کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-24 ساعت 03:30)arian307 نوشته:  
(2013-02-24 ساعت 03:08)dinadino228 نوشته:  آرین؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
یعنی چی این چیزی که نوشتی؟؟؟؟؟‌الان سکته میکنم من!!!!!!!
یعنی میخواد اون موقع وقت بده؟!؟!؟!؟!؟!
۹ ماه دیگه؟!!!
به خدا من الان میمیرم....... .
\\\\
کاملا جونم مرسی عزیززززم .

آره دیگه دینا... از سال دیگه مبخوان روند ویزا دادن و شروع کنن... تازه سال دیگه هم همه چی ریست میشه و دوباره از اول باید همه چی بگذره : D.. تا اون موقع هم زبانت تموم شده.. هم دوست مشترکمون و بیشتر میبینی... هم همسرت چنتا فوق تخصص میگره.. بچه ی کاملا هم 4 5 سالش میشه دیگه...:
به حرفای الاهه هم گوش نده.. داره دلداریت میده Big GrinBig Grinخودت که میبینی.. پس دوست مشترکمون چی بت یاد میده؟؟ نوشته تا دسامبر تعطیلم کلا Big Grin
والا

هاهاها Big Grin آرین؟؟!؟؟! از دست تو.....Wink خیلی خندیدم.....
نگران نباش ، من دوست مشترک رو زیاد میبینمCool
بچه ها ... من دلم میخواد این کارگرای پشت خونمونو بکشمممممTongue
آخه چرا از ۷ صبح شروع میکنن؟!
خوب میمیرن از ۸ شروع کنن؟!
من دلم خواب میخواددددSad

جودی عرووسه؟!؟! خیلی خیلی زیادددد بهت تبریکککک میگم.... Smile
امیدوارم که از امروز به بعد هر روز زندگیت پر از آرامش و عشق و شادی باشه...TongueSmile
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، kamela ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، arian307 ، shabnam.84 ، girl
بچه‌ها سلام،

من الان دوبی‌ هستم.

همش میترسم مدارکم ناقص باشه روز مصاحبه.

می‌شه زود بهم بگین چیا ببرم؟ از استرس کلا هنگ کردم. هتل هم اینترنت نداره اومدم استارباکس الان

از فرم‌ها باید کپی‌ داشته باشم؟
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، kamela ، ارکیده ، dinadino228 ، shadzad ، الهه سابق ، arian307 ، shabnam.84 ، girl
جودی جونم مبارکت باشه ایشالا خوشبخت بشی خانم زیبا

(2013-02-24 ساعت 00:19)shinna نوشته:  الهه مهربونم
عزیزم چقدر تحملت بالاست اما باور کن که این روزها هم تموم میشه عزیزم, اگه اونجا نبردتت بیرون بیا اینجا بگو, اگه خودم اونجا باشم با دربست میام میبرمت بیرون عزیز دلمممممم.
ازت ممنونم که بی منت کمکمون میکنی ازت بی نهایت متشکرم و از ته قلبم برات آرزو میکنم که بهتربن روزها رو :-در کنار همسرت به شادی بگذرونی
:-*

راستی واقعا این وکیل ها هیچی نمیدوننا
زنگ زدم یه وکیل که فقط 3 تا شعبه تو تهران داشت, تو مشهد,آمل و شیراز
زنگ زدم میخوام k3 اقدام کنم گفت باید با همسرت سه سال آمریکا زندگی کرده باشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5000 تا تضمینی میگیرم کارتو یک سال و نیمه درست میکنم!!!!!
گفتم اگه میتونستم سه سال باهاش اونجا زندگی کنم واسه دوربین مخفی زنگ زدم به شما?!!!!!
قطع کرد!!!!!!!:-D
نمیدونست الهه اینجا اگه میخواست پول بگیره الان با ویزای سرمایه گذاری چند میلیون دلاری گرین کارد گرفته بود.
شینا کدوم ایالت میری؟ بهش میگفتی چون یک سال و نیم میخوای طولش بدی بهت بیشترم میدیم حال کنی :-/ بچه ها ناسزا گفتن تو مهاجرسرا میشه آزاد بشه من 4/5تا به این وکیل بدم؟؟؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، kamela ، ارکیده ، dinadino228 ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، shinna ، girl
(2013-02-24 ساعت 10:33)sara mas نوشته:  بچه‌ها سلام،

من الان دوبی‌ هستم.

همش میترسم مدارکم ناقص باشه روز مصاحبه.

می‌شه زود بهم بگین چیا ببرم؟ از استرس کلا هنگ کردم. هتل هم اینترنت نداره اومدم استارباکس الان

از فرم‌ها باید کپی‌ داشته باشم؟

سارا جون فرم w2 عکسای 2نفری پرینت چتاتون رو با خودت ببر خونسردیتو حفظ کن نگران نباش بهت ویزاتو میدن
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، tondar ، kamela ، ارکیده ، dinadino228 ، shadzad ، الهه سابق ، payamkj ، girl ، sara mas
جودی از ته دل برات خوشحالم ... عروس گلم ... چقدر خوشحالم که این پایان خوش تمام اون سختیها بود؛
باعث میشه که بچه هایی که اینجا سختی راه رو دارن می کشن بخصوص بانوان و آقایون بخش ازدواجی ؛ به پایان خوش امیدوارتر بشن ...
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، kamela ، ارکیده ، dinadino228 ، shadzad ، الهه سابق ، payamkj ، arian307 ، shabnam.84 ، girl
(2013-02-24 ساعت 03:53)الهه سابق نوشته:  دوست مشترک کیه؟

اصلا کاملا جون دقت کردی ازدواجیای مهاجرسرا همه کارشون خیلی طول میکشه؟ بخدا من توی پاستور 2-3 تا ازدواجی دیدم همشون میگفتن 8-9 ماه بیشتر تا زمان مصاحبشون طول نکشیده!!
من میگم همش تقصیر توماسه، گوش ندین هی
این حرف خانم الهه کاملا از طرف من رد میشه...همچنین چیزی صحت نداره
خانم الهه یکم دید تون رو نسبت به مهاجرت عوض کنید حتما اتفاق های خوبی براتون رخ خواهد داد باور کنیدWink
باور کنید سال 2013 برای همه شما عزیزان سال خوبی خواهد شد...
ارادتمند همه شما دوستان عزیزم
همچنان نظاره گر
پاسخ
جودی جون نمیدونی چقدر برات خوشحااااالم عروس زیبا....امیدوارم از این به بعد حتی 1 لحظه از همسرت دور نشی..دیگه تا اخر عمر(انشاالاه 100 سال دیگه)کنار همین..این دوری فقط 2 سال بود تا نتیجه بده...

بچه ها الان در امریکا فرمهای مالیاتی سالی که دستشون نیست(فکر کنم 2012)رو میتونن مردم بگیرن؟یعنی امادست؟اخه میخام به اسپانسرمون بگم اگه میتونه i864 و w2 رو بهم بده میترسم الان زود باشه و نتونن بگیرن...بچه ها من از اسپانسر فقط همین 2تا رو بخواهم بسه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، shadzad ، الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی ، girl
بچه ها الان در امریکا فرمهای مالیاتی سالی که دس%D
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، Tomas ، girl
ااااا.یکی از کامنت هام نصفه شده و نمیتونم پاکش کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، girl
الاهه دیدی حالا... آقا مون توماس رو ناراحت کردی.... راست میگه دیگه یه خورده امریکا رو دوست داشته باش...
توماس گل از این که 5 تا از 6 تا پستی که تا حالا کلا تو این فروم گذاشتی رو اینجا نوشتی من خیلی خوشحالم....اگر دوست داشتی یه امضایی چیزی بزار که ما هم از وضعیت پروندت خبر داشته باشیم... بچه های اینجا دوست دارن (به خصوص وقتی فهمیدن تو FBI کار میکنی)..
------------------
جودی جون حسابی خوشبخت بشی ... میدونم که شیرین و تلخ این روزها... عروسی و مهاجرت و خداحافظی از خانواده و ..... بالاخره اما رفتی به خونه ی خودتون Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، ارکیده ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84 ، payamkj ، سانازی ، girl
آره دیگه دینا... از سال دیگه مبخوان روند ویزا دادن و شروع کنن... تازه سال دیگه هم همه چی ریست میشه و دوباره از اول باید همه چی بگذره Big GrinBig GrinBig Grin.. تا اون موقع هم زبانت تموم شده.. هم دوست مشترکمون و بیشتر میبینی... هم همسرت چنتا فوق تخصص میگره.. بچه ی کاملا هم 4 5 سالش میشه دیگه...Big GrinBig Grin
به حرفای الاهه هم گوش نده.. داره دلداریت میده Big GrinBig Grinخودت که میبینی.. پس دوست مشترکمون چی بت یاد میده؟؟ نوشته تا دسامبر تعطیلم کلا :Big Grin
والا
[/quote]

Smile)))))) از دست تو آرین!
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، ارکیده ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl
بچه ها توماس خشمگین میشود Big Grin
توماس جان با کدوم قسمت صحبت من مخالفی عزیز؟ با اون قسمتش که گفتم کار ما ازدواجیای مهاجرسرا بیشتر از حالت عادی طول کشیده؟ خوب اینو که کاملا درست گفتم. یه نظری به امضای بچه ها بندازی متوجه میشی
ولی اگه با اون قسمت حرفم که گفتم تقصیر توماسه، مخالفی، که بابا شوخی کردم، چرا به دل میگیری شما؟ خوب آخه اصلا حرف نمیزنی، آدم میگه یه چیزی بگم بلکه صدای توماس دراومد و یه نوشته ای از خودش ساطع کرد Big Grin
بعدشم میدونی چیه؟ والا کاملا و جودی و آکارو و بقیه ازدواجیا، همشون دیدشون به مهاجرت مثبته، ولی کار اونا هم خیلی طول کشیده.
اصلا بخدا همش شانسیه. من که میگم علت اینکه کار ما مهاجرسراییا بیشتر طول میکشه اینه که اولا از همه چم و خم کار سردرمیاریم و بعدشم میشینیم دور هم و هی میگیم که میترسیم پروندمون فلان بشه و بهمان بشه، واسه همین کارمون طول میکشه. ولی یه غیرمهاجرسرایی ناآگاه به امور مهاجرت، میره خوش و خرم فرمها رو پست میکنه و فکر میکنه که خوب 8-9 ماه دیگه کارم تموم میشه، و واقعا هم میشه!!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، ارکیده ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84 ، سانازی ، girl
توماسسس Smile)))) یه دونه ای واقعا! شیفته شخصیت mysterious ت کردی مارو Big GrinBig Grin
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، ارکیده ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl
(2013-02-24 ساعت 05:12)girl نوشته:  سلام دوس جوناااااااااااام Smile
خوبین همه؟ جاتون خالی نمیدونید چه عروسیه باحالی شد.. به همه خوش گذشت واقعا جاتون خیلی خالی بود.. بچه ها همسر منم اصلا موافق جشن گرفتن نبود ولی به قدری بهمون خوش گذشت که الان میگه من هر 2 سال 1بار میخوام بیام اینجا جشن بگیرم همرو دور هم جمع کنم Smile خیلی همه چیز خوب پیش رفت البته به جز میکاپ من که اصلا خوب نبود یعنی من راضی نبودم من لاغرم ارایش اروپایی میخواستم .. ارایشم خیلی کم و خوب بود ولی صورتمو لاغرتر کرده بود. کلا خیلی از این بهتر میشدم ولی مهم نیست مهم اینه که کلی بهم خوش گذشت و تقریبا تمام خاطرات بد دوری از همسرم رو دارم فراموش میکنم.. خدارو شکر که اصلا اون 2سال دوری تاثیر بد تو رابطمون نداشت و برعکس همسرم خیلی بهتر از قبل شده و خیلی بیشتر هوامو داره Smile
از صمیم قلب خدارو شکر میکنم و امیدوارم این حس ارامش رو همتون تجربه کنید Smile
فردا باید خداحافظی کنم با خانوادم Sad
دیگه نمیتونم بیام تا موقعی که برسم خونه خودمون Smile
فعلا خداحافظ همگی.
جودی جون تبریک میگم عروسیت رو ، امیدوارم خوشبخت باشی ، لحظات خوشی که در کنار همسرت و در خونه خودت داشته باشی ، برات سفر بی خطری رو هم آرزو میکنم

(2013-02-24 ساعت 15:30)arian307 نوشته:  الاهه دیدی حالا... آقا مون توماس رو ناراحت کردی.... راست میگه دیگه یه خورده آمریکا رو دوست داشته باش...
توماس گل از این که 5 تا از 6 تا پستی که تا حالا کلا تو این فروم گذاشتی رو اینجا نوشتی من خیلی خوشحالم....اگر دوست داشتی یه امضایی چیزی بزار که ما هم از وضعیت پروندت خبر داشته باشیم... بچه های اینجا دوست دارن (به خصوص وقتی فهمیدن تو FBI کار میکنی)..
------------------
جودی جون حسابی خوشبخت بشی ... میدونم که شیرین و تلخ این روزها... عروسی و مهاجرت و خداحافظی از خانواده و ..... بالاخره اما رفتی به خونه ی خودتون Wink

چه خبرا آقا آرین ، حوصلت سر رفته کافه رو ریختی به هم ؟؟؟؟؟؟؟
شلوغ کنی کلیر نمیشی ها !!!!!!!! این دوستمون آقای اندرانک خیلی بی سرو صدا بود ، من دقت کردم دیدم پای تخته اسمشو جزو خوب ها نوشته بودن واسه همین زودتر کلیر شد ، خوش به حالش ، من که کماکان در حال نق زدنم ولی تو دلم Wink
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، arian307 ، ارکیده ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl
(2013-02-24 ساعت 16:11)payamkj نوشته:  
(2013-02-24 ساعت 05:12)girl نوشته:  [quote='arian307' pid='282768' dateline='1361703632']

چه خبرا آقا آرین ، حوصلت سر رفته کافه رو ریختی به هم ؟؟؟؟؟؟؟
شلوغ کنی کلیر نمیشی ها !!!!!!!! این دوستمون آقای اندرانک خیلی بی سرو صدا بود ، من دقت کردم دیدم پای تخته اسمشو جزو خوب ها نوشته بودن واسه همین زودتر کلیر شد ، خوش به حالش ، من که کماکان در حال نق زدنم ولی تو دلم Wink

کافه؟ باید از اتاقم یه عکس بگیرم بزارم اینجا... ببینی به هم ریختگی ینی چی... میگم که بابام چند روز پیش بم میگه پسرم مگه تخم گذاشتی ؟ پاشو بورو بیرون یه خورده...
امروز شایدددددد رفتم ارایشگاه.. دیگه ریشام زیاد شده... صورتم و میشورم نیم ساعت طول میکشه تا خشک شه...Big Grin
و امبدوارم این هفته جفتمون کلیر شیم نوشی جان... واقعا خسته کنندست این روزا
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، payamkj ، ارکیده ، kamela ، Tomas ، shadzad ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان