاپیک نامزدی و ازدواج (CR1) اطلاعات قابل توجهی رو منتقل کنه.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، Tomas ، dinadino228 ، shadzad ، الهه سابق ، ارکیده ، mercedeh2011 ، girl
(2013-02-23 ساعت 15:48)shinna نوشته:  می دونم که دارم اسپم میذارم بعدا حذفش میکنم
میشه یه تاپیک جدید به اسم ویزای k3 ایجاد کنیم تا کسایی که از این طریق اقدام کردن اطلاعاتشون رو شیر کنن؟
من از این سایت و از الهه جون، جودی و simi عزیز با این ویزا آشنا شدم و دارم از این طریق اقدام میکنم که پروسه دریافت ویزام زودتر انجام بشه ، به نظرم خوب اومد که یه تاپیک با این اسم داشته باشیم تا به دوستای جدیدی که میان در موردش راهنمایی داده بشه و مثل تاپیک نامزدی و ازدواج (CR1) اطلاعات قابل توجهی رو منتقل کنه.
ممنون
موفق باشی شینا جوون امیدوارم تا قبل اون تارخ مورد نظرت کارات درست بشهWink
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، Tomas ، dinadino228 ، shadzad ، الهه سابق ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان