ندا جان پیام خصوصی ات رو دیدم درباره دارو جواب دادم. موفق باشی. (بعضی مواقع پیام هامو بچه ها نمیتونن ببینن تو صندوقشون بخاطر همین اینجا نوشتم که چک کنی)
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، dinadino228 ، NedaE ، ارکیده
2013-03-03 ساعت 03:39
(2013-03-03 ساعت 03:19)mhy_1985 نوشته: [quote='arian307' pid='285665' dateline='1362258470'] تقصیر پسره ست که رفته با این خانم رفیق شده! آدمهای بدزیادن توجامعه. آرین جان عوض زیر گرفتن شون با ماشین، بنظر من باید دور شیم ازشون/ با خلق زمانه سلامی و والسلام/ موفق باشی. [/quote بهتره در مورد آدمها قضاوت نکنید مگر در شرایطشون باشین یک آدم صاف و ساده با همه دروغ و کلک هایی که در جامعه رواج داره آشنا نیست و دوما اینکه همه آدم ها در شرایط اضطرار چهره واقعی خودشون رو نشون میدن پس بهتره منطقی قضاوت کنیم ببخشید که در تاپیکتون نظرم رو ابراز کردم
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
2013-03-03 ساعت 03:42
مرسده جون واسه تقویت انگلیسیت چیکار کردی؟ میری کلاس؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه! تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، kamela ، mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی ، ارکیده
2013-03-03 ساعت 03:42
usa lover عزیز اینجا تاپیک ما نیست، تاپیک همه است و هیچ جای مهاجرسرا در انحصار گروه خاصی نیست
هروقت تشریف آوردید قدمتون روی چشم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: girl ، usa lover ، shabnam.84 ، kamela ، arian307 ، Tomas ، dinadino228 ، سانازی ، ارکیده
2013-03-03 ساعت 03:43
بچها چقدر طول میکشه تا گرین کارت ما ازدوجیا بیاد؟
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
جودی تو شهر شوهرم یکسری کلاسهای رایگانه که توی کلیسا برگزار میشه و میگن خیلی مفیده. شوهرم 2-3 باری رفت و میگفت عالیه ولی بخاطر درساش دیگه نرفت
جودی جونم فکر کنم 1 هفته تا 10 روز طول میکشه. ولی بعضی وقتا تا 1 ماه هم گزارش شده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، kamela ، girl ، Tomas ، shinna ، dinadino228 ، سانازی ، ارکیده
الاهه جون....من با امارات رفتم امریکا..کلی هم قرص توی چمدونم بود...قرصهای دوران بارداریم و کلی مسکن و سرما خوردگی و.....اصلا هیچی بهم نگفتن..هیچ کاری نداشتن..کلا نه رفتن نه برگشتن اصلااااا چمدونم رو کاری نداشتن...اونقدر راحت بودم که هر جای دنیا بخام برم با امارات میرم.
جودی جون...وکیل ما میگه تا 40 روز بعد از ورود به امریکا گرین کارت میاد..اگه بیشتر طول کشید برو پرسو جو عزیزم تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، dinadino228 ، الهه سابق ، سانازی ، shabnam.84 ، ارکیده
2013-03-03 ساعت 05:29
من 2 3 ماه پیش ماشینم و دزدین اما قبل از 24 ساعت مرتیکه رو پیدا کردم و افتاد زندان... 4 روز بعدش تا مادرش اومد و چشاش خیس شد گفتم خانوم فردا بیا آگاهی رضایت میدم... به نظرم حتی اگر اون دزده میومد یه چاقو هم بم میزن همچین کاری رو در حقش نمیکردم.... ( هر چند جرمش مدعی العموم داشت و به هر حال زندان میره )
حالا در مورد این ماجرای این جانداری که رفته ایمیل داده و داستان نوشته احتیاجی نیست ببینیم موقعیتش چی بوده و سعی !!!!! کنیم که درکش کنیم... از لحاظ قانونی اگر حقی ازش پایمال شده بود میتونست خیلی خوشکل و قانونی جلوی دوست پسر سابقش رو بگیره اما کسی که اینجوری بشینه آگاهانه یه سناریوی حساب شده بنویسه و تو اون 9 ماه هم حرفی ازش نزنه از اون مارمولک هاست که تو هر موقعیتی (تاکیدم بر روی هررررر موقعیت و شرایطی ) هم باشه سزوار بد ترین مجازات هاست... من عوض این دوستمون از اون موقع دارم اتیش میگیرم... این و جدی میگم اگر من جای این دوستمون بودم بعد از انجام دادن همه ی کار هایی که گفتم بعد از چند سال میومدم ایران و یه شلنگ هلیوم میکردم تو دهنش که عین بالون باد شه و بره هوا بعد که تو هوا شناور شد با دارت میزدم سوراخ شه کلا باد ببرتش یه شهر دیگه... اصلا خوابم نمیبره واقعا... چرا مردم این شکلی شدن؟...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، الهه سابق ، سانازی ، shabnam.84 ، kamela
مادر همسرم میگه برو کلیسا ولی همسرم میگه تو کلاس بیشتر رسیدگی میکنن یه کلاس زبان نزدیکمون هست که میگه باید گرین کارت رو ببینن که ثبت نام کنن حالا این چیزیه که دوست همسرم گفته خودمون هنوز نرفتیم بپرسیم ولی واقعا دلم میخواد زودتر انگلیسی صحبت کنم و اینقدر آویزون همسرم نباشم...
کلا اینجا همیشه گرمه حالا از روزی که من اومدم شده یخ!!!! نمیدونم از دست این سرما کجا باید برم هرجا میرم هوا سرد میشه.. میگن پارسال اینجا به این سردی نشده بود امسالم اینقدر سرد نشده بود ولی این ۲-۳ روز سرد شده
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه! تشکر کنندگان: Tomas ، dinadino228 ، الهه سابق ، leila.e ، سانازی ، arian307 ، payamkj ، kamela ، shabnam.84 ، ارکیده
2013-03-03 ساعت 06:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-03 ساعت 06:43 توسط mercedeh2011.)
خوبم الهه جون مرسی
اونا هم همه خوبن و خیلی مهربون واقعا شاید اگر اینقدر مهربون و صمیمی نبودن من یک ساعتم طاقت نمیاوردم ولی خدا رو شکر بهرحال اختلاف سلیقه بین همه هست ؛ حتی من و مادرم ولی زندگیه دیگه باید بسازیمش در مورد کلاس هم جودی جون ؛ اینجا نزدیک ما دانشگاه فولرتون هست و روبروش یه مدرسه خیلی بزرگه که بهش میگن مدرسه بزرگسالها ؛ من رفتم ثبت نام کردم که هیچی ازم نخواست فقط پاسپورتم رو دید برای وارد کردن مشخصات و تاریخ مشخص کرده برای تعیین سطح ... حالا نمیدونم پول هم میگیرن یا نه ... تا زمان شروع کلاسها من نمی دونم چی به چیه جودی دقیقا اینجا هم میگفتن هیچ موقع به این سردی نبوده و به من میگن تو با خودت سرما آوردی اصلا کلا هوا یه جوری نامیزونه انگار صبح سرد ساعت 9 و نیم آفتاب داغ همراه با باد شدید ساعت 11 آفتاب سوزان ساعت 3 بعدازظهر دوباره آفتاب همراه با باد و سوز و شب سرد ببخشیدا مزخرفه
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
2013-03-03 ساعت 06:53
آره عزیزم به اینم میگن شبانه یعنی برای بزرگسالاست قراره بریم بپرسیم ببینیم چی میخوان دلم میخواد یه روزه بتونم حرف بزنم!!!! کلا انگلیسیت در چه حده؟ میتونی متوجه شی چی میگن؟
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه! تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، Tomas ، dinadino228 ، الهه سابق ، leila.e ، سانازی ، kamela ، shabnam.84
2013-03-03 ساعت 07:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-03 ساعت 07:02 توسط mercedeh2011.)
کم و بیش متوجه میشم ولی اینا خیلی تند صحبت می کنن ؛ نامزدم میگه خب بهشون بگو که آرومتر صحبت کنن ...
متأسفانه وقتی میبنم که اینجوری مثل نوار حرف میزنن من هنگ می کنم جودی اون مدرسه از من هیچی نخواست ؛ حتی SSN فقط پاس رو دید که مشخصات رو وارد کنه ؛ تازه خانمه خیلی هم مهربون بود و گفت یه دوست صمیمی ایرانی داره که منم بهش گفتم من دومین دوست ایرانی شما ؛ غش کرد از خنده جودی فکرشو بکن ؛ اینا همه شون الان خوابن
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
2013-03-03 ساعت 12:00
کاملا جان من خودم که ندیدم ولی خیلی در مورد حساسیت امارات به دارو از اینورو اونور شنیدم.
آرین خدا بگم چکارت کنه. مردم از خنده. شلنگ هلیوم!!!! واااااای خدا خیلی خنده دار بود
تشکر کنندگان: girl ، leila.e ، سانازی ، dinadino228 ، arian307 ، Tomas ، kamela ، shabnam.84 ، ارکیده
آره منم وقتی میبینم تند حرف میزنن قاطی میکنم دیگه هیچی نمیشنوم!! اینجا هم همه زود میخوابن
من با لوفتانزا اومدم و با خودم ۴ ورق کدئین و یه بسته زاناکس اوردم ولی هیچ مشکلی پیش نیومد... البته تو فرودگاه آمریکا چمدونای مارو نگشتن
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه! تشکر کنندگان: leila.e ، سانازی ، dinadino228 ، arian307 ، Tomas ، الهه سابق ، kamela ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، ارکیده
(2013-03-02 ساعت 16:48)الهه سابق نوشته: سیمی جان همه چی امکان داره. مدارکتون اگه 2-3 هفته دیگه تکمیل بشه یهو دیدی 1 ماه بعدش نامه مصاحبه اومدا. نرمالش 2-3 ماه بعد از تکمیل مدارکه که نامه بیاد ولی کسایی بودن که 1 ماهه هم نامشون اومده. به هر حال تو 3 ماهه اپروو شدی و کارت خیلی جلو افتاده پس خوشحال باشدعا کنید زوووووووود وقت مصاحبه ام بیاد دلم واسه شوهورم تنگ شده (2013-03-02 ساعت 17:37)shinna نوشته: وای خدا از دهنت بشنوهبرات دعا میکنم اما توام قول بده برام آش بفرستی با پیاز داغ فراوون هاهاهااا
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي تشکر کنندگان: leila.e ، shinna ، سانازی ، dinadino228 ، girl ، الهه سابق ، shabnam.84 ، ارکیده
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان