کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچها مرسی‌ از همتون بخاطر محبت زیادتون.. خوبی‌ از شمست مرسی‌ که به یادم بودید باور کنید همش تو فکر بودم که زودتر بیام بهتون خبر بدم Smile

حالا از اینجا بگم واستون هوای اینجا خیلی‌ با من سازگار یه هوای مرطوب و بهاری.. البته الان زمستون ولی‌ هواش مس بهاره اهواز خون هم خوب ولی‌ این آقای ما فوق‌العاده آدم شلختی من از صبح سات ۸ تا ۸ شب داشتم لباس جامعه میکردمو مراتب می‌کردم و سر جا بحث می‌کردم.. نمی‌خواست به من کمد بده ولی‌ واسه خودش ۳ تا کمد می‌خواد!!! خلاصه از صبح درگیر بودم با این حل دلم تنگ شده واسه خانواده‌ام و ۱۰ دقیقه ۱ بر بغض می‌کنم Sad امروز ۲ بر رفتیم خرید کردیم خیلی‌ راحت می‌شه خرید کرد خوشبختانه و برای مآهی که انگلیسی‌ بلد نیستیم اصلا سخت نیست هرچی‌ بخوایم برمیداریم و دستگاه نشون میده چقدر شده بد شما حساب می‌کنید.. انگلیسی‌ رو تقریبا میفهمم ولی‌ خیلی‌ حالم بده که هیچی‌ بلد نیستم و فکر می‌کنم هیچوقت یاد نمی‌گیرم.. اصلا اعتماد به نفس ندارم جواب بدم.. حالا شانس من امروز یه بسته قابلمه برداشته بودیم تو چرخ دستی‌ یه خانمی اومد درباره قابلمه‌ها توضیح میداد که اینرو خیس نظر رو اجاق و از تجربیات شخصیش میگفت منم فقط با سر تائید میکردمو می‌گفتم اوکی خلاصه بد از ۱۰ مین مادر همسرم اومد بهش گفت این انگلیسی‌ بلد نیست زن یه نگاهی‌ به من کرد Smile)))))))) حالا من گیر دادم به مادر شوهر محترم که این چه کاری بود من فهمیدم چی‌ گفت زن هم چپ چپ نگاه میکرد فک کرد مسخرش کردم آخه خییییلی توضیح داد ولی‌ من واقعا فهمیدم چی‌ میگه

مرسی‌ الاه جووووونم.. دلم واستون یه ذره شده بود واقعا اعتیاد داشتم به اینجا.. راستی‌ یه چیز جالب بگم وقتی‌ بد از ۵ ساعت اومدیم بیرون رفتیم چمدونرو گرفتیم اون آقاهه گفت شما کجا بودید پروازتون ۶ ساعت پیش نشست همسرم گفت ما منتظر پاسپورت خانمم بودیم بد گفت می‌تونم الان خیلی‌ خسته این برید!!!!!!!!!!! همسرم میگه منو همیشه اینجا لخت می‌کنن باورش نمی‌شد چمدونارو از دستگاه هم رد نکردن Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
جودی خداروشکر که میفهمی چی میگن. برعکس من. من میتونم با ضرب و زور منظورمو برسونم و حرف بزنم ولی واااقعا 90درصد حرفاشونو نمیفهمم. هروقتم زنگ میزنم ان وی سی خیلی از حرفارو نمیفهمم. فیلم که میبینم واقعا 90 درصدشو نمیفهمم

معمولا آدما توی صحبت کردن مشکل دارن ولی توی گوش دادن کمتر مشکل دارن، من برعکسم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shadzad ، ارکیده ، Tomas ، arian307 ، kamela ، girl ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، leila.e
(2013-02-28 ساعت 06:25)girl نوشته:  بچها مرسی‌ از همتون بخاطر محبت زیادتون.. خوبی‌ از شمست مرسی‌ که به یادم بودید باور کنید همش تو فکر بودم که زودتر بیام بهتون خبر بدم Smile

حالا از اینجا بگم واستون هوای اینجا خیلی‌ با من سازگار یه هوای مرطوب و بهاری.. البته الان زمستون ولی‌ هواش مس بهاره اهواز خون هم خوب ولی‌ این آقای ما فوق‌العاده آدم شلختی من از صبح سات ۸ تا ۸ شب داشتم لباس جامعه میکردمو مراتب می‌کردم و سر جا بحث می‌کردم.. نمی‌خواست به من کمد بده ولی‌ واسه خودش ۳ تا کمد می‌خواد!!! خلاصه از صبح درگیر بودم با این حل دلم تنگ شده واسه خانواده‌ام و ۱۰ دقیقه ۱ بر بغض می‌کنم Sad امروز ۲ بر رفتیم خرید کردیم خیلی‌ راحت می‌شه خرید کرد خوشبختانه و برای مآهی که انگلیسی‌ بلد نیستیم اصلا سخت نیست هرچی‌ بخوایم برمیداریم و دستگاه نشون میده چقدر شده بد شما حساب می‌کنید.. انگلیسی‌ رو تقریبا میفهمم ولی‌ خیلی‌ حالم بده که هیچی‌ بلد نیستم و فکر می‌کنم هیچوقت یاد نمی‌گیرم.. اصلا اعتماد به نفس ندارم جواب بدم.. حالا شانس من امروز یه بسته قابلمه برداشته بودیم تو چرخ دستی‌ یه خانمی اومد درباره قابلمه‌ها توضیح میداد که اینرو خیس نظر رو اجاق و از تجربیات شخصیش میگفت منم فقط با سر تائید میکردمو می‌گفتم اوکی خلاصه بد از ۱۰ مین مادر همسرم اومد بهش گفت این انگلیسی‌ بلد نیست زن یه نگاهی‌ به من کرد Smile)))))))) حالا من گیر دادم به مادر شوهر محترم که این چه کاری بود من فهمیدم چی‌ گفت زن هم چپ چپ نگاه میکرد فک کرد مسخرش کردم آخه خییییلی توضیح داد ولی‌ من واقعا فهمیدم چی‌ میگه

مرسی‌ الاه جووووونم.. دلم واستون یه ذره شده بود واقعا اعتیاد داشتم به اینجا.. راستی‌ یه چیز جالب بگم وقتی‌ بد از ۵ ساعت اومدیم بیرون رفتیم چمدونرو گرفتیم اون آقاهه گفت شما کجا بودید پروازتون ۶ ساعت پیش نشست همسرم گفت ما منتظر پاسپورت خانمم بودیم بد گفت می‌تونم الان خیلی‌ خسته این برید!!!!!!!!!!! همسرم میگه منو همیشه اینجا لخت می‌کنن باورش نمی‌شد چمدونارو از دستگاه هم رد نکردن Smile

عروس خانم ایشالا که خوشبخت بشین عیب نداره که شلخته اس کم کم درست میشه وقتی برات توضیح میدن گوش بده کم کم واسه حرف زدن ره میوفتی از مادرشوهرتم مهربونونه بخواه هیچی نگه تا راه بیوفتیBig Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shadzad ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، kamela ، girl ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، saba.m ، leila.e
جودی جون،،، خیلی بهت تبررررررریک میگم و آرزو میکنم همیشه شادددد باشی....Smile
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، arian307 ، payamkj ، girl ، saba.m ، leila.e
سلام جودی جووون
حالت خوبه؟
خدارو شکر که رسیدی به سلامت
و خیلی ممنون که امدی و خبر دادی .خوش باشی بازم برامون بنویس از اونجا انشالله ما هم میایم بدونیم که با چه چیزای برخورد میکنیم اونجا.مرسی بازم دوست داریم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، dinadino228 ، ارکیده ، Tomas ، arian307 ، girl ، shabnam.84 ، mhy_1985 ، saba.m ، leila.e
خدارو شکر که به سلامت رسیدی جودی جون حالا خوبه این آمادگی رو بهمون دادی که یک شبانه روز باید تو فرودگاه الاف بشیم من نمی دونستم...الان دیگه خیالم راحت شد بالشتمو با خودم ببرم تا نوبتم میشه بخوابم Smile الهه جون واسه زبان ناراحت نباش منم فیلم که میبینم از هر 100تا کلمه یکیشو زورکی میفهمم ولی اینجا کلاس زبان نرفتم شوهرم گفت باید بیایی اینجا یاد بگیری که 2 لهجه نشی منم از خدا خواسته گفتم چشششششششششمممم...ولی می دونم اونجا میخواد شکنجم بده چون گفته هر جا بریم من 1 کلمه حرف نمیزنم تو باید حرف بزنی حتی اگه شده با ایما اشاره باید حرف بزنی من کمکت نمی کنم....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، Tomas ، payamkj ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، saba.m ، leila.e
ارین واقعا ریتالین هم خوردی؟؟؟؟؟جدی جدی داری از دست میری ها!!!!شکلات که بهتر بوددددد که
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، ارکیده ، leila.e ، Tomas
چووووودی جون به سلامتی رسیدی پس..خداروشکر که هواشو دوس داری...حالا خستگی راه و ...... رو همه دارن ولی همین که از این به بعد در کنار شوهرتی و توی بهشت زندگی میکنی تمام خستگی های عمرت از تنت در میره....درضمن شلختگی برخی از اقایون از جمله اقای ما هررررررگز درست شدنی نیست.سعی نکن عوضشون کنی که فقط خودتو خسته میکنی...بازم بیا برامون از فلوریدا تعریف کن
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، ارکیده ، shabnam.84 ، saba.m ، leila.e ، Tomas
(2013-02-28 ساعت 18:12)kamela نوشته:  ارین واقعا ریتالین هم خوردی؟؟؟؟؟جدی جدی داری از دست میری ها!!!!شکلات که بهتر بوددددد که

آره کاملیا ریتالین هم خوردم... میدونم واسه بچه های پیش فعاله و همچنین پیر پاتال های دچار خواب آلودگی مزمن ... روی من جواب نداد....
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، payamkj ، shadzad ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، ارکیده ، shabnam.84 ، leila.e ، Tomas
بچه ها من نمیدونم چرا ازدواجی هایی که میرن امریکا رو اینهمه نگه میدارن در فرودگاه...من که رفتم امریکا توی هواپیما صندلی بغلی من یک دختر خانم شیرازی بسیار زیبا بود که با ویزای ازدواجی داشت میامد امریکا.خلاصه ما تمام راه رو باهم بودیم و باهم صحبت کردیم..وقتی رسیدیم فرودگاه چون سریع من رو فرستادن بیرون از هم خداحافظی کردیم...فرداش که اون خانم به خانه فامیل ما که من اونجا بودم زنگ زد گفت من رو 5 ساعت نگه داشتن تا اجازه خروج به بیرون رو بدن...همیشه برام سوال هست که اخه چرا؟یعنی بعد از اینکه ویزا میدن باز هم میخان اذیت کنن؟

وااااای نه ارین...ریتالین رو م ع ت ا د ها میخورن که حالی به حالی بشن...نخوری ها دیگههههههه..تازه خیلی هم عوارض داره..اصلا از کجا اوردی .داروخانه ها که عمرا بفروشن.بعدشم اینکه بهت بگم برای همین کم خاب شدی اررررین..چون ریتالین خواب اور نیست و باعث میشه چند روز بیدار بمونی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shadzad ، سانازی ، simi ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، mhy_1985 ، shabnam.84 ، leila.e ، Tomas
(2013-02-28 ساعت 18:30)kamela نوشته:  بچه ها من نمیدونم چرا ازدواجی هایی که میرن آمریکا رو اینهمه نگه میدارن در فرودگاه...من که رفتم آمریکا توی هواپیما صندلی بغلی من یک دختر خانم شیرازی بسیار زیبا بود که با ویزای ازدواجی داشت میامد آمریکا.خلاصه ما تمام راه رو باهم بودیم و باهم صحبت کردیم..وقتی رسیدیم فرودگاه چون سریع من رو فرستادن بیرون از هم خداحافظی کردیم...فرداش که اون خانم به خانه فامیل ما که من اونجا بودم زنگ زد گفت من رو 5 ساعت نگه داشتن تا اجازه خروج به بیرون رو بدن...همیشه برام سوال هست که اخه چرا؟یعنی بعد از اینکه ویزا میدن باز هم میخان اذیت کنن؟

وااااای نه ارین...ریتالین رو م ع ت ا د ها میخورن که حالی به حالی بشن...نخوری ها دیگههههههه..تازه خیلی هم عوارض داره..اصلا از کجا اوردی .داروخانه ها که عمرا بفروشن.بعدشم اینکه بهت بگم برای همین کم خاب شدی اررررین..چون ریتالین خواب اور نیست و باعث میشه چند روز بیدار بمونی
اولا که واسم عجیبه یه خانوووومم از چهره ی یه خانوممم دیگه تعریف کرد.. جلل مخلوقققققق Big Grin
در مورد ریتالین هم کاملیا تو ویکی پدیا نوشته :
برای افراد دارای اضطراب زیاد، فشار عصبی، عصبانیت همراه با بی‌قراری، حساسیت مفرط نسبت به دارو، فشار خون بالا، گلوکوم، افسردگی‌های قابل درمان با داروهای ضد افسردگی رایج، تیک‌های حرکتی (به جز سندرم Tourette's یا نشانگان ژیل دولاتوره)، و کودکان زیر ۶ سال مصرف این دارو منع می‌شود...
دقیقا من نباید میخوردم اما بی قراری زیادی داشت دیوونم میکرد دیگه..ضمن این که حوصله ی هیچی رو هم نداشتم گفتم شاید یه خورده هایپر شم و بتونم بدون فکر به چیزی بخوابم Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
آرین پروپرانولول بهترین داروی ضد استرسه که مخدر هم محسوب نمی شه یعنی بر عکس داروهای دیگه ی این شکلی هر چقدرم مصرف کنی اعتیاد نمی گیره بدنت، من فقط چند بار دم دفاعم که خیلی اضطراب داشتم و خوابم نمی برد شبا به توصیه دوستم که پزشکه استفاده کردم عالی بود دیگه ریلکس کارامو می کردم و می خوابیدم. داروخانه ها هم می دن راحت.
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، سانازی ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، ارکیده ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas
مرسی‌ از همتون دوستی‌ مهربونم.. ایشالا زودتر کار همتون درست شه و از این بلاتکلیفی خالص شید.. دباره فلوریدا الان تنها چیزی که می‌تونم بگم سرسبزیشه که واقعا من دوست دارم خونهٔ ما هم یه جای فوق‌العاده سرسبزه که البته مخصوص افراد مسن ولی‌ به ما استثنائاً اجازه دادن اینجا باشیم بخاطر مادر همسرم خیلی‌ جای قشنگی.. دیروز کنار جادهها حیوونی‌ عجیب غریبی میدیدم شبیه موش ولی‌ دمشون شبیه دمه سنجاب بود ولی‌ زشتت تو ماشین بودم ولی‌ مردم از ترس اینجا در خونرو ۵ ثانیه هم نمی‌شه باز گذشت میگن سوسکا خیلی‌ زودتر از اون چیزی که ما تصور می‌کنیم میان تو خونه و بقول خودشون بمب میندازن و دیگه خالی‌ کردن خونه از سوسک خیلی‌ سخته ولی‌ ماهی‌ ۱ بر میان سمپاشی می‌کنن خونهرو.

امروز یکم دلتنگم و حالم خوب نیست.. دلم برای مامانمو خواهرم تنگ شده بهاشون حرف زدم بدتر شدم Sad

زودتر یکیتون بیاد فلوریدا Sad

بچه‌ها منو بخاطر غلطای املایی ببخشید از بهنویس استفاده می‌کنم اینجا به من اجازه نمیدان فونت فارسی اضافه کنم به کیبورد میگه فقط انگلیسیییییی!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
جودی جونم مساله دلتنگی چیزیه که حالا حالاها باهاته و باید بپذیریش. اگه با اسکایپ و اووو بتونی چت تصویری کنی باهاشون، دلتنگیت خیلی کم میشه عزیزم Sad
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ارکیده ، shadzad ، dinadino228 ، girl ، kamela ، shabnam.84 ، leila.e ، Tomas ، yalda91
(2013-02-28 ساعت 21:02)yalda91 نوشته:  سلام.دوستای خوبم.نه بهم یه ضرب ندادن .متاسفانه .بهم گفتن فرم i-864که خودشون گفته بودن پر کنم ،اشتباه وهمسرم باید فرم دیگه پر کنه چون کارش برای خودشه وآزاده واون فرم برای کسای هست که برای کسی کار می کنن وفیش حقوقی دارن.همسرم هم خیلی تعجب کرد برای اینکه برای مدارک مالی به من گفته بودن کامله.بعد از این همه استرس این اخرشه.من ازدواج کردم.
میبینید!!!!!!!
من واقعا نمیفهمم، یعنی خیلی کار سختیه که توی نامه دعوت به مصاحبه به آدم بگن که مثلا فرم I864ات غلطه و درستشو روز مصاحبه بیار؟!!! اینهمه راه آدم تا ترکیه بره و بخاطر یه فرم مسخره برگرده ایران و دوباره بره ترکیه!!! به نظرم همه این کاراشون عمدیه
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ارکیده ، shadzad ، mhy_1985 ، girl ، kamela ، shabnam.84 ، payamkj ، leila.e ، Tomas ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان