کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
یه آهنگ برای دوستای خوبم تو این تایپیک امیدوارم دوسش داشته باشین http://s3.picofile.com/file/7413463652/J...e.mp3.html یه آهنگه از خولیو...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق ، girl ، kamela ، shadzad ، Tomas ، payamkj
جودی جون مرسی که به فکرمی .. همینطور دینا و شبنم مهربون و ابجی الاهه و مامان کاملا و پهلوون ارکیده و نگی گل...
==========================================================================
تندر جان کلی بت تبریک میگم عزیزم خوشحال باش که رسید نامبرت هم اومده ... بوده یه بنده خدای که 3 4 ماهه منتظر همین رسید نامبرشه پس اولین مرحله ی مهم رو پشت سر گذاشتی Wink ایشالا که 3 ماه اپروو میشی اما زمانی که واسه انتظارت گذاشتی رو یه 2 ماه بیشتر در نظر بگیر که اگر یه وقت 5 ماه طول کشید قاطی نکنی اگر هم 2 ماهه اپروو شدی که دیگه کلاهت رو میندازی هوا...
======================
سانازی جان ایندفعه میری چک هم نمیخوری و یه ضرب میگیری.. من که مطمئنم از این بابت...
===============
alisarvareharchGHERMEZ دستت درد نکنه بابات اهنگ
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، dinadino228 ، الهه سابق ، سانازی ، girl ، kamela ، shadzad ، Tomas ، tondar ، payamkj ، negi ، battosai
سلام دوستان.من امروز ویزا مو گرفتم و روز یک شنبه از ترکیه میرم آمریکا.و امید وارم هرچه زود تر شما دوستان عزیز شرایط براتون فراهم شه و همه به اون چیز که میخواین برسین.من از سمیم قلبم برای همتون آرزو موفقیت دارم. و جا داره که این جا از همه بچه‌های گٔل مهاجر سرا تشکر و قدر دانی کنم که با صحبتاشون خیلی‌ منو راه نمایی کردن، موفق باشین
پاسخ
کاملا عزیزم تبریک میگم. به سلامتی زودتر کاراهای همسرت تموم بشه و شما هم برید. چه خبرای خوبیییی پشت سر هم میاد

آرین فقط الان تو موندی که ایشالا خیلی زود جوابت و بگیری و از دست این غرغری ها راحت بشیم. بری و از اونجا بنویسی بخندیم یکم Smile

برای همه تون بهترین ها رو آرزو میکنم. یه چیز بگم" مادر نامزد من تازه یه عمل جراحی سخت انجام داده و چند روز تو کما بود و تاره به هوش اومده و یه مقدار بهتره. دعا کنید زودترخوب بشه . برای منم دعا کنید که همه چیز خوب پیش بره. ببینید من با چه چیزایی این روزا کنار میام و تحمل میکنم. اما گله ای ندارم بالاخره همه چیز درست میشه و همه میریم پیش کسانی که دوستشون داریم.

آرین این کمر خوب شده اما هرچی جمع میکنی بازم هست. حالا این وسط به برادرام میگم بیاید یکم کمک کنید میگن ول کن بابا تمیز نکن. اینم جواب شما پسرا در امور منزل Big Grin پسته هم که امسال خبری نیست. ذرت درست میکنیم میخوریم Smile) ولی من به شخصه برای خودم بادوم هندی میخرم Big Grin Tongue

(2013-03-08 ساعت 16:23)anderanek نوشته:  سلام دوستان.من امروز ویزا مو گرفتم و روز یک شنبه از ترکیه میرم آمریکا.و امید وارم هرچه زود تر شما دوستان عزیز شرایط براتون فراهم شه و همه به اون چیز که میخواین برسین.من از سمیم قلبم برای همتون آرزو موفقیت دارم. و جا داره که این جا از همه بچه‌های گٔل مهاجر سرا تشکر و قدر دانی کنم که با صحبتاشون خیلی‌ منو راه نمایی کردن، موفق باشین

آندرانیک جان تبریک میگم بهت. روزای خوبی رو برات آرزو میکنم. خوش باشی در کنار کسی که دوستش داری Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، arian307 ، anderanek ، الهه سابق ، سانازی ، dinadino228 ، girl ، kamela ، shadzad ، Tomas ، payamkj
مادر منم گیر داده چند روز که بیا این مبل ها رو بکش کنار زیرشون رو طی بکش..از اون ور بابام رفته بخار شور رو کرده زیر شوفاژ... بیکارن دیگه.. آخه زیر شوفاژ و زیر مبل و کی میبینه؟ یا دقیقا هر سال هر چی ظرف تو کابینت هاست در میارین میشورن دوباره میزارن سر جاش؟ به مامانم میگم مگه خودآزاری داری دور از جونت.... چیزی که از همه واسه من جالبتره اینه که هر سال بعد از چند روز شست و شو و تمیز کاری رفت و آمد کارگر وقتی همه چی تموم میشه من هیچ تفاوتی احساس نمیکنم... فقط خونمون بوی مواد شوینده میده....واسه ایرانی جماعت که هر روز داره خونه رو جارو میزنه و کهنه دستشه و در و دیوار رو تمیز میکنه همچین تمیز کاری آخر سال اصلا معنی نداره... اما خوب نوروزه دیگه.. من دیوونه ی این رسم و رسوم ایرانیم..
ما امسال به جای اجیل میخوایم تخمه بخریم... مهمون هامون هم اگر بچه ی خوبی بودن یکی یه دونه پسته بشون بدیم که تا عمر دارن نمک گیرمون شن
ضمنا از الان سال نو رو تبریک میگم به همه...بی صبرانه منتظر شندین اون شیپور سال نو هستم... لذت ببرین بچه ها که این نوروز احتمالا آخرین نوروزیه که تو مهد نوروز برگزار میکنیم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
بچه‌ها بین‌المللی کردن گواهینامه برای ما فایده‌ای داره؟ من شنیدم نمی‌شه اونجا ازش استفاده کرد!!
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، الهه سابق ، dinadino228 ، girl ، kamela ، shadzad ، Tomas
سارا جان من شنیدم تو کالیفرنیا میشه استفاده کرد نمیدونم درسته یا نه. اما تو بین المللی کن که اگر شد دیگه اونجا راحت باشی.خیلی هم راحته.
نیویورک رو که میدونم قبول ندارن :d برای من فایده ای نداره

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، sara mas ، سانازی ، dinadino228 ، girl ، kamela ، shadzad ، Tomas
(2013-03-08 ساعت 18:18)shabnam.84 نوشته:  سارا جان من شنیدم تو کالیفرنیا میشه استفاده کرد نمیدونم درسته یا نه. اما تو بین المللی کن که اگر شد دیگه اونجا راحت باشی.خیلی هم راحته.
نیویورک رو که میدونم قبول ندارن :d برای من فایده ای نداره

مرسی‌ شبنم جون. الان تو یکی‌ از فروم‌ها خوندم اگر ترجمشو داشته باشی‌ میتونی‌ نشون بدی که تازه گواهینامه نگرفتی‌ و بیمه ماشینت گرون نمی‌شه. فک کنم بد نباشه ترجمه هم بکنیم
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، shabnam.84 ، dinadino228 ، girl ، kamela ، arian307 ، Tomas ، payamkj
ارکیده جان همه پرداختهای 88 دلاری و 230 دلاری اینترنتیه به غیر از پرداخت اول که 420 دلاره. بعدشم NVC جان هیچ مدرکیو بصورت ایمیل قبول نمیکنه و همه چی باید پست بشه عزیزم
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shabnam.84 ، ارکیده ، dinadino228 ، girl ، kamela ، arian307 ، Tomas
(2013-03-08 ساعت 16:23)anderanek نوشته:  سلام دوستان.من امروز ویزا مو گرفتم و روز یک شنبه از ترکیه میرم آمریکا.و امید وارم هرچه زود تر شما دوستان عزیز شرایط براتون فراهم شه و همه به اون چیز که میخواین برسین.من از سمیم قلبم برای همتون آرزو موفقیت دارم. و جا داره که این جا از همه بچه‌های گٔل مهاجر سرا تشکر و قدر دانی کنم که با صحبتاشون خیلی‌ منو راه نمایی کردن، موفق باشین

سلام بهتون تبریک میگم چه خوب خبرای خوبی میشنویم.شادوموفق باشین.شما ازدواجی بودین؟
مرسی بچه ها از همدردیتون!!
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، dinadino228 ، girl ، arian307 ، الهه سابق ، Tomas ، saba.m ، payamkj
مرسی الهه جون...همش میترسم از اینکه اگه بری دیگه نیایی مهاجر سرا سوالای مارو کی جواب بده؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، girl ، kamela ، سانازی ، arian307 ، الهه سابق ، Tomas
بچه ها از تک تکتون خیلی ممنونم که بهم تبریک گفتین....من برای همتون همیشه دعا کردم و باز هم میکنم و امیدوارم بهترین روزا رو در کنار همسرانتون به زودی داشته باشین...یک دنیا از همتون ممنون و خیلی خوشحالم کردین.

الاهه جون بله خدا رو شکر انگار خیلی زود به شوهرم ایمیل مصاحبه و وقت رو دادن..الاهه جون در ایمیلشون دقیقا از ما فرم جدید i864 رو خاستن...راستی بچه ها در ایمیل اینارو هم نوشته که ببریم 9 - MILITARY RECORDS F
10 - IRAN POLICE CERTIFICATE......مگه نمیگن سوء پیشینه ایران رو قبول ندارن؟پس چرا نوشته بیارین؟ممکنه نیریم بگن چرا نیاوردیم؟تاحالا از یک ایرانی این رو خواستن؟

تازه اینم نوشته TURKEY POLICE CERTIFICATE...........بچه ها اینارو الکی مینویسن؟یعنی چی اخه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، poram ، ارکیده ، shabnam.84 ، سانازی ، arian307 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، payamkj
الاهه جون ازت ممنونم بابت راهنمایی هات عزیزم..الاهه جون بهم گفتی که باید ترجمه شناسنامه وعقد نامه رو همسرم ببره....مگه اونا ترجمش رو ندارن الان قاطی برگه های دیگهء ما؟واقعا دوباره باید ترجمش رو هم برد؟یک سوال خیلی مهمی هم که دارم ایا همسرم باید پاسپورت من و ترجمه شناسنامه من رو هم ببره؟کارت ملی من هم لازمه و ایا کارت ملی هم ترجمه میخاد؟؟ممنون میشم بهم بگی عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: poram ، ارکیده ، shabnam.84 ، سانازی ، dinadino228 ، arian307 ، الهه سابق ، girl ، Tomas ، payamkj
بچه ها من دلم گرفته ....
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، tondar ، shabnam.84 ، dinadino228 ، arian307 ، الهه سابق ، kamela ، girl ، Tomas
آخییییی چرا دلت گرفته؟؟؟البته بعداز ظهر جمعه طبیعیه دلت بگیره...پاشو برو بیرون یه دور بزن...ما الان با دوستامون رفتیم آبشار تهران رسیدیم اونجا انقدر هوا سرد بود از ماشین پیاده نشدیم برگشتیم خونه...

راستی خدارو شکر بچه ها کارشون زود زود داره درست میشه به همه بچه هایی که خبر جدید گرفتن و کارشون وارد مرحله جدید شده تبریک میگم.....
امیدوارم نفر بعدی که خبر خوش میده اول آرین باشه...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، shabnam.84 ، سانازی ، dinadino228 ، arian307 ، الهه سابق ، poram ، kamela ، girl ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان