کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آره بابا یه زنگ بزن نمی خوان بکشنت که حداقل اگه قراره بیشترم طول بکشه بدونی ....منم کالیفرنیا بودم 6 ماهه اپروو شدم...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، الهه سابق ، arian307 ، shadzad ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
آرین یعنی کل پروسه شما تا الان 5 ما طول کشیده؟

خب ارکیده جان شما که نامزدی نیستین درسته؟ ممکنه نامزدیا زودتر اپروو بشن؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، ارکیده ، Tomas
اپروو شدن برای نامزدی و ازدواج فرقی نداره...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shadzad ، shabnam.84 ، Tomas
ممنونم تندر جان Smile
آرین چرا زنگ نمیزنی DOS؟ شمارشو بگیر و بپرس. از 8.5 صبح تا 5 بعدازظهر به وقت شرق آمریکا جواب میدن. اصلا یکی از گزینه هاش administrative process هستش. خیلی از بچه ها از اونجا پیگیری میکنن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، tondar ، shadzad ، ارکیده ، سانازی ، girl ، yalda91 ، Tomas
(2013-03-01 ساعت 22:26)ارکیده نوشته:  اپروو شدن برای نامزدی و ازدواج فرقی نداره...
آه از نهاد بلند شد باز خوبه ما nvc نداریم
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، shadzad ، Tomas
DOS چیه دیگه؟ هنوز ویندوز نرفته مگه اونجا؟ جدی میگم اولین باره که میشنوم این dos رو .. تا حالا میدونم که یه سیستم عامل خیلی ابتدایی بود قبل nc و ویندوز....شمارش چنده الاهه؟
تندر جان سربازی هم رفتم و ارتش هم بودم.. کاری به این کارا ندارن برادر.. همه چک میخوریم 99%
منم جولای اقدام کردم .. حساب کن ببین چند ماه میشه دیگه Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، tondar ، shadzad ، ارکیده ، سانازی ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
ارکیده جان قبلا همه 5 ماهه اپروو میشدن. الان مثلا کالیفرنیا نوشته 7 ماهه نامزدیارو اپروو میکنه (ولی الکی میگه چون آرین 3 ماهه اپروو شد) بعد یکی از سرویس سنترا لزدواجیو زده 5 ماهه و یکیشون زده 7 ماهه. الان نامزدیو ازدواجی با هم فرق کردن. البته زمانهایی که میدن مثل قبلا اصلا دقیق نیست. محمد 2 ماهه اپروو شد

DOS همون department of state هستش دیگه. شمارش: 2026631225
خیلی وقتا هنوز توی سایت شماره شخص درنیومده ولی به اینجا که زنگ بزنی یهو میبینی کلیر شدی (ایشالا)

تندر یعنی زمین و زمانو باید ببوسی که NVC ندارییییییییییییییییییییییییییییییی
NVC سابقش توی این تاپیک خیلی خرابه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shadzad ، ارکیده ، arian307 ، سانازی ، girl ، yalda91 ، kamela ، shabnam.84 ، Tomas
آره ولی برای هر مرحله حداکثر زمانش رو در نظر بگیر که اذیت نشی مثلا به ما گفته بودن اپروو شدن 3 ماه طول میکشه 3 ماه که تموم شد دیدم خبری نیست
کلافه شده بودم اومدم اینجا دیدم بچه های اینجا 5 ماهه اپروو میشن بازم تا 5 ماه صبر کردم دیگه فکر می کردم حداکثرش 5 ماهه ولی بازم از پرونده من خبری نشد داشتم دیوونه میشدم هرروز با شوهرم بحث داشتم اونم زنگ میزد فقط میگفتن خبر میدیم...بعد از 6 ماه و 17 روز نامش اومد...شما رو 7 ماه حساب کنید اگه زودتر شد که سورپرایز میشید اگه ام خیلی بخواد طول بکشه دیگه حداقل میدونید که تا 7 ماه باید صبر کنید...

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shadzad ، arian307 ، سانازی ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-03-01 ساعت 21:17)الهه سابق نوشته:  بچه ها امروز زنگ زدم department of state تا ببینم وقت مصاحبم کی تعیین میشه.
راستش از سایت ویزا جورنی دیدم که میگفتن دپارتمان آو استیت وقتهای مصاحبه رو تعیین میکنه و میده به NVC. بهم گفتن سفارت وقت خالی نداره فعلا و اصلا نمیتونیم بهت بگیم که کی نامه مصاحبه به دستت میرسه Sad
نمیدونم ولی مثل اینکه ابوظبی برای کتگوری نامزدی وقت خالی زیاد داره ولی برای ماها، نه Sad
الهه يعني چه ؟؟؟؟؟؟؟ خوب تو كه واردي زنگ بزن باهاشون صحبت كن چه فرقي داره نامزدي با ازدواج ؟ وقت وقت ديگه!!! آه لعنتيااااا
يعني ما ازدواجياي أبوظبي فعلا اينجاييم ؟؟؟ Sad
چند ماه تو NVC سر كاريم بعد تو وقت مصاحبه گرفتن نامزديا تو الويتن بعد اين همه اذيت چك هم شايد بهمون بخوره !!! لعنتيااااا
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، ارکیده ، dinadino228 ، سانازی ، الهه سابق ، girl ، kamela ، battosai ، Tomas ، shabnam.84
یه 8 ماهی میشه آرین
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shadzad ، dinadino228 ، الهه سابق ، battosai ، Tomas
(2013-03-01 ساعت 22:32)الهه سابق نوشته:  ارکیده جان قبلا همه 5 ماهه اپروو میشدن. الان مثلا کالیفرنیا نوشته 7 ماهه نامزدیارو اپروو میکنه (ولی الکی میگه چون آرین 3 ماهه اپروو شد) بعد یکی از سرویس سنترا لزدواجیو زده 5 ماهه و یکیشون زده 7 ماهه. الان نامزدیو ازدواجی با هم فرق کردن. البته زمانهایی که میدن مثل قبلا اصلا دقیق نیست. محمد 2 ماهه اپروو شد

DOS همون department of state هستش دیگه. شمارش: 2026631225
خیلی وقتا هنوز توی سایت شماره شخص درنیومده ولی به اینجا که زنگ بزنی یهو میبینی کلیر شدی (ایشالا)

تندر یعنی زمین و زمانو باید ببوسی که NVC ندارییییییییییییییییییییییییییییییی
NVC سابقش توی این تاپیک خیلی خرابه
جدییییییییییی؟ خوب بازم خیلی خوب شده ولی اینا کلا کارشون حساب کتاب نداره...وای الهه ان وی سی رو نگو تنم میلرزه اپروو شدن من خودش یه پا ان وی سی بود...حالا دیگه خدا به داد من برسه فعلا که 2 ماهه اپروو شدم هنوز نرسیده ان وی سی..سالی که نکوست از بهارش پیداست...

پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، tondar ، dinadino228 ، سانازی ، mhy_1985 ، الهه سابق ، girl ، kamela ، battosai ، Tomas
(2013-03-01 ساعت 22:32)الهه سابق نوشته:  DOS همون department of state هستش دیگه. شمارش: 2026631225

الاهه کد کدوم شهر رو باید بگیرم؟ بعد هم من فکر نمیکنم تو مرحله ی اف بی ای دیگه به امریکا کاری داشته باشن.. به نظرم از خود ایروان اپدیت میکنن دیگه...بد بختی هم اینه که هیچکس تو یروان نامزدی نبوده که چک خورده باشه ببیبنم اقلا اون چقدر طول میکشه
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، tondar ، ارکیده ، shadzad ، الهه سابق ، girl ، kamela ، Tomas ، shabnam.84
همه رفتین آکادمی ببینین نه؟ Big GrinBig GrinBig Grin

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shadzad ، سانازی ، simi ، الهه سابق ، tondar ، dinadino228 ، ارکیده ، girl ، kamela ، battosai ، Tomas ، shabnam.84 ، payamkj
هاهاها.....Big Grin
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، ارکیده ، girl ، shadzad ، battosai ، Tomas ، payamkj
آرین کل شماره همونه فقط اولش 001 بگیر. آکادمی ندیدم داشتم با شوهرم حرف میزدم که میگفت تا 15 جون نیا اینجا Sad من درس دارم Sad
آرین اف بی آی چک رو از آمریکا انجام میدن و خود وزارت خارجه این کارو میکنه
سیمی جان با عرض پوزش از بچه های گل نامزدی باید بگم این تبعیض بی رحمانه بین نامزدی و ازدواجیه که باعث شده من از آمریکا انقدر انتقاد کنم. چون حس میکنم مملکتی که به بنیان خانواده اهمیت نمیده و نامزدا رو به همسرا ترجیح میده، نمیشه ازش توقعی داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، سانازی ، simi ، ارکیده ، girl ، yalda91 ، shadzad ، kamela ، Tomas ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان