موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-03 ساعت 03:35)mhy_1985 نوشته: ندا جان پیام خصوصی ات رو دیدم درباره دارو جواب دادم. موفق باشی. (بعضی مواقع پیام هامو بچه ها نمیتونن ببینن تو صندوقشون بخاطر همین اینجا نوشتم که چک کنی)
مرسی محمد جان،جواب دادم. دیشب ندیدم یعنی تا پیام دادم خوابم برد تو تخت!
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013
موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، همه خوبيد؟ اينجا جه خبره ، كي كيو كشته ؟ كي به كي خيانت كرده ، ارين جان ، مادر تو خودشو ناراحت نكن ، به اندازه كافي سفارت اعصابتو ريخته بهم اين داستانا رو نخون اعصابت بيشتر خورد ميشه ، بقيه خوبن ؟ الهه جون ، مامان كاملا ، مرسده و جودي هم كه زبانشونو تقويت ميكنن ،، اسم تك تكتون رو نمينويسم ولي اميدوارم همه خوب باشين شب عيدي خبراي خوب بشنوين و سال نو رو با خوشحالي شروع كنيد، من ٢١ اسفند ميرم انكارا ويزامو بكيرم ، بعد بر ميكردم و عيد بيش خانوادمم ، نميدونم انكارا ميرم بايد جي ببرم فقط بركه ابي ؟ ... (بابت فونت عربي معذرت)
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-03 ساعت 21:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-03 ساعت 21:49 توسط payamkj.)
(2013-03-03 ساعت 21:09)arian307 نوشته: نوشی پس تو هم کلا داری میری دیگه.... ای بابا.... ارمنستان نزدیک 20 روزه اصلا آپدیت نشده فکر میکردم بعد از نوروز منم میرم و تولدم رو اونجام.... آخه من 19 فروردینم و میخواستیم با هم اونجا جشن بگیریم... اینجوری که بوش میاد از این خبر ها نیست... 2 هفته دیگه هم ک نوروزه و میدونم نوروزم هم زهر مارم میشه چون بازم باید با انتظار بگذرونمش.... قیمت بلیط در اوردی واسه آمریکا؟ من میرم لس انجلس تو کجا میری؟
کسی لس انجلسی هست اینجا؟
منم ال اي ميرم ، با انارات واسه ٢٠ ابريل ٣،٣٦٠،٠٠٠ ارزونتر از تركيش بود ، نترس جواب تو هم قبل عيد مياد
من بليطم رو ديرتر كرفتم اخه ميخوام شناسنامم رو عوض كنم ، كار تصفيه حساب دانشكام رو انجام بدم و احتمال دادم.يه سري كار بيش بياد واسه همين واسه ٣١ فروردين يا همون ٢٠ ابريل رزرو كردم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...