کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
پورام، تندر،الی و شبنم عزیزم ممنونم
شینا جان میزوری سرویس سنتر نداره ولی یه آفیس داره که بعضی وقتا که حجم پرونده ها توی سرویس سنترها خیلی بالا میره، یکسری از پرونده هارو میفرستن به این لوکال آفیسها. بچه هایی هم که زود اپروو شدن همشون پرونده هاشون به آفیس هایی نظیر میزوری منتقل شده بوده
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، elli2 ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
الهه جون تبریک می گم واقعا خوشهال شدم برات عزیزم .برای منم دعا کن شاید به امید خدای مهربون نامه مصاحبه منم بیاد .چشم انتظاری خیلی سخته
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
مرسی سیسیلی جان
چند وقته منتظر نامه مصاحبه ای؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas
(2013-03-05 ساعت 23:49)الهه سابق نوشته:  مرسی سیسیلی جان
چند وقته منتظر نامه مصاحبه ای؟

الهه جون چقدر طول كشيد اسپانسر پيدا كني؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas
4 ماه عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas
سلام بچه ها این اقا ارین که خودش میگه کجایین بیایین.پس خودش کو!
الهه جونم خوش به حالت من از الان میست میکنم به روزایی که شما همگی میرین و من اینجا تنها میمونم هستم.اون موقع تازه سوالهای من شروع میشه کی کمکم میکنه سر بزنیناSad
دینا جون کجایی انگار رفتی تو بحر زبان اره؟شهرزاد جون کجایی؟
سیمی جون خوبی؟اقا دکتر کجاست؟
جودی جون برامون بنویس چیکارا میکنی؟کلاس ثبت نام کردی؟
مرسده جون چه خبر؟وای راحت شدین از این بلاتکلیفی(اه بزرگی کشیدم)کی منم پام میرسه اونجا...
حوصله خریدم ندارم اوووف
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، Tomas ، girl
الاهه جون از الان بلیط ابوظبی رو بگیر..نکنه گرونتر بشه!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas ، girl
الهه جون فکر کنم دو ماه و نیم شده که ما منتظریم تو فکر می کنی چقدر دیگه باید منتظر باشیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، girl
جودی چرا نمیای بگی اونجا رو دوست داری یا نه!!!از اینکه روزا چیکار میکنی بگو...تعررررریف کن دیگه!!!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، الهه سابق ، Tomas ، girl
ارین کجایی که مشکل کامپیوتری برام پیش اومده...بچه ها اگه کسی اینجا بلده کمکم کنه...دخترم رفت سر لپ تاپم و یک عالمه برای خودش تایپ کردو کیبورد رو زد...اومدم دیدم صفحه که باز میشه قسمت پایین و بالاش نیست و نابود شده...مثلا اون قسمتهایی که روش ضربدره و میشه صفحه رو بست الان نیست و پایین صفحه هم که شارژ لپ تاپ رو نشون میده نیست...چی رو بزنم که دوباره بیاد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، arian307 ، الهه سابق ، Tomas ، girl ، shabnam.84
منم هستم بچه ها .... حقیقتش دیگه دل و دماغ ندارم... وقتی تو 40 روزی که من منتظرم فقط و فقط 11 نفر رو کلیر کردن دیگه امیدی ندارم اگر هم بخام کلیر شم حالا حالا ها باشه...
کاملا ویندوزت چیه مامان جان؟ اون دکمه ای که روی کیبور عکس ویندوز داره رو میزنی task bar و استارت منیو باز میشه یا نه؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، الهه سابق ، Tomas ، girl ، shabnam.84
ارین جووون به صورت خیلی اتفاقی یک دکمه رو زدم و درست شد...ممنونم ازت........ارین من خیلی ناراحتم که غصه میخوری...به خدا همین روزا میبینی شمارت رو....تورو خدااااااا جون من یک کمی پی گیری کن...هنوز زنگ نزدی؟البته پی گیری هم نکنی درست میشه ولی اگر بکنی خیالت راحت میشه..بهت حق میدم.تازه صبور هم بودی.من اگه بودم خیلی وقت پیش دق کرده بودم..به خدا خیلی برات غصه میخورم که ناراحتی..اعصابم خووووووووووووورد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، arian307 ، الهه سابق ، Tomas ، girl ، shabnam.84
بچه ها این عکسی که میفرستم ، روی سایت USCIS هستش . این اصلا چی میگه؟؟ شما میدونین جدیدا چرا آپ دیت نمیشه؟ ببین نشون میده که I129F یعنی ما بد بخت برگشته های نامزدی ، الان دارن رو ماه جولای کار می کنن!! یعنی چی بچه ها این؟

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، kamela ، Tomas ، girl
نه کاملا پیگیری نکردم به 2 دلیل... یکی این که گفتم من بخوام ایمیل بدم حق باقی بچه هایی که 90 روز و 100 روزه منتظرن ضایع میشه... به هر حال اون ها خیلی وقته منتظرن.. البته لاتارین.. دوم این که گفتم اگه بعد از 40 روز کلیر نشدم یه ایمیل بدم... این لامصب های بی عرضه حتی اعلام نمیکنن ببینیم کلیر شدیم یا نه... اصلا هیچی اعلام نمیشه... با این روند کندی که پروسه ی کلیر داره میگزره فک کنم 7 8 ماه طول بکشه.... منم پوستم کلفته البته نه مثل بچه های لاتاری... به هر حال اونا تو بخت ازمایی برنده شدن و هیچ برنامه ریزی قبلی نداشتن و کسی هم اونجا منتظرشون نیست...روال روتین زندگیشون داره میگذره و فقط منتظرن... من اما اینطوری نیستم.. همونطور که میدونی صبح تا شب خونم و دارم فیلم و سریال میبینم و کتاب میخونم حوصلم هم سر میزه وایرلس همسایه ها رو هک میکنم و یه خورده کرم میریزم... اما بعد 40 روز دیگه ..........
یادمه مرسده طفلی هم که منتظر کلیر بود با این که سر کار میرفت و وقتش پر میشد خیلی بی قراری میکرد... فکر هم کنم 1 ماه و چند روز طول کشید تا کلیر شه.. من الان 1 ماه و 2 هفتست و میدونم قاطی همونایی میشم که چند ماه کارشون طول میکشه... به هر حال حال و روزم داره شبیه همون روزای اولی میشه که از استرس داشتم میمردم و دلیلش رو خودت و قدیمی ها میدونین (لطفا بین خودمون باشه و بازگو نکنین )
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، kamela ، الهه سابق ، Tomas ، girl ، shabnam.84 ، negi
ارین جون والا من هم نمیدونم چرا قدیما حال و روزت خوش نبوده و در جریان نیستم...ولی من اگه میگم دنبالش رو بگیر تنها به این دلیله که یکی اونور منتظرت هست وتو تنها نیستی....کلا لاتاری رو بیخیاااال(ببخشن بچه های لاتاری)ما داریم با بدبختی کارامون رو پیش میبریم ولی اونا نشستن و برنده میشن..اصلا اونها رو در مقابل خودت در اولویت نگذار...تنها چیزی که ادم رو دیووونه میکنه این دوریهاست
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، Tomas ، girl ، shabnam.84

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان