موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
آرین جان واقعا ناراحت شدم . هر روز همه حواسم به اینه که ببینم تو جوابت اومد یا نه.
دلم برای آنا هم ناراحت شد. واقعا میفهمم چه حسی داره. تو هم همینطور. ایشالا دیگه این دفعه اسم تو هم توی اون لیست کوفتی هستش
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-12 ساعت 19:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-12 ساعت 19:39 توسط tondar.)
آرین داداش این دفعه کلیر می شی ایشا اله در ضمن دمت گرم منم نمیدونستم ک رو نگه داری گ می یاد خیلی حال داد
الهه خانومم رفتن مصاحبه مثلاً خواست یجوری بره کسی نفهمه همه فهمیدن
k1
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
هستم آرین. هر روز چک میکنم تاپیک ها رو مخصوصا این رو. همه حرفاتون و میخونم. کل دیروز که همه حرفاتون در مورد گوشی و اینترنت و اینا بود )
این روزا یکم کلافم اما میگذره. یه موضوعی بدین حرف بزنیم بابا. بقیه بچه ها هم دیگه اونجا سرگرم زندگی جدید شدن خب طبیعیه که کمتر وقت
میکنن به اینجا سر بزنن.
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم این چه حرفیه میزنییییی. عذاب وجدان چرا. مگه حق کسی و خوردی که ناراحت باشی
کار همه ی ما هم درست میشه و میایم اونجا. حالا یکم دیر و زود داره. بیا مثل قدیم بنویس .حرف میزنیم همه با هم. تازه تو الان رفتی میتونی
از اونجا و تجربه هات برامون بگی عزیز دلم.
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشيد ارين نميخواستم استرس وارد كنم ولي انقد داستان دم اين يفارت شنيدم خودم يه سكته رو رد كردم
اين داستان ب ك ز ج رو الان ميكن اخه ، بعدشم روشون نكه ميدارم ولي نميتونم روشون كليك كنم ، اه ه ه ه
اعصاب واسه ادم نميزارن
جدي الهه جون رفت مصاحبه ؟؟؟؟؟ نه بابا بي خبر نميره فكر نكنم
بقيه خوبن ؟؟؟؟؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-13 ساعت 00:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-13 ساعت 00:31 توسط shinna.)
چرا چند وقته وایبر قطع و وصل میشه آخه?
خدا سوسکشون کنه
الان من دقیقا چکار کنم?
هی گفتم مرد! این تانگو رو نصب کن, حالا من بی شب بخیر مگه خوابم میبره?
تو این مملکت کم کم باید با فیل ***تر *****شکن نفس بکشیم:-(
از طرف دختر ف*****لتر شده روزگار:-S
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
وایبر وصله مشکلی نداره که..... گوشیت اگر ایفونه بگو راهنماییت کنم واسه نصب تنگو
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-13 ساعت 01:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-13 ساعت 01:03 توسط kamela.)
ارین جاااان...منم که هستم...3روز نتونستم بیام..کار خونه میکردم...اینقدر خسته میشدم که اصلا داغون رو مبل خابم میبرد..دیشب هم اینترنتم قطع بود..اااااااه ارین به خدااا گفتم ایندفعه بیام میبینم کلیر شدی...اخه این چه وضعی؟الاهی بمیره اونی که همون موقع بهت ویزا نداد....ارین زنگ بزن داد بیداد کن...بگو خانومت منتظرت و تنهاست....فقط میتونم بگم خدا خفه کنه اون خانومه رو
ارین جان ببین من چند روزه ایمیل تاریخ مصاحبه همسر رو گرفتم....الان دیدن برام ایمیل اومده که مدارکتون تکمیله...عین همون ایمیل تکمیل مدارکی که 3 هفته پیش برام اومده بود....فقط هم 1 بار بهشون ایمیل زدم و سوال کردم و زیاد ایمیل ندادم که بخان قاطی کنن.......میشه که بعد از مشخص کردن تاریخ مصاحبه بعد از چند روز باز ایمیل تکمیل مدارک بیاد؟؟نکنه بریم و بگن تاریخش اون نیست...نگران شدم ارین
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-13 ساعت 01:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-13 ساعت 01:41 توسط kamela.)
نه ارین جان...من نگرانیم از اینه که همونطور که میدونی 1 هفته پیش تاریخ مصاحبه دادن به ما...بعد از 1 هفته تازه دوباره دارن میگن مدارک تکمیله...
مطمین باش دختره یک جا کارش گیر میکنه بدون شک....اره ارین جان کارای اداری امریکا خیلی خیلی افتضاحه...من برای هر چیزی که میرفتم کارای دولتی بکنم حالم بد میشد..اولا خیلی شل و ریلکسن که ادم اذیت میشه...بعدم اینکه خیلی معطلی داره...بعضی وقتا میگفتم قربون ایران..اقلا زیر میزی میگیرن رات میندازن
اقا یک سوال.......واقعا تاریخ مصاحبه ما همونه پس؟؟؟؟اخه ارین جان چرا بعد از دادن تاریخ مصاحبه اینا دارن میگن پرونده تکمیله؟اینقدر اینا خنگن که ادم میترسه
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی هی پشت آدم صفحه بذاریدا. بابا 2 روز رفتم مسافرت. مصاحبه کجا بود. تو امضام که نوشتم آخر اپریل
الانم یه اینترنت با سوخت ذغال سنگ یافتم تا بیایم و از خود دفاع بنمایم
فعلا شب خووووووووش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی