کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
سلام بچه ها
امیدوارم خوب باشین و مثل همیشه صبور!الهه جونم خوبی؟میدونم بهترین روزا در انتظارته با این خوبیات.
البته واسه همه ها والا راستش خود منم بعضی موقعه ها میگم خدا این همه ناراحتی و دوری میکشیم اخرش اخه خوشبخت میشیم؟میدونم که خوشبختی رسیدنی نیست ممکنه تو بهترین چیزارو داشته باشی ولی اون حس رو نداشته باشی و ما باید خودمون هم تلاش کنیم و خوب باشیم ولی خوب الان ما که خیلی زیاد در کنار شوهرمان نبودیم یکم دلواپس که اونجا با هم جور میشیم و ارزش این همه سختی رو داشته ...
اه نمیدونم که...
بی خیال.
ا دینا جون مرسی از رتبه.من به کسی نمیگم رتبه بده می خوام هرکس دوسم داشت رتبه بده مرسی از همه.زیاد نمیام اگه رتبه ندادم اخه خودمو کوچیک تر میدونم وگرنه شما همه تاج سرین(چه زبونی ریختما.راستش زیاد بلد نیستما)اخه میدونین تو این مدت انگار جزی از خانوادم شدین همچین تو خونه یا حتی فامیل میگم به طور مثال(جودی)که همه میپرسن اون کیه؟مگم والا منم تا حالا ندیدم میگن واا همچین گفتی انگار چندین سال باهاشون دوستی.جدی میگم یا درد دلای هم رو .نمی دونم اینجا همه یک مساله داریم که این جوری بهم احساس نزدیکی میکنیم یا چی اخه تو این زمونه ادم نمی تونه با کسی دوست بشه همون قدیمیان که وفادارن.ولی اینجا صمیمیت و همدرد(نمیخوام بگم)همفکری خوبی هست.
همیشه شاد باشید و سال 2013 سال همه ما هستWinkهمه ام ری کا پیش همسرامون.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، ارکیده ، dinadino228 ، kamela ، negi ، girl
ساناز جونم حرف قشنگی زدی که خودمونم باید برای خوشبختی تلاش کنیم، من واقعا بهش اعتقاد دارم، هیچ وقت نباید فکر کنیم این وظیفه یکیه که از راه برسه و مارو تحت هر شرایطی خوشبخت کنه، خوشبختیو خودمون با دست خودمون می سازیم، با تک تک کارای کوچیکی که می کنیم.
هورااا معلومه که ۲۰۱۳ سال ماستتتت! امیدوارم شروع بهترین سالای زندگی هممون باشه Smile

مرسی الهه عزیزم :-*
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، سانازی ، shabnam.84 ، Tomas ، ارکیده ، dinadino228 ، kamela ، girl
مرسی سانازی جونم. بووووووس Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، shadzad ، ارکیده ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، girl
(2013-02-25 ساعت 19:48)الهه سابق نوشته:  آرین زیپو چیه؟

الاهه جون این و ببین متوجه میشی
zippo
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، shadzad ، Tomas ، ارکیده ، dinadino228 ، kamela ، girl
امان از دست اینجا
هنوز نه نماز خوندم نه شام!!
نه زبان!
بچه ها راستی باید ایمیل هامون به eng باشه؟
اخه همش چی بنویسیم!ما که تقریبا هرروز تلفنی می حرفیم.
عکس من زیاد نیست واسه این میگم گیر ندن.
شب همگی خوش

البته نه شام خوردم باید می نوشتم الان اقا ارین میگه باز این چی میگه.این سوتی ای منم باید بنویسم تو قسمت سوتی ها!Big Grin قابل توجه قبلا هم نوشته بودم پرینت ها رم گوش میدن بچه ها!!Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، shadzad ، ارکیده ، dinadino228 ، kamela ، girl
سانازی جان پرینتها به هرزبانی باشه فرقی نمیکنه. حتی با خط میخی یا بریل هم باشه فرقی نمیکنه Big Grin بابت رتبه هم ممنونم سانازی جان Smile

وااای چه فندکهای خوشگلی Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، Tomas ، arian307 ، ارکیده ، dinadino228 ، kamela ، سانازی ، mhy_1985 ، girl
(2013-02-25 ساعت 16:36)الهه سابق نوشته:  مرسی کاملا جونم Smile ایشالا نامه مصاحبه همسرت بدون دردسر و انتظار طولانی، بیاد Smile
شینا جان من هم میرم میزوری. کدوم شهره همسرت؟ شاید همسایه از آب در اومدیم

ممنون محمد عزیز
دخمل خوشگلت چطوره؟

خوبه سلام میرسونه

(2013-02-25 ساعت 16:41)simi نوشته:  
(2013-02-25 ساعت 16:27)mhy_1985 نوشته:  سلام به همه بچه های عزیز مهاجرسرا.

امیدوارم همه خوب باشن.

سلام محمد خوبی؟ دخملت خوبه؟

چطوری سیمی؟ آره خوبه سلام میرسونه بهت

(2013-02-25 ساعت 16:42)arian307 نوشته:  بچه ها من الان بیدار شدم..یه چیزی میگم خواهشا نخندید دارم جدی میگمش... ساعت 4:30 صبح بود که یه چیزی نزدیک 2000 تا کلاغ رو درختای حیات خونه ی ما اومده بودن و یهو همشون شروع کردن به غار غار کردن ... باور کنین خواب نبودم .. مطمئنم واقعی بود ... گفتم شاید قرار زلزله ای چیزی بیاد اینا زود تر فهمیدن .. پا شدم لباس پوشیدم و یه کوله وسیله جمع کردم.... تو خونه و محله ی شما چیز عجیب و غریبی دیده نشده؟
یا واقعا دارم دیوونه میشم یا این که 2000 تا کلاغ تو خونمون بود... و چیزی که من و مطمئن میکنه که خواب نبودم اینه که کوله ای که آماده کرده بودم بغل تختمه و آمادست...شایدم تو خواب راه رفتم و اینا رو جمع کردم... عجب بدبختی دارم به خدا.. دارم دیوونه میشم دیگه... توماس شما هم با این نوناتون... کلیر کنین دیگه بابا

کلاغ ها هم از دستت خسته شدن میگن چرا نمیری آرین مارو راحت بذاری؟

(2013-02-25 ساعت 16:57)payamkj نوشته:  
(2013-02-25 ساعت 16:27)mhy_1985 نوشته:  سلام به همه بچه های عزیز مهاجرسرا.

امیدوارم همه خوب باشن.

سلام اقا محمد , دختر خوشكلمون خوبه ؟

خوبه
بهم گفت بهت سلام برسونم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، dinadino228 ، kamela ، payamkj ، Tomas ، ارکیده ، سانازی ، girl
الهه عزیز و ساناز جون مرسی بابت رتبه..... Wink
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، mhy_1985 ، girl
اهان ارین پس میخای اتسش روشن کنی!!!!!ولی فندک رو از کوله پشتی بر دار که وسوسه نشی..جاش چند تا ریتراسپورت بیسکویتی بزار که دوس داری

ممنونم الاهه جون...ببین این اسپانسر ما کار مال خودشه و وضع مالیش هم خیلی خوبه...کارفرما هم نداره و همه چیز دست خودشه...پس اون دیگه نباید w2 رو پرکنه؟اگه در سفارت پرسیدن w2 اسپانسر کو ما بگیم کار از خودشه و اونا بیخیال میشن؟ببخشید عزیزم من یکم توی این مسایل خنگمممممم
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، dinadino228 ، girl
نه عزیزم این چه حرفیه
توی فرم I864 و فرم مالیاتی که پر میکنه مشخصه که خودش واسه خودش کار میکنه و کارفرما نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، arian307 ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، dinadino228 ، girl
فردا الاهه میره زیپو میخره که موقع زلزله اتیش روشن کنه....ارین شوهر من هم کلکسیونی از زیپو داره از دوران جوونیش که خلاف هم میکرده

وای الاهه جون فداااات بشم.خیالم رو راحت کردی....پس لازم نیست من w2ببرم حتما؟؟؟؟؟نکنه اون خنگا بهم گیر بدن.....اینو توی سایت اداره مهاجرت هم گفته که کسی که کار مال خودشه لازم نیست w2 پر کنه ؟
قوووول میدم اینم اخرین سوال باشه که امروز میکنم اونهم اینکه خوب من در همین حد که کار مال خودشه از اسپانسرم میدونم..حالا اگه این اقا یک جای دیگه هم کار کنه که کار مال خودش نباشه ممکنه ازم w2 بخان؟؟میگم نکنه به جر کار خودش کار دیگری هم بکنه که ما ندونیم و سفارت بهم گیر بده.البته هرگز هم روم نمیشه ازش بپرسم اقا شما چند تا شغل داری
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، dinadino228 ، girl
(2013-02-26 ساعت 02:55)kamela نوشته:  فردا الاهه میره زیپو میخره که موقع زلزله اتیش روشن کنه....ارین شوهر من هم کلکسیونی از زیپو داره از دوران جوونیش که خلاف هم میکرده

اخی راست میگی کاملا جون.. یادم نبود بالاخره یه سنی ازتون گذشته Big GrinBig GrinBig Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela ، payamkj ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، dinadino228 ، girl
کاملا جان حتی اگه جای دیگه ای هم کار میکنه، مطمئنا درآمدی که از کار خودش داره انقدر هست که بتونه اسپانسر شما بشه و اصلا w2 رو ازتون نمیخوان. این فرمو واسه کسایی میخوان که اسپانسرن و عمده درآمدشون از طریق کار در یک شرکتی هستش. کسی که واسه خودش کار میکنه w2 نمیخواد عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، saba.m ، Tomas ، ارکیده ، shadzad ، dinadino228 ، girl
مررررررررسی الاهه جونم....لطف کردی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، girl
سلامممممممممممممممممممممم
امیدوارم حال همه خوب خوب خوب باشه
بچه ها مادر و خواهر همسرم امشب بعد از دو ماه و نیم میان ایران هم خوشحالم هم SadSad
راستی میشه توی فرم ها سفارت رو خودمون انتخاب کنیم؟
برای k3 میشه ارمنستان رو انتخاب کرد یا فقط ابوظبی و آنکارا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، sima s ، ارکیده ، الهه سابق ، shadzad ، shabnam.84 ، dinadino228 ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان