کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
واای بچه ها همتون چقدر مهربونید، شبنم، شادزاد، دینا، شینا، کاملا، جودی و ..... همتونو خیلی دوست دارم و ممنونم که انقدر صمیمانه پای درددلم میشیند و غرغرها و منفی بافی های منو تحمل میکنید.
یه بوووووووووووس گنده به همه گلهای نازم Smile Smile Smile Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، shabnam.84 ، kamela ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، Tomas ، ارکیده ، shinna
بچه های ترکیه CEAC هم از کار افتاد... نوشته
U.S. DEPARTMENT OF STATE
CONSULAR ELECTRONIC APPLICATION CENTER
The Visa Application Status is temporarily unavailable. It should be re-opened in December.
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده
بچه ها راستی من یه چیزیو نمیدونم:
فکر میکنم (95%) که ویزای نامزدی فقط درصورتی قابل فایل کردنه که نامزد سیتیزن ساکن آمریکا باشه و اگه دو نفر توی یه کشور زندگی کنن، ویزای نامزدی معنایی نداره.
حالا نمیدونم K-3 هم همینطوره یا نه. البته خیییلییی بعید میدونم که K-3 این شرطو داشته باشه.
شینا جان، این وکیلایی که توی ایرانن که همه کلاهبردارن، اولا اصلا وکیل نمیخواد بگیری، بعدشم اگه یه موقع خواستی وکیل بگیری یه وکیل ایرانی بگیر که توی آمریکا باشه، نه از این وکیلایی که توی ماهواره تبلیغ میکننا، برو توی سایت رسمی کانون وکلای ایالات متحده و از اونجا یه وکیل رسمی ایرانی پیدا کن.
من همین کارو کردم و وکیلم عضو 7-8 تا از کانونها و انجمن های وکلای رسمی آمریکاست. پارسال از ما 1800 تا گرفت.
عجب رویی داشته این اقائه که بهش زنگ زدی، 5000 تا!!!! اونم یک سال و نیم!!! K-3 که یک سالو نیم زمان نمیبره. عجب شیادایی هستن اینا!!

آرین به قول بچه های لاتاری حتما تا 2 شنبه باز میشه
من نگران این کیس نامبر تو هستما. میگم نکنه همون کیس نامبر قدیمیته ولی بجای ANK گذاشتن YRV،ها؟ کاش یه تماسی باهاشون میگرفتیو میپرسیدی من باید با چه کیس نامبری چک کنم؟ اصلا از ترکیه باید چک کنی یا از ارمنستان؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، shabnam.84 ، shinna
(2013-02-24 ساعت 01:26)الهه سابق نوشته:  آرین به قول بچه های لاتاری حتما تا 2 شنبه باز میشه
من نگران این کیس نامبر تو هستما. میگم نکنه همون کیس نامبر قدیمیته ولی بجای ANK گذاشتن YRV،ها؟ کاش یه تماسی باهاشون میگرفتیو میپرسیدی من باید با چه کیس نامبری چک کنم؟ اصلا از ترکیه باید چک کنی یا از ارمنستان؟

آخه الاهه جون اونش زیاد مهم نیست... چون مثلا کیس نامبر من باشه
2012789234 حالا چه ANK داشته باشه یه نه وقتی میخوای سرچش کنی باید پیدا کنه ... اما من 20127 رو که میزنم میگه پیدا نشد.. یعنی اصلا همچین ترتیبی نداره...
نمیدونم اگر این هفته اگر اعلام کرد و توش نبودم یه ایمیل میدم بشون.. منتظرم نزدیک 40 روز بشه بعد.. هر چند میدونم ایمیل هم بدم یه جواب کلیشه ای میدن دیگه
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده
الاهه جون چون همیشه میگی دوست نداری دلداریت بده کسی من اینکارو نکردم...ولی بدون خدا بزرگه و همراه ادم...مطمین باش حتی شده یک جای کوچیکی میگذاره برات که در امریکا بتونی شاد باشی و با خیال راحت زندگی کنی....به امید خدا باش عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، shabnam.84
الاهه جون یک بار یک سایتی رو گذاشتی که وقتی کیس نامبر رو میزدیم مثلا یا میگفت پرونده هنوز در ان وی سی هست یا اینکه میگفت الان رفته سفارت(اگر اشتباه نکنم)میشه لطفا اون سایت رو یکبار دیگه بدی؟؟میخام بهم بگه پروندمون از ان وی سی درومده و لذذذذت ببرم

الاهه جون چقدر وکیلت خوب گرفته...وکیل دومی من با اینکه واقعا کمی از کار پیش رفته بود و پرونده در ان وی سی بود و نصفی از کار مونده بود از ما 2400 تا گرفت....اولی هم که در امریکا با تمام هزینه های پست و ان وی سی 3800 تا گرفت.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، shabnam.84
آرین؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
یعنی چی این چیزی که نوشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟‌الان سکته میکنم من!!!!!!!!!!!!
یعنی میخواد اون موقع وقت بده؟!؟!؟!؟!؟!
۹ ماه دیگه؟!!!!!!!!!!!!!!
به خدا من الان میمیرم....... .
\\\\
کاملا جونم مرسی عزیززززم .
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، Tomas ، ارکیده
مرسی کاملا جونم Smile
عزیزم اون سایته از امروز خراب شده. تازه تا وقتی که وقت مصاحبه نگرفتی همچنان میزنه processing at NVC. چون تا روزی که وقت مصاحبه رو اعلام میکنن، پرونده همچنان در NVC میمونه
آره عزیزم، وکیلم مرد خیلی خوبیه Smile

نه بابا دینا جان، صحبت سر چیز دیگه ایه، ربطی به وقت مصاحبه نداره عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده
ای خداااااااااااااا...یعنی این پرونده هنوز ان وی سی!!!!!ااااااااه...دلم نمیخاد اونجا باشه..فکر کردم از اونجا درومده.....بچه ها الان در اسمشو نیار یکی از دوستای دبیرستانم رو پیدا کردم...1 سال و نیم با یک سیتیزن ازدواج کرده و الان چند ماهه اتلانتا هست...یعنی جدااااااا حسودیم شد..ماکه 5 ساله ازدواج کردیم 3 ساله درگیریم..
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84
(2013-02-24 ساعت 03:08)dinadino228 نوشته:  آرین؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
یعنی چی این چیزی که نوشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟‌الان سکته میکنم من!!!!!!!!!!!!
یعنی میخواد اون موقع وقت بده؟!؟!؟!؟!؟!
۹ ماه دیگه؟!!!!!!!!!!!!!!
به خدا من الان میمیرم....... .
\\\\
کاملا جونم مرسی عزیززززم .

آره دیگه دینا... از سال دیگه مبخوان روند ویزا دادن و شروع کنن... تازه سال دیگه هم همه چی ریست میشه و دوباره از اول باید همه چی بگذره Big GrinBig GrinBig Grin.. تا اون موقع هم زبانت تموم شده.. هم دوست مشترکمون و بیشتر میبینی... هم همسرت چنتا فوق تخصص میگره.. بچه ی کاملا هم 4 5 سالش میشه دیگه...Big GrinBig Grin
به حرفای الاهه هم گوش نده.. داره دلداریت میده Big GrinBig Grinخودت که میبینی.. پس دوست مشترکمون چی بت یاد میده؟؟ نوشته تا دسامبر تعطیلم کلا Big GrinBig GrinBig Grin
والا

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84
ایییییی ارین شیطون...چرا میترسونیش اخه؟؟؟؟؟نکن اینکارو با روحیه حسااااااس ماهاااااااا. جریان این دوست مشترک چی؟؟کنجکاو شدم.......
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84
دوست مشترک کیه؟

اصلا کاملا جون دقت کردی ازدواجیای مهاجرسرا همه کارشون خیلی طول میکشه؟ بخدا من توی پاستور 2-3 تا ازدواجی دیدم همشون میگفتن 8-9 ماه بیشتر تا زمان مصاحبشون طول نکشیده!!
من میگم همش تقصیر توماسه، گوش ندین هی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، arian307 ، shabnam.84
اره الاهه جون....اگه عضو مهاجرسرا نبودیم الان سالها بود اونجا بودیم.لوووول............توماس خودتو نشوووووووووون بده
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas ، shadzad ، shabnam.84
سلام دوس جوناااااااااااام Smile
خوبین همه؟ جاتون خالی نمیدونید چه عروسیه باحالی شد.. به همه خوش گذشت واقعا جاتون خیلی خالی بود.. بچه ها همسر منم اصلا موافق جشن گرفتن نبود ولی به قدری بهمون خوش گذشت که الان میگه من هر 2 سال 1بار میخوام بیام اینجا جشن بگیرم همرو دور هم جمع کنم Smile خیلی همه چیز خوب پیش رفت البته به جز میکاپ من که اصلا خوب نبود یعنی من راضی نبودم من لاغرم ارایش اروپایی میخواستم .. ارایشم خیلی کم و خوب بود ولی صورتمو لاغرتر کرده بود. کلا خیلی از این بهتر میشدم ولی مهم نیست مهم اینه که کلی بهم خوش گذشت و تقریبا تمام خاطرات بد دوری از همسرم رو دارم فراموش میکنم.. خدارو شکر که اصلا اون 2سال دوری تاثیر بد تو رابطمون نداشت و برعکس همسرم خیلی بهتر از قبل شده و خیلی بیشتر هوامو داره Smile
از صمیم قلب خدارو شکر میکنم و امیدوارم این حس ارامش رو همتون تجربه کنید Smile
فردا باید خداحافظی کنم با خانوادم Sad
دیگه نمیتونم بیام تا موقعی که برسم خونه خودمون Smile
فعلا خداحافظ همگی.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
قرررربون عروس خوشگلمون برم Smile
اون جمله آخر که گفتی "تا موقعی که برسم خونه خودمون" خیلی قشنگ بود... خونه خودمون.....Smile خوشبخت بشی گلم. بوووووووووس
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، tondar ، Tomas ، kamela ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان