موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-08 ساعت 05:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-08 ساعت 05:13 توسط kamela.)
ارین جان یک دنیا ممنونم ازت...خیلی محبت کردی...الان میرم میخونمش....انشاالاه همین روزا توهم خیالت راحت میشه....ارین غصه نخور نشده که کسی در این مرحله همینجوری بمونه....همین روزا درست میشه
ارین جان شرمنده...این سایتی که گفتی ان وی سی داده تا برم توش ببینم چیا میخاد ازمون من هرجاشو نگاه کردم متوجه نشدم....اگر وقت کردی با عررررض شرمندگی زیاد میشه این روهم زحمت بکشی بهم بگی؟
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
وااای مبارک کاملیا جونم خیلی خوشحال شدم عزیزم. مطمعنم یضرب به همسرت ویزا میدان
آرین بخدا من هر روز میام چک میکنم به امید اینکه ببینم نوشتی شمارتو دیدی، من کلی دارم حرص میخورم.. آخه شما که بالاخره ویزا میدین چرا جون آدمو به لبش میرسونین!!!
کاملیا جونم کاری نداره ثبت نم کردن اگه انگلیسیت خوب نیست میتونی به زبونه فارسی تغییرش بعدی ثبت آمت که تموم شد بد به زبونه انگلیسی برگردون و پرینت بگیر از پرینت ۲ تا کپی بگیر یکی میدی به آفیسر یکی پیش خودت نگاه میداری وقتی ویزا رفت پست اون کپی که پیش خودته میگیرن عزت که ویزارو بدن بهت.. اون کپی دوم مهم یه نفر بود فقط یه کپی داشت بهش ندادن پاکتو رفت بیرون از صفحه کاربریش باز پرینت گرفت و برد واسشون سخت نبود ولی اینطور نشه بهتره.. چه خبرای خوبی میشنویم این چند روز خدایا دیگه واقعا نوبت ارین شده
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-08 ساعت 06:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-08 ساعت 06:43 توسط الهه سابق.)
وااای کاملا باورم نمیشه 2 هفته ای بهت وقت دادن. بی سابقست. این نشون میده آنکارا حسابی خلوت شده. آخه الان که آپدیت مصاحبه ها رو میدیدم، دیدم توی اپریل تعداد خیلی کمه. در حالیکه ابوظبی الان داره میترکه و منو به زووووور آخر اپریل چپوندن
بابا لب چشمه میریم خشک میشه اگه عوض نکرده بودم تا حالا صدبار مصاحبه شده بودم. البته الان دیگه واسم فرق نمیکنه
عزیزم توی نامه من فقط نوشته شناسنامه و عقدنامه و این چیزارو بیار
اسپانسرم هم که از اقوام وکیلمه و وکیلم هم که نامه رو دیده متاسفانه حرف منو قبول نکرد که گفتم تکس 2012 و I864 جدیدو میخوام و میگه توی نامه مصاحبه که ننوشته اینارو. منم اصلا روم نمیشه بهش بگم اینجا توی مهاجرسرا از خیلی از بچه ها اینو خواستن.
بهتر بذار برم اونجا نقص مدرک بخورم تا کارم عقب بیفته و دیرتر برم آمریکا تا شوهرم دم به دقیقه نگه ویزاتو گرفتی نیایا
تازه دیشب میگفت یکی از بچه های اونجا که متاهله بهش گفته خوش بحالت که خانومت همراهت نیست. خانومت بیاد تازه اول بدبختیته. یعنی چنین مردم مزخرف و زندگی به هم زنی داریم ما
ولی از بس همه بچه ها رو انداختن ارمنستان و ابوظبی، الان اونجا غلغله شده و آنکارا پرنده پر نمیزنه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا جان نامزدیا فرم دارن ما فقط ترجمه شناسنامه و عقدنامه و 2 قطعه عکس 5 در 5 برای مصاحبه و 3 تا هم برای مدیکال و کارت پاستور و کارت ملی و کپی و اصل پاسپورت و پرینت برگه وقت مصاحبه (2 عدد) و پرینت محل اداره پست (2 عدد) باید ببریم. همین
اگه چیز دیگه ای احیانا بخوان توی نامه باید نوشته شده باشه. هرچننننند خیلیا میرن مصاحبه و بعد بهشون میگن چرا تکس 2012 نداری و چرا i864 جدید نداری. ولی اینارو هیچ وقت به آدم نمیگن ببر
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-08 ساعت 09:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-08 ساعت 09:11 توسط girl.)
آها! اونوقت چرا اول بدبختیشه؟!! بده زنش بره کنارش بهش آرامش بده مراقب خوردو خوراکش باشه؟!! بعضی از همین اطرافیان بعضی وقتا با حرفای نسنجیدشون میرن رو اعصاب آدم. باورت نمیشه الاهه بعضی از دوستای شوهرم همش همین حرفارو میزدن بهش که حالا زنت میاد بدبختیت شروع میشه زندگیت بهم میریزه آرامشو عزت میگیره تو خونه!!!! الان میگه من نمیدونم اونا با چه هیولاهایی دارن زندگی میکنن که این حرفارو کرده بودن تو مخ من.. میگه به قدری تو گوشم میخوندن که همش دلم میخواست دیرتر بیای که یکم بیشتر از زندگی لذت ببرم الان روزی نیست که نگه خدارو شکر که اینجایی تازه میفهمم زندگی یعنی چی.. باور کن الان میفهمم اکثر مشکلاتی که داشتیم تو دوران اون انتظار مزخرف بخاطر حرفای همین آدما بود! دیدم اینو نوشتی خیلی زورم اومد چون تو این چند روز خیلی بهش فکر کرده بودم
عزیزم به نظر من هر طور شده اینارو بگیر ازش بگو یکی از دوستام رفت نقص مدرک خورد بخاطر همینا میدونی با این کار چقدر تو هزینهها صرفه جویی میشه؟!! من مطمعنم اگه نقص مدرک نخوری یکضرب ویزارو میگیری توروخدا بگو بهش اینارو ننوشته ولی لازمن.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-08 ساعت 09:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-08 ساعت 09:40 توسط الهه سابق.)
بهش گفتم عزیزم ولی یه جوری بهش برخورد. خوب با خودش میگه من وکیلم اونوقت این بچه داره به من یاد میده چه مدارکی لازمه چی لازم نیست.
نمیدونم چکار کنم. ولی خداشاهده الان اصلا دلم نمیخواد برم. حوصله غرغر و استرس های درسی شوهرم که 10 ساااااله باهامه و رو ندارم. 10 سال استرس درساشو کشیدم. همه پایان نامه ها و پروژه هاشو من واسش انجام میدادم. تمریناشو من واسش حل میکردم. کلا خودم کردم که لعنت بر خودم باد. خیلی خیلی لوس بارش آوردم. توی همه زمینه ها. تا حالا فقط و فقط و فقط یه حلقه واسم خریده اونم واسه ازدواج. نه اینکه خسیس باشه ها، نه، خوب شغلی نداشته هیچ وقت پول هم نداشت خانوادشم هیچ وقت بهش پول نمیدادن که مبادا واسه من یه ساندویچ بخره.
تازه دستور فرمودن به الهه بگو 30-40 میلیون با خودش بیاره. خرجشو باید خودش بده. ما که خرج زنتو نمیدیم!!!
بماند که پول بلیط آمریکا رو بابای بیچارم باید بده و پول وکیل و اسپانسر و همه چیو خودم و بابام دادیم. همشم میگن چشمش کور، داره میره آمریکا، صد میلیون هم خرج کنه کمه!!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-08 ساعت 11:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-08 ساعت 11:31 توسط tondar.)
بچه ها امروز یه ایمیل دادن سرویس سنتر مونو مشخص کردن و یه شماره که فکر کنم همون رسید نامبر باشه جالبه که انقدر زود رسید نامبرو دادن
k1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-08 ساعت 13:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-08 ساعت 14:08 توسط ارکیده.)
بچه ها 88 $ رو که برای کیس نامبر میگیرن اینترنتی هم میشه پرداخت کرد؟بعد ما ایمیل کیس نامبر و یه فرم هست که نمیدونم واسه چیه رو دریافت کردیم ولی نامش هنوز نرسیده فرم رو میشه پر کنیم براشون ایمیل بزنیم یا حتما باید پرینت بگیریم پست کنیم؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه