کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-24 ساعت 19:55)tondar نوشته:  فدات آرین جان مرصی از راهنمایت

الان زنگ زدم به مبین نت آرین گفت پرت ما بازه اما وایبرو واتس آپ قطع شده گفت واسه منم 1 ساعته که قطعه

اما من هنوز هم معتقدم که اگر از اندروید استفاده نمیکنی مشکل از طرف isp و یا نرم افزاری داری...احتمالا خود اون کسی هم که پشت تلفن نشسته تو مبین نت داره از خود اینترنت مبین نت استفاده میکنه که قطعه... ( هر چند من فکر کنم همینجوری خواسته دست به سرت کنه ، عادتشونه )
این پیچ خود viber و اگر قطعی پیش اومد باشه توش اعلام میکنن... بازم میگم روی وی پی ان هم ترای کن یه دور Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، payamkj ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، tondar ، girl
بچه ها من برم اب هویج دخترم رو بدم باز میام.الان داره لگدم میزنه..اینه جواب اب هویجا و محبت های من
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، payamkj ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl
(2013-02-24 ساعت 21:18)kamela نوشته:  ارکیده جون فدات بشششم.من هم عاشق توااااااام عزیزم

ارین عکس شکلات رو قاب بگیر بزن به دیوار...وصف العشق نصف العشق(درست نوشتم ایا؟)شکلااااااااتی.................مثل اونایی که یک کار دیگه میکنن و با دودش هم حال میکنن

هر چند این وظیفه ی شبنمه اما من میگیرمBig Grin
وصف العیش نصف العیش
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، الهه سابق ، Tomas ، shadzad ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، kamela ، girl
(2013-02-24 ساعت 21:23)arian307 نوشته:  
(2013-02-24 ساعت 19:55)tondar نوشته:  فدات آرین جان مرصی از راهنمایت

الان زنگ زدم به مبین نت آرین گفت پرت ما بازه اما وایبرو واتس آپ قطع شده گفت واسه منم 1 ساعته که قطعه

اما من هنوز هم معتقدم که اگر از اندروید استفاده نمیکنی مشکل از طرف isp و یا نرم افزاری داری...احتمالا خود اون کسی هم که پشت تلفن نشسته تو مبین نت داره از خود اینترنت مبین نت استفاده میکنه که قطعه... ( هر چند من فکر کنم همینجوری خواسته دست به سرت کنه ، عادتشونه )
این پیچ خود viber و اگر قطعی پیش اومد باشه توش اعلام میکنن... بازم میگم روی وی پی ان هم ترای کن یه دور Wink
آره اگه اندروید نیستی با وی پی ان درس می شه، من الان دیدم قطعه با وی پی ان درس شد، ایول آرین، نگفته بودی باز reinstall می کردم Big Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، payamkj ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، kamela ، girl
به نظرتون تو عيد واسه انكارا بليط هست؟فكر كنم مجبور شم ان تاريخ برم اكه بليط نباشه ميفته بعد١٣
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shadzad ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، kamela ، girl
ارکیده گلم چقدر حرفات قشنگ بود Smile مرسی Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، shadzad ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، kamela ، girl
خواهش می کنم الهه جونم...بوس
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، arian307 ، Tomas ، shabnam.84 ، shadzad ، kamela ، girl
(2013-02-24 ساعت 22:21)payamkj نوشته:  به نظرتون تو عيد واسه انكارا بليط هست؟فكر كنم مجبور شم ان تاريخ برم اكه بليط نباشه ميفته بعد١٣

ایشالا کلیر شدی بزار بعد 13 بورو... هم نوروز رو پیش خانوادتی و میشه اخرین نوروز ایرانت هم این که از هایسزن در میاد قیمتا.. هر چند ترکیه رفت و برگشتش بلیطش کلا میشه 400 تومن حالا بخواد گرون هم بشه فوقش میشه 600 تومن... ارمنستان حالت عادی یک میلیون تومنه بلیطش.... اما به نظر من زیاد فکر بلیط و اینا رو نکن که اگر خدای نکرده تا اون موقع هم ردیف نشد اعصابت به هم نریزه

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، shabnam.84 ، shadzad ، الهه سابق ، kamela ، payamkj ، girl
آرین من این وظیفه ی سنگین و وقتی خودم نیستم به تو محول میکنم. بسپار از رو هر غلط هم 5 خط بنویسن Smile)

کاملا خندیم وقتی اون صحنه ی لگد زدن و تصور کردم. خدایی بچه داره جبران محبت هات و اینجوری میکنه . حالا از راه لگد زدن قربونشششش برم

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، dinadino228 ، ارکیده ، arian307 ، kamela ، payamkj ، Tomas ، girl
واااای منم خیلی خندیدم که تصور کردم یه دختربچه فسقلی داره به مامانش لگد میزنه. ای جووووووونم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، dinadino228 ، ارکیده ، arian307 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، girl
ارین جان غلط نگیر..اونم میشه دیگه...

شبنمممم جون فدات بشم...به خدا خابیده بود و لگد میزد..هرچیزو 10 بار مینوشتم.دستمو خط میزد.این کار همیششه..ولی منم قربون لگداش برم
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق ، payamkj ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، girl
بچه ها من صبح زود باید بیدار بشم..میرم بخابم..شب همتون خوش.فردا میبینمتون
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، girl
سلام برا ابوظبی نبوددددددددددددددددددد
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، kamela ، shadzad ، shabnam.84 ، girl
منم ابوظبی هستم ولی خدا میدونه وقت مصاحبم کی هستش
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، girl
[quote='kamela' pid='282567' dateline='1361652361']
شینا جون..مگه همسرت نمیتونه از ایران برات اقدام کنه؟منظورم اینه که حتما ایشون باید برن آمریکا؟.....اون وکیل حتما متوجه نشده شما چی میخاین ازش..وگرنه اگر 3سال آمریکا زندگی کرده باشی پس الان چرا باید دنبال ویزا گرفتن باشی.
[/quote]

کاملا جان پدر همسرم گفته بودن که k3 رو برای این گذاشتن تا کسایی که ازدواج کردن زیاد از هم دور نمونن، به نظرم این یعنی اینکه همسر من باید بره امریکا تا از هم دور باشیم Cool
و اما آقای وکیل من خیلی راحت بهش گفتم که k3 میخوام شرایطش چیه
گفت باید 3 سال تو امریکا با هم زندگی کرده باشید و اینکه 5000 تا میگیرم تا 1.5 سال دیگه کارت درست شده، به همین راحتی و خوشمزگی.Big GrinBig Grin

[quote='الهه سابق' pid='282579' dateline='1361653018']
بچه ها راستی من یه چیزیو نمیدونم:
فکر میکنم (95%) که ویزای نامزدی فقط درصورتی قابل فایل کردنه که نامزد سیتیزن ساکن آمریکا باشه و اگه دو نفر توی یه کشور زندگی کنن، ویزای نامزدی معنایی نداره.
حالا نمیدونم K-3 هم همینطوره یا نه. البته خیییلییی بعید میدونم که K-3 این شرطو داشته باشه.
شینا جان، این وکیلایی که توی ایرانن که همه کلاهبردارن، اولا اصلا وکیل نمیخواد بگیری، بعدشم اگه یه موقع خواستی وکیل بگیری یه وکیل ایرانی بگیر که توی آمریکا باشه، نه از این وکیلایی که توی ماهواره تبلیغ میکننا، برو توی سایت رسمی کانون وکلای ایالات متحده و از اونجا یه وکیل رسمی ایرانی پیدا کن.
من همین کارو کردم و وکیلم عضو 7-8 تا از کانونها و انجمن های وکلای رسمی آمریکاست. پارسال از ما 1800 تا گرفت.
عجب رویی داشته این اقائه که بهش زنگ زدی، 5000 تا!!!! اونم یک سال و نیم!!! K-3 که یک سالو نیم زمان نمیبره. عجب شیادایی هستن اینا!!

الهه خوشگلم
من فکر میکنم شرط k3 دقیقا مثل k1 هست چون همون طور که گفتم پدر همسرم که زنگ زده بود شیکاگو بهش گفته بودن این ویزا مخصوص ازدواجی هاست که کمتر از هم دور بمونن!!!!!!!!!!! اینا هم با این قانون مسخره شون
حالا یه وکیل اونجا پیدا کردم که امشب زنگ میزنم ازش میپرسم نمیخوام وکیل بگیرم چون فکر میکنم بچه های اینجا خیلی بهتر از یه وکیل که دغدغه اش پول هست میتونن کمکم کنن، مثل شما عزیز دلم :*
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، dinadino228

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان