کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
من هم برم لالا که فردا هزارتا کار دارم...خابای خوب خوب ببینین

محمد جان استراحت کن ...حتما خسته هستی...خوب بخابی...دختر خوشگلت رو هم از دور از طرف من ببوس
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، mhy_1985 ، leila.e ، girl ، ارکیده
(2013-03-04 ساعت 00:33)arian307 نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 21:45)payamkj نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 21:09)arian307 نوشته:  نوشی پس تو هم کلا داری میری دیگه.... ای بابا.... ارمنستان نزدیک 20 روزه اصلا آپدیت نشده Sad فکر میکردم بعد از نوروز منم میرم و تولدم رو اونجام.... آخه من 19 فروردینم و میخواستیم با هم اونجا جشن بگیریم... اینجوری که بوش میاد از این خبر ها نیست... 2 هفته دیگه هم ک نوروزه و میدونم نوروزم هم زهر مارم میشه چون بازم باید با انتظار بگذرونمش.... قیمت بلیط در اوردی واسه آمریکا؟ من میرم لس انجلس تو کجا میری؟
کسی لس انجلسی هست اینجا؟

منم ال اي ميرم ، با انارات واسه ٢٠ ابريل ٣،٣٦٠،٠٠٠ ارزونتر از تركيش بود ، نترس جواب تو هم قبل عيد مياد

من بليطم رو ديرتر كرفتم اخه ميخوام شناسنامم رو عوض كنم ، كار تصفيه حساب دانشكام رو انجام بدم و احتمال دادم.يه سري كار بيش بياد واسه همين واسه ٣١ فروردين يا همون ٢٠ ابريل رزرو كردم

بیخیالللللللل چقدر گروووونننن... فبلا رفت و برگشت میشد انقدر.. مطمئنی فقط قیمت رفت رو گرفتی؟
باور كن ، خودش هم هي ميكفت one way ميخواين ؟ بعد اين قيمت رو داد ، تركيش هم اكه اشتباه نكنم ٣،٧٨٠،٦٠٠ بود,حالا ميخواي يه بار قيمت بكير ، البته دلار داره مياد بايين ، شايد ارزون تر شه ، اخه با نرخ دلار روز حساب ميكنن
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، saba.m ، mhy_1985 ، leila.e ، girl ، kamela ، ارکیده
چندوقت پیش بلیط برای لوس آنجلس شده بود 5 تومن!! یادم نیست کدوم ایرلاین بود. شاید ترکیش بود، نمیدونم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، battosai ، mhy_1985 ، leila.e ، payamkj ، girl ، kamela
(2013-03-04 ساعت 02:29)kamela نوشته:  واااای بچه ها یک چیزی دیدم حرسم درومد...من همیشه از گوگل متن هام رو ترجمه میکنم..الان روی گوگل ترنسلیت اومدم متنم رو به فارسی ترجمه کنم دیدم ترجمه به فارسی رو برداشتن..پریروز زدم و ترجمه کرد....دیدم دیروز هی شوهرم میگه اینترنتمون تحریم شده.من زیاد جدی نگرفتم و هی تو دلم میگفتم یعنی چی مگه لوازم ماشین و شکلاته..ولی واااقعا تحریم شده

هنوز هم هست :

http://translate.google.com/#fa/en/
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، battosai ، الهه سابق ، mhy_1985 ، leila.e ، girl ، Saeedv13 ، kamela ، ارکیده
هست تکذیب میشه شایعه نکنید ... persian ....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، girl ، kamela ، ارکیده
(2013-03-04 ساعت 06:34)payamkj نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 21:09)arian307 نوشته:  نوشی پس تو هم کلا داری میری دیگه.... ای بابا.... ارمنستان نزدیک 20 روزه اصلا آپدیت نشده Sad فکر میکردم بعد از نوروز منم میرم و تولدم رو اونجام.... آخه من 19 فروردینم و میخواستیم با هم اونجا جشن بگیریم... اینجوری که بوش میاد از این خبر ها نیست... 2 هفته دیگه هم ک نوروزه و میدونم نوروزم هم زهر مارم میشه چون بازم باید با انتظار بگذرونمش.... قیمت بلیط در اوردی واسه آمریکا؟ من میرم لس انجلس تو کجا میری؟
کسی لس انجلسی هست اینجا؟

منم ال اي ميرم ، با انارات واسه ٢٠ ابريل ٣،٣٦٠،٠٠٠ ارزونتر از تركيش بود ، نترس جواب تو هم قبل عيد مياد

من بليطم رو ديرتر كرفتم اخه ميخوام شناسنامم رو عوض كنم ، كار تصفيه حساب دانشكام رو انجام بدم و احتمال دادم.يه سري كار بيش بياد واسه همين واسه ٣١ فروردين يا همون ٢٠ ابريل رزرو كردم

بیخیالللللللل چقدر گروووونننن... فبلا رفت و برگشت میشد انقدر.. مطمئنی فقط قیمت رفت رو گرفتی؟
باور كن ، خودش هم هي ميكفت one way ميخواين ؟ بعد اين قيمت رو داد ، تركيش هم اكه اشتباه نكنم ٣،٧٨٠،٦٠٠ بود,حالا ميخواي يه بار قيمت بكير ، البته دلار داره مياد بايين ، شايد ارزون تر شه ، اخه با نرخ دلار روز حساب ميكنن
می تونین ازین سایت هم برای قیمت بلیط استفاده کنین Smile:

http://www.sahelabi.com/Ticket.asp
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، الهه سابق ، leila.e ، arian307 ، Tomas ، girl ، ارکیده
[/quote]

[/quote]
[/quote]

به سلامتی نوشی جان. ولی اگه میخوای شناسنامتو عوض کنی زودتر اقدام کن. من مهر ماه این کارو کردم نزدیک 2 ماه بعد شناسنامه جدید اومد در خونه. البته همون موقه بهم گفتن که 2 ماه زمان میبره.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، ارکیده
(2013-03-04 ساعت 08:42)saba.m نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 06:34)payamkj نوشته:  
(2013-03-03 ساعت 21:09)arian307 نوشته:  

می تونین ازین سایت هم برای قیمت بلیط استفاده کنین Smile:

http://www.sahelabi.com/Ticket.asp

Big Grin بیزینس 2 طرفه 20 میلیون تومن Big Grin فکر کننننننن 20 میلیوووووووووووووووون...
یارو میره کلیه اش رو میفروشه 10 میلیون 2 3 سال با اون پول زندگی میکنه...
خدا کنه من و زود تر کلیر کنن... قیمت دلار هم داره میاد پایین... هر چند من هر چی پول داشتم دادم به دلار 4 هزار تومنی... ینی 1 ساعت دلار شد 4 تومن من هر چی پول داشتم رفتم خریدم....شانسه منه دیگه

بچه ها من یه فکر دیگه ای دارم... اول بچه هایی که ایفون دارن این برنامه رو نصب کنن.. free هم هست.. به اسم skyscanner ...
تو این برنامه زدم از فرودگاه ارمنستان به lax که فرودگاه لس انجلسه... پرواز روسی airoflot هست 680 دلار یه طرفه... توقفش هم تو موسکو... تو تاریخ 3 مارچ... ترانزیتش هم 5 ساعته....امروز دلار 3240 اگر با همینم حساب کنیم در میاد 2 میلیون 200.... چرا همه از ایران میخواین پرواز بگیرین؟ من برم ویزام و بگیرم از همون ارمنستان میرم دیگه بر نمیگردم ایران
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، سانازی ، payamkj ، Tomas ، girl ، الهه سابق ، leila.e ، shabnam.84 ، ارکیده
(2013-03-04 ساعت 14:13)leila.e نوشته:  من بليطم رو ديرتر كرفتم اخه ميخوام شناسنامم رو عوض كنم ، كار تصفيه حساب دانشكام رو انجام بدم و احتمال دادم.يه سري كار بيش بياد واسه همين واسه ٣١ فروردين يا همون ٢٠ ابريل رزرو كردم

[/quote]
[/quote]

به سلامتی نوشی جان. ولی اگه میخوای شناسنامتو عوض کنی زودتر اقدام کن. من مهر ماه این کارو کردم نزدیک 2 ماه بعد شناسنامه جدید اومد در خونه. البته همون موقه بهم گفتن که 2 ماه زمان میبره.
[/quote]

٢ ماه طول ميكشه هههههههه، اين كه خيلي زياده ...... من نميرسم ، اخه ما اونجا عقد ميكنيم بعد واسه اينكه تو شناسناممون وارد كنن ظاهرا بايد شناسناممون جديد باشه ولي اين حرف معتبر هيت يا نه نميدونم ؟؟؟؟؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق ، girl ، leila.e ، shabnam.84 ، kamela ، dinadino228
کار خوبی میکنی از ارمنستان میری. از خود ارمنستان قبلا چک کرده بودم 2200 دلار بود ولی این پروازی که میگی خیلی خوبه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، arian307 ، girl ، kamela ، Tomas ، dinadino228
٢ ماه طول ميكشه هههههههه، اين كه خيلي زياده ...... من نميرسم ، اخه ما اونجا عقد ميكنيم بعد واسه اينكه تو شناسناممون وارد كنن ظاهرا بايد شناسناممون جديد باشه ولي اين حرف معتبر هيت يا نه نميدونم ؟؟؟؟؟
[/quote]

نوشی جان من تو شناسنامم، رقم یکان و دهگان شماره شناسنامه پدرم جابه جا نوشته شده بود. چون میخواستم بدم ترجمه گفتم اول این مشکلو حل کنم که دردسر نشه برام. رفتم ثبت احوال (دفتر پیشخوان بود فک کنم) خیابان آزادی گفتن نمیشه تو توضیحات این قید بشه حتما باید عوض شه. و گفتن 2 ماه طول میکشه که تقریبا همون طول کشید و با پست اومد در خونمون. میتونی اول ازشون بپرسی چقد زمان میبره.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، Tomas ، dinadino228
بچه ها هر کدومتون که این پست من رو میخونین برای من یه دعا از ته دلاتون بکنید، خیلی بهش احتیاج دارم. مخصوصا اونایی که مدت ها انتظار کشیدین و میدونین چه دوران پر تلاطم و سختیو میگذرونم.. و هیچ تغییری هم حاصل نمیشه و همه چیز خیلی بد پیش میرهSad فقط برام دعا کنید شاید شما دلاتون پاک تر باشه پیش خدا
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، الهه سابق ، سانازی ، kasrafo ، arian307 ، girl ، shabnam.84 ، Tomas ، dinadino228 ، leila.e ، sara_82
پورام جان حتما همه واست دعا میکنن. شرایط همه اینجا واقعا بده و مثل خودت همه در انتظار یه تغییر کوچولو هستن Sad
واااااای چقدر خوبه آدم منتظر نامه مصاحبه نباشه. تا همین چندروز پیش روزی صدبار ایمیلمو چک میکردم ببینم نامم اومده یا نه ولی از وقتی قرار شد 4 ماه دیگه برم، دیگه اهمیتی نداره وقت مصاحبم کی باشه. اینجوری خیلی راحت تره ولی خوب 4 ماه دیگه هم خیلی دیره و واقعا نمیدونم این 4 ماهو چکار کنم. هیییییچ برنامه و کاری ندارم. اه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، poram ، سانازی ، amir2640 ، kasrafo ، arian307 ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، leila.e
چه سوت و کور شده اینجا چند روزیه...ماشالا همه مثل دربون در جهنم آنلاینین و فقط لایک میکنید.. اما دریغ از یه کامنت... شبنم و شیما و نگی و ساناز و جودی و مرسده و ....... کجایین؟ بیاین بابا... آرین میخواد فردا ریشاشو بزنه..... ارمنستان هم 21 روزه اپدیت نکرده...خسته شدیم دیگه..الان 6 هفته گذشته لامصب
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، tondar
بچه ها ما کلی عکس اثبات نامزدی داریم ولی هنوز هیچ کدوم رو نفرستادیم، ما چهار ماهه که از اولین اقداممون میگذره اما هنوز هیچ خبری ازشون نیست . ما دوبار مسافرت هم رفتیم با هم. مدارک همشم داریم . نامزدم می گفت جزء مدارک مورد درخواست اولیه عکس نیستش به همین خاطر از اول عکس نفرستاد و گفت هر موقع که خواستن میفرستیم .. با تجربه تر ها بگین حالا این قضیه چه تاثیر منفی داره برامون؟ اصلا جرا هیچ خبری ازشون نیست و حتی سراغی از عکس از ما نمیگیرن؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، Tomas ، dinadino228 ، leila.e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان