کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-25 ساعت 16:27)mhy_1985 نوشته:  سلام به همه بچه های عزیز مهاجرسرا.

امیدوارم همه خوب باشن.

سلام محمد خوبی؟ دخملت خوبه؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، mhy_1985 ، girl
بچه ها من الان بیدار شدم..یه چیزی میگم خواهشا نخندید دارم جدی میگمش... ساعت 4:30 صبح بود که یه چیزی نزدیک 2000 تا کلاغ رو درختای حیات خونه ی ما اومده بودن و یهو همشون شروع کردن به غار غار کردن ... باور کنین خواب نبودم .. مطمئنم واقعی بود ... گفتم شاید قرار زلزله ای چیزی بیاد اینا زود تر فهمیدن .. پا شدم لباس پوشیدم و یه کوله وسیله جمع کردم.... تو خونه و محله ی شما چیز عجیب و غریبی دیده نشده؟
یا واقعا دارم دیوونه میشم یا این که 2000 تا کلاغ تو خونمون بود... و چیزی که من و مطمئن میکنه که خواب نبودم اینه که کوله ای که آماده کرده بودم بغل تختمه و آمادست...شایدم تو خواب راه رفتم و اینا رو جمع کردم... عجب بدبختی دارم به خدا.. دارم دیوونه میشم دیگه... توماس شما هم با این نوناتون... کلیر کنین دیگه بابا
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، negi ، girl
کاملا جان میتونن الان بگیرن. شوهر من که با درآمد صفر پریروز تکسشو پر کرد.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، girl
الهه بعد اینکه 230$ رو پرداخت کردیم رو سایتی که بهمون معرفی کردی کی PAID میزنه؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، girl
آرین من 4 روز پیش که هیچ کسی خونه نبود و تنها بودم، اومدم دراز کشیدم روی زمین و چشمامو بستم تا یه کش و قوس به بدنم بدم. یه دفعه صدای پای خواهرمو شنیدم که دقیقا یک دور، دور من چرخید و بعد ایستاد!! (خواهرم چون 14 سالشه صدای قدمهاش سبکتر از بقیه اعضای خونست واسه همین قابل تشخیصه) خواستم سرش داد بزنم که چرا دور من میچرخی، یدفعه یادم اومد هیچ کسی خونه نیست!! با وحشت چشمامو باز کردم. یه کم دور و برمو نگاه کردم و گفتم شاید حواس پرتی گرفتمو خواهرم خونست. بلند شدم رفتم اتاقارو گشتم ولی واقعا هیچکی خونه نبود. دوباره اومدم دراز کشیدم و چشمامو بستمو به عمل کش و قوس پرداختم باز هم صدای پای خواهرم که در یک قدمی من راه میرفتو شنیدم.
هیچی دیگه سکته کردم. تلوزیونو روشن کردمو صداش رو هم بلننننننند کردم. از اون روز خیلی میترسم.
بخدا یه کلمه اش هم خالی بندی نبود Sad
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، arian307 ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، negi ، girl
ممنونم الاهه جون..من روی کمتر از 2 ماه حساب نمیکنم که ایمیل مصاحبه بیاد..اگه از اون دیرتر بشه میام اینجا کلی براتون غر میزنم..2-3 روز دیگه هم ایمیل میدم ان وی سی که پس چی شد این مصاحبه ما.....
راستی الاهه جون چه خوب میشه میزوری همسایه بشین..حوصله توهم سر نمیره...اینجور مواقع هیچی بهتر از یک دوست واقعا خوب نیست که ادم از تنهایی دراد.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، girl
سیمی جان، واسه من 1 هفته بعدش تایید کرد. حواست باشه مال من اینطور شد که 1 هفته بعد تاییدش اومد، بعد یهو 3-4 روز بعد از اون همینطوریث از سر بیکاری رفتم دوباره چک کردم، دیدم نوشته که پرداخت صورت نگرفته!! منم درجا زنگ زدم ان وی سی که گفتن اشکال از سیستم بانکی بوده و پول به حساب برگشت خورده و باید دوباره پرداخت کنیم.
این هم از مزایای چک کردن صدباره هرچیزی Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، girl
اخه الاهه جون یادمه که میگفتن بعد از اردیبهشت ماه ما میتونن در امریکا بگیرن....اون جریانش چی بود پس؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، girl
آره کاملا جان، هرچند همسر من انقدر اخلاقای شگفت انگیز!!! داره، از جمله اینکه خوشش نمیاد بنده با کسی مراوده داشته باشم. از وقتی با شوهرم آشنا شدم یعنی 10 سال پیش کاری کرد که همه روابطمو با همه قطع کردم. الان اسمشو نبر و ایمیلمو مهاجرسرا رو مثل عقاااااب چک میکنه تا یه وقت دوستی چیزی پیدا نکنم!! (منظورم دوست دختره ها). پسورد همه چیمو داره ایشون Big Grin

آرین و دینا، زود تند سریع اعتراف کنید که دوست مشترک کیه؟ یالا
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، girl
(2013-02-25 ساعت 16:27)mhy_1985 نوشته:  سلام به همه بچه های عزیز مهاجرسرا.

امیدوارم همه خوب باشن.

سلام اقا محمد , دختر خوشكلمون خوبه ؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، mhy_1985 ، girl
راستی بچه ها جودی امشب میره امریکا...هرجا که هست خدا حفظشون کنه...خوش به حالش.دلم بدجور هوای امریکا رو کرد...من امریکا که بودم خیلی بدبختی کشیدم..شکم حامله و تنهایی خیلی سخت بود..ولی فکر کنید با اونهمه سختی باز دلم چندوقت یک بار هوای اونجا رو میکنه..پس معلوم میشه اونجا خیلی خووووووووبه
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shinna ، payamkj ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، negi ، girl
نه تا آخر اردیبهشت ما وقت دارن که تکس 2012 رو پر کنن. از اول 2013 میتونن اینکارو بکنن
پاسخ
ارین جان عزیز..حالا من نمیدونم تو خواب دیدی...توهم زدی...بیدار بودی رو نمیدونم..ولی من دیشب پای همین مهاجر سرا بودم یکهو احساس کردم زیر پاهام بدجوری تکون خورد..اول احساس کردم سرم داره گیج میره ولی دیدم حالم خوبه...شوهرم هم خواب بود...نمیدونم حالا زلزله بود یا گود برداریهایی که دور تا دور خونمون دارن انجام میدن باعثش بود....ولی در کل اون کوله ای که تو بستی خیلی باحاله..حالا چیا گذاشتی توش؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، shadzad ، shabnam.84 ، girl
(2013-02-25 ساعت 16:52)الهه سابق نوشته:  سیمی جان، واسه من 1 هفته بعدش تایید کرد. حواست باشه مال من اینطور شد که 1 هفته بعد تاییدش اومد، بعد یهو 3-4 روز بعد از اون همینطوریث از سر بیکاری رفتم دوباره چک کردم، دیدم نوشته که پرداخت صورت نگرفته!! منم درجا زنگ زدم ان وی سی که گفتن اشکال از سیستم بانکی بوده و پول به حساب برگشت خورده و باید دوباره پرداخت کنیم.
این هم از مزایای چک کردن صدباره هرچیزی Big Grin

مرسی الهه جون . بیشتر از 20روز پرداخت کرده همسرم اما 230$ هنوز NOT PAID میزنه Sad چیکار کنم؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، girl
(2013-02-25 ساعت 16:36)الهه سابق نوشته:  مرسی کاملا جونم Smile ایشالا نامه مصاحبه همسرت بدون دردسر و انتظار طولانی، بیاد Smile
شینا جان من هم میرم میزوری. کدوم شهره همسرت؟ شاید همسایه از آب در اومدیم

ممنون محمد عزیز
دخمل خوشگلت چطوره؟
jeff city عزیز دلم
وای خدا کنه همسایه بشیم من همسایه با اطلاعات خیلی دوست میدارم
:*

الهه جون
اقای محمد 4 ماهه کیس نامبرش اومد؟؟؟
مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال مدارک: 13NOV
دریافت رسید نامبر: 19NOV
اپروو در USCIS و ارسال به 14JAN :NVC
دریافت کیس نامبر از 14FEB :NVC
محل مصاحبه: آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان