کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
هفت سین علی کوچیک نشون داده میشه ولی وقتی روش کلیک میکنی یه عکس بزرگ قشنگ نشون داده میشه. من تخم مرغ رنگی ندارم ولی علی داره. تخم مرغ رنگی علی از تخم مرغ رنگی آرین قشنگ تره. درکل سفره رابین به نظرم از سفره من وعلی قشنگ تره Smile
رابین شکلات مرسی هم گذاشته. فکر کردم مواد بهت نرسیده رابین. نخییییر همیشه در دسترس داری Big Grin

عمو یه شاهنامه نفیس داریم ما که عاشقشم ولی هیچ وقت به فکرمون نرسید سر هفت سین بذاریمش. خیلی ایده قشنگیه ها. خوشم اومد رابین. آفرین.
بچه ها خانواده دارم رسما سرم داد میزنن. من برم.
سال نو مبارکککککککککککککککککککککککککک
منتظر هفت سین های شما هستیم Big Grin
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Saeedv13 ، arian307 ، ASALI ، dinadino228 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، payamkj ، Tomas
آقا سعید اگر روی عکس کلیک کنید .... . ما سیر هم قرار دادیم ..Smile))) اما واقعن من تا حالا به ذهنم هم نیومده بود شاهنامه فردوسی ایول رابین ... ما امسال ماهی نداریم فقط و آجیل هم نمیگیریم ....

مرسی آقا سعید بابت عکس ....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Saeedv13 ، arian307 ، ASALI ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas
ما هم ماهی نگرفتیم. دلم واسشون میسوزه طفلکیا. خیلی ستمه ماهی بیچاره توی یه وجب جا زندونی بشه Sad Sad آجیل هم که تعطییییل
من دیگه واقعا رفتم. ولی برمی گردم (سنجد)
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Saeedv13 ، arian307 ، ASALI ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas
ایول چه کامپتیشنی شد.... عمو سعید یه دونه باشی با مرام... شاهنامه جاش تو قلب خانواده ی ما و همچنین همه ی ایرانی هاست... تو نوروز ایرانی و تو هفت سین باستانی چیزی جز شاهنامه ..............!!!
عمو سعید من سیر هم دارم منتها پشت تنگ ماهیه....
الاهه و علی هفت سیناتون یکی از یکی قشنگ تره حالا بزار هفت سین ها زیاد شه دونه دونه میام رای میدم :X:X:X
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Saeedv13 ، kasrafo ، ASALI ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، bayat_r ، girl ، الهه سابق ، payamkj ، Tomas
سلام دوستان مهاجهر سرا
سال نو رو از طرف خودم و سانازي به همتون تبريك ميگم سانازي به مهاجرسرا كانكت نميشد من قاصد تبريك ايشون شدم
اول از همه واسه آرين آرزو ميكنم كه خيليييييي زود كلير بشه و بعد الهه و كاملا به اميد ويزاي يك ضرب
بعد همه دوستان خوبمون جودي اركيده مرسده دينا سانازي علي عمو سعيد نوشي شينا پورام محمد(كه خبري ازش نيست) و بقيه مه از قلم افتادن سال خوبي رو آرزو ميكنم
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
سلام بچه ها عید همتون مبارک...امیدوارم سال 92 برای همه سال سلامتی دلخوشی و وصال باشه...من نمی دونم چج.ری باید عکس 7 سینمون رو بذارم...ارییییییییییینننننن کمکککک.....این بالا یه چیز داره که عکس 2تا کوه هست اون رو می زنم میگه آدرس بده....منم می خواستم آدرس خونمون رو بنویسم بعد آدرس اتاقم بعد لپتاپم........Big Grin
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، battosai ، arian307 ، Saeedv13 ، girl ، الهه سابق ، payamkj ، Tomas ، shabnam.84 ، saba.m
[عکس: fb46yg1nozpnvjprxn.jpg]
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
سلام ، به همهء دوستان عزیز....Smile
عمرتان بلند و بهارانتان بی پایان....Smile
سالی سرشار از ؛زندگی؛ برایتان آرزو میکنم ،،،،Smile
نوروزتان پیروز **** هر روزتان نوروز

واه.... چرا عکسم نیومد پس؟!؟!؟!؟!؟!
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
اینم عکس 7 سین ما.....
[عکس: 3no8ladtukxxvk4gz1d1.gif]
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه

پاسخ
اول برین تو این سایت http://upload.tehran98.com/
بعد هم به این ترتیب عمل کنین

فقط سایز عکس هاتون رو تو فوتوشاپ ترجیحا 1024 در 768 بزارین که تیبل های سایت رو به هم نریزه...

[عکس: ejk18oqj7d69nhg0ogg4.jpg]

[عکس: qkjy0z0485ruue72lecc.png]
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، dinadino228 ، Saeedv13 ، girl ، الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84 ، سانازی
مرسی آرین...دقیقا همین کار رو انجام دادم....

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، dinadino228 ، girl ، الهه سابق ، Tomas
[img][عکس: 3h1amoc6repdtgo7fbyh.jpg][/img]۷سین:P
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، arian307 ، battosai ، Saeedv13 ، bayat_r ، girl ، الهه سابق ، Tomas ، simi ، shabnam.84 ، shadzad ، saba.m ، Asal707 ، yalda91 ، سانازی
سلام دوستای خوبم. سال نو رو به همه تبریک میگم امیدوارم سالی‌ پر از ویزا داشته باشید و امسال همه به خواستهامون برسیم Smile

من متاسفانه بنا به دلایلی امسال سفره ننداختم ولی‌ سفرهٔ همتونو خیلی‌ دوست داشتمو کلی‌ حسودی کردم به همه خوش به حال همتوون Smile

دوستون دارم خیلی‌ زیاد Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
وای سیمی چه ظرفای قشنگی
ارکیده جون عاشق اون دو تا چراغ قرمز رنگ سفرتون شدم و البته تخم مرغ رنگی های نازی که گذاشتی
دینا هم که مایه داری سفره چیده. آجیلللللل Big Grin ولی دسته گل سر سفره تو خیلی دوست داشتم و البته شاهنامه رو
منم عین حسودا بدو بدو رفتم شاهنامه رو آوردم گذاشتم سر سفره تازه عکس هفت سین همتون رو هم به مهمونامون و مامانم اینا نشون دادم.
خیلی دوست داشتن همه
Smile

جودی جونم ایشالا سال دیگه هفت سین میندازی به چه قشنگی. غصه نخور. اصلا ایشالا سال دیگه این موقع ایران باشی و کنار خانواده عزیزت
به به هفت سین مرسده چه قشنگه. گل هاشو خیلی دوست داشتم
علی، ننه، اون عینکو از سر هفت سینت بردار، آفرین مادر جان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، mercedeh2011 ، payamkj ، Tomas ، tondar ، dinadino228 ، ارکیده ، battosai ، simi ، Saeedv13 ، arian307 ، shadzad ، shabnam.84
به خدا آجیل هامون پسته نداره!!!!!!!! Sad
الان شرح میدم: تخمه ژاپنی ، تخمه سفید (فکر کنم کدو) ، فندق ، بادوم هندی...TongueWink
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ارکیده ، battosai ، arian307 ، shadzad ، shabnam.84 ، girl ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان