کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
یک عالمه تبریک الهه جون. ۱۰۰% ویزاتو ۱ ضرب میگیری Smile
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، payamkj ، dinadino228 ، leila.e ، girl ، Tomas
من الان اومدم و خوندم كه بالاخره الهه جونم وقت مصاحبه كرفت، الهه جون خيلي خيلي تبريك ، اين زمان هم زود ميكذره. و اميدوارم يه ضرب بكيري با اينكه نميخواي بلافاصله بري ولي با اين حال ارزومون يه ضرب كرفتنه ويزاته، اميدوارم خيلي زود ارين هم خوشحالمون كنه
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، leila.e ، سانازی ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
مرسی سارای عزیزم و نوشی گلم Smile
بچه ها شوهرم اینو واسم ایمیل کرده. خوراک مرداییه که از خانوماشون دورن. خیلی قشنگه، اشکم دراومد. حتما ببینید.
دوسش دارم شوهرمو Smile
https://www.youtube.com/watch?v=PoaT6WXUV_M
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، dinadino228 ، leila.e ، tondar ، payamkj ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
دوستای گلم برای اینکه سفارت رو انتحاب کنم میخوام به آنکارا، ابوظبی و ایروان ایمیل بزنم ببینم اگه پروندم برسه اونجا بعد از چه زمانی بهم وقت مصاحبه میدن.
به نظرتون جوابمو میدن؟
من فکر کنم یکی دو ماه شایدم بیشتر بهم چک بخوره واسه همین میخوام که جایی و انتخاب کنم که زودتر بهم وقت بدن.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، leila.e ، الهه سابق ، girl ، poram ، Tomas
(2013-03-05 ساعت 04:04)الهه سابق نوشته:  بچه ها همین الان ایمیل مصاحبم اومد. آخر اپریل. دقیقا 4 ماه از تکمیل مدارک

الهه جونننننننننننننننننننننننننننننننننم خدا رو شکر خوشحال شدم عزیزم ایشالله زود ویزاتو بگیری و پیش شوهرتون خوش باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، girl ، poram ، Tomas
شینا جان اصلا اصلا قابل پیش بینی نیست که تا موقعی که پرونده شما برسه دست سفارت، توی اون زمان کدوم سفارت خلوتتره. ولی مسلما همیشه آنکارا تا حالا از همه جا شلوغتر بوده
سانازی جونم ممنونم عزیزم ایشالا کار تو هم سریع پیش بره Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، سانازی ، tondar ، dinadino228 ، girl ، shabnam.84 ، poram ، Tomas
الهه خانوم تبریییییییییییییییییییییییییییییییک خیلی خوشحال شدم
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، poram ، الهه سابق ، Tomas
الهه جون تبریک خانمی ، ایشالا همه خبر خوب بگیریم
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، الهه سابق ، Tomas
الهه جون تبريك مي گم. ديگه به آخراش نزديك شدي. ويزاتون رو هم يه ضرب مي گيريد Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، tondar ، shabnam.84 ، الهه سابق ، Tomas
بر چه اساسی پرونده ها رو میفرستن سرویس سنترهای مختلف؟
مشخص نیست که کدوم سرویس سنتر زودتر کارها رو انجام میده؟
تو تاپیک نامزدی خوندم که "processing time uscis که بری می تونی انتخاب کنی کتگوریتونو بعد خودش تایم میده بهتون
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis"
کتگوری و کجا انتخاب کنم؟
جایی نداشت که!!
الهه جون میزوری سرویس سنتر داره؟
پس چرا تو سایت نیست؟
تو سایت، کلیفرنیا، ورمونت، نبرسکا و تگزاس هستSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، tondar ، shabnam.84 ، الهه سابق ، dinadino228 ، Tomas
پچه ها من امروز تو سایت اداره پست چک کردم مدارک ما رسیده به uscis ما مدارکو به تگزاس پست کردیم چون سایت uscis گفته بود به تگزاس پست کنید اما من نمیدونم سرویس سنترمون کجاس به نظر شما همون تگزاس میشه اصلا جریان این سرویس سنتر چیه؟ خدمون باید انتخاب کنیم یا خودشون انتخاب میکنن سرویس سنتر کجا باشه چون تو سایت فقط آدرس تگزاس و داده
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas
(2013-03-05 ساعت 04:04)الهه سابق نوشته:  بچه ها همین الان ایمیل مصاحبم اومد. آخر اپریل. دقیقا 4 ماه از تکمیل مدارک

الهه جونم تبریکککککککککککککک یه عالمههههه. خیلی خوشحالم برات عزیزم

دیگه دلت آروم شد و اعصاب راحت. تو هم کم کم اماده ی رفتن باید بشی.

Smile هورااااااااااااا

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، الهه سابق ، dinadino228 ، girl ، Tomas ، battosai
یه سوال دیگه رسید نامبرو کی میدن؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas
شما مدارک و درست پست کردین به اداره مهاجرت. اونا خودشون تصمیم میگیرن که پرونده شما به کدوم سرویس سنتر بره.

وقتی شماره ی رسید و دریافت کنید متوجه میشین کجا رفته پرونده شما. به زودی اون شماره رسید رو هم دریافت میکنید

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، الهه سابق ، dinadino228 ، girl ، poram ، Tomas
شبنم جان خیلی ممنونم از راهنمایت بنظرت کی رسید نامبرو میدن ؟ و کدوم سرویس سنتر کارارو زود انجام میده؟
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، poram ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان