کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-03-05 ساعت 04:18)الهه سابق نوشته:  مرسی آرین داداشی جان Smile آره همون ابوظبی
البته من تا 15 جون نمیرم بخاطر درس شوهرم. ولی همینکه تکلیفم مشخص شد خیلی اعصابم آروم شد.
رابینسون جان کاش کلیرت بیاد زودتر. بیشتر از همه دلم واسه تو میسوزه اینجا Sad

کلیر منم میاد بالاخره یه روز... اون و بی خیال الان باید خوشحال باشییییییییییییی.... شامی شیرینی چیزی؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، leila.e ، mercedeh2011
الاه جوووووووونم خیلی بهت تبریک میگم.....خیلی خوشحال شدم و منتظر همین خبرت بودم بی صبرانه...........ولی چه دیر انداختن نه؟اینا اینقد سرشون شولوغه ینی!!!!!!!خدارو شکر انتظار به سر اومد.الاهه جون 2ماه بعد از امه تکمیل مدارک این ایمیل اومد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، leila.e ، mercedeh2011 ، سانازی ، battosai
رابینسون و کاملای عزیزم ممنونم. شیرینی که چه عرض کنم. آقامون دوباره گفت بازم بهت میگم تا اواسط جون نیایا Sad
کاملا جون خیلی دیرانداختن. یعنی برای 1 ماه و 3 هفته بعد
نامه دقیقا 2 ماه و 3 روز بعد از تکمیل مدارک اومد عزیزم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، girl ، Tomas ، dinadino228 ، leila.e ، mercedeh2011 ، سانازی
الاهه جون مهم اینه که ویزاتو بگیری و توی دستت باشه...حالا یک کمی دیرو زود رفتنت که مهم نیست...ویزات که اماده باشه خیالت راحته که رفتنی هستی...الاهه جون تو دایم ایمیل میدادی و وقتت رو میپرسیدی یا اینکه خودشون بهت ایمیل دادن و خبر دادن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، saba.m ، dinadino228 ، leila.e ، mercedeh2011 ، battosai
من که دائم ایمیل میزدم واسه این بود که شاید فایده داشته باشه و زودتر وقت بدن. ولی ایمیلی که الان واسم اومد ریپلای نبود و به وکیل و همسرم هم فوروارد شده بود
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas ، dinadino228 ، leila.e ، mercedeh2011 ، kamela ، battosai
(2013-03-05 ساعت 04:31)الهه سابق نوشته:  رابینسون و کاملای عزیزم ممنونم. شیرینی که چه عرض کنم. آقامون دوباره گفت بازم بهت میگم تا اواسط جون نیایا Sad
کاملا جون خیلی دیرانداختن. یعنی برای 1 ماه و 3 هفته بعد
نامه دقیقا 2 ماه و 3 روز بعد از تکمیل مدارک اومد عزیزم

الهه جان تبریک

راحت شدی
موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، leila.e ، mercedeh2011 ، kamela
مبارکه عزیزممممم. خیییییلی خبر خوبی‌ بود.. خیلی‌ خوشحال شدم واست ایشالا با یه ویزای یضرب خوشهالترمون کنی‌ Smile

خیییلییی خوشحال شدم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، leila.e ، mercedeh2011 ، سانازی ، kamela
مرسی جودی جونم و محمد عزیز Smile. ایشالا سریعتر از NVC خلاص بشی. خداکنه کلیرنس نخورم چون خیلی زور داره 2-3 میلیون دیگه خرج کنم و تا دبی برم

راستی من یه بار که به NVCزنگ زدم، پرسیدم من که توی این مرحله سفارتمو عوض کردم، کارم عقب میفته و گفت نه، وقتی عقب میفته که وقت مصاحبه تعیین شده باشه و پرونده به سفارت اولی رفته باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، dinadino228 ، leila.e ، mercedeh2011 ، سانازی ، girl ، kamela
الهه جون خیلی تبریک خیلی خوشحال شدم ایشالا یه ضرب هم میگیری
چشم به هم بزنی اونوری
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
الهه جوووون،،، خیلی خوشحاال شدم واست و یه عالمه بهت تبرررریک میگم، امیدوارم تو هم مثل جودی ویزاتو یه ضرب بگیری... SmileBig GrinWink

بچه ها ؟ یه سؤال ! از روزی که نامهء اپروو واسمون اومده الان ۲۰ روز گدشته ( کل روزا رو حساب کردم با تعطیلات)‌ ولی هنوز هیچ خبری نشده از ایمیل درخواست مدارک!!! این عادیه؟؟

\\\\ ندا جون مرسی عزیزم بابت رتبه و آرزویی که کردی منم امیدوارم برای هممون.
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: leila.e ، mercedeh2011 ، الهه سابق ، payamkj ، سانازی ، girl ، shabnam.84 ، Tomas ، battosai
از صمیم قلب بهت تبریک میگم الهه جون. واقعا خبر خیلی خوبی بود. ایشالا به زودی خبر ویزای یکضربتو بخونم.
تو قلب خیلی مهربونی داری و مطمئنم به همون اندازه عوضشو از خداوند میگیری.
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، dinadino228 ، الهه سابق ، payamkj ، saba.m ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
عزیزممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
الهه خوشگلم
مبارک باشه
چقدر خوشحال شدم وای
امیدوارم که مصاحبت عالی باشه و ویزاتو یک ضرب بگیری
من و بگو که هنوز اول راهم نیستم Sad
Big Grin Big Grin خیلی خوشحالم خیلی زیاد :***
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، payamkj ، saba.m ، leila.e ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-03-05 ساعت 04:04)الهه سابق نوشته:  بچه ها همین الان ایمیل مصاحبم اومد. آخر اپریل. دقیقا 4 ماه از تکمیل مدارک

ووووااااااای الهه نمی دونی خوشحال شدم خواهر Wink
عزیزم
تو تمام این مدت لحظه شماری می کردم برات
امیدوارم بقیه مراحل برای تو و همسرت به خوبی و راحتی طی بشه ؛ بـــــــــــــــوس
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، payamkj ، saba.m ، leila.e ، girl ، tondar ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-03-05 ساعت 04:04)الهه سابق نوشته:  بچه ها همین الان ایمیل مصاحبم اومد. آخر اپریل. دقیقا 4 ماه از تکمیل مدارک

الههههههه جونمممم نمیدونی من چقققققققققدر خوشحال شدم باور کن انگار به خودم وقت مصاحبه دادن برو ویزاتو بگیر بعد امتحانای همسرت برو Smile
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، payamkj ، leila.e ، سانازی ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
صبای گل، دینا عزیزم، شینای مهربونم، مرسده گل من، سیمی قشنگم، لیلای نازم، از همتون ممنونم Smile
دینا جان طبیعی نیست. چرا نامزدت زنگ نمیزنه NVC؟
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، shinna ، saba.m ، dinadino228 ، leila.e ، girl ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، Tomas ، battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان