کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
آرین جان واقعا ناراحت شدم . هر روز همه حواسم به اینه که ببینم تو جوابت اومد یا نه.

دلم برای آنا هم ناراحت شد. واقعا میفهمم چه حسی داره. تو هم همینطور. ایشالا دیگه این دفعه اسم تو هم توی اون لیست کوفتی هستش

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، girl ، ارکیده ، Tomas
مرسی دینا جون تو پیغام خصوصی برات توضیح میدم....
.......................
منم جیل برک نکردم و نزدیک 800 دلار برنامه دارم روش Big GrinBig GrinBig Grin: البته خودم نخریدم یکی از همکارا با چنتا از دوستاش خریده بود منم دادم رو مال منم ریخت.. البته که جیلبرک هم مصیبت ها و مضرات خودش رو داره

(2013-03-12 ساعت 18:35)shabnam.84 نوشته:  آرین جان واقعا ناراحت شدم . هر روز همه حواسم به اینه که ببینم تو جوابت اومد یا نه.

دلم برای آنا هم ناراحت شد. واقعا میفهمم چه حسی داره. تو هم همینطور. ایشالا دیگه این دفعه اسم تو هم توی اون لیست کوفتی هستش

مرسی شبنم جون مهربون.... کم پیدایی دختر .... از قدیمی ها دیگه کسی نمیاد.... مرسده و جودی و نگی که کلا نمیان... کاملیا هم میاد سوک سوک میکنه میره.. الاهه هم که رفت مصاحبه Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، tondar ، shabnam.84 ، girl ، payamkj ، ارکیده ، mercedeh2011 ، Tomas
آرین داداش این دفعه کلیر می شی ایشا اله در ضمن دمت گرم منم نمیدونستم ک رو نگه داری گ می یاد خیلی حال داد

الهه خانومم رفتن مصاحبه مثلاً خواست یجوری بره کسی نفهمه همه فهمیدن
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، shabnam.84 ، girl ، payamkj ، arian307 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، Tomas
هستم آرین. هر روز چک میکنم تاپیک ها رو مخصوصا این رو. همه حرفاتون و میخونم. کل دیروز که همه حرفاتون در مورد گوشی و اینترنت و اینا بود Smile)

این روزا یکم کلافم اما میگذره. یه موضوعی بدین حرف بزنیم بابا. بقیه بچه ها هم دیگه اونجا سرگرم زندگی جدید شدن خب طبیعیه که کمتر وقت
میکنن به اینجا سر بزنن.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، tondar ، payamkj ، arian307 ، ارکیده ، dinadino228 ، Tomas
اریییییییین من نمیاااام؟!!!!! من که هر روز اینجام.. آخه الان همه شما منتظرین باورتون نمی‌شه چقدر عذاب وجدن دارم که کارم درست شده و اومدم Sad

احساس می‌کنم نباید حرف بزنم Sad

ولی‌ هر روز میام روزی چند بار Smile

shinna جان امیدوارم خیلی‌ زود کارت درست شه عزیزم هر وقت نزرهتی و دلتنگی‌ اومد سراغت به هدفت فکر کن این باعث می‌شه تحمل شرایط برات آسون‌تر بشه Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، shabnam.84 ، payamkj ، arian307 ، ارکیده ، shinna ، kamela ، dinadino228 ، Tomas
عزیزم این چه حرفیه میزنییییی. عذاب وجدان چرا. مگه حق کسی و خوردی که ناراحت باشی
کار همه ی ما هم درست میشه و میایم اونجا. حالا یکم دیر و زود داره. بیا مثل قدیم بنویس .حرف میزنیم همه با هم. تازه تو الان رفتی میتونی
از اونجا و تجربه هات برامون بگی عزیز دلم.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، arian307 ، ارکیده ، girl ، dinadino228 ، Tomas
ببخشيد ارين نميخواستم استرس وارد كنم ولي انقد داستان دم اين يفارت شنيدم خودم يه سكته رو رد كردم
اين داستان ب ك ز ج رو الان ميكن اخه ، بعدشم روشون نكه ميدارم ولي نميتونم روشون كليك كنم ، اه ه ه ه
اعصاب واسه ادم نميزارن
جدي الهه جون رفت مصاحبه ؟؟؟؟؟ نه بابا بي خبر نميره فكر نكنم
بقيه خوبن ؟؟؟؟؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ارکیده ، shabnam.84 ، girl ، dinadino228 ، Tomas
تندر جون فدات ... یه دونه ای ...
جودی جون به قول شبنم مگه حق ما رو خوردی ؟ اگه خوردی که بیییییبببب.. Big Grin Wink ... خوش بگزرون و از زندگیت لذت ببر....ما هم میایم اونجا .. شنیدن هر ما قراره هممون جمع شیم خونه یکیمون تو هر ایالاتی که بودیم
شبنم جون موضوع رو تو بده فعلا که 4 5 نفر بیشتر نیستیم...
نوشی جان دلبندم وقتی انگشتت رو نگه میداری روشون دیگه نباید برداری که .... برداری خوب طبیعتا میره.. همونجوری انگشتت رو سر بده روی اون یکی حرف... یعنی مثلا ک رو نگه دار تا گ ظاهر شه بعد همینجوری انگشتت رو بدون این که برداری از رو اسکرین سر بده رو گ
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، kamela ، girl ، payamkj ، dinadino228 ، Tomas ، tondar
می کشمت آرین.......من فقط اسمتو باور کردم ...اونم به خاطر اینکه فقط الهه نبود چند نفر به اسم رابین صدات کرده بودن... موقعی که گفتی دلم برات سوخت...گفتم نکنه واقعا اسمت رابینسون باشه ولی روم نشد بگم اسمت خیلی ضایع است گفتم سنگینه....Big Grin
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، arian307 ، girl ، dinadino228 ، Tomas
چرا چند وقته وایبر قطع و وصل میشه آخه?
خدا سوسکشون کنه
الان من دقیقا چکار کنم?
هی گفتم مرد! این تانگو رو نصب کن, حالا من بی شب بخیر مگه خوابم میبره?
تو این مملکت کم کم باید با فیل ***تر *****شکن نفس بکشیم:-(
از طرف دختر ف*****لتر شده روزگار:-S
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، dinadino228 ، ارکیده ، Tomas
وایبر وصله مشکلی نداره که..... گوشیت اگر ایفونه بگو راهنماییت کنم واسه نصب تنگو

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، dinadino228 ، ارکیده ، Tomas
ارین جاااان...منم که هستم...3روز نتونستم بیام..کار خونه میکردم...اینقدر خسته میشدم که اصلا داغون رو مبل خابم میبرد..دیشب هم اینترنتم قطع بود..اااااااه ارین به خدااا گفتم ایندفعه بیام میبینم کلیر شدی...اخه این چه وضعی؟الاهی بمیره اونی که همون موقع بهت ویزا نداد....ارین زنگ بزن داد بیداد کن...بگو خانومت منتظرت و تنهاست....فقط میتونم بگم خدا خفه کنه اون خانومه رو

ارین جان ببین من چند روزه ایمیل تاریخ مصاحبه همسر رو گرفتم....الان دیدن برام ایمیل اومده که مدارکتون تکمیله...عین همون ایمیل تکمیل مدارکی که 3 هفته پیش برام اومده بود....فقط هم 1 بار بهشون ایمیل زدم و سوال کردم و زیاد ایمیل ندادم که بخان قاطی کنن.......میشه که بعد از مشخص کردن تاریخ مصاحبه بعد از چند روز باز ایمیل تکمیل مدارک بیاد؟؟نکنه بریم و بگن تاریخش اون نیست...نگران شدم ارین
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، shabnam.84 ، dinadino228 ، ارکیده ، Tomas ، tondar
(2013-03-13 ساعت 01:00)kamela نوشته:  ارین جاااان...منم که هستم...3روز نتونستم بیام..کار خونه میکردم...اینقدر خسته میشدم که اصلا داغون رو مبل خابم میبرد..دیشب هم اینترنتم قطع بود..اااااااه ارین به خدااا گفتم ایندفعه بیام میبینم کلیر شدی...اخه این چه وضعی؟الاهی بمیره اونی که همون موقع بهت ویزا نداد....ارین زنگ بزن داد بیداد کن...بگو خانومت منتظرت و تنهاست....فقط میتونم بگم خدا خفه کنه اون خانومه رو

ارین جان ببین من چند روزه ایمیل تاریخ مصاحبه همسر رو گرفتم....الان دیدن برام ایمیل اومده که مدارکتون تکمیله...عین همون ایمیل تکمیل مدارکی که 3 هفته پیش برام اومده بود....فقط هم 1 بار بهشون ایمیل زدم و سوال کردم و زیاد ایمیل ندادم که بخان قاطی کنن.......میشه که بعد از مشخص کردن تاریخ مصاحبه بعد از چند روز باز ایمیل تکمیل مدارک بیاد؟؟نکنه بریم و بگن تاریخش اون نیست...نگران شدم ارین

باید صبر کرد همش دیگه... اگر همون موقع رفته بودم الان گرین کارتمم گرفته بودم و خونه گرفته بودیم و سر یه کار خوب هم میرفتم.... نمیدونم ....قبلا هم گفتم که استعداد هیچ ایمانی رو اعم از آسمونی و زمینیش ندارم اما امیدوارم اون دختره خودش یه روز کارش یه جا گیر پیدا کنه و همونقدری که ما رو دق داد اذیت شه......
-----------------
مامان جان چرا هر کی صرفه هم میکنه تو نگران میشی؟Big Grin اصلا نگران نباش... یه بار که خودشون بت ایمیل دادن و گفتن تکمیلی الان هم حتما تازه ایمیلت رو دیدن دوباره گفتن تکمیله.... من که الان واقعا مطمئنم وضع کار های اداری امریکا هم یه چیزی تو مایه های همین ایران خودمونه.. بی نظم و بی برنامه و بی تعهد و پر از اشکال...خوبه حالا هی دارن تایید میکنن که مدارکت تکمیله انقدر میگی نگرانم .. دوست داری بگن پروندت برگشته ان وی سی؟ Big GrinBig Grin

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، shabnam.84 ، dinadino228 ، ارکیده ، Tomas
نه ارین جان...من نگرانیم از اینه که همونطور که میدونی 1 هفته پیش تاریخ مصاحبه دادن به ما...بعد از 1 هفته تازه دوباره دارن میگن مدارک تکمیله...

مطمین باش دختره یک جا کارش گیر میکنه بدون شک....اره ارین جان کارای اداری امریکا خیلی خیلی افتضاحه...من برای هر چیزی که میرفتم کارای دولتی بکنم حالم بد میشد..اولا خیلی شل و ریلکسن که ادم اذیت میشه...بعدم اینکه خیلی معطلی داره...بعضی وقتا میگفتم قربون ایران..اقلا زیر میزی میگیرن رات میندازن

اقا یک سوال.......واقعا تاریخ مصاحبه ما همونه پس؟؟؟؟اخه ارین جان چرا بعد از دادن تاریخ مصاحبه اینا دارن میگن پرونده تکمیله؟اینقدر اینا خنگن که ادم میترسه
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shabnam.84 ، dinadino228 ، ارکیده ، Tomas
یعنی هی پشت آدم صفحه بذاریدا. بابا 2 روز رفتم مسافرت. مصاحبه کجا بود. تو امضام که نوشتم آخر اپریل
الانم یه اینترنت با سوخت ذغال سنگ یافتم تا بیایم و از خود دفاع بنمایم
فعلا شب خووووووووش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، girl ، mercedeh2011 ، shabnam.84 ، shinna ، dinadino228 ، ارکیده ، Tomas ، leila.e ، arian307 ، battosai ، tondar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان