موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بچهها سلام،
من الان دوبی هستم.
همش میترسم مدارکم ناقص باشه روز مصاحبه.
میشه زود بهم بگین چیا ببرم؟ از استرس کلا هنگ کردم. هتل هم اینترنت نداره اومدم استارباکس الان
از فرمها باید کپی داشته باشم؟
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
جودی از ته دل برات خوشحالم ... عروس گلم ... چقدر خوشحالم که این پایان خوش تمام اون سختیها بود؛
باعث میشه که بچه هایی که اینجا سختی راه رو دارن می کشن بخصوص بانوان و آقایون بخش ازدواجی ؛ به پایان خوش امیدوارتر بشن ...
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-24 ساعت 12:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-24 ساعت 13:04 توسط kamela.)
جودی جون نمیدونی چقدر برات خوشحااااالم عروس زیبا....امیدوارم از این به بعد حتی 1 لحظه از همسرت دور نشی..دیگه تا اخر عمر(انشاالاه 100 سال دیگه)کنار همین..این دوری فقط 2 سال بود تا نتیجه بده...
بچه ها الان در امریکا فرمهای مالیاتی سالی که دستشون نیست(فکر کنم 2012)رو میتونن مردم بگیرن؟یعنی امادست؟اخه میخام به اسپانسرمون بگم اگه میتونه i864 و w2 رو بهم بده میترسم الان زود باشه و نتونن بگیرن...بچه ها من از اسپانسر فقط همین 2تا رو بخواهم بسه؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها الان در امریکا فرمهای مالیاتی سالی که دس%D
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ااااا.یکی از کامنت هام نصفه شده و نمیتونم پاکش کنم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-24 ساعت 16:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-24 ساعت 16:30 توسط الهه سابق.)
بچه ها توماس خشمگین میشود
توماس جان با کدوم قسمت صحبت من مخالفی عزیز؟ با اون قسمتش که گفتم کار ما ازدواجیای مهاجرسرا بیشتر از حالت عادی طول کشیده؟ خوب اینو که کاملا درست گفتم. یه نظری به امضای بچه ها بندازی متوجه میشی
ولی اگه با اون قسمت حرفم که گفتم تقصیر توماسه، مخالفی، که بابا شوخی کردم، چرا به دل میگیری شما؟ خوب آخه اصلا حرف نمیزنی، آدم میگه یه چیزی بگم بلکه صدای توماس دراومد و یه نوشته ای از خودش ساطع کرد
بعدشم میدونی چیه؟ والا کاملا و جودی و آکارو و بقیه ازدواجیا، همشون دیدشون به مهاجرت مثبته، ولی کار اونا هم خیلی طول کشیده.
اصلا بخدا همش شانسیه. من که میگم علت اینکه کار ما مهاجرسراییا بیشتر طول میکشه اینه که اولا از همه چم و خم کار سردرمیاریم و بعدشم میشینیم دور هم و هی میگیم که میترسیم پروندمون فلان بشه و بهمان بشه، واسه همین کارمون طول میکشه. ولی یه غیرمهاجرسرایی ناآگاه به امور مهاجرت، میره خوش و خرم فرمها رو پست میکنه و فکر میکنه که خوب 8-9 ماه دیگه کارم تموم میشه، و واقعا هم میشه!!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
توماسسس )))) یه دونه ای واقعا! شیفته شخصیت mysterious ت کردی مارو
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه: