موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستای گلم. همه گی خوبیننننن؟ وای من امروز کلی کار کردم. کمرم تا شده دیگه )
اسم کوزت بد در رفته من امروز از اونم بدتر بودم. ژان والژان ِ منم که اون طرف دنیاست امسال رو باید تحمل کنم :d
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-04 ساعت 02:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-04 ساعت 02:10 توسط kamela.)
نوشی جون ممنونم من هم خوبم...انشاالاه که همیشه همینقدر شاد باشی و پر از انرژژژژژژِی.........ارین پیشاپیش تولدت مبارک..غصه نخور داماد خوش تیپ...به امید خدا که یک تولد خوب رو در کنار همسرت میگذرونی امسال..هیچ چیزی در این دنیا بعید نیست و امیدت به خدا باشه.هر چی اون بخاد همون میشه
شبنم جان باید باهات دست بدم....منم اینقدر امروز کار کردم که دارم رسما میمیرم....فقط بپرس چی رو تمیز نکردم!!!!یعنی یک دسته گل شد خونه...داررررررم میمیررررررم.....فردا هم کارگر دارم برای شیشه ها ..همگی خسته نباشید
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
واااای بچه ها یک چیزی دیدم حرسم درومد...من همیشه از گوگل متن هام رو ترجمه میکنم..الان روی گوگل ترنسلیت اومدم متنم رو به فارسی ترجمه کنم دیدم ترجمه به فارسی رو برداشتن..پریروز زدم و ترجمه کرد....دیدم دیروز هی شوهرم میگه اینترنتمون تحریم شده.من زیاد جدی نگرفتم و هی تو دلم میگفتم یعنی چی مگه لوازم ماشین و شکلاته..ولی واااقعا تحریم شده
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من الان ایمیل دادم به ان وی سی ..همون ایمیلی که الاهه جون زحمت کشید و متنش رو بهم داد...حالا ببینیم تا 2 هفته دیگه تاریخ مصاحبه میده یا میگه برو بینیم بابا با بزرگترت بیا..حالا حالال ها خبری نیست...من که از الان میدونم تا 2 ماه دیگه خبری نمیدن و خداییش حسابی نکردم.....الاهه جون دستت درد نکنه.....راستی بچه ها ممکنه 1% 2هفته دیگه تاریخ مصاحبه بده واقعا؟؟شده تاحالا؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا جان فقط تاحالا یه نفرو دیدم که 2 هفته ای بهش وقتو اعلام کردن اونم ابوظبی بود اونم وقتی بود که ابوظبی پرنده پر نمیزد. الان یه ماهه هرچی آنکاراییه میندازن ابوظبی و حسابی شلوغ شده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-04 ساعت 03:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-04 ساعت 03:20 توسط kamela.)
ارین من بی تقصیرم....شوهرم شایعه درست کرده...حرف حساب زدی جواااااب نداره.ولی والا فقط فارسیش کار نمیکنه.امتحان کن ببین راست میگم.درسته که خیلی بد ترجمه میکنه ولی میشه یک چیزایی ازش دستگیر ادم بشه.خیلی هم عااااااالی یچ یچه ..هیچ بشر باهاش دوشواری نداره پس؟درضمن ااااره بدجور خونه رو سابوندم..بمیرم برا خودم که کمرم داره میشکنه....من ی همچین زنیم
الاهه جون مال من میشه 1 ماه ها....الان 14 روزه که گفتن مدارک تکمیله..تا بخان جواب ایمیل من رو بدن(تا 2 هفته دیگه)میشه 1 ماه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون ارین جان...خوب تبلیغ جنس ایرانی میکنی هااااااااااا..از چینی بهتره که...این گوگل ترنسلیت هم فک کنم چینی شده دیگه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بابا غلام اون علم و صنعتتم(بر گرفته از سریال ساخت ایران)خیلی خوب ترجمه کرد....قول میدم جنس ایرانی مصرف کنم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
محمد..ارین...خودمون اینهمه بدبختی داریم...به ما چه اون دختر پسره...اصلا ادامه ندین جون من...من از اول هم که خوندم دلم برای هیچ کدومشون نسوخت.مطمین باشید هر دوشون مقصر بودن...ماها اصلا در مقامی نیستیم که بخایم قضاوت کنیم..روزی صدنفر کنارمون و جلو چشمونن قضاوت اشتباه میکنیم.چه برسه به این دونفر که هیچی ازشون نمیدونیم..هردوشون هزارتا کثافت کاری داشتن که کارشون به اینجا کشیده...بیخیالشون بشیم بهتره...بریم تو فضای گرفتاریهای خودمون ارین عزیز و محمد عزیزم.