کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-26 ساعت 22:11)payamkj نوشته:  آرین چه خبراااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
شماره کیس من در آمد
نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت
امیدوارم تو هم شمارت این هفته اعلام شه

مبارکه نوشی جوووونم دست راستت زیر سر ماها Big Grin

بچه ها من از کارم استعفا دادم و تا آخر این ماه بیشتر سرکار نمیرم به نظرتون کار خوبی کردم؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، payamkj ، ارکیده ، shadzad ، tondar ، Tomas ، الهه سابق ، mhy_1985 ، girl ، shabnam.84
بله ..وقتی ادم برای رفتن جایی اجبار داره باید بگه... I HAVE TO GO

نوشی جوووووونم خیلی بهت تبریک میگم..انشاالاه همیشه خبرای خوب بهت برسه...راستی بعد از چند روز دقیقا شمارت اومد؟؟کی باید بری سفارت؟

سیمی جون بالاخره که باید استعفا رو میدادی...حالا اینجوری یکم تاروزی که بری امریکا استراحت میکنی..بهترین کار رو کردی
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، payamkj ، ارکیده ، shadzad ، tondar ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl
(2013-02-27 ساعت 13:32)kamela نوشته:  جون بالاخره که باید استعفا رو میدادی...حالا اینجوری یکم تاروزی که بری آمریکا استراحت میکنی..بهترین کار رو کردی

کاملا جون مرسی ازینکه موافق بودی یکم دو به شک شده بودCoolم که چرا اینکارو کردم

کسی از عروس خانم خبر نادره؟
جووووووودی کجایی عروس؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، kamela ، tondar ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl
[نوشی جوووووونم خیلی بهت تبریک میگم..انشاالاه همیشه خبرای خوب بهت برسه...راستی بعد از چند روز دقیقا شمارت اومد؟؟کی باید بری سفارت؟

کاملا جان به ٨ هفته نکشید ٧ هفته ای شد ، تا 20 جون هم وقت دارم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، tondar ، kamela ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، girl
بچه ها سرعت اینترنت چرا اینجوری شده؟ از دیروزعصرکلی طول می کشه هر صفحه مخصوصا مهاجرسرا Sad 60 بار یه چیزو باید ارسال کنی تو پیغام. دوستای گلم که پیغام شخصی دادن به محض اینکه سرعتم درس شد جواب می دم، مرسی از لطفتون، جدی اصلا ناراحت نیستم من آستانه ناراحتی و عصبانیتم بی نهایته Smile اینقدر که اطرافیانم گاهی تعجب می کننBig Grin بازم مرسی حق با شماست و راس می گین بحث با بعضیا واقعا ارزش نداره.
آرین کجایی مهندس بیا سوال دارم، ممکنه مشکل از safari باشه که اینقد سرعتم کنده؟ ببین یه رب می گذره مثلا نصف مهاجرسرا میاد بالا! خسته کنندس واقعا، آخه رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم اینقدر کند نبود تو همین خونمون Sad آخه تا حالا سفریم مشکل نداشته، به نظرت browser دیگه بریزم؟ چی مثلا؟
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، Tomas ، الهه سابق ، ارکیده ، shabnam.84 ، girl
جودی الان باید رسیده باشه امریکا...الان مطمینا رسیده ولی تازه رسیده و خسته..انشاالاه زودتر بیاد که من یکی خیلییییییییی دلم براش تنگ شده..

شادزاد جون..اینترنت 2 روزی میشه که خیلی مشکل داره..من حتی ایمیل هامو به زور چک میکنم..توی ف ی س ب و ک هم بچه ها همه نوشتن مشکل دارن.اینجور وقتا شوهرم میگه This is iran

نوشی جون همیشه موفق باشی....یعنی خودت باید بگی چه روزی میخای بری ویزا بگیری..هر روزی رو اعلام کنی اونا موافقن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، tondar ، shadzad ، payamkj ، ارکیده ، shinna ، shabnam.84 ، girl
آره کاملا جون می بینی؟ نخواستیم دانلود کنیم حداقل یه ایمیل و راحت چک کنیمم راضیم دیگه Sad
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، الهه سابق ، ارکیده ، shabnam.84 ، girl
(2013-02-27 ساعت 10:26)leila.e نوشته:  تبریک میگم نوشی جان. تمام خوشبختی هارو برات آرزومندم.
با تشکر از الهه جان. بالاخره این شماره رسید ما هم اومد. پروندمون رفته ورمونت.

تبریک لیلا جان امیدوارم با موفقیت پیش بری.

(2013-02-27 ساعت 10:56)simi نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 22:11)payamkj نوشته:  آرین چه خبراااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
شماره کیس من در آمد

بچه ها من از کارم استعفا دادم و تا آخر این ماه بیشتر سرکار نمیرم به نظرتون کار خوبی کردم؟

خیلی کار خوبی کردی. همونطور که قبلا منم گفتم میخواستم از هفته قبل منم استعفا بدم که مجبور شدم دو هفته بیشتر بمونم. والا حقوقم (900 تومن) 300 دلار هم نمیشه. برم سرکار چی بشه. بریم استراحت و مسافرت بهتره.
با احتساب تو ، من و الهه تعداد بیکارا فعلا به سه تا رسید تا ببینیم ارکیده شبنم و ساناز کی بیکار میشنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، Tomas ، الهه سابق ، ارکیده ، shabnam.84 ، girl
(2013-02-27 ساعت 15:06)kamela نوشته:  جودی الان باید رسیده باشه آمریکا...الان مطمینا رسیده ولی تازه رسیده و خسته..انشاالاه زودتر بیاد که من یکی خیلییییییییی دلم براش تنگ شده..

شادزاد جون..اینترنت 2 روزی میشه که خیلی مشکل داره..من حتی ایمیل هامو به زور چک میکنم..توی ف ی س ب و ک هم بچه ها همه نوشتن مشکل دارن.اینجور وقتا شوهرم میگه This is iran

نوشی جون همیشه موفق باشی....یعنی خودت باید بگی چه روزی میخای بری ویزا بگیری..هر روزی رو اعلام کنی اونا موافقن؟

فكر نميكنم نيازي به اعلام كردن باشه تو برگه آبي نوشته 2شنبه تا جمعه بين ساعت ١٠ تا ١٢ ميتونيم بريم تا ٢٠ جون هم وقت دارم ، همين
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shadzad ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، shabnam.84 ، arian307 ، girl ، dinadino228
من رو جزء بیکارا حساب نکردینا..البته من full time mommy هستم..از هر کاری کار تره..تازه از شوهرم حقوق میگیرم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، Tomas ، payamkj ، ارکیده ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، arian307 ، girl ، سانازی
بوی عیدی

بوی توپ

بوی کاغذ رنگی

بوی تند ماهی دودی وسط سفره نو

بوی یاس جانماز ترمه مادر بزرگ....بچه ها پیشاپیش عید رو به همتون تبریک میگم....سالی بینظیر رو برای تک تک شما ارزو میکنم...سال جدید با همه سالهای عمرتون فرق میکنه و قول میدم بهتره.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، Tomas ، negi ، سانازی ، payamkj ، ارکیده ، shabnam.84 ، arian307 ، girl ، dinadino228
چرا از آرین خبری نیست ؟

نکنه بی خبر رفته ، بی خداحافظی ، آرین کوشی جوابت اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Cool
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، الهه سابق ، shadzad ، ارکیده ، Tomas ، shabnam.84 ، arian307 ، girl ، dinadino228 ، kamela
سلام بچه ها خوب هستین؟
بابا دارین اعصابمو خرد میکنینا!!
اخه نمیزارین بخوابم بابا!!!والا 1 ساعت فقط فکر مهاجرسرا رو می کنم !دیگه نمیام!! دهههههه!
انگار وابسته شدما بهتون !Shy
وای کاملا جان من خیلی این شعر رو دوست دارم.وای عید داره میاد بازم!اخه چیکار کنم میگم بازم عید امدو ما هنوز اینجا پابرجاییم! و همه عید میگن از کارات چه خبرSad
البته اینم بگم با خودم میگم که جودی صبر نکرد عیدم پیش خانوادش باشه چه زود کاراشو کرد و رفت!! (ایشالا که خوش باشه هر جا که هست) منظورم خودمم.من از خودم سر در نمیارم شما بهم بگین که من دوست دارم برم یا نه!!؟یا وابستم؟کی شخصیت شناسیش خوبه بگه!Tongue
راستی منم بیکارم کاش مشغول بودم لاقل ادم مشغول میشه کمترانتظار میکشه.
ایشالا که عید واسه همه خوش بگذره.عیدتوون پیشاپیش مبارکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، yalda91 ، shadzad ، ارکیده ، Tomas ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، arian307 ، girl ، dinadino228 ، kamela
(2013-02-27 ساعت 17:34)kamela نوشته:  من رو جزء بیکارا حساب نکردینا..البته من full time mommy هستم..از هر کاری کار تره..تازه از شوهرم حقوق میگیرم
كاملا من با اين سر كار رفتنم همه اعضاي خونواده رو گذاشتم سر كار Big Grin
همسرم كه هر ماه پول ميفرسته بابام كرايه رفت و آمدمو ميده داداشام هم قبض موبايل و شارژ ماهيانه اينترنت و خريد لباسامو ميدن مامانم نهار سركارمو آماده ميكنه ماهي چندر غاز هم حقوق ميگرم Big Grin

(2013-02-27 ساعت 17:12)mhy_1985 نوشته:  
(2013-02-27 ساعت 10:26)leila.e نوشته:  تبریک میگم نوشی جان. تمام خوشبختی هارو برات آرزومندم.
با تشکر از الهه جان. بالاخره این شماره رسید ما هم اومد. پروندمون رفته ورمونت.

تبریک لیلا جان امیدوارم با موفقیت پیش بری.

(2013-02-27 ساعت 10:56)simi نوشته:  
شماره کیس من در آمد

خیلی کار خوبی کردی. همونطور که قبلا منم گفتم میخواستم از هفته قبل منم استعفا بدم که مجبور شدم دو هفته بیشتر بمونم. والا حقوقم (900 تومن) 300 دلار هم نمیشه. برم سرکار چی بشه. بریم استراحت و مسافرت بهتره.
با احتساب تو ، من و الهه تعداد بیکارا فعلا به سه تا رسید تا ببینیم ارکیده شبنم و ساناز کی بیکار میشنWink

سر قضيه همدون اومدنم كه با جناب مدير دلخوري پيش اومد مريضي مادربزرگ هم دلو دماغ نذاشته بقول كاملا منكه بايد استعفا بدم چه إلان چه ٢ماه ديگه كار خوبي ميكني ديگه نميخواي بري

(2013-02-27 ساعت 15:06)kamela نوشته:  جودی الان باید رسیده باشه آمریکا...الان مطمینا رسیده ولی تازه رسیده و خسته..انشاالاه زودتر بیاد که من یکی خیلییییییییی دلم براش تنگ شده..

نميدنم چرا اينقد جودي رو دوست دارم به همسرم ميگم ميگه اومدي امريكا دعوتش كن با همسرش بياد ال اي خوب !!! اين كارو هم ميكنمااااا Big Grin ايشالاااااااا هرجا هست شاد باشه
ميس يو جوودييييييييييييي
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
پاسخ
هممون اینجا جودیو خیلی دوست داریم. انقدر که این دختر نازنینه Smile
جاش خیییییییییییییلییییییییی خالیه Sad

دیگه یواش یواش داره صدام درمیادا. 4 روز دیگه میشه 2 ماه که مدارکم تکمیل شده. ولی خبری نییییییییییییییییست. همشم میگن کیس شما در انتظار برای تعیین وقت مصاحبست.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، Tomas ، mhy_1985 ، shinna ، shabnam.84 ، arian307 ، girl ، dinadino228 ، سانازی ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان