کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
ما کلمبیا هستیم عزیزم Smile
سیمی جان زنگ، زنگ، زنگ. چاره کار فقط تماس گرفتنه. 20 روز!!! خیلی زیاده. از حساب شوهرت کم شده؟ عین ما نشده باشه که به حسابش برگشت خورده باشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، shabnam.84 ، girl
الاهه جججججججن دارین.واااااااااای
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، girl
(2013-02-25 ساعت 17:05)الهه سابق نوشته:  ما کلمبیا هستیم عزیزم Smile
سیمی جان زنگ، زنگ، زنگ. چاره کار فقط تماس گرفتنه. 20 روز!!! خیلی زیاده. از حساب شوهرت کم شده؟ عین ما نشده باشه که به حسابش برگشت خورده باشه
1.5 فاصله هست بین این دو تا شهر
همسر من دانشگاهش اونجا بود Smile
Lincoln Univsity
میشه آخر هفته ها بدزدمت و ببرمت jeff city TongueBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl
الاهه واقعا فکر کنم دارم مشکل پیدا میکنم... هیچی سر جاش نیست... اگر توهم بوده باشه خیلی واقعی بوده... توهم ال اس دی هم این شکلی نیست بابا....
کاملا جان تو کوله لباس ، زیپو ، بنزینش ، ایپد ، 2 تا ادکلن و به بسته بیسکوییت....خوبه شد زلزله نیومد چون شارژر ور نداشته بودم ..Big Grin
----------------
الاهه جون این دوست مشترک هم یکی از دوستای منه که دینا ازم خواست واسه زبان بش معرفی کنم و بتونن خصوصی کار کنن با هم که خدا رو شکر همه چیز هم مرتبه و گویا هر دو طرف راضین....
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، negi ، girl
(2013-02-25 ساعت 17:05)الهه سابق نوشته:  ما کلمبیا هستیم عزیزم Smile

همسرم بیدار بشه میگم زنگ بزنه بهشون Sad مرس......ی
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl
مرسی الاهه جون...خوب شد بهم گفتی..پس به اسپانسر بگیم..ببین عزیزم میدونی فرم w2 رو از کجا دانلود کنم که ایمیلش کنم به اسپانسرمون؟اخه اسپانسرمون اصلا نمیدونهw2 و 864 چی....از کجا هم w2 هم i864 رو دانلود کنم....میدونی الاهه جون؟ممنونتم

ارین با این وضع تا 2 روز دیگه کلا اساس کشی میکنی..اون بیسکویت خیلی بدرد میخوره ها........ببینم فندک برا چی ورداشتی؟بازم س ی گ ا ر؟؟؟؟؟خدا کنه زودتر ویزات بیاد از دستت راحت بششششیم
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، Tomas ، arian307 ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl
بچه ها من دیروز یک جایی بودم در مهاجرسرا که از دومیسایل نوشته بودن....الان هرچی میگردم نیست...کجا رفته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، girl
(2013-02-25 ساعت 17:17)kamela نوشته:  مرسی الاهه جون...خوب شد بهم گفتی..پس به اسپانسر بگیم..ببین عزیزم میدونی فرم w2 رو از کجا دانلود کنم که ایمیلش کنم به اسپانسرمون؟اخه اسپانسرمون اصلا نمیدونهw2 و 864 چی....از کجا هم w2 هم i864 رو دانلود کنم....میدونی الاهه جون؟ممنونتم

ارین با این وضع تا 2 روز دیگه کلا اساس کشی میکنی..اون بیسکویت خیلی بدرد میخوره ها........ببینم فندک برا چی ورداشتی؟بازم س ی گ ا ر؟؟؟؟؟خدا کنه زودتر ویزات بیاد از دستت راحت بششششیم

کاملا جون برو تو سایت یو اس سی ای اس تو سرچ w2 کن فرمو میده بهت .
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، kamela ، dinadino228 ، ارکیده ، payamkj ، shadzad ، shabnam.84 ، girl
(2013-02-25 ساعت 17:17)kamela نوشته:  مرسی الاهه جون...خوب شد بهم گفتی..پس به اسپانسر بگیم..ببین عزیزم میدونی فرم w2 رو از کجا دانلود کنم که ایمیلش کنم به اسپانسرمون؟اخه اسپانسرمون اصلا نمیدونهw2 و 864 چی....از کجا هم w2 هم i864 رو دانلود کنم....میدونی الاهه جون؟ممنونتم

نه خیرررر.... مگه زلزله بیاد ادم نمیخواد اتیش روشن کنه؟؟؟ بعدم من 23 تا زیپو دارم... آره واقعا ویزام بیاد دیگه من و نمیبینین.. میرم داغم به دل همه میمونه Big GrinBig Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، payamkj ، kamela ، girl
سیمی جون ممنونم ازت....سایتش رو داری بهم بدی بیزحمت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، girl
(2013-02-25 ساعت 17:59)kamela نوشته:  سیمی جون ممنونم ازت....سایتش رو داری بهم بدی بیزحمت؟

سايتش هست uscis.gov تو سرچ بزن w2 بهت ميده فكر ميكنم بايد w2 2013 رو ببري
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، ارکیده ، dinadino228 ، Tomas ، kamela ، girl
کاملا جان فرم w-2 رو که شما نباید دانلود کنی و به اسپانسرت بدی. ببین اگه اسپانسرت در استخدام شرکتی هستش، توی ژانویه کارفرما (همون شرکته) این فرمو به اسپانسرت داده. اگه کارفرمات بازنشسته است یا خودش کسب و کار داره اصلا w2 نیاز نیست.
پس بازم میگم w2 فرمی هستش که کارفرما در اول سال جدید به کارمنداش میده و کارفرما خودشم پرش میکنه

شینا جان محمد تقریبا 2 ماهه اپروو شد. ببین اصلا روش ننوشته. یکی از بچه های ازدواجی همینجا 14 ماه اپرووش طول کشید!! من و جودی 5 ماهه اپروو شدیم. راستی چقدر خوب که 1.5 ساعت فقط با هم فاصله دارن Smile
کاملا جان فکر نکنم جن داشته باشیم. تاحالا هیچ وقت توی خونمون از این چیزا ندیده بودم Sad.
آرین زیپو چیه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، simi ، ارکیده ، dinadino228 ، Tomas ، kamela ، girl
الهه فك كنم كاملا ميخواد خودش فرم رو ببينه
بهم نخندينا من همه فرمارو پرينت شده دارم از فضولي دوست داشتم بدونم تو فرما چي نوشته
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، shabnam.84 ، kamela ، girl
الهه جون زیپو یه مارک معروف فندکه مثل اپل برای گوشی و لپ تاپ....

کاملا جونم چرا به من رتبه ندادییییی؟((گریییییییییییییهههههه)
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، payamkj ، سانازی ، shadzad ، arian307 ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، girl
مرسی الهه جونم....بوووووس
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، shabnam.84 ، Tomas ، dinadino228 ، kamela ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان