2013-02-26 ساعت 12:32
میتونی ارمنستانو انتخاب کنی عزیزم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
2013-02-26 ساعت 12:32
میتونی ارمنستانو انتخاب کنی عزیزم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
2013-02-26 ساعت 12:54
الهه جون به نظرت ارمنستان بهتر از ابوظبیه؟
آنکارا که خوب نیست چون خیلی شلوغه من نمیخوام معطل شلوغی سفارت شم بخاطر مسائل عروسی و ... یه سوال دیگه خود افیسر به اختیار خودش ویزا رو میده یا اینکه میفرسته برای اف بی آی چک دیگه درسته؟ تشکر کنندگان: Tomas ، shadzad ، ارکیده ، kamela ، الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، mhy_1985 ، girl
2013-02-26 ساعت 14:39
شینا جون هر دوشون خلوت ترن از آنکارا، ابوظبی اخیرا راحت تر و سریع تر از بقیست من شنیدم ولی با اطمینان نمیدونم کدوم بهتره.
چک با توجه به شرایط هر کیس و همین طور نظر آفیسر روز مصاحبه ممکنه بهتون بخوره.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو تشکر کنندگان: shinna ، ارکیده ، الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، Tomas ، girl
2013-02-26 ساعت 14:51
(2013-02-26 ساعت 14:39)shadzad نوشته: شینا جون هر دوشون خلوت ترن از آنکارا، ابوظبی اخیرا راحت تر و سریع تر از بقیست من شنیدم ولی با اطمینان نمیدونم کدوم بهتره. شادزاد جون از اپرو شما تا مصاحبتون 8 ماه طول کشید؟!!!! چرا اخه؟؟ من این چیزا رو که میبنم استرسم میشه بی نهایت
2013-02-26 ساعت 16:21
(2013-02-26 ساعت 14:51)shinna نوشته:عزیزم ۸ ماهو از کجا آوردی؟ ۶ ماهم کمتر شد که ۲ ماهش اشتباه سفارت بود که ایمیل درخواست مدارکو به آدرس اشتباه می فرستاده و با پیگیری ما تازه متوجه شدن و تو نوامبر ایمیلش اومد، بعدشم خود ما ۲ ماه طول دادیم تا مدارکو بفرستیم چون یه مدت من سفر بودم و همین طور مدارک مالیمونم طول کشید آماده شه، یعنی ۴ ماهشو اصلا حساب نکن، این مرحلش اصلا براتون اتفاق نمی افته اگه مدارکتونو از الان آماده کنید. خیلی سریع بعد اینکه ارسال کردم مدارکو دعوت به مصاحبه شدم و مصاحبم هم واسه یه ماهو چند روز بعدش افتاد(2013-02-26 ساعت 14:39)shadzad نوشته: شینا جون هر دوشون خلوت ترن از آنکارا، ابوظبی اخیرا راحت تر و سریع تر از بقیست من شنیدم ولی با اطمینان نمیدونم کدوم بهتره.
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو تشکر کنندگان: الهه سابق ، shinna ، ارکیده ، shabnam.84 ، dinadino228 ، kamela ، Tomas ، girl
2013-02-26 ساعت 16:46
شینا جان اف بی آی به هر کسی ممکنه بخوره
ببین تا همین 2 ماه پیش ارمنستان خیلی خلوت بود، انقدر همه منتقل کردن ارمنستان، حالا اونجا هم داره میترکه و یکسری دارن منتقل میکنن ابوظبی، بزودی اونجا هم شلوغ میشه و این وسط فکر کنم آنکارا یواش یواش داره خلوت میشه
(2013-02-26 ساعت 16:21)shadzad نوشته:عزیزم از سپتامبر تا مارچ و حساب کردم دیگه میشه 8 ماه(2013-02-26 ساعت 14:51)shinna نوشته:عزیزم ۸ ماهو از کجا آوردی؟ ۶ ماهم کمتر شد که ۲ ماهش اشتباه سفارت بود که ایمیل درخواست مدارکو به آدرس اشتباه می فرستاده و با پیگیری ما تازه متوجه شدن و تو نوامبر ایمیلش اومد، بعدشم خود ما ۲ ماه طول دادیم تا مدارکو بفرستیم چون یه مدت من سفر بودم و همین طور مدارک مالیمونم طول کشید آماده شه، یعنی ۴ ماهشو اصلا حساب نکن، این مرحلش اصلا براتون اتفاق نمی افته اگه مدارکتونو از الان آماده کنید. خیلی سریع بعد اینکه ارسال کردم مدارکو دعوت به مصاحبه شدم و مصاحبم هم واسه یه ماهو چند روز بعدش افتاد(2013-02-26 ساعت 14:39)shadzad نوشته: شینا جون هر دوشون خلوت ترن از آنکارا، ابوظبی اخیرا راحت تر و سریع تر از بقیست من شنیدم ولی با اطمینان نمیدونم کدوم بهتره. (2013-02-26 ساعت 16:46)الهه سابق نوشته: شینا جان اف بی آی به هر کسی ممکنه بخوره ای وایییییییییییی من فکر میکردم ارمنستان خوبه که پس من کجا رو انتخاب کنم؟ من باید تا هفته ی اینده تصمیممو بگیرم دوستای گلم الهه جون شما کجا رو پیشنهاد میدی؟
2013-02-26 ساعت 17:04
wake me up when september ends and don't u worry child i like this songs.
have fun تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، shadzad ، Tomas ، girl
قربونت برم میشه ۶ ماه، یه بار دیگه حساب کن
(2013-02-26 ساعت 17:04)سانازی نوشته: wake me up when september ends and don't u worry child i like this songs.سانازی اینی که نوشتی قضیش چیه؟ مال این تاپیکه؟
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو تشکر کنندگان: shinna ، shabnam.84 ، dinadino228 ، ارکیده ، kamela ، Tomas ، الهه سابق ، girl
2013-02-26 ساعت 17:16
wake me up when september ends and don't u worry child i like this songs.
have fun [/quote] سانازی اینی که نوشتی قضیش چیه؟ مال این تاپیکه؟ بر ما چه میگذرد ?!منم به این اهنگ خیلی وقت گوش نداده بودم الان tvداد منم ذوق کردم گفتم بنویسم شاید خوشتون امد. i have to go my eng class shahrzad jan .
2013-02-26 ساعت 17:23
(2013-02-26 ساعت 17:16)سانازی نوشته: wake me up when september ends and don't u worry child i like this songs.سانازی اینی که نوشتی قضیش چیه؟ مال این تاپیکه؟ بر ما چه میگذرد ?!منم به این اهنگ خیلی وقت گوش نداده بودم الان tvداد منم ذوق کردم گفتم بنویسم شاید خوشتون امد. i have to go my eng class shahrzad jan . [/quote] آهااان اوکی برو عزیزم! Wish you a productive rest of the day
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو تشکر کنندگان: سانازی ، shabnam.84 ، dinadino228 ، ارکیده ، Tomas ، الهه سابق ، girl
(2013-02-26 ساعت 17:08)shadzad نوشته: قربونت برم میشه ۶ ماه، یه بار دیگه حساب کن وایییییییییییی آره اینقدر سرکار سرم شلوغ بود اما چون اینجا برام خیلی مهمه هر چند وقت یکبار رفرش میکنم تا ببینم از بچه ها خبری شده یا نه این سوتی از اینجانب بود چقدر بی سواتم ببخشید امیدوارم کیس منم (k3) همین حدود طول بکشه ای خدااااااااااااااااااااااااا تشکر کنندگان: shadzad ، shabnam.84 ، dinadino228 ، ارکیده ، kamela ، Tomas ، الهه سابق ، girl
2013-02-26 ساعت 17:38
آخی منم این روزا حواس ندارم اصلن، اثرات همین پروسه ویزاس، نترس
آره نگران نباش، بعد اپروو دیگه سریع پیش می ره کارت
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو تشکر کنندگان: dinadino228 ، ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، leila.e ، الهه سابق ، shinna ، girl
2013-02-26 ساعت 17:46
شینا جان از سپتامبر تا مارچ که میشه 6 ماه. تو داری تا می حساب میکنی که میشه 8 ماه
والا نمیدونم. اصلا نمیدون چی بهت بگم چون تا وقتی اپرووت بیاد و زمان مصاحبت برسه، چندماه میگذره و اون موقع واقعا معلوم نیست وضعیت سفارتها چجوریه. مثلا شاید اون موقع اصلا آنکارا از جاهای دیگه خلوت تر باشه. واسه همین اصلا نمیتونم بهت هیچ توصیه ای بکنم.
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shadzad ، ارکیده ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، leila.e ، shinna ، girl
آرین چه خبراااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
شماره کیس من در آمد نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت امیدوارم تو هم شمارت این هفته اعلام شه
نا امیدی
همان امید است که بوی "نا" میگیرد از بس که میماند ته دل... |