کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
بچه ها هوگو چاوز فوت کرد الان.....حیف شدااااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، Tomas ، simi ، girl ، shabnam.84
کاملا جان من با تور میرم که ارزونتر در میاد. تور هم از الان نمیشه گرفت. فکر کنم 3 هفته قبل از رفتنم باید تور بگیرم
سیسیلی جان چند وقته اقدام کردید؟ امضا بذار. کدوم سفارتی؟ اگه 2 ماهو نیمه مدارکت تکمیل شده دیگه حتما تا 1 هفته دیگه نامت میاد.
رابین، مرسده 2 و نیم ماه تقریبا طول کشید تا جوابش اومد. من بودم تاحالا هزار بار زنگ زده بودم

چرا حیف شد؟ حقش بود که مرد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، arian307 ، Tomas ، simi ، girl ، shabnam.84
آره منم خوندم خبرش رو دقیقا 37 دقیقه پیش به حضرت مارکس پیوست... حیف شداااا...مرد وارسته ای بود... چقدر این دکتر مشهور ایرانی ازش الگو برداری میکرد!!!!!!
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، Tomas ، girl
الاهه جون منظور من از اون حیف شد همونی بود که الان گفتی.....1%فکر کن حیف شده باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، Tomas ، girl
میدونم عزیزم Smile
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، arian307 ، Tomas ، girl
ارین از غصه امشب خابم نمیبره..الان میرم ونزولا
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، girl
کاملا بیا همه کفن پوشان و تکبیرگویان سینه خیز بریم ونزوئلا. باشد که آمرزیده شویم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، arian307 ، Tomas ، simi ، girl
ارین جان رفیق فاب دکتر بود خوووو بابا..الان داره اشک میریزه
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، Tomas ، girl
کاملا قبل این که بریم صحرای ونزولا بزار یه سوال از الاهه بپرسم...
الاهه من میخواستم این سری اگر اپدیت شد و نبودم توش ایمیل بدم اما هر چی وایمسیتم اصلا اپدیت نمیشه سایتش... حالا به نظرت فردا یه ایمیل بدم بشون؟
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، الهه سابق ، Tomas ، dinadino228 ، girl
من پایم الاهه.......من حاضرم تا اونجا بدوم...ولی فقط یک بار صورتشو ببینم

الاهه جون..ارین جون..ببخشید من جواب میدما.......بدددددددددددده ارین ایمیل رو بده دیگه کشتی
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، Tomas ، dinadino228 ، girl ، payamkj
رابین من واقعا موندم چرا تاحالا ایمیل ندادی. ایرادش چیه؟ من بودم همین الان ایمیل میدادم. یا به اون شماره DOS زنگ میزدم. مطمئنم زنگم نزدی.
کاملا دویدن فایده نداره، سینه خیز اجرش بیشتره Big Grin
بچه ها من برم بخوابم
شب خوووووووووووووش
رابین خواهشا یه حرکتی بزن دیگه
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، arian307 ، dinadino228 ، girl ، payamkj ، Tomas
عمرا چگونگیشو یاد بگیره

ارین جان فردا تولد برادرمه..چی بخرم براش ؟چون پسری ازت میپرسم کمکم کنی..3روزه دارم فکر میکنم...وااای اگه بدونی رفتم کلی عطر بی نامو نشون قیمت کردم همه بالای 70 تومان.از همونا که قدیما 20 تومان به زور بود...مارکی چیزی داشته باشه که برو بالای 200..چه وضعی شده
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، payamkj ، shabnam.84
ول کنین چاوزو! جواب منو بدین بچه ها ! کلی پرینت اسکرین گرفتم از عکسه براتون گذاشتم اینجا! الانه که منم برم پیش هوگو جون!
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، kamela ، Tomas ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl
کاملا ایشالا سیگاری هستن ایشون؟ چند سالشونه؟
-------
پورام جان واقعا در مورد این نمیدونم من ... خودم موقع اپروو اصلا این و ندیده بودم.. انقدر انگولکش نکن این مرحله که چیزیی نیست... ایمیل میاد برات مطمئن باش تا 2 3 هفته دیگه

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، Tomas ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، payamkj
ارین جان 36 سالشه..سیگاری نیست متاسفانه
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، payamkj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان