کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
دوستان سلام دارم ميرم انكارا ويزامو بكيرم بركردم ، اين سفر تنهام و خيلي حس بدي دارم ، مراقب خودتون باشين تا بركردم ، البته از اونجا به مهاجرسرا سر ميزنم فعلا خداحافظ
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، saba.m ، Tomas ، tondar ، dinadino228 ، الهه سابق ، ارکیده ، NedaE ، shabnam.84 ، kamela
آرین داداش ممنون از رتبه

نوشی جان برو به سلامت موفق باشی
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، Tomas ، الهه سابق ، ارکیده ، girl ، shabnam.84
(2013-03-10 ساعت 19:07)dinadino228 نوشته:  من یه مادربزرگ داشتم که فکر کنم مهربونترین مادربزرگ دنیا بود....
خیلی وقته که از دستش دادیم ولی همیشه یادش هستیم... همیشه ...
خیلی دلم براش تنگ میشه ، یه وقتایی از دلتنگی احساس خفگی میکنم، دلم میخواست بود که باهاش حرف میزدیم....
ولی به خاطر مامانم هیچی نمیگمSad
پس قدر عزیزامون رو که هستن بدونیم...Smile
دینا جون مادربزرگای ما میرن پیش خدا میشن فرشته و همیشه کنارمون میمونن
مادربزرگم تیکه کلامش به من و خواهرم خوشبخت بشی بود حسرت اینکه 1بار دیگه ازش خوشبخت بشی میمونه تو دلم. شباهت زیادی که من بهش دارم روز مسجدش اشک همه رو درمیاورد باورتون نمیشه من چقدر شبیه مادربزرگم هستم مامانم همش نگاهم میکنه و گریه میکنه
من از مامانم بی طاقت تر بودم تو مراسمشSadSad
خدا همه رفتگان همه ماهارو بیامرزه و روحشون شاد

(2013-03-10 ساعت 21:15)سانازی نوشته:  سلام
سیمی جون فدات شم از وقتی می دونستم مامان بزرگت رو همش به فکرشون بودم خدا رحمتشون کنه.عزیزم فکر کن که از درد راحت شدن واسش قران بخون اروم شی البته این مامان بزرگای ما جاشون بهشته.
فدات شم مواظب خودت باش
سانازی جونم مرسی تو یکی از بچه ایی بودی که در جریان مریضی مادر بزرگ بودی میدونستی من چقدر غصه مریضیشو میخورم .مرسی عزیزم .تا از ایران نرفتی از کنار مادربزرگت لذت ببر بگو برات دعای خیر بکنه . مادربزرگا فرشته اند اما ما بهشون میگیم مادربزرگ
مرسی فدات بشم توام مواظب خودت باش

(2013-03-10 ساعت 21:28)nooshshahnar نوشته:  simi جان تسلیت منم پذیرا باش امیدوارم روزهای خوش و خوبی در انتظارت باشه

مرسی دوست عزیز انشالا همیشه خنده به لبای شما باشه و غم نبینین
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228 ، ارکیده ، girl ، shabnam.84 ، Tomas
(2013-03-11 ساعت 00:31)NedaE نوشته:  simi تسلیت میگم عزیزم.
مرسی ندا جان غم نبیبی فدات بشم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، الهه سابق ، girl ، NedaE ، shabnam.84 ، Tomas
کد پی‌اچ‌پی:
ارين جان هستي يه سوال اينترنتي دارم 
تو هتلم نوت بوك به نت وصل ميشه ولي كار نميكنه 
يعنيتو network 
and sharing center ميرم نشون ميده از از دستكاه به نتورك وصله ولي از نت ورك به اينترنت ضربدر خورده ، الان دارم از ايفون استفاده ميكنم يعني نتشون مشكل نداره ولي رو نوت بوك كار نميكنه ، تو رو خدا اكه هستي كمكم كن 
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، battosai ، ارکیده ، tondar ، Tomas
آرین درسته کارت رو از دست دادی ولی خدا سریع یه کار جدید برات جور کرد شنیدم این پیج (بر ما چه گذشت چه می گذرد ) از فردا می خواد پولی بشه آره؟اسمشم میخواد عوض بشه بر مخ آرین چه گذشت چه میگذرد؟
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، NedaE ، shabnam.84 ، tondar ، الهه سابق ، simi ، Tomas
والا ارکیده مخی دیگه نمونده واسم.. پولی هم نیمشه همیشه رایگانه... دیدی این سایت های دانلود رو؟ واقعا فکر میکنن اگر مارو 30 ثانیه معطل کنن میریم 100$ میدیم اکانت پرپیوم میخریم ازشون؟ نمیدونن ما عمرمون رو پای دایل آپ گذاشتیم؟ از خدا نمیترسن؟
-----------------------
این روند کلیر شدن واقعا کلا متوقف شده.. فک کنم همش تقصیر عمو جانه ( جان کری )

(2013-03-11 ساعت 19:34)payamkj نوشته:  ارين جان هستي يه سوال اينترنتي دارم
تو هتلم نوت بوك به نت وصل ميشه ولي كار نميكنه
يعنيتو network and sharing center ميرم نشون ميده از از دستكاه به نتورك وصله ولي از نت ورك به اينترنت ضربدر خورده ، الان دارم از ايفون استفاده ميكنم يعني نتشون مشكل نداره ولي رو نوت بوك كار نميكنه ، تو رو خدا اكه هستي كمكم كن

نوشی میخوای اذیتت کنم؟ خجالت نمیکشی رفتی ویزا بگیری در حالی که من و دوست قدیمی و وفادارم ، شوفاژ کنار تخت ، هنوز با همیم؟
اما خوبببببب Cool
ببین بابا به الاهه یادته گفتم اون صفحه مشکیه رو باز کنه؟
run - cmd..... توش بنویس ipconfig بعد هم اینا رو پیدا کن واسه من و بنویس Wink

[عکس: 8hqj0r5raji5w7i61ncz.png]
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، ارکیده ، shabnam.84 ، tondar ، الهه سابق ، Tomas
یعنی‌ چی‌ متوقف شده؟??????????
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، tondar ، الهه سابق ، Tomas
(2013-03-11 ساعت 22:12)NedaE نوشته:  یعنی‌ چی‌ متوقف شده؟??????????

مگه نمیدونی ندا؟؟ آره بابا کلا تعطیل شده امریکاBig Grin دیگه هیچ کس رو راه نمیدن توش.. به خصوص اونایی که مدارکشون رو uscis در تاریخ دسامبر 24 ،2012 در یافت کرده و receipt number رو در تاریخ ژانویه 3 ،2013 گرفتن... Big GrinBig GrinBig Grin
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، ارکیده ، shabnam.84 ، tondar ، الهه سابق ، Tomas
Media state.....:medai disconnected
Connection-specific dns suffixSad
Vali inayi ke neveshti ro to network connection details peyda kardam
Ipv4ip address: 192.168.1.6
An 2 taye dige mesle mesale khodetan
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، tondar ، Tomas
تیک اینی که مشخص کردم رو بردار.. بعد توی همون صفحه سیاهه بنویس ipconfig /flushdns بعد هم ریستارت کن

[عکس: cgca4eimjcce1viv4aw.png]

من الان باید برم بیرون یه سر اگر احتمال 10% درست نشد تا 1 ساعت دیگه میام

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، tondar ، الهه سابق ، Tomas
اونو که میدونستم : D ما نفهمیدیم این کری بهتر از قبلی یا بدتر.شایدم درگیره انتخاب رئیس جدید سیا بودن Big Grin
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه‌ 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، الهه سابق ، Tomas
(2013-03-11 ساعت 22:31)arian307 نوشته:  تیک اینی که مشخص کردم رو بردار.. بعد توی همون صفحه سیاهه بنویس ipconfig /flushdns بعد هم ریستارت کن

[عکس: cgca4eimjcce1viv4aw.png]

من الان باید برم بیرون یه سر اگر احتمال 10% درست نشد تا 1 ساعت دیگه میام

The requsted operation requires elevation
اين و نوشت بعد رستارت كردم ولي درست نشدSad
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas
بچه ها ارمنستان اپدیت کرد اما توش نبودم.... انقدر آنا گریه کرد پای تلفن.... حالم گرفتست شدید
---------------
نوشی این یه خاطر اینه که user که باش کار میکنی با دسترسی همون user هست و administrator نیست
روی کامپیوترت رایت کلیک کن-- manage رو بزن ... از منوی سمت چپ local user and group رو بزن... روی فلدر user کلیک کن.... اسم یوز خودت رو انتخاب کن و دوبار روش کلیک کن... اون بالا تو تب member of کلیک کن.... add رو بزن ... دقیقا بنویس administratorS ... اکی ککن و ریستارت کن و دوباره کاری که تو کامنت پیش گفتم رو انجام بده... ببخشید دیگه عکس مرحله مرحله نمیزارن رو به راه نیستم زیاد

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، الهه سابق ، payamkj ، girl ، dinadino228 ، Tomas ، ارکیده ، shabnam.84 ، tondar ، kamela
آرین جان
ان شاالله سری بعدی شما کلیر میشی, اینقدر از این روند مسخره بدم میاد که نگو.
همسر منم دیروز صبح ساعت 4:50 با هواپیمای قطر رفت حدود 1 ساعت پیش رسید واشنگتن, 8 ساعت دیگه میرسه شهر خودشون, خیلی خسته بود:-(, از صبح نشستم زل زدم به عکسش, شکام بی اختیار میریزن, ایدوارم به زودی گریه همه با خنده وشادی تموم شه از جمله شما و آنا جون.
منم به جمع دوستایی که کنار عشقشون نیستن اضافه شدم:'(
ببخشید
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، payamkj ، girl ، dinadino228 ، simi ، ارکیده ، omnia ، shabnam.84 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان