2013-03-12 ساعت 05:58
رابین
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
|
2013-03-12 ساعت 05:58
رابین
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: payamkj ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، arian307 ، shabnam.84
2013-03-12 ساعت 07:53
ارين جان متاسف شدم خيلي زياد نميدونم جي بكم اعصابم ريخت بهم يه عضلب وجدان شديد كرفتم انشالله سرس بعد هستي تو ليست
نا امیدی
همان امید است که بوی "نا" میگیرد از بس که میماند ته دل... تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، arian307 ، shabnam.84
2013-03-12 ساعت 08:38
رابین من که میگم مشکل از کیس نامبرته. ببین منو که منتقل کردن ابوظبی اولا که کیس نامبرم از 2012 به 2013 تغییر کرد، دوما کل کیس نامبرم عوض شد و اولشم شد ABD.
من نمیفهمم چرا تو یه زنگ نمیزنی سفارت و بپرسی. بابا حداقل زنگ بزن راجع به کیس نامبرت بپرس. اصلا شاید شمارت توی لیست آنکارا اعلام بشه. چمیدونم والا. فقط از این زنگ نزدن تو در عجبم بچه ها من چند روزی نیستم. ایشالا برگردمو ببینم رابین کلیر شده
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، arian307 ، payamkj ، Saeedv13 ، shabnam.84 ، kamela
2013-03-12 ساعت 11:34
(2013-03-11 ساعت 06:23)payamkj نوشته: دوستان سلام دارم ميرم انكارا ويزامو بكيرم بركردم ، اين سفر تنهام و خيلي حس بدي دارم ، مراقب خودتون باشين تا بركردم ، البته از اونجا به مهاجرسرا سر ميزنم فعلا خداحافظنوشی جونم مطمئنم الان دیگه انکارا هستی به سلامتی ویزاتو بگیری و بری پیش همسرت مواظب خودت باش
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي تشکر کنندگان: ارکیده ، arian307 ، payamkj ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas
رابین کیههههه؟؟؟؟؟
آریییییییینن خیلی ناراحت شدم آخه مگه می شه؟؟؟؟منم اشکم در اومد....کاشکی زودتر این روزای بد برن و دیگه بر نگردن....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
تشکر کنندگان: arian307 ، payamkj ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas
2013-03-12 ساعت 14:10
(2013-03-12 ساعت 01:51)shinna نوشته: آرین جانعزیززززززممممم کم کم به اینروزا عادت میکنی تا عادت هم بکنی خودت رفتی پیشش هرچقدر تو اینجا غصه بخوری شوهرت هم اونجا 2برابرشو غصه میخوره
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست اپروال٣٠ نوامبر دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه تكميل مدراك در nvc ١١اپريل گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي تشکر کنندگان: ارکیده ، arian307 ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، shinna ، Tomas
2013-03-12 ساعت 14:25
الاهه جون دیشب ایمیل دادم بشون و خواستم یه جوری از زیر زبونشون بکشم بیرون که چه غلطی دارن میکنن و پرسیدم که کیس نامبرم همونه یا نه که الان که از خواب پا شدم دیدم یه جواب رو کپی پیست کردن و ته ته اش هم نوشتن که کیس نامبر شما همینه که تو ایمیل نوشتین و تغیری نکرده... ینی متنفرم از این جواب های کپی پیست شده واسه همینم تا الان ایمیل ندادم بشون...آدم خودش رو سبک میکنه.. نیستی چند روز؟ نکنه تو هم داری میری مصاحبه نمیخوای بگی؟
-------------- نوشی جون مرسی عزیزم.... مشکلت حل شد؟ از اونجایی که داری از بهنویس استفاده میکنی فکر کنم حل شده ---------------- ارکیده اسم شناسنامه ایه من رابینسون که تو خونه رابین صدام میکنن آخه من امریکا اومدم تو دنیا اما اینجا گفتم آرین صدام کنن... حالا تو هرچی دوست داری صدام کن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت تشکر کنندگان: payamkj ، ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas
2013-03-12 ساعت 14:58
(2013-03-12 ساعت 14:25)arian307 نوشته: الاهه جون دیشب ایمیل دادم بشون و خواستم یه جوری از زیر زبونشون بکشم بیرون که چه غلطی دارن میکنن و پرسیدم که کیس نامبرم همونه یا نه که الان که از خواب پا شدم دیدم یه جواب رو کپی پیست کردن و ته ته اش هم نوشتن که کیس نامبر شما همینه که تو ایمیل نوشتین و تغیری نکرده... ینی متنفرم از این جواب های کپی پیست شده واسه همینم تا الان ایمیل ندادم بشون...آدم خودش رو سبک میکنه.. نیستی چند روز؟ نکنه تو هم داری میری مصاحبه نمیخوای بگی؟ نه ارين جان مشكلم حل نشد ، روم هم نشد باز سوال كنم ، ديكه از همين ايفون استفاده ميكنم همش جند روزه ديكه، اينجا هم قاراش ميشه يه دختره باسبورتش رفته بود يه شهر ديكه ميكفن به سفارت كفتم فقط باسبورتمو بدين بركردم ايران ويزا نميخوام ، يه اقا هم اومده بود ميكفت ٥ ماه كليرش طول كشيده ميكفت استاد دانشكاه بوده ، به يه اقا كه خانومش امريكا درس ميخونه و منتظر كلير بوده شمارش رو اعلام كردن ، اقا اومده بهش كفتم رد شدي و بهت ويزا نميديم وايساده بود بره شكايت كنه ، خلاصه سرتونو درد نيارم اوضاعيه اينجا خدا به داد برسه
نا امیدی
همان امید است که بوی "نا" میگیرد از بس که میماند ته دل... تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas
2013-03-12 ساعت 15:05
آرهههههه؟؟؟؟چه اسم سنگینی.....آمریکا به دنیا اومدی پس این همه پروسه و بدبختی چیه آخه؟؟؟؟آخرش تو این ایران شکلاتی نمیشدی که....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas
نوشی یعنی چی؟ کلیر شده بعد رفته اونجا بش گفتن رد شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
----------- ارکیده خراب این هوش و زکاوتتم من))))) سرکارت گذاشتم بابا... چون ریشام و 30 40 روز نزدم الاهه بم گفت رابینسون کوروز که کم کم به رابین خلاصه شده
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، ارکیده ، Tomas
2013-03-12 ساعت 17:11
(2013-03-12 ساعت 16:20)arian307 نوشته: نوشی یعنی چی؟ کلیر شده بعد رفته اونجا بش گفتن رد شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اره به خدا ، حالا خودشون حدس ميزدن شايد واسه اين باشه كه خانومش اونجا دانشكاهش رو عوض كرده بوده يعني واسه يه دانشكاه ابلاي كرده (فونتم عربي ببخشيد) بعد هزينش زياد بوده رفته يه دانشكاه ديكه ولي اعلام نكرده ، ولي من فكر نميكنم اين ربطي به رد شدن ويزاي شوهرش داشته باشه
نا امیدی
همان امید است که بوی "نا" میگیرد از بس که میماند ته دل... تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، Tomas
2013-03-12 ساعت 17:23
ببخشيد ارين يه سوال راجب ايفون دارم ، برنامه هايي كه روي ايفونمه رو دوست ندارم با ايدي كه واسه خودم ساختم هم هيج برنامه اي نميتونم دانلود كنم همش ايميل اون طرف رو كه روش برنامه ريخته مياره ، اون هم شيرازه حالا اكه يه بار كلا ريستش كنم همشون باك ميشن؟ بعد ميتونم از ابل اي دي خودم استفاده كنم و روش برنامه بريزم ؟ خدايي ايفون دردسره
نا امیدی
همان امید است که بوی "نا" میگیرد از بس که میماند ته دل... تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، girl ، Tomas
2013-03-12 ساعت 18:00
نوشی جان تو که ما رو از ترس زائوندی بابا.... همش فکرم رفته پیش این حرف تو... تو نمیدونی ادم تو این مرحله اسکیزوفرنی رو هم رد میکنه و به همه چی بدبین میشه ؟
ببین دخترم اولا برای این که انقدر پ رو ب ننویسی تو همون ایفونت وقتی روی حرف (ب) انگشتت رو نگه داری (پ) ظاهر میشه.. همینطور اگر (ک) رو نگه داری (گ) میاد.... (ز) رو نگه داری (ژ) میاد...(ج) رو نگه داری (چ) میاد برای این که اپل ای دی خودت رو هم وارد کنی احتیاجی به ریست نسیت.. توی setting بورو itunes and app store ( اگر ورژن پایین هستی فقط نوشته store ) از اون جا اپل ای دی طرف رو sign out کن و برای خودت رو وارد کن.... به طبع نرم افزار هایی که با مال اون اینستال شدن کار میکنه اما دیگه نمیتونی اپدیتشون کنی ( هر چند تا حالا هم نمیتونستی ) اما میتونی با اپل ای دی خودت حالا از app store هر چی میخوای دانلود کنی ( البته free هاش رو )
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، tondar ، girl ، payamkj ، ارکیده ، Tomas
2013-03-12 ساعت 18:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-12 ساعت 20:13 توسط dinadino228.)
سلام آرین جان....خیلی حالم گرفته شد واست
فقط میتونم بگم که صمیمانه آرزو میکنم کارت درست شه. منم که دیگه بی خیال شدم ،،، فکر کنم یادشون رفته که هستم، نمیفهمم چرا ایمیل یا نامهء درخواست مدارک واسهء ما نمیاد؟؟!؟!؟! همین جوری تو این مرحلهء بعد از اپروو گیر کردیم عجیب نیست آخه؟!؟!؟ واقعا هیچ حساب کتابی تو این کار نیست...!!! نامزدم ، هم تماس گرفته هم ایمیل داده ولی فایده ایی نداره!!! همه گفتن ۲ هفته ایی این نامه میاد \\\\\\\\\\\\ آرین ؟ میشه لطفا بمن بگی از چه v p n میشه استفاده کرد ؟ یه چیزی که هم برای مک بشه هم برای ویندوز سون. آخه خیلی سخت و با بدبختی میشه تو اسکایپ حرف زد، الان ۲ روزه من این مشکل رو دارم
نوع ویزا : K1
سرویس سنتر: Vermont رسید مدارک(سری اول) : (22may2012) رسید مدارک بیشتر 7january2013) تاریخ اپروو: (february\2013) زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضرب
2013-03-12 ساعت 18:31
(2013-03-12 ساعت 17:23)payamkj نوشته: ببخشيد ارين يه سوال راجب ايفون دارم ، برنامه هايي كه روي ايفونمه رو دوست ندارم با ايدي كه واسه خودم ساختم هم هيج برنامه اي نميتونم دانلود كنم همش ايميل اون طرف رو كه روش برنامه ريخته مياره ، اون هم شيرازه حالا اكه يه بار كلا ريستش كنم همشون باك ميشن؟ بعد ميتونم از ابل اي دي خودم استفاده كنم و روش برنامه بريزم ؟ خدايي ايفون دردسره چرا دستگاه رو جیلبریک نمی کنید ؟ البته گویی اینکه من برای خودمم هم جیلبریک نکردم اگر جیلبریک نکنی برای ریختن برنامه باید گیفت کارت بگیری و ... 15 دلاری هست تا 100 دلاری اما اگر جیلبریک کنی میتونی برنامه های کرکی رو بریزی و تمام .... |