کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-02-28 ساعت 20:46)girl نوشته:  مرسی‌ از همتون دوستی‌ مهربونم.. ایشالا زودتر کار همتون درست شه و از این بلاتکلیفی خالص شید.. دباره فلوریدا الان تنها چیزی که می‌تونم بگم سرسبزیشه که واقعا من دوست دارم خونهٔ ما هم یه جای فوق‌العاده سرسبزه که البته مخصوص افراد مسن ولی‌ به ما استثنائاً اجازه دادن اینجا باشیم بخاطر مادر همسرم خیلی‌ جای قشنگی.. دیروز کنار جادهها حیوونی‌ عجیب غریبی میدیدم شبیه موش ولی‌ دمشون شبیه دمه سنجاب بود ولی‌ زشتت تو ماشین بودم ولی‌ مردم از ترس اینجا در خونرو ۵ ثانیه هم نمی‌شه باز گذشت میگن سوسکا خیلی‌ زودتر از اون چیزی که ما تصور می‌کنیم میان تو خونه و بقول خودشون بمب میندازن و دیگه خالی‌ کردن خونه از سوسک خیلی‌ سخته ولی‌ ماهی‌ ۱ بر میان سمپاشی می‌کنن خونهرو.

امروز یکم دلتنگم و حالم خوب نیست.. دلم برای مامانمو خواهرم تنگ شده بهاشون حرف زدم بدتر شدم Sad

زودتر یکیتون بیاد فلوریدا Sad

بچه‌ها منو بخاطر غلطای املایی ببخشید از بهنویس استفاده می‌کنم اینجا به من اجازه نمیدان فونت فارسی اضافه کنم به کیبورد میگه فقط انگلیسیییییی!

جودي جونم خوشحالم كه از زندگيت راضي هستي
اون جونور كه ميگي اسمش فكر كنم پوسام باشه خيلي پره اگه دعواش كني باهات دعوا ميكنه ميره رفيقاشم مياره گاز هم ميگره خيليييييييييي كثيف از موش هم كثيفتره
جودي جونم خودتو مشغول كن برو كلاس برو مال از همسرت بخواه بگردونتت سرت گرم بشه ميدونم دل تنگي بده اما يكم مقاوم باش از جاي جديد لذت ببر تا عادت كني
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، dinadino228 ، mhy_1985 ، girl ، kamela ، shabnam.84 ، leila.e ، Tomas
(2013-02-28 ساعت 18:59)arian307 نوشته:  
(2013-02-28 ساعت 18:30)kamela نوشته:  بچه ها من نمیدونم چرا ازدواجی هایی که میرن آمریکا رو اینهمه نگه میدارن در فرودگاه...من که رفتم آمریکا توی هواپیما صندلی بغلی من یک دختر خانم شیرازی بسیار زیبا بود که با ویزای ازدواجی داشت میامد آمریکا.خلاصه ما تمام راه رو باهم بودیم و باهم صحبت کردیم..وقتی رسیدیم فرودگاه چون سریع من رو فرستادن بیرون از هم خداحافظی کردیم...فرداش که اون خانم به خانه فامیل ما که من اونجا بودم زنگ زد گفت من رو 5 ساعت نگه داشتن تا اجازه خروج به بیرون رو بدن...همیشه برام سوال هست که اخه چرا؟یعنی بعد از اینکه ویزا میدن باز هم میخان اذیت کنن؟

وااااای نه ارین...ریتالین رو م ع ت ا د ها میخورن که حالی به حالی بشن...نخوری ها دیگههههههه..تازه خیلی هم عوارض داره..اصلا از کجا اوردی .داروخانه ها که عمرا بفروشن.بعدشم اینکه بهت بگم برای همین کم خاب شدی اررررین..چون ریتالین خواب اور نیست و باعث میشه چند روز بیدار بمونی
اولا که واسم عجیبه یه خانوووومم از چهره ی یه خانوممم دیگه تعریف کرد.. جلل مخلوقققققق Big Grin
در مورد ریتالین هم کاملیا تو ویکی پدیا نوشته :
برای افراد دارای اضطراب زیاد، فشار عصبی، عصبانیت همراه با بی‌قراری، حساسیت مفرط نسبت به دارو، فشار خون بالا، گلوکوم، افسردگی‌های قابل درمان با داروهای ضد افسردگی رایج، تیک‌های حرکتی (به جز سندرم Tourette's یا نشانگان ژیل دولاتوره)، و کودکان زیر ۶ سال مصرف این دارو منع می‌شود...
دقیقا من نباید میخوردم اما بی قراری زیادی داشت دیوونم میکرد دیگه..ضمن این که حوصله ی هیچی رو هم نداشتم گفتم شاید یه خورده هایپر شم و بتونم بدون فکر به چیزی بخوابم Big Grin

آرین تو همینجور حالت معمولی هایپر هستی Big Grin یه نخ آتیش کن توپ میشی.
پس کی میری آمریکا؟ (حال کردی سوال رو؟)Wink

(2013-02-27 ساعت 21:44)الهه سابق نوشته:  هممون اینجا جودیو خیلی دوست داریم. انقدر که این دختر نازنینه Smile
جاش خیییییییییییییلییییییییی خالیه Sad

دیگه یواش یواش داره صدام درمیادا. 4 روز دیگه میشه 2 ماه که مدارکم تکمیل شده. ولی خبری نییییییییییییییییست. همشم میگن کیس شما در انتظار برای تعیین وقت مصاحبست.

انشالا جودی هرجا که هست شاد و پیروز باشه.

جاش خالی نباشه بچه ها. خب جودی هم به سلامت رسید.

الهه جان انشالا شما هم زود بری جودی رو اونور ببینی.

ایشالا همه به آرزوهاشون برسن.
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، girl ، kamela ، shabnam.84 ، dinadino228 ، leila.e ، Tomas ، yalda91
آره سیمی جونم اسمش همینه. خیلی‌ بدم میاد از اینجوری حیوونا. الهه جونم الان ببینمشون گریم میگیره برای همین نمی‌خوام فعلا ببینمشون. تو این ۲ روز که رسیدم ۳ بار رفتم مال ۲ بار والمارت هی‌ منو میبرن که سرم گرم بشه ولی‌ این چیزا باعث نمیشن به دلتنگی‌ فکر نکنم.. البته خدارو شکر می‌کنم که الان تکلیف زندگیمو میدونم و نه شکری نمیکنم ولی‌ دلتنگی‌ رو هم باید تحمل کرد
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، mhy_1985 ، الهه سابق ، simi ، kamela ، shabnam.84 ، dinadino228 ، payamkj ، leila.e ، ارکیده ، Tomas
جودی برات پیام گذاشتم. گفتم شاید زیاد نمیای مهاجرسرا چک نکنی و متوجه نشی. اگه دیدی این پیامو لطفا پیام خصوصی گذاشتم سوال پرسیدم بهم جواب بده مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، kamela ، leila.e ، ارکیده ، Tomas
(2013-03-01 ساعت 01:15)girl نوشته:  آره سیمی جونم اسمش همینه. خیلی‌ بدم میاد از اینجوری حیوونا. الهه جونم الان ببینمشون گریم میگیره برای همین نمی‌خوام فعلا ببینمشون. تو این ۲ روز که رسیدم ۳ بار رفتم مال ۲ بار والمارت هی‌ منو میبرن که سرم گرم بشه ولی‌ این چیزا باعث نمیشن به دلتنگی‌ فکر نکنم.. البته خدارو شکر می‌کنم که الان تکلیف زندگیمو میدونم و نه شکری نمیکنم ولی‌ دلتنگی‌ رو هم باید تحمل کرد
منم بدم مياد ازشون چندشا ، خواهرم اسمشونو گذاشته قاسمBig Grin
عزيززززززم تروخدا ناراحت نباش يكم بگرد واسه خواهرات خريد كن تابستون بيا ايران ديدنشون برگرد
به شوهرم گفتم يه دوست مهاجرسراييم اومده أمريكا و من دوسش دارم ميگه اومدي دعوتش كن با شوهرش بياد ال ايBig Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، shadzad ، leila.e ، ارکیده ، Tomas ، yalda91
جودی جون...هرچقدر هم سرگرم باشی تا 6 ماه خیلی دلتنگی.ولی بعد از 6 ماه ازین رو به اون رو میشی...البته که اگه سرگرم باشی برات بهتره.واقعا خدارو شکر که الان پیش شوهرتی...قدر این روزا رو بدون

الاهه جون یعنی یلدا فرم 864 رو نباید پر میکرده چون کار مال خود شوهرش بوده؟یا اینکه اشتباه پر کردن نوشته های فرم رو؟....ببین عزیزم همه توی کشورشون سفارت امریکا دارن جز ما...اگر ما هم سفارت داشتیم اینقدر حرسمون در نمیومد از اینکه به خاطر یک فرم باید بریم و دوباره بیایم...من میگم اونا کارشون شایدم درسته و این ماییم که همه چیزمون خرابه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق ، shadzad ، payamkj ، leila.e ، ارکیده ، Tomas
جودی جونم به سلامتی رسیدی. خدا رو شکر که خوشت اومده از اونجا.
ایشالا زندگی خوبی رو شروع کنی و خوشبخت بشی عزیزم
با دلتنگی هم کم کم کنار میای و الان هم که دیگه راحت میشه هر روز حرف زد و همدیگر و از طریق این برنامه ها دید. به زودی سرگرم زندگیت میشی و
کمنر وقت برای این مسائل میاری. چشم بهم بزنی هم چند ماه دیگه میای خانواده رو میبینی. برات خوشحالم :*

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، arian307 ، shadzad ، leila.e ، ارکیده ، Tomas ، yalda91 ، kamela
محمد جان جواب دادم. سیمی جونم خیلی‌ خوشحال میشم ببینمت عزیزم. اتفاقا امروز که رفتم خرید کلی‌ خرید کردم واسشون حالا پول نداریم واسه خریدای اصلیمون :پ

کاملیا جونم واقعا خدارو شکر الان کنار همسرم هستم. شبنم جونم مرسی‌ عزیزم ایشالا روزی تو که هرچه زودتر بیعی‌ کنار نامزدت. خیلی‌ دوست دارم همتون زودتر این مراحل مسخررو راد کنید واقعا اینا اذیت می‌کنن همرو Sad
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، shadzad ، leila.e ، dinadino228 ، simi ، mhy_1985 ، ارکیده ، Tomas ، yalda91 ، kamela
کاملا جان منم سردرنیاوردم قضیه فرمش چی بود بالاخره
ببین NVC مدارک مالی شوهرشو و فرم رو اوکی کرده که نامه تکمیل مدارک داده دیگه، حالا که NVC اوکی کرده، سفارت ول نمیکنه.
ببین توی نامه مصاحبه نامزدیا قشننننگ مینویسن که چه چیزایی روز مصاحبه باید ببرن ولی واسه ما اینجوری نیست و هر آن ممکنه به چیزی که قبلا توی NVC اوکی شده بوده، گیر بدن! خوب مسخرست دیگه

بعد تازه ایشون میگه 3 ماه!!! طول کشیده تا نامه مصاحبه بدن بهش!! خیییلیی دیره. خوب توی این مدت سفارت فرصت کاااافی داشته که یه ایمیل ناقابل بزنه که بابا حالا که داری میای فلان چیز و بهمان چیز رو هم بیار

جودی عزیزم خداروشکر که بالاخره اون کابوسها تموم شد. به 2 ماه پیش فکر کن، که چجور منتظر نامه مصاحبه بودی، به 3 ماه پیش فکر کن که تصور میکردی حالا حالاها در خدمت NVC هستی. الان همه چی خداروشکر داره واست عاااالی پیش میره. ولی دلتنگی خیلی بده و با این دلداریا ذره ای هم درمان نمیشه Sad. فقط باید صبر کرد، صبر...... کاری که همیشه کردی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، arian307 ، shadzad ، leila.e ، dinadino228 ، ارکیده ، Tomas ، yalda91 ، kamela
(2013-03-01 ساعت 02:34)girl نوشته:  محمد جان جواب دادم. سیمی جونم خیلی‌ خوشحال میشم ببینمت عزیزم. اتفاقا امروز که رفتم خرید کلی‌ خرید کردم واسشون حالا پول نداریم واسه خریدای اصلیمون :پ

کاملیا جونم واقعا خدارو شکر الان کنار همسرم هستم. شبنم جونم مرسی‌ عزیزم ایشالا روزی تو که هرچه زودتر بیعی‌ کنار نامزدت. خیلی‌ دوست دارم همتون زودتر این مراحل مسخررو راد کنید واقعا اینا اذیت می‌کنن همرو Sad
حالا که جودی با موفقیت مراحل رو گزروند و الان امریکاست و پیش همسرش و احساس خوش بختی میکنه
فقط منباب یاد آوری عرض میکنم
یاد جناب pepe با اون پیش بینی هاشون به خیر Big GrinBig GrinBig Grin
WinkWink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shadzad ، payamkj ، leila.e ، dinadino228 ، simi ، ارکیده ، Tomas ، سانازی ، kamela
بلللللله
روسیاهی به ذغال موند
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shadzad ، leila.e ، dinadino228 ، arian307 ، simi ، ارکیده ، Tomas ، kamela
بله واقعا.. برای شوهرم تعریف کردم این جریانارو کلی‌ خندید.. بچها من چه فکرایی می‌کردم دربارش الان اومدم اینجا دیدم چقدر بدبین بودم نسبت بهش واقعا از دست خودم ناراحتم که اذیتش می‌کردم.. فکر می‌کردم نمیخواد من بیام ولی‌ الان میبینم چقدر خوشحاله و تلاش می‌کنه منو راضی‌ نگاه داره.. خدا منو ببخشه که اینقدر غیبتشو می‌کردم Sad البته همرو بهش گفتم و اونم گفت حق داشتی ولی‌ با این حل فکر می‌کنم زیادی بزرگش کرده بودم مشکلمو

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، payamkj ، leila.e ، dinadino228 ، arian307 ، simi ، ارکیده ، Tomas ، سانازی ، yalda91 ، kamela
دیدی چقدر بهت میگفتم جودی. یادته میگفتم تا وقتی باهاش زندگی نکردیو از نزدیک خودت اخلاقاشو ندیدی نباید قضاوتش کنی. بهت میگفتم غصه چیزی رو که هنوز بهت ثابت نشده که ماهیت اصلیش چیه، نخور.
خداروشکر عزیزم Smile
همیشه هم بهت گفته بودم که شوهرت از دوری تو و فشاری که از ناحیه تو بهش میاد، بی حوصله شده.
حالا اونایی که توی فامیل و دوست و آشنا همش دم گوشت خوندن که شوهرت اله و بله، بیان و از حسادت بترکن Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، leila.e ، dinadino228 ، girl ، ارکیده ، Tomas ، سانازی ، yalda91 ، kamela
سلام بچه ها خوبید؟
چقدر تعداد صفحات اونقدر زیاد شده که نتونستم همه رو بخونم
فقط عروس خانم رو دیدم که اومده فلوریدا ... من کالیفرنیا هستم عزیزکم
جودی جون تبریک میگم بهت
الان رونقشه دیدم ... مادرشوهرم هم گفت که جای خیلی سرسبز و قشنگی رفتی.
بچه ها چه خبر ...
منم خوبم ؛ اوضاع کم کم داره بهتر و رو به راه میشه ...
منم این مدت همش هی رفتم این فروشگاههاشون ... وای که نگو که چه خبره از وفور نعمت
منم کم کم دارم دلتنگ میشم برای خانوادم Sad
برای پدرم
برای مادرم
برای همه شون
با اینکه تازه تو تنگو و اسکایپ همدیگه رو می بینیم
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، payamkj ، leila.e ، dinadino228 ، girl ، arian307 ، الهه سابق ، ارکیده ، Tomas ، سانازی ، kamela
[quote='mercedeh2011' pid='284825' dateline='1362114177']
سلام بچه ها خوبید؟
چقدر تعداد صفحات اونقدر زیاد شده که نتونستم همه رو بخونم
فقط عروس خانم رو دیدم که اومده فلوریدا ... من کالیفرنیا هستم عزیزکم
جودی جون تبریک میگم بهت
الان رونقشه دیدم ... مادرشوهرم هم گفت که جای خیلی سرسبز و قشنگی رفتی.
بچه ها چه خبر ...
منم خوبم ؛ اوضاع کم کم داره بهتر و رو به راه میشه ...
منم این مدت همش هی رفتم این فروشگاههاشون ... وای که نگو که چه خبره از وفور نعمت
منم کم کم دارم دلتنگ میشم برای خانوادم Sad
برای پدرم
برای مادرم
برای همه شون
با اینکه تازه تو تنگو و اسکایپ همدیگه رو می بینیم

------------------------------
مرسده جون خودتو یه جوری مشغول کن یه موقع دلتنگی باعث نشه خونه نشین بشی ها یا خدا نکرده افسرده بشی ، ایشاالله به زودی شرایطی پیش بیاد که مامانت اینا بتونن بیان ببیننت ، مراقب خودت باش
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، dinadino228 ، girl ، shadzad ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، kamela

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان