موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
ایییییییی آرین آخه سوسمارم شد تفریح؟از انواع موجودات خزنده متنفررررررررمممم....حتی اسمشونم حالمو بد میکنه....
آخه ابوظبی خیلی آدمو الاف میکنن
بچه هایی که آنکارا بودن وقت مصاحبشون زودتر میاد...نمی دونم شایدم من اشتباه می کنم...
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
ساناز یکبار اقدام کرده بود ویزای نامزدی و ردش کردن بعد ازدواج کرد و از راه ازدواج حالا اقدام کرده که ایشالا مثل بقیه بچه ها کارش زودتر درست بشه
بابا هروقت خواستین غر غر کنید یاد من بیفتین دیگه کم طاقتی نمیکنید. صبر ایوب دارم من والاااااااا آرین با توامااااا برادر . صبور باش همه چیز به زودی درست میشه
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-08 ساعت 03:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-08 ساعت 03:19 توسط kamela.)
باورم نمیشه...یعنی چطور ممکنه؟؟؟؟؟؟به شوهرم وقت مصاحبه دادن
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-08 ساعت 03:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-08 ساعت 03:36 توسط kamela.)
بچه ها من 3 روز پیش ایمیل زدم و پرسیدم که وقت مصاحبه شوهرم کی هست....2هفته پیش هم(2هفته و 2 روز پیش)نامه تکمیل مدارک اومد....الان پاسخ داده به ایمیلم(یهنی اول به وکیلم داده)که توی اپریل که روزشم گفته ولی اینجا نمیگم مصاحبه هست....یعنی این طبیعی؟؟؟؟
ارین سیگار بخر پسته نخررررررر.....مگه نمیدونی پسته بی پسته امسال
ما فکر میکردیم خرداد ماه باشه مصاحبمون...خیلی یکهویی شد...حتی شوهرم واکسناشو هم نزده و میخاست شنبه بره بزنه....الان دیر نیست برای واکسن...وااااااای ماکه 2هفته عید هم شمالیم و نمیتونیم کارامونو بکنیم......رسمااااا استرس گرفتم...ولی خداروشکررررررررررر..این یک جا شانس اوردم انگار
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
الاهه جون ان وی سی بهت گفته که برگه i864 جدید اسپانسر رو با خودت ببری؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزززززززززززززم مرسی ارین جان.....اوایل اپریل هست و در پیغام خصوصی بهت میگم..هرکدوم از دوستای عزیز دز اینجا به پیغام خصوصیشون میگم چه روزی....انکارا هست....ولی ارین با اینکه خیلی خوشحالم ولی ما اصلا امادگی نداریم به 2 دلیل....اول اینکه شوهرم واکسناشو نزده....دوم اینکه عین 2هفته عید رو شمالیم و نمیتونیم دنبال کارامون باشیم...کلا این روزا هم به دلایلی به شددددت من و مخصوصا شوهرم درگیریم....حتی شوهرم وقت نکرد بره واکسن بزنه...الانم خابه و نمیدونه و من به شدت استرس دارم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-08 ساعت 04:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-08 ساعت 04:32 توسط kamela.)
ارین جان...من الان باید در اون سایت ثبت نام کنم برای اداره پستی که میخاد برام پست بشه؟؟حتما باید اینکارو کرد؟؟؟چند بار الاهه زحمت کشید اون سایتو بهم داد ولی من اصلا جایی برای ثبت نام در اون ندیدم
من وااقعا خدارو شکر میکنم....من ناشکر نیستم و 3 سال منتظر همین روز بودم..ولی من میگفتم حتما با این محاسبه ها توی خردا مصاحبس زود زود...اگه میشد که شمال نمیرفتیم...ما امسال یک ویلا خریدیم و همههههه فامیل رو دعوت کردیم که 2هفته دور هم باشیم....همین امروز بعد از ظهر هم خالم اینا اوکی دادن که حتما میان...نمیشه خودمون نریم...کاااااااش میشد نریم
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
ببین من که نامزدی بودم یه سایت بود که توش باید ثبت نام میکردیم و وقت رو خودمون میگرفتیم و پرداختش رو هم آنلاین انجام میدادیم.. نمیدونم ازدواجی ها هم اینطور هستن یا نه... یه جا دیگه هم باید ثبت نام کنی که برای ارمنستان اینجوری نبود ... اونم واسه اداره پسته که باید انتخاب کنی و فکر کنم بعد از مصاحبه و موقعیه که بخوای ویزات رو بگیری که پست بیاره دم هتل
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ارین جان مال ازدواجی ها پرداختو اینارو نداره فکر کنم....ولی الاهه و بقیه و جودی میگفتن باید ثبت نام کنیم که ویزا بره اون اداره پستی که خودمون انتخاب کردیم...ولی من اصلا نتونستم توش ثبت نام کنم و نمیدونم چکار کنم.............ارین جان عینا چیزایی رو که سفارت ازمون خاسته رو برات کپی کردم..ممنونم ازت
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا اصلا به شمالتون کاری نداره که... تو کارای واکسیناسون و انجام بده میمونه چنتا فرم.. که اونا هم یه روزه تمومه... شمال هم برین و کلی خوش بگذرونین.. کاری به شمال نداره...
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-08 ساعت 04:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-08 ساعت 04:45 توسط kamela.)
انگار این مرحله مزخرف ان وی سی که تموم میشه گیر کار ادم باز میشه خدارو شکر....3سالو نیم گیر ان ویسی بودیم
باور کن همون چند تا فرم رو باید کلی براش وقت گذاشت..ما تازه تهران هم که بودیم هر فرمی که میخاستن از ما 1 ماه طول میکشید کاراشو بکنیم....ارین جان چه فرمایی میخان؟
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
همه متن ایملت رو تو پیغام خصوصی دادم بت... خودشون صراحتا گفتن که دیگه تو nvc کاری نداری و اگر سوالی داشتی باید با سفارت مکاتبه کنی از این به بعد
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت