کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
وای خدا از دهنت بشنوه
نذر میکنم اونجا آش رشته بدم چطوره؟
سبزیاشم میام دنبالت با هم پاک کنیم Wink
وای اگه اینطور باشه که عالیه
میبوسمت و به امید دیدار الهه نازنینم
بازم هر کاری کردم میام گزارش میدم :***
[/quote]
برات دعا میکنم اما توام قول بده برام آش بفرستی با پیاز داغ فراوون هاهاهاااBig GrinWink
[/quote]

simi جون ایشالاه ننه، زود زود نامت بیاد، منم میدونم که این روزای دلتنگی و دوری رو دارم از هفته ی پیش هر کی بگه میره یا میمونه من میزنم زیر گریه اصلا دست خودم نیستSad
خدا به هممون کمک کنه، عزیزم مگه میشه بچه های اینجا رو فراموش کنم؟
Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، simi ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، kamela ، ارکیده
دوستای گلم به جز اون عکاسی تو توانیر که اسمشم یادم رفته، عکاسی دیگه ای نمی شناسید؟
اون به من دوره Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ارکیده
(2013-03-03 ساعت 14:34)shinna نوشته:  simi جون ایشالاه ننه، زود زود نامت بیاد، منم میدونم که این روزای دلتنگی و دوری رو دارم از هفته ی پیش هر کی بگه میره یا میمونه من میزنم زیر گریه اصلا دست خودم نیستSad
خدا به هممون کمک کنه، عزیزم مگه میشه بچه های اینجا رو فراموش کنم؟
Wink
ایشالااااا خدا از دهنت بشنوه ننه رو خوب اومدیBig Grin
شینا جوونم این دوری از همسرامون بد نیست واسه کنارشون بودن لحظه شماری میکنیم و بعدا که میریم پیششون از کنارشون بودن لذت میبریم
من فکر میکنم اگه مهاجرسرا نبود تحمل یکم سختر بود وقتی خیلی ناراحت دوری بشم میام مهاجرسرا و به خودم میگی سیمی تو نه اولین نفری نه آخرین نفر کلیییی آدم مثل تو هستن و خودمو دلداری میدم آروم میشم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، dinadino228 ، girl ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، ارکیده
(2013-03-03 ساعت 03:39)usa lover نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 03:19)mhy_1985 نوشته:  [quote='arian307' pid='285665' dateline='1362258470']
پناه میبریم به شیطان از دست این ادم های بیشرف و بی همه چیز... آخ اگه این دختره دست من میوفتاد.. به خدا بر میگشتم ایران به یکی پول میدادم تا زیر بگیرتش.. منتها یه جوری که نمیره.. فقط فلج بشه... بعد من بلیطم رو میگرفتم و میرفتم پیشش و یه لبخند بش میزدم و ویزارم رو نشون میدادم و همون موقع میرفتم فرودگاه... تا اخر عمرم هم مثل بابای اون دختره تو سریال fringe یه کارت یاد بود تو سالگرد تولدش از آمریکا براش میفرستادم و بش میگفتم ( به یادت هستم )
بی شرفففففففففففف

تقصیر پسره ست که رفته با این خانم رفیق شده!

آدمهای بدزیادن توجامعه. آرین جان عوض زیر گرفتن شون با ماشین، بنظر من باید دور شیم ازشون/

با خلق زمانه سلامی و والسلام/

موفق باشی.
[/quote
بهتره در مورد آدمها قضاوت نکنید مگر در شرایطشون باشین
یک آدم صاف و ساده با همه دروغ و کلک هایی که در جامعه رواج داره آشنا نیست
و دوما اینکه همه آدم ها در شرایط اضطرار چهره واقعی خودشون رو نشون میدن
پس بهتره منطقی قضاوت کنیم
ببخشید که در تاپیکتون نظرم رو ابراز کردم

ما نمیتونیم در مورد افراد قضاوت کنیم . مخصوصا یکطرفه.

من نمیتونم بگم این خانوم بد بوده یا خوب. اون خانوم هم باید بیاد صحبت کنه. به حرف این آقا که اومده تاپیک نوشته هم اعتمادی نیست. متاسفم اما من ترجیخ میدم به زنهای ایرانی بیشتر اعتماد کنم تا به مرد هاش. دلیلش هم برای خودم مهمه و به خودم مربوطه.

الف) باید اجازه داد به اون خانوم بیاد از خودش دفاع کنه و یکطرفه نمیشه گفت آدم بدی بوده.

ب) این آقایی که نوشته اون خانوم درحقش بدی کرده. متاسفم اما تقصیر بیشتر گردن خودتونه. چرا یه خانوم نمیاد تو خیابون مزاحم من بشه؟ فقط چرا برای شما پیش اومد این اتفاق؟

ج)من به مردای ایرانی هیچ اعتمادی ندارم. ببخشید اما واقعا ندارم. میرن سوء استفاده شون رو میکنن بعد میان ادای قربانی ها رو درمیارن. مردا هم آزادن اینجا هرچی میخوان بد و بیراه نثار من بکنن مهم نیست. من آدم زیاد جذابی نیستم تو این سایت و رک هم حرفمو میزنم. من به زنها بیشتر میتونم اعتماد کنم.

د)از این آقایی که این تاپیک رو نوشته و گفته ویزا رو به هیجکس نشون ندین و مخفی کنین تشکر میکنم به نوبه خود. حرف ایشون منطقی هست. مردم هرچی کمتر بدونن به نفع شماست.

ه)عوض اینکه مهر بدی به افراد بزنین و محکومشون کنین و بیاین اینجا بنویسین که آی وای هوار این زن خیلی بد بود. برین خودتونو اصلاح کنین که اولا چرا اصلا اگه این خاونم بد بود رفتین باهاش رفیق شدین و چی شد که لاتاری برنده شدین یهو این خانوم بد شدن؟

و) خداوند از سر تقصیرات هممون بگذره.
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، payamkj ، سانازی ، girl ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، ارکیده
(2013-03-03 ساعت 16:06)mhy_1985 نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 03:39)usa lover نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 03:19)mhy_1985 نوشته:  [quote='arian307' pid='285665' dateline='1362258470']

[/quote

ما نمیتونیم در مورد افراد قضاوت کنیم . مخصوصا یکطرفه.

من نمیتونم بگم این خانوم بد بوده یا خوب. اون خانوم هم باید بیاد صحبت کنه. به حرف این آقا که اومده تاپیک نوشته هم اعتمادی نیست. متاسفم اما من ترجیخ میدم به زنهای ایرانی بیشتر اعتماد کنم تا به مرد هاش. دلیلش هم برای خودم مهمه و به خودم مربوطه.

الف) باید اجازه داد به اون خانوم بیاد از خودش دفاع کنه و یکطرفه نمیشه گفت آدم بدی بوده.

ب) این آقایی که نوشته اون خانوم درحقش بدی کرده. متاسفم اما تقصیر بیشتر گردن خودتونه. چرا یه خانوم نمیاد تو خیابون مزاحم من بشه؟ فقط چرا برای شما پیش اومد این اتفاق؟

ج)من به مردای ایرانی هیچ اعتمادی ندارم. ببخشید اما واقعا ندارم. میرن سوء استفاده شون رو میکنن بعد میان ادای قربانی ها رو درمیارن. مردا هم آزادن اینجا هرچی میخوان بد و بیراه نثار من بکنن مهم نیست. من آدم زیاد جذابی نیستم تو این سایت و رک هم حرفمو میزنم. من به زنها بیشتر میتونم اعتماد کنم.

د)از این آقایی که این تاپیک رو نوشته و گفته ویزا رو به هیجکس نشون ندین و مخفی کنین تشکر میکنم به نوبه خود. حرف ایشون منطقی هست. مردم هرچی کمتر بدونن به نفع شماست.

ه)عوض اینکه مهر بدی به افراد بزنین و محکومشون کنین و بیاین اینجا بنویسین که آی وای هوار این زن خیلی بد بود. برین خودتونو اصلاح کنین که اولا چرا اصلا اگه این خاونم بد بود رفتین باهاش رفیق شدین و چی شد که لاتاری برنده شدین یهو این خانوم بد شدن؟

و) خداوند از سر تقصیرات هممون بگذره.

خوب بچه ها امروز این تاپیک میشه انجمن حمایت از بنیان خانواده... خود یارو ول کرده ما ول نمیکنیم..

الف - ما توی دادگاه نیستیم که توقع داشته باشیم قضاوت کنیم و منتظر باشیم خانوم نظرشون رو بگن اما هر اتفاقی هم که افتاده باشه ، این کار مثل کاریه که یه کاربری اینجا چند ماه پیش انجام میداد...و هیچ توجیحی نداره

ب - محمد جان این که شما دوست داری هی مدافع حقوق خانم ها شی اونم تو هر شرایطی و اصلا انسانیت رو در نظر نگیری و صرفا بگی که ای بابا خانم بود اشکال نداره!! حق شخصی شماست و نه به من مربوطه نه به اون خانم..
اما چطور میگی تقصیر خود اون یارو بوده؟ مثلا دزده اومد ماشین من و دزدید من باید بگم تقصیر خودم بود چون ماشین شما رو نمیدزدن؟! همونطور که هیچ زن و شوهری سر سفره ی عقد فکر نمیکنن یک روزی طلاق بگیرن و اختلاف پیدا کنن اما ممکنه طلاق بگیرن و اختلاف نظر پیدا کنن...اما این که میگی : ( فقط چرا برای شما پیش اومد این اتفاق؟) این اتفاق چیز نادریه و من بعد از نزدیک به 30 سال هنوز مشابه اش رو نشنیده و ندیده بودم واسه همینم انقدر تعجب کردم.. شما میتونی ثابت کنی هر اتفاقی که برای شما تا حالا افتاده خوب بوده؟

ج - بند جیم رو اختصاص میدم به این موضوع که اولا چرا فکر میکنی بین کاربرهای اینجا محبوب نیستی؟ دوما من سعی میکنم حق رو به حق دار بدم حالا چه مرد باشه چه زن و احساسات قبلی و نشات گرفته از برخی تجاربم رو دخیل نمیکنم... کار این خانوم هیچ توجیحی نداره حتی اگر 10000 تا بلا سرش اومده باشه...اگر اینطور بود قانونی عمل میکرد و پوست طرف مقابلش رو میکند... ازدواج که نکرده بودن بگیم حق میدن به مرده.. تا مجرده میتونه پوست طرف رو بکنه اگر خطایی کرده باشه..
حقیقتا هیج جوره تو کتم نمیره به ادمی که انقدر موزیانه و تا حدودی زیرکانه نقش بدبخت شدن ادمی رو میکشه که زمانی با هم دوست بودن حقی بدم...
ضمن این که این وسط این پسر بدبخت کاری نکرده که این خانوم بدبخت بشه و زندگیش سیاه بشه... این خانوم محترم !! بودن که نشستن نقشه کشیدن... موش به انبان کار نداره انبان به موش کار داره!!
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، simi ، usa lover ، payamkj ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، ارکیده
(2013-03-03 ساعت 15:25)shinna نوشته:  دوستای گلم به جز اون عکاسی تو توانیر که اسمشم یادم رفته، عکاسی دیگه ای نمی شناسید؟
اون به من دوره Sad

چطوری دوره؟ زیادی بالاست یا زیادی پایینه؟
میرداماد هم میتونی بری عکاسی کیمیا.. اما اگر اون هم دور بود هر عکاسی رفتی یه نمونه عکس رو از خود سایت بردار با توضیحاتی که داره بده به عکاسش بگو همین شکلی میخوام حتما...کار سختی نیست .. این 2 تا عکاسی هم که معرفی شدن فقط واسه این بوده که خودشون میدونن چی بندازن و احتیاجی به توضیح اضافه ندارن اگر نه کار عجیب و غریبی نمیکنن
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، shinna ، payamkj ، girl ، الهه سابق ، kamela ، Tomas ، shabnam.84 ، ارکیده
(2013-03-03 ساعت 16:45)arian307 نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 15:25)shinna نوشته:  دوستای گلم به جز اون عکاسی تو توانیر که اسمشم یادم رفته، عکاسی دیگه ای نمی شناسید؟
اون به من دوره Sad

میرداماد هم میتونی بری عکاسی کیمیا.. اما اگر اون هم دور بود هر عکاسی رفتی یه نمونه عکس رو از خود سایت بردار با توضیحاتی که داره بده به عکاسش بگو همین شکلی میخوام حتما...کار سختی نیست .. این 2 تا عکاسی هم که معرفی شدن فقط واسه این بوده که خودشون میدونن چی بندازن و احتیاجی به توضیح اضافه ندارن اگر نه کار عجیب و غریبی نمیکنن

نه دیگه میرداماد خوبه آرین جون
فقط اونم مثل کاووس عکس میندازه؟
آخه نمیخوام به عکسام گیر بدن.
ببخشید که اینقدر سوال میپرسم و وسواس دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، ارکیده
(2013-03-03 ساعت 17:09)shinna نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 16:45)arian307 نوشته:  
اون به من دوره Sad

نه دیگه میرداماد خوبه آرین جون
فقط اونم مثل کاووس عکس میندازه؟
آخه نمیخوام به عکسام گیر بدن.
ببخشید که اینقدر سوال میپرسم و وسواس دارم

آره مثل کاووسه... رفتی همین که بگی عکس واسه گرین کارت میخوام خودش میدونه چی بگیره... بش بگو فایلش رو هم رو سی دی بزنه بده بت که جایی اگر احتیاجی شد داشته باشیشWinkWink

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، battosai ، الهه سابق ، Tomas ، ارکیده
(2013-03-03 ساعت 03:35)mhy_1985 نوشته:  ندا جان پیام خصوصی ات رو دیدم درباره دارو جواب دادم. موفق باشی. (بعضی مواقع پیام هامو بچه ها نمیتونن ببینن تو صندوقشون بخاطر همین اینجا نوشتم که چک کنی)

مرسی محمد جان،جواب دادم. دیشب ندیدم یعنی تا پیام دادم خوابم برد تو تخت!
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، mhy_1985 ، leila.e ، ارکیده
سلام دوستان ، همه خوبيد؟ اينجا جه خبره ، كي كيو كشته ؟ كي به كي خيانت كرده ، ارين جان ، مادر تو خودشو ناراحت نكن ، به اندازه كافي سفارت اعصابتو ريخته بهم اين داستانا رو نخون اعصابت بيشتر خورد ميشه ، بقيه خوبن ؟ الهه جون ، مامان كاملا ، مرسده و جودي هم كه زبانشونو تقويت ميكنن ،، اسم تك تكتون رو نمينويسم ولي اميدوارم همه خوب باشين شب عيدي خبراي خوب بشنوين و سال نو رو با خوشحالي شروع كنيد، من ٢١ اسفند ميرم انكارا ويزامو بكيرم ، بعد بر ميكردم و عيد بيش خانوادمم ، نميدونم انكارا ميرم بايد جي ببرم فقط بركه ابي ؟ ... (بابت فونت عربي معذرت)
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، tondar ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، mercedeh2011 ، dinadino228 ، leila.e ، ارکیده
نوشی پس تو هم کلا داری میری دیگه.... ای بابا.... ارمنستان نزدیک 20 روزه اصلا آپدیت نشده Sad فکر میکردم بعد از نوروز منم میرم و تولدم رو اونجام.... آخه من 19 فروردینم و میخواستیم با هم اونجا جشن بگیریم... اینجوری که بوش میاد از این خبر ها نیست... 2 هفته دیگه هم ک نوروزه و میدونم نوروزم هم زهر مارم میشه چون بازم باید با انتظار بگذرونمش.... قیمت بلیط در اوردی واسه امریکا؟ من میرم لس انجلس تو کجا میری؟
کسی لس انجلسی هست اینجا؟

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، payamkj ، سانازی ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، shinna ، dinadino228 ، leila.e ، ارکیده
(2013-03-03 ساعت 21:09)arian307 نوشته:  نوشی پس تو هم کلا داری میری دیگه.... ای بابا.... ارمنستان نزدیک 20 روزه اصلا آپدیت نشده Sad فکر میکردم بعد از نوروز منم میرم و تولدم رو اونجام.... آخه من 19 فروردینم و میخواستیم با هم اونجا جشن بگیریم... اینجوری که بوش میاد از این خبر ها نیست... 2 هفته دیگه هم ک نوروزه و میدونم نوروزم هم زهر مارم میشه چون بازم باید با انتظار بگذرونمش.... قیمت بلیط در اوردی واسه آمریکا؟ من میرم لس انجلس تو کجا میری؟
کسی لس انجلسی هست اینجا؟

من لس آنجلس ميرم آرين Big Grin ايشالا به زوديه زود آپديت ميشه و ميري
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
(2013-03-03 ساعت 21:09)arian307 نوشته:  نوشی پس تو هم کلا داری میری دیگه.... ای بابا.... ارمنستان نزدیک 20 روزه اصلا آپدیت نشده Sad فکر میکردم بعد از نوروز منم میرم و تولدم رو اونجام.... آخه من 19 فروردینم و میخواستیم با هم اونجا جشن بگیریم... اینجوری که بوش میاد از این خبر ها نیست... 2 هفته دیگه هم ک نوروزه و میدونم نوروزم هم زهر مارم میشه چون بازم باید با انتظار بگذرونمش.... قیمت بلیط در اوردی واسه آمریکا؟ من میرم لس انجلس تو کجا میری؟
کسی لس انجلسی هست اینجا؟

منم ال اي ميرم ، با انارات واسه ٢٠ ابريل ٣،٣٦٠،٠٠٠ ارزونتر از تركيش بود ، نترس جواب تو هم قبل عيد مياد

من بليطم رو ديرتر كرفتم اخه ميخوام شناسنامم رو عوض كنم ، كار تصفيه حساب دانشكام رو انجام بدم و احتمال دادم.يه سري كار بيش بياد واسه همين واسه ٣١ فروردين يا همون ٢٠ ابريل رزرو كردم
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، girl ، الهه سابق ، arian307 ، shabnam.84 ، Tomas ، kamela ، dinadino228 ، leila.e ، ارکیده
سلام همگی خوب هستین اره اقا محمد و اقا ارین هر دوتون خوب نوشتین
اره الان این بابا ویزا گرفته شادوخندون ما موندیم به دردش!
این که واقعا یه حرکت پستی بوده از طرف دخترشکی نیست ولی ببینین بعضی پسرها واقعا سر کار میزارن دخترارو و بعد وابستگی میزنن زیرش .دختر از عصبانیت ندونسته چیکار کنه !چیکار کرده پسر که به این وضع افتاده دختر یا واقعا مریض بوده و دور از انسانیت .حالا خدا میدونه قضیه شونو.
عجب اقا ارین فروردینی هستید پس!ایشالا میرسی اقا ارین تولدو.
من که تابستونم بازم فکر نکنم اونجا باشمSad ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، girl ، الهه سابق ، battosai ، shabnam.84 ، kamela ، mhy_1985 ، leila.e ، ارکیده
(2013-03-03 ساعت 21:45)payamkj نوشته:  
کسی لس انجلسی هست اینجا؟

منم ال اي ميرم ، با انارات واسه ٢٠ ابريل ٣،٣٦٠،٠٠٠ ارزونتر از تركيش بود ، نترس جواب تو هم قبل عيد مياد

من بليطم رو ديرتر كرفتم اخه ميخوام شناسنامم رو عوض كنم ، كار تصفيه حساب دانشكام رو انجام بدم و احتمال دادم.يه سري كار بيش بياد واسه همين واسه ٣١ فروردين يا همون ٢٠ ابريل رزرو كردم

بیخیالللللللل چقدر گروووونننن... فبلا رفت و برگشت میشد انقدر.. مطمئنی فقط قیمت رفت رو گرفتی؟

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Tomas ، الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، dinadino228 ، leila.e ، ارکیده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان