2013-02-26 ساعت 23:16
تبریک میگم نوشی جان. هوراااااااااااااا
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
2013-02-26 ساعت 23:16
تبریک میگم نوشی جان. هوراااااااااااااا
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، shadzad ، shabnam.84 ، payamkj ، leila.e ، kamela ، Tomas ، girl
2013-02-26 ساعت 23:18
تبریک نوشی جون....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shadzad ، shabnam.84 ، payamkj ، saba.m ، leila.e ، kamela ، Tomas ، الهه سابق ، girl
2013-02-26 ساعت 23:24
نوشی جوووووووون،،،،، خیلی بهت تبریک میگم،
خیلی حس خوبیه.... خوشحال شدمممممم.... هوراااااااااااااااا........... ****** آرین دیگه نوبت تو شد، زود بیا بگووووو
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont رسید مدارک(سری اول) : (22may2012) رسید مدارک بیشتر 7january2013) تاریخ اپروو: (february\2013) زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب
2013-02-26 ساعت 23:35
(2013-02-26 ساعت 17:16)سانازی نوشته: wake me up when september ends and don't u worry child i like this songs.سانازی اینی که نوشتی قضیش چیه؟ مال این تاپیکه؟ بر ما چه میگذرد ?!منم به این اهنگ خیلی وقت گوش نداده بودم الان tvداد منم ذوق کردم گفتم بنویسم شاید خوشتون امد. i have to go my eng class shahrzad jan . [/quote] جمله ات اشتباهه اولا شما مجبور نیستی بری کلاس انگلیسی که have to بکار بردی. ثانیا اگه هم میخوای have to بکار ببری پس چرا پس از go ، یادت رفته to رو بیاری؟ I have to go to my English class. موفق باشی. البته یادت باشه شما جمله ات کاملا معنی رو میرسونه ولی من یه مقدار وسواسم تو گرامر و عادت بدیه. البته جملاتی هستند که میتونی بدون to بکار ببری. مثال: I HAVE TO GO WORK. موفق باشی. تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، ارکیده ، payamkj ، simi ، kamela ، Tomas ، girl
2013-02-26 ساعت 23:43
مبارکههههه نوشی جان! خیلی خبر خوبی بود
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، ارکیده ، payamkj ، saba.m ، leila.e ، kamela ، Tomas ، الهه سابق ، girl
2013-02-26 ساعت 23:58
نوشی جون تبریک میگم. به سلامتی. این دفعه دیگه نوبت آرین
غمم از وحشت پوسیدن نیست/ غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
اتفاقا محمد جان دقیقا باید اینجا have to به کار ببره، الان تایم کلاسش هست و باید بره، بحث اجبار درون و بیرونو می کنی دقیقا ساعت کلاسشه مثلا و اینکه الان مجبوره بره باعث می شه همین کلمه رو استفاده کنه، یکی از مصطلح ترین جمله ها همون i have to go هست که باید خیلی شنیده باشی وقتی فردی محترمانه می خواد جایی رو ترک کنه یعنی به اجبار رفتن اشاره داره، اینکه to استفاده نکرده همون طوری که گفتی غلطه ولی جمله ای که بدون toمثال زدی که اصلا ربطی به اینجا نداره، اون work اگه اسم باشه یعنی منظورت محل کاره و مربوط به همین شرایطی هست که ساناز به کاربرده باید to بیاری اتفاقا، تنها مکانی که نیاز به این حرف اضافه نداره فقط homeهست، در یه صورت این جملت درسته (که اونم ربطی به ایرادی که گرفتی نداره) و اونم جایی ست که work فعله که به جاش هر فعل دیگه ای هم می تونی بیاری مثلا می تونی بگی I have to go cook, I have to go excercise, i have to go see her
ولی موافقم که ساناز منظورشو رسونده برای همین تصحیحش نکردم راستش منم حساسم که افراد درست یه چیزو یاد بگیرن چون غلط تو ذهن بره تاثیر بدتری داره واسه همین توضیح دادم که کسی پستت و نخونه و غلط تو ذهنش بره
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲ اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲ مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب مقصد: سن فرنسیسکو
سلام بچه ها خواهش میکنم بحث رو خاتمه بدید لطفا!
بابا من اونو سر پا به خدا نوشتم و الان که خوندم دیدم اره to رو ننوشتم. اونم به خاطر عجله ام بزارید.ببخشید من هنوز سطح زبانم زیاد قوی نیست ولی اقا محمد من هم این جوری خوندم که مثلا در درسی داشتیم در همون tactic for listing دوره اولش یادمه که دختر پای نت یا تلفن بود به دوستش گفت i have to go چون مامانش صداش میکرد. و در ضمن ممنونم از تذکر که اونم گفتم چون با عجله بود فکر کردم نوشتم.ولی بازم خوب بهتر همدیگرو کمک کنیم نه اینکه ناراحت کنیم. خب صلواتی سر بدهید دیگه ناراحت میشما. وای بازم الان خوندم sorry ,tactics for listening تا دعوا نشده درست کنم. راستی نوشی جون بهت تبریک میگم خوشحال شدم.
2013-02-27 ساعت 01:51
(2013-02-27 ساعت 01:45)سانازی نوشته: سلام بچه ها خواهش میکنم بحث رو خاتمه بدید لطفا! چشم عزیزم بخاظر تو وبقیه بچه ها من دیگه هیچی نمیگم. ضمنا درست حدس زدی عزیزم. i have to go درسته. اما شما باید وقتی english class رو میاری. قبلش to هم بیاری. قصدم فقط همین بود و نه جیز دیگه. و من خیلی خوشحالم داری زبان یاد میگیری. ترکی میخواستم برات بنویسم مثل پیام های خصوصی خنده داری که نوشتیم بهم. اما فارسی نوشتم که بگم درست حدس زدی ولی همونطور که گفتم وقتی کلاس رو میاری to هم اضافه کن. ما دوستت داریم. صلوات بلند
خب دیگه وقت خواب.ا شما ها که هنوز چراغتون روشن برید بخوابید دیگه 1.2.3 زنگ خاموشی زده شدها دیگه هیشکی حرف نزنه. شب تون خوش
اره دیگه منم همون to رو فقط قبل کلاس رو میگم دیگه قبلی رو درست نوشته بودم اقا محمد.باشه من رفتم فقط با هم مهربون باشیم با لحن هامون همدیگرو ناراحت نکنیم.شب خوش شهرزاد جان و اقا محمد. دیگه جواب ندین هاااااا رفتم بخوابم.
چشم خوب بخوابی ساناز.
شب شما هم بخیر
سلام به لیدیز اند جنتلمن!
امیدوارم که همگی خوب و سرخوش باشید. گفتم که من تقریبا هر روز و گاها یه روز در میون حتما می یام اینجا و سر می زنم و سعی می کنم خودم رو با شما آپدیت کنم و کلی این مسئله من رو سرحال می کنه. پس ییاین به هم قول بدیم که محیط دوستانه و خانوادگی اینجا رو مثل همیشه گرم و صمیمی نگه داریم و کش دار شدن پروندمون باعث نشه خدای نکرده روی اعصابمون تاثیر بدی بزاره که از هم خدای نکرده دلخور بشیم! با آرزوی بهترین ها برای شماها که بهترینید!
2013-02-27 ساعت 08:18
مرسی دوستای خوبم ، امیدوارم خیلی زود نوبت شماها بشه ، و بدون چک نیم و یه ضرب ویزاتون رو بگیرین ، بازم ممنون که این مدت همراهیم کردین ، اطلاعات خوبی در اختیارم قرار دادین ، برای همتون بهترین ها رو آرزو دارم
نا امیدی
همان امید است که بوی "نا" میگیرد از بس که میماند ته دل...
2013-02-27 ساعت 09:49
(2013-02-27 ساعت 02:54)negi نوشته: سلام به لیدیز اند جنتلمن! چشم نگی!
2013-02-27 ساعت 10:26
تبریک میگم نوشی جان. تمام خوشبختی هارو برات آرزومندم.
با تشکر از الهه جان. بالاخره این شماره رسید ما هم اومد. پروندمون رفته ورمونت.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا |