کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-24 ساعت 16:28)arian307 نوشته:  
(2013-02-24 ساعت 16:11)payamkj نوشته:  
(2013-02-24 ساعت 05:12)girl نوشته:  [quote='arian307' pid='282768' dateline='1361703632']

چه خبرا آقا آرین ، حوصلت سر رفته کافه رو ریختی به هم ؟؟؟؟؟؟؟
شلوغ کنی کلیر نمیشی ها !!!!!!!! این دوستمون آقای اندرانک خیلی بی سرو صدا بود ، من دقت کردم دیدم پای تخته اسمشو جزو خوب ها نوشته بودن واسه همین زودتر کلیر شد ، خوش به حالش ، من که کماکان در حال نق زدنم ولی تو دلم Wink

کافه؟ باید از اتاقم یه عکس بگیرم بزارم اینجا... ببینی به هم ریختگی ینی چی... میگم که بابام چند روز پیش بم میگه پسرم مگه تخم گذاشتی ؟ پاشو بورو بیرون یه خورده...
امروز شایدددددد رفتم ارایشگاه.. دیگه ریشام زیاد شده... صورتم و میشورم نیم ساعت طول میکشه تا خشک شه...Big Grin
و امبدوارم این هفته جفتمون کلیر شیم نوشی جان... واقعا خسته کنندست این روزا

نميخوام دلسردت كنم اميدوارم اين هفته كلير شي ولي اندرانك و مرسده سر ٨ هفته شدن واسه همين من كم تر بال بال ميزنم ولي شايد به تو كفته ٤ هفته زودتر كليرشي
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ارکیده ، kamela ، Tomas ، shadzad ، dinadino228 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، girl
سلام بچه ها من روزا سر کارم نمی تونم تو بحثاتون شرکت کنم فقط سرسری می خونم و لایک می زنم.....الهه جون همیشه تو هر موقعیتی که هستی خدارو شکر کن و بدون که میشد از این بدترم باشه .مثل قضیه من که 8 سال با شوهرم دوست بودم ولی تو این 8 سال فقط 2 بار دیدمش پروسه ازدواج کردنمونم که هیچی دیگه انقدر اذیت شدم که هر شب قبل از خواب کارم شده بود اینکه اول 1 ساعت گریه کنم بعد می خوابیدم خلاصه تو 10 سال گذشته همه موهام سفید شد. فکرشو بکن له له میزدم که فقط 1 لحظه بتونم شوهرمو از نزدیک ببینم ولی نمی تونستم نه تولدامون پیش هم بودیم نه عید نه سالگرد نه هیچ مناسبتی....فقط با صدای همدیگه زندگی میکردیم....الانم ازدواج کردیم ولی باز از هم دوریم.....خلاصه الهه عزیزم غصه نخور تو جواب صبرتو تو زندگی رویایی آینده خودت و بچه هات میبینی....روزای خوب به زودی شروع میشه.....بوس...
جودی جونم امیدوارم که بهترین روزارو داشته باشی....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، shadzad ، dinadino228 ، shabnam.84 ، payamkj ، simi ، الهه سابق ، سانازی ، girl
ارین..سشوار بکش خوب زود خشک شه.حیفه هاااااااااا نرو ارایشگاه

ارکیده جون..ممنون که الاهه مارو اینقدر قشنگ باهاش صحبت کردی..حرفات به من که ارامش داد
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، dinadino228 ، shabnam.84 ، payamkj ، الهه سابق ، girl
الاهه جون دقیقا درست میگی...میدونی که کار ما 3سال و نیمه که طول کشیده..من فکر میکنم 1سال و نیمه که عضو اینجا هستم...الاهه جون باورررر کن توی اون 2سال گذشتهاصلا هیچ سختم نبود و عین برق و باد میگذشت..و ما هم چون اصلا وارد نبودیم فکر میکردیم که مال همه همینقدر طول میکشه.یک روز نشستم پای صحبت یک وکیل مهاجرت در ماهواره و دیدم میگه که خیلی زودتر از این حرفا باید انجام بشه...خلاصه پیگیری که کردم با این سایت اشنا شدم.ولی از وقتی با این سایت اشنا شدم چون اطلاعاتم بالاتر رفت خیلی نسبت به پروسه حساس تر شدم و خیلی خیلی زیاد حرس خوردم.میگن دیگه که هرچی ادم کمتر بدونه بهتره...البته من خدارو شکر میکنم که فهمیدم چنین سایتی هست.وگرنه هنوز هم پروندم دست وکیل اولی بود و نمیدونستیم چه خبره.

ارین رفته ارایشگاه.نیست.سر راه 2تا شکلات هم بگیر که خیلی بد اخلاق شدی پسر
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، ارکیده ، shadzad ، dinadino228 ، arian307 ، shabnam.84 ، payamkj ، الهه سابق ، girl
کاملا عاشق تیکه هاتم......آرین منم با کاملا موافقم به نظر منم نرو آرایشگاه یه سشوار حرفه ای سالنی بگیر باهاش ریشای گرانقدرتو خشک کن....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، arian307 ، shadzad ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، payamkj ، الهه سابق ، girl
سلام دوستان میگم این برنامه Viber و whatsapp شما هم مشکل پیدا کرده؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، dinadino228 ، Tomas ، payamkj ، ارکیده ، kamela ، الهه سابق ، girl
(2013-02-24 ساعت 19:03)tondar نوشته:  سلام دوستان میگم این برنامه Viber و whatsapp شما هم مشکل پیدا کرده؟
وایبر من یه ماه پیش مشکل پیدا کرد uninstall کنین دوباره install کنید شاید درس شه.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، Tomas ، tondar ، ارکیده ، kamela ، payamkj ، الهه سابق ، girl
باشه پس نمیرم... از شکلات ها هم فقط عکسش مونده که گذاشتم تو آواتارم....
---------------------
وایبر هم ردیفه رو ایفون اما اگر رو اندروید هستی به نقل از فیسبوک وایبر یکی دو روزی مشکل خواهند داشت
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shadzad ، shabnam.84 ، Tomas ، tondar ، ارکیده ، kamela ، payamkj ، الهه سابق ، girl
جودی عزیزم خوشحالم که همه چیز خوب گذشته بهت و شب واقعا خوبی رو داشتی. خوشبخت بشی دختر خوب Smile 2 سال سختی ارزش این لحظه های زیبا رو داشت.

بچه ها من واقعا جمع خودمونی و گرممون رو دوست دارم. از سهم خودم به خاطر این دوستی های زیبا و شیرین و راهنمایی های بی چشم داشت ممنونم.
امیدوارم همینطور ادامه پبدا کنه. Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shadzad ، arian307 ، dinadino228 ، payamkj ، ارکیده ، kamela ، الهه سابق ، girl
بجای اینکه برم زبان بخونم هی میام ایجا لایک میزنم،،،،،
آرین؟ این دوست مشترک هم که امروزو بخاطر بارون پیچووووندTongue
آقای توماس عزیز..... خوشحال شدیم یه چیزی خوندیم از شما به خدااااWinkCool

(2013-02-24 ساعت 19:12)arian307 نوشته:  باشه پس نمیرم... از شکلات ها هم فقط عکسش مونده که گذاشتم تو آواتارم....
---------------------
وایبر هم ردیفه رو ایفون اما اگر رو اندروید هستی به نقل از فیسبوک وایبر یکی دو روزی مشکل خواهند داشت

آرینSad شکلاتای منم همش ۲ تا کیندر مونده که میترسم بخورم و تموم شهSad
البته من مراجعه کردم به بستنیTongue
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، shadzad ، tondar ، arian307 ، ارکیده ، Tomas ، kamela ، الهه سابق ، payamkj ، girl
آرین هم رو ایفون وایبر و واتس آپ دارم هم رو اندروید امروز رو هردوش هر دوتا برنامه قطع شده خیلی عجیبه تونت سرچ کردم میگن تحریم شدیم درسته؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، dinadino228 ، arian307 ، ارکیده ، payamkj ، Tomas ، kamela ، الهه سابق ، girl
(2013-02-24 ساعت 19:35)dinadino228 نوشته:  بجای اینکه برم زبان بخونم هی میام ایجا لایک میزنم،،،،،
آرین؟ این دوست مشترک هم که امروزو بخاطر بارون پیچووووندTongue
آقای توماس عزیز..... خوشحال شدیم یه چیزی خوندیم از شما به خدااااWinkCool

(2013-02-24 ساعت 19:12)arian307 نوشته:  باشه پس نمیرم... از شکلات ها هم فقط عکسش مونده که گذاشتم تو آواتارم....
---------------------

آرینSad شکلاتای منم همش ۲ تا کیندر مونده که میترسم بخورم و تموم شهSad
البته من مراجعه کردم به بستنیTongue
دینا پس بگو شکلات می خوری که جوش می زنی، نخور این یه ماهو بذار صاف شه پوستت دخملی WinkBig Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، tondar ، arian307 ، ارکیده ، Tomas ، kamela ، الهه سابق ، payamkj ، girl
(2013-02-24 ساعت 19:40)tondar نوشته:  آرین هم رو ایفون وایبر و واتس آپ دارم هم رو اندروید امروز رو هردوش هر دوتا برنامه قطع شده خیلی عجیبه تونت سرچ کردم میگن تحریم شدیم درسته؟

تحریم که نشدیم من دارم استفاده میکنم.. اما ممکنه isp که ازش اینترنت میگیری پروت voip رو بسته باشه.. برای این که مطمئن شی از وی پی ان استفاده کن.. اگر روی اون هم قطع بود ایراد نرم افزاری داری اما اکر وصل بود که زنگ بزن به isp بشون بگو واسه چی پورت voip رو بستن... ضمن این که از tango و vax هم میتونی استفاده کنی جای وایبر Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، ارکیده ، Tomas ، shadzad ، kamela ، الهه سابق ، payamkj ، dinadino228 ، shabnam.84 ، سانازی ، girl
فدات آرین جان مرصی از راهنمایت

الان زنگ زدم به مبین نت آرین گفت پرت ما بازه اما وایبرو واتس آپ قطع شده گفت واسه منم 1 ساعته که قطعه
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، shadzad ، arian307 ، kamela ، الهه سابق ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl
ارکیده جون فدات بشششم.من هم عاشق توااااااام عزیزم

ارین عکس شکلات رو قاب بگیر بزن به دیوار...وصف العشق نصف العشق(درست نوشتم ایا؟)شکلااااااااتی.................مثل اونایی که یک کار دیگه میکنن و با دودش هم حال میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، payamkj ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان