موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-04 ساعت 03:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-04 ساعت 03:49 توسط kamela.)
من هم برم لالا که فردا هزارتا کار دارم...خابای خوب خوب ببینین
محمد جان استراحت کن ...حتما خسته هستی...خوب بخابی...دختر خوشگلت رو هم از دور از طرف من ببوس
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-04 ساعت 00:33)arian307 نوشته: (2013-03-03 ساعت 21:45)payamkj نوشته: (2013-03-03 ساعت 21:09)arian307 نوشته: نوشی پس تو هم کلا داری میری دیگه.... ای بابا.... ارمنستان نزدیک 20 روزه اصلا آپدیت نشده فکر میکردم بعد از نوروز منم میرم و تولدم رو اونجام.... آخه من 19 فروردینم و میخواستیم با هم اونجا جشن بگیریم... اینجوری که بوش میاد از این خبر ها نیست... 2 هفته دیگه هم ک نوروزه و میدونم نوروزم هم زهر مارم میشه چون بازم باید با انتظار بگذرونمش.... قیمت بلیط در اوردی واسه آمریکا؟ من میرم لس انجلس تو کجا میری؟
کسی لس انجلسی هست اینجا؟
منم ال اي ميرم ، با انارات واسه ٢٠ ابريل ٣،٣٦٠،٠٠٠ ارزونتر از تركيش بود ، نترس جواب تو هم قبل عيد مياد
من بليطم رو ديرتر كرفتم اخه ميخوام شناسنامم رو عوض كنم ، كار تصفيه حساب دانشكام رو انجام بدم و احتمال دادم.يه سري كار بيش بياد واسه همين واسه ٣١ فروردين يا همون ٢٠ ابريل رزرو كردم
بیخیالللللللل چقدر گروووونننن... فبلا رفت و برگشت میشد انقدر.. مطمئنی فقط قیمت رفت رو گرفتی؟
باور كن ، خودش هم هي ميكفت one way ميخواين ؟ بعد اين قيمت رو داد ، تركيش هم اكه اشتباه نكنم ٣،٧٨٠،٦٠٠ بود,حالا ميخواي يه بار قيمت بكير ، البته دلار داره مياد بايين ، شايد ارزون تر شه ، اخه با نرخ دلار روز حساب ميكنن
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
چندوقت پیش بلیط برای لوس آنجلس شده بود 5 تومن!! یادم نیست کدوم ایرلاین بود. شاید ترکیش بود، نمیدونم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
هست تکذیب میشه شایعه نکنید ... persian ....
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-04 ساعت 08:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-04 ساعت 08:42 توسط saba.m.)
(2013-03-04 ساعت 06:34)payamkj نوشته: (2013-03-04 ساعت 00:33)arian307 نوشته: (2013-03-03 ساعت 21:45)payamkj نوشته: (2013-03-03 ساعت 21:09)arian307 نوشته: نوشی پس تو هم کلا داری میری دیگه.... ای بابا.... ارمنستان نزدیک 20 روزه اصلا آپدیت نشده فکر میکردم بعد از نوروز منم میرم و تولدم رو اونجام.... آخه من 19 فروردینم و میخواستیم با هم اونجا جشن بگیریم... اینجوری که بوش میاد از این خبر ها نیست... 2 هفته دیگه هم ک نوروزه و میدونم نوروزم هم زهر مارم میشه چون بازم باید با انتظار بگذرونمش.... قیمت بلیط در اوردی واسه آمریکا؟ من میرم لس انجلس تو کجا میری؟
کسی لس انجلسی هست اینجا؟
منم ال اي ميرم ، با انارات واسه ٢٠ ابريل ٣،٣٦٠،٠٠٠ ارزونتر از تركيش بود ، نترس جواب تو هم قبل عيد مياد
من بليطم رو ديرتر كرفتم اخه ميخوام شناسنامم رو عوض كنم ، كار تصفيه حساب دانشكام رو انجام بدم و احتمال دادم.يه سري كار بيش بياد واسه همين واسه ٣١ فروردين يا همون ٢٠ ابريل رزرو كردم
بیخیالللللللل چقدر گروووونننن... فبلا رفت و برگشت میشد انقدر.. مطمئنی فقط قیمت رفت رو گرفتی؟
باور كن ، خودش هم هي ميكفت one way ميخواين ؟ بعد اين قيمت رو داد ، تركيش هم اكه اشتباه نكنم ٣،٧٨٠،٦٠٠ بود,حالا ميخواي يه بار قيمت بكير ، البته دلار داره مياد بايين ، شايد ارزون تر شه ، اخه با نرخ دلار روز حساب ميكنن
می تونین ازین سایت هم برای قیمت بلیط استفاده کنین :
http://www.sahelabi.com/Ticket.asp
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
[/quote]
[/quote]
به سلامتی نوشی جان. ولی اگه میخوای شناسنامتو عوض کنی زودتر اقدام کن. من مهر ماه این کارو کردم نزدیک 2 ماه بعد شناسنامه جدید اومد در خونه. البته همون موقه بهم گفتن که 2 ماه زمان میبره.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-04 ساعت 14:13)leila.e نوشته: من بليطم رو ديرتر كرفتم اخه ميخوام شناسنامم رو عوض كنم ، كار تصفيه حساب دانشكام رو انجام بدم و احتمال دادم.يه سري كار بيش بياد واسه همين واسه ٣١ فروردين يا همون ٢٠ ابريل رزرو كردم
[/quote]
[/quote]
به سلامتی نوشی جان. ولی اگه میخوای شناسنامتو عوض کنی زودتر اقدام کن. من مهر ماه این کارو کردم نزدیک 2 ماه بعد شناسنامه جدید اومد در خونه. البته همون موقه بهم گفتن که 2 ماه زمان میبره.
[/quote]
٢ ماه طول ميكشه هههههههه، اين كه خيلي زياده ...... من نميرسم ، اخه ما اونجا عقد ميكنيم بعد واسه اينكه تو شناسناممون وارد كنن ظاهرا بايد شناسناممون جديد باشه ولي اين حرف معتبر هيت يا نه نميدونم ؟؟؟؟؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کار خوبی میکنی از ارمنستان میری. از خود ارمنستان قبلا چک کرده بودم 2200 دلار بود ولی این پروازی که میگی خیلی خوبه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
٢ ماه طول ميكشه هههههههه، اين كه خيلي زياده ...... من نميرسم ، اخه ما اونجا عقد ميكنيم بعد واسه اينكه تو شناسناممون وارد كنن ظاهرا بايد شناسناممون جديد باشه ولي اين حرف معتبر هيت يا نه نميدونم ؟؟؟؟؟
[/quote]
نوشی جان من تو شناسنامم، رقم یکان و دهگان شماره شناسنامه پدرم جابه جا نوشته شده بود. چون میخواستم بدم ترجمه گفتم اول این مشکلو حل کنم که دردسر نشه برام. رفتم ثبت احوال (دفتر پیشخوان بود فک کنم) خیابان آزادی گفتن نمیشه تو توضیحات این قید بشه حتما باید عوض شه. و گفتن 2 ماه طول میکشه که تقریبا همون طول کشید و با پست اومد در خونمون. میتونی اول ازشون بپرسی چقد زمان میبره.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-04 ساعت 22:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-04 ساعت 22:22 توسط الهه سابق.)
پورام جان حتما همه واست دعا میکنن. شرایط همه اینجا واقعا بده و مثل خودت همه در انتظار یه تغییر کوچولو هستن
واااااای چقدر خوبه آدم منتظر نامه مصاحبه نباشه. تا همین چندروز پیش روزی صدبار ایمیلمو چک میکردم ببینم نامم اومده یا نه ولی از وقتی قرار شد 4 ماه دیگه برم، دیگه اهمیتی نداره وقت مصاحبم کی باشه. اینجوری خیلی راحت تره ولی خوب 4 ماه دیگه هم خیلی دیره و واقعا نمیدونم این 4 ماهو چکار کنم. هیییییچ برنامه و کاری ندارم. اه
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
چه سوت و کور شده اینجا چند روزیه...ماشالا همه مثل دربون در جهنم آنلاینین و فقط لایک میکنید.. اما دریغ از یه کامنت... شبنم و شیما و نگی و ساناز و جودی و مرسده و ....... کجایین؟ بیاین بابا... آرین میخواد فردا ریشاشو بزنه..... ارمنستان هم 21 روزه اپدیت نکرده...خسته شدیم دیگه..الان 6 هفته گذشته لامصب
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ما کلی عکس اثبات نامزدی داریم ولی هنوز هیچ کدوم رو نفرستادیم، ما چهار ماهه که از اولین اقداممون میگذره اما هنوز هیچ خبری ازشون نیست . ما دوبار مسافرت هم رفتیم با هم. مدارک همشم داریم . نامزدم می گفت جزء مدارک مورد درخواست اولیه عکس نیستش به همین خاطر از اول عکس نفرستاد و گفت هر موقع که خواستن میفرستیم .. با تجربه تر ها بگین حالا این قضیه چه تاثیر منفی داره برامون؟ اصلا جرا هیچ خبری ازشون نیست و حتی سراغی از عکس از ما نمیگیرن؟؟؟