کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آره الاه جونم اتفاقا یاد حرفات افتادم خیلی‌ بچگی‌ کردم تو این مدت ولی‌ واقعا دست خودم نبود منم اذیت شده بودم ولی‌ جبران می‌کنم Smile

مرسده جونم منم دلم تنگ شده صداشونو که میشنوم بدتر میشم دلم برای دختر خواهرم یه ذره شده لباس بچه میبینم قلبم تیر میکشه واسش Sad

نوشی جون تبریک میگم عزیزم.. امیدوارم به سلامتی‌ برسی‌ کنار نامزدت و سال‌های سال کنار هم خوش باشید Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، dinadino228 ، الهه سابق ، simi ، payamkj ، Tomas ، ارکیده ، سانازی ، kamela
جودی جون، عزیزم،،، خیلی برات خوشحالم و خیلی زیاد بهت تبرررریک میگم...
مطمئنم که همه جوره کنار همسرت هستی و عشق خودت رو بهش بیشتر و بیشتر ثابت میکنی ،،،،Smile

مرسده جون، تو هم خوبی عزیزم؟ منم خیلیییی دلم خریددد میخواااام، ۲ سال هیچی نخریدم واسه خودم.Sad
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، الهه سابق ، payamkj ، Tomas ، ارکیده ، girl ، سانازی ، kamela
(2013-03-01 ساعت 02:34)girl نوشته:  محمد جان جواب دادم. سیمی جونم خیلی‌ خوشحال میشم ببینمت عزیزم. اتفاقا امروز که رفتم خرید کلی‌ خرید کردم واسشون حالا پول نداریم واسه خریدای اصلیمون :پ

کاملیا جونم واقعا خدارو شکر الان کنار همسرم هستم. شبنم جونم مرسی‌ عزیزم ایشالا روزی تو که هرچه زودتر بیعی‌ کنار نامزدت. خیلی‌ دوست دارم همتون زودتر این مراحل مسخررو راد کنید واقعا اینا اذیت می‌کنن همرو Sad

Big Grin اينا واجبتر از خريد اصليا هستن منم خيليييييييييي دوس دارم ببينمت Big Grin

من از خريد كردن متنفرررررم همسرم ميگه بياي اينجا عاشق خريد ميشي !!! نميخوام لباس بخرم ببرم به خواهرم گفتم قبل اومدنم بره برام لباس بخره :-D اما سرويس قاشق چنگال و فرش و قابلمه و سوفله خوري مامانم گرفته ميخوام ببرم :-D
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، girl ، سانازی ، kamela
(2013-03-01 ساعت 03:11)arian307 نوشته:  
(2013-03-01 ساعت 02:34)girl نوشته:  محمد جان جواب دادم. سیمی جونم خیلی‌ خوشحال میشم ببینمت عزیزم. اتفاقا امروز که رفتم خرید کلی‌ خرید کردم واسشون حالا پول نداریم واسه خریدای اصلیمون :پ

کاملیا جونم واقعا خدارو شکر الان کنار همسرم هستم. شبنم جونم مرسی‌ عزیزم ایشالا روزی تو که هرچه زودتر بیعی‌ کنار نامزدت. خیلی‌ دوست دارم همتون زودتر این مراحل مسخررو راد کنید واقعا اینا اذیت می‌کنن همرو Sad
حالا که جودی با موفقیت مراحل رو گزروند و الان آمریکاست و پیش همسرش و احساس خوش بختی میکنه
فقط منباب یاد آوری عرض میکنم
یاد جناب pepe با اون پیش بینی هاشون به خیر Big GrinBig GrinBig Grin
WinkWink

وايييييييي يه مدت من و اون بهم پيام خصوصي ميداديم هي ميگفت شماره خواهرتو بده كه بعد دستش رو شد از ترس وجودش كم ميومدم مهاجرسراBig Grin
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، shadzad ، Tomas ، ارکیده ، girl ، kamela
(2013-03-01 ساعت 12:24)girl نوشته:  آره الاه جونم اتفاقا یاد حرفات افتادم خیلی‌ بچگی‌ کردم تو این مدت ولی‌ واقعا دست خودم نبود منم اذیت شده بودم ولی‌ جبران می‌کنم Smile

مرسده جونم منم دلم تنگ شده صداشونو که میشنوم بدتر میشم دلم برای دختر خواهرم یه ذره شده لباس بچه میبینم قلبم تیر میکشه واسش Sad

نوشی جون تبریک میگم عزیزم.. امیدوارم به سلامتی‌ برسی‌ کنار نامزدت و سال‌های سال کنار هم خوش باشید Smile

مرسي جودي جون منم برات بهترين ها رو ارزو دارم ، اميدوارم زوده زود از اين حال دلتنكي هم دربياي ، تو هم عزيزم خودت رو مشغول كن حالا كه كناره همسرت هستي سعي كن از زندكيت كذت ببري ( فونتم عربي ، ببخشيد)
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shadzad ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده ، girl ، سانازی
جووووووودییییییی خوش به حالت رفتی پیش شوهرت حداقل از بلاتکلیفی دراومدی به قول شبنم راست میگه منم الان 1 ساله که هیچی نخریدم ...بده؟رفتی سر خونه زندگیت میتونی خرید کنی پیش شوهرتی ایرانم بودی ازدواج میکردی بالاخره باید از خونه مامانت می رفتی هرروز که نمی تونستی خونه زندگیتو ول کنی بری پیش خونوادت دختر جماعت هر کجای دنیا باشه ازدواج کنه تا یه مدت دلتنگی داره حالا چه ایران چه آمریکا هممون باید عادت کنیم....بوسسس
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، girl ، dinadino228 ، سانازی ، Tomas
آره.. دلتنگی‌ همیشه هست ولی‌ فکر کنم بهم ساخته الان مامانم اینارو دیدم میگن خیلی‌ سرحال شدی Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، simi ، ارکیده ، dinadino228 ، shadzad ، سانازی ، yalda91 ، Tomas
بچه ها امروز زنگ زدم department of state تا ببینم وقت مصاحبم کی تعیین میشه.
راستش از سایت ویزا جورنی دیدم که میگفتن دپارتمان آو استیت وقتهای مصاحبه رو تعیین میکنه و میده به NVC. بهم گفتن سفارت وقت خالی نداره فعلا و اصلا نمیتونیم بهت بگیم که کی نامه مصاحبه به دستت میرسه Sad
نمیدونم ولی مثل اینکه ابوظبی برای کتگوری نامزدی وقت خالی زیاد داره ولی برای ماها، نه Sad
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، ارکیده ، arian307 ، dinadino228 ، shadzad ، سانازی ، girl ، kamela ، Tomas
الهه خانوم امیدوارم زودتر کارت درست بشه

الهه خانوم امیدوارم زودتر کارت درست بشه
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، الهه سابق ، shadzad ، سانازی ، girl ، yalda91 ، kamela ، Tomas
یعنی چی آخه؟ یعنی ما گناه کردیم ازدواج کردیم؟ واییشششش حرص آدمو در میارن...خدا لعنتشون کنه....الهه جون ناراحت نباش دیگه این همه صبر کردی این چند وقتم روش...ایشالا زودتر بهت یه ایمیلی چیزی بزنن ....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، dinadino228 ، arian307 ، الهه سابق ، shadzad ، simi ، سانازی ، girl ، yalda91 ، kamela ، shabnam.84
ارین دیروز مدارک و فرستادیم uscis چقد طول میکشه اپروو شه بنظرت؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ارکیده ، الهه سابق ، kamela ، Tomas
بچه ها نظرتون چیه من یه ایمیل به همکارای توماس بدم؟ بم گفت 3 تا 4 هفته الان هفته ی پنجم تموم شده و فردا وارد هفته ی ششم میشیم... ضمن این که این سایت کوفتی فکر کنم کلا از روز مصاحبه ی من 2 بار آپدیت شده...

(2013-03-01 ساعت 21:56)tondar نوشته:  ارین دیروز مدارک و فرستادیم uscis چقد طول میکشه اپروو شه بنظرت؟

به کدوم سرویس سنتر فرستادی؟ ببین میگین 5 تا 7 ماه اما واسه من 3 ماهه اپروو شد.. واقعا معلوم نمیکنه... اما دوستان که تازگی ها زود زود اپروو میشن.. ایشالا برای تو هم زودی اپرووت بیاد
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، ارکیده ، الهه سابق ، shadzad ، girl ، yalda91 ، shabnam.84 ، Tomas
آرین دیگه چیزی نمونده فقط قول بده ویزا رو گرفتی نری دیگه اینورا نیای من تازه اول راهم با کلی سوال

(2013-03-01 ساعت 22:01)arian307 نوشته:  بچه ها نظرتون چیه من یه ایمیل به همکارای توماس بدم؟ بم گفت 3 تا 4 هفته الان هفته ی پنجم تموم شده و فردا وارد هفته ی ششم میشیم... ضمن این که این سایت کوفتی فکر کنم کلا از روز مصاحبه ی من 2 بار آپدیت شده...

(2013-03-01 ساعت 21:56)tondar نوشته:  ارین دیروز مدارک و فرستادیم uscis چقد طول میکشه اپروو شه بنظرت؟

به کدوم سرویس سنتر فرستادی؟ ببین میگین 5 تا 7 ماه اما واسه من 3 ماهه اپروو شد.. واقعا معلوم نمیکنه... اما دوستان که تازگی ها زود زود اپروو میشن.. ایشالا برای تو هم زودی اپرووت بیاد

فکر کنم کالیفرنیا باشه 7 ماه که خیلیهههههههههههه

یه سوال دیگه سفارت و چظوری باید انتخاب کنیم تو همون فرم هایی که فرستادیم نوشتیم ارمنستان . من دقیقاً نمیدونم چون نامزدم پر کرده
یعنی مصاحبه من ارمنستانه دیگه ؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ارکیده ، الهه سابق ، shadzad ، kamela ، Tomas
(2013-03-01 ساعت 22:05)tondar نوشته:  آرین دیگه چیزی نمونده فقط قول بده ویزا رو گرفتی نری دیگه اینورا نیای من تازه اول راهم با کلی سوال

(2013-03-01 ساعت 22:01)arian307 نوشته:  بچه ها نظرتون چیه من یه ایمیل به همکارای توماس بدم؟ بم گفت 3 تا 4 هفته الان هفته ی پنجم تموم شده و فردا وارد هفته ی ششم میشیم... ضمن این که این سایت کوفتی فکر کنم کلا از روز مصاحبه ی من 2 بار آپدیت شده...

فکر کنم کالیفرنیا باشه 7 ماه که خیلیهههههههههههه

نه بابا من سر جهازیه اینجام.. جایی نمیرم... منم کالیفرنیا بودم 3 ماهه اپروو شدم... نگران نباش خیلی طول بکشه 5 ماهه
----------------------
مصاحبت هم هموت ارمنستان میفته نگران نباش
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، ارکیده ، الهه سابق ، shadzad ، girl ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas
اگه ارمنستان بیفته خوبه یه بار رفتم

آرین تو سربازی رفتی که چک خوردی؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، shadzad ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان