کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بر ما چه گذشت، چه می گذرد؟
(2013-03-19 ساعت 14:10)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 06:08)الهه سابق نوشته:  مرسی کاملا جونم، ایشالا Smile
وای از دست تو رابین با این طنزت. همیشه از دستت میخندم
خوب دم عیده و هزارتا کارو این حرفا دیگه. الانم بیشتر توی تاپیک های سفر به ابوظبی بچه های لاتاری پرسه میزنمو بعدشم میام یه سر میزنم ببینم تو کلیر شدی یا نه.
الان بهترین فرصته واسه ترک اعتیاد به مهاجرسرا چون شوهرم ازم قول گرفته که ویزامو گرفتم دیگه نباید بیام اینجا. خوب مرده دیگه، حساسه، چمیدونم والا. مردا به اف بی و مهاجرسرا و کلا سایتهای اجتماعی بدجوری واکنش نشون میدن. البته واسه خانوماشون. به قول تو فکر میکنن اینجا جن داره یا همه ایدز و هپاتیت دارن ما هم که دیگه چاره ای جز اطاعت نداریم

دو تا خواهر دارم تو مهاجرسرا و دو تا برادر مثل شیر پشتم هستن منم خیلی دوسشون دارم یکیشون الهه خانومه یکی شاپرک... من آرزومه یه بار هم شده این عزیزان رو از نزدیک ببینم ... اما الهه خانوم اگر قسمت نشد انشاالله تو بهشت همدیگرو میبینیم هم شما رو هم دریمر و آقای فروزن مایند رو و هم شاپرک...
مرسی علی داداشییییی SmileSmileSmileSmileSmileSmile منم دوتا از آقایون مهاجرسرا رو خیلی دوست دارم. یکی علی یکی آرین (همون رابین خودمون) SmileSmile

رابین واقعا اعصاب من خورد شد از کلیر نشدنت. خدا به تو رحم کنه Sad
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، ارکیده ، payamkj ، shabnam.84 ، tondar ، girl ، Tomas
مرسی الاهه جون ... منم شما رو خیلی دوست دارم.. مثل خواهر نداشتیمی....واقعا میگم..
بچه ها خواستین برین بهشت میتینگ کنین یه سر هم به جهنم بزنین ما با بچه هایی که کلیر نشدن جمعیم... نه عیدی خواستیم نه هیچ کوفت دیگه ای.... بخوره تو سر بی صاحابشون....امسال اولین سالیه که اصلا از اومدن سال نو خوشحال نیستم... ادای این دختر و پسر های لوس فیسبوکی رو هم در نمیارم که ماشالا اینروزا همشون از مدلینگ و عکاسی و نویسندگی و خوانندگی خسته شدن و فاز دپ برداشتن...
سال وقتی نو میشه که زندگی ادم نو بشه.. از نوروز من اگر هفت سین رو بگیری فقط یه 2 بعد از ظهر معمولی از یک چهارشنبه ی خسته کننده دیگه ست.. فارغ از این حرفا ناراحتی انا و بی تابی هایی که میکنه هم بیشتر اذیت میکنه.... امیدوارم این سال نویی خدا یا هر چیز دیگه ای که اسمش هست باعث و بانی و اون بی شرفایی که ما رو به این روز انداختن لعنت کنه...
در عین حال هم برای همه ی دوستای گل مهاجرسرا.. از قدیمی ها الاهه.. نگی.. آکارو.. شبنم.. مرسده .. جودی.. کاملیا و .......سیمی...نوشی ... از دوستان جدید تر.. دینا و شیما و علی و ندا و سارا و ساناز و تندر ( که ایشالا یه 90 به اسمش اضافه شه Big Grin ) پهلوون ارکیده و پورام و عسل و بالاخره agent tomas گل ارزوی پیروزی و شادی و سربلندی میکنم.... از عمو سعید هم تشکر میکنم.. یه مرد فوق العاده با محبت و یه رفیق دوست داشتنی و با مرام..
پیشاپیش سوری و سال نو ی همتون به شادی و فرخندگی
چاکرات فراوان
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ارکیده ، payamkj ، shabnam.84 ، dinadino228 ، shinna ، battosai ، الهه سابق ، kamela ، negi ، mercedeh2011 ، simi ، tondar ، girl ، Tomas ، saba.m
(2013-03-18 ساعت 03:02)kamela نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 13:37)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 04:48)kamela نوشته:  ما پارتی گرفتیم..اقا همه دعوتینااااااااااا...توی کوچه هم میریم دیوونه بازی به معنای واقعی...مجرد که بودم با دوستام میرفتیم میدون محسنی ..خودتون میدونین چه خبره دیگه..اصلا نمیترسیدیم..همیشه هم زانوهام و دستامون زخمی میشد...ازدواج که کردم شوهرم نزاشت بریم..ولی کلا ادم که توی دلش میره نمیترسه..خلاصه 4سالی هست بعد ازدواج دیوونه بازیها کمی ارومتر شده..4شنبه سوریتون مباااااااااارک..خوووووووش بگذره این روز دوست داشتنی.

کاملا خانوم شما اسمتون رو نوشتین کلاس زبان یا نه ؟ در مورد چهارشنبه سوری گفتین من همیشه از رو آتیش پریدم هیچوقت از این ترقه و دینامیت خوشم نمیومد قلبم هم ضعیفه سکته میزنم hahaha ولی کلن همگی پیشا پیش عیدتون مبارک ...مخصوصن الهه خانوم و شاپرک و دریمر و آقای فروزن مایند ....

علی جان..نه من کلاس زبان نمیرم...من چندین سال کلاس کیش رفتم و تا مقطع خیلی بالاش هم ادامه دادم..وقتی هم رفتم آمریکا خیلی خیلی کاربردش رو حس کردم..چون هرچی میفهمیدم و یا صحبت میکردم از همون کلاسهایی بود که رفتم...ولی با اینهمه کلاس و لغت وقتی رسیدم آمریکا تا 6 ماه عین ادمهای بی سواد بودم و وقتی کسی باهام صحبت میکرد میخاستم زار زاررر کریه کنم.از 10 کلمشون 2تاش رو میفهمیدم..من در یک خانواده کاملا آمریکایی چندین ماه زندگی کردم.خیلی از این نظر که متوجه نمیشدم بهم سخت میگذشت.بعد از چند ماه گوشم به لحجشون عادت کرد و کاملا متوجه میشدم چی میگن...خودم هم از اول میتونستم صحبت کنم باهاشون..چون اونا با دقت گوش میدن و میفهمن منظور ما چی هست و چی میخایم.کلا میخام بگم ادم چه بره کلاس چه نره مدتها و ماهها طول میکشه تا گوشش رو به لحجه تند و سریع اونها که نصف لغات رو هم میخورن عادت بده...تنها چیزی که در کلاسها بهم کمک کرد لغات بود..فقط لغت و لغت همین.به نظر من کسی کلاس هم نره چیزی تغیر نمیکنه ولی کسی که کلاس نمیره حتماااااا باید خودش لغت حفظ کنه و فیلم ببینه.کسی که این کار رو بکنه کلاس رفتن نمیخاد.

(2013-03-17 ساعت 19:59)wait for visa نوشته:  واقعا سخت میگذره . الان 9 ماهه همسرم رو ندیدم و تا 2-3 ماه اینده هم قطعا خبری از رفتنم نیست .
منتظره وقت مصاحبه ام که معلوم نیست کی میاد نامه اش .
اما مطمئنا سال 92 سال خوبی هست و من واسه همه آرزوی وصال و خوشبختی دارم .
شما مدارکتون کی در ان وی سی کامل شد؟؟

من ایمیل تکمیل مدارکم تاریخش 4 فوریه است 2013

(2013-03-19 ساعت 19:31)wait for visa نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 03:02)kamela نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 13:37)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 04:48)kamela نوشته:  ما پارتی گرفتیم..اقا همه دعوتینااااااااااا...توی کوچه هم میریم دیوونه بازی به معنای واقعی...مجرد که بودم با دوستام میرفتیم میدون محسنی ..خودتون میدونین چه خبره دیگه..اصلا نمیترسیدیم..همیشه هم زانوهام و دستامون زخمی میشد...ازدواج که کردم شوهرم نزاشت بریم..ولی کلا ادم که توی دلش میره نمیترسه..خلاصه 4سالی هست بعد ازدواج دیوونه بازیها کمی ارومتر شده..4شنبه سوریتون مباااااااااارک..خوووووووش بگذره این روز دوست داشتنی.

کاملا خانوم شما اسمتون رو نوشتین کلاس زبان یا نه ؟ در مورد چهارشنبه سوری گفتین من همیشه از رو آتیش پریدم هیچوقت از این ترقه و دینامیت خوشم نمیومد قلبم هم ضعیفه سکته میزنم hahaha ولی کلن همگی پیشا پیش عیدتون مبارک ...مخصوصن الهه خانوم و شاپرک و دریمر و آقای فروزن مایند ....

علی جان..نه من کلاس زبان نمیرم...من چندین سال کلاس کیش رفتم و تا مقطع خیلی بالاش هم ادامه دادم..وقتی هم رفتم آمریکا خیلی خیلی کاربردش رو حس کردم..چون هرچی میفهمیدم و یا صحبت میکردم از همون کلاسهایی بود که رفتم...ولی با اینهمه کلاس و لغت وقتی رسیدم آمریکا تا 6 ماه عین ادمهای بی سواد بودم و وقتی کسی باهام صحبت میکرد میخاستم زار زاررر کریه کنم.از 10 کلمشون 2تاش رو میفهمیدم..من در یک خانواده کاملا آمریکایی چندین ماه زندگی کردم.خیلی از این نظر که متوجه نمیشدم بهم سخت میگذشت.بعد از چند ماه گوشم به لحجشون عادت کرد و کاملا متوجه میشدم چی میگن...خودم هم از اول میتونستم صحبت کنم باهاشون..چون اونا با دقت گوش میدن و میفهمن منظور ما چی هست و چی میخایم.کلا میخام بگم ادم چه بره کلاس چه نره مدتها و ماهها طول میکشه تا گوشش رو به لحجه تند و سریع اونها که نصف لغات رو هم میخورن عادت بده...تنها چیزی که در کلاسها بهم کمک کرد لغات بود..فقط لغت و لغت همین.به نظر من کسی کلاس هم نره چیزی تغیر نمیکنه ولی کسی که کلاس نمیره حتماااااا باید خودش لغت حفظ کنه و فیلم ببینه.کسی که این کار رو بکنه کلاس رفتن نمیخاد.

(2013-03-17 ساعت 19:59)wait for visa نوشته:  واقعا سخت میگذره . الان 9 ماهه همسرم رو ندیدم و تا 2-3 ماه اینده هم قطعا خبری از رفتنم نیست .
منتظره وقت مصاحبه ام که معلوم نیست کی میاد نامه اش .
اما مطمئنا سال 92 سال خوبی هست و من واسه همه آرزوی وصال و خوشبختی دارم .
شما مدارکتون کی در ان وی سی کامل شد؟؟

من ایمیل تکمیل مدارکم تاریخش 4 فوریه است 2013

یعنی 1.5ماهه تقریبا
نوع ویزا : CR1 ( ازدواج با سیتی زن )
اولین اقدام : 2011
تکمیل مدارک در nvc : فوریه / 4 / 2013
محل مصاحبه : انکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ارکیده ، shabnam.84 ، battosai ، الهه سابق ، kamela ، tondar ، Tomas
سلام به دوستای قدیمی و جدید مهاجرسرا ، یه چند روزی بساب بساب داشتم شدید ، نشد سر بزنم

برای همتون سال خوبی رو آرزو دارم ، سالی که از این همه دوری خسته کننده رها شید ، علی الخصوص آرین عزیز که میدونم چی میکشه و قابل توصیف نیست قابل دلداری دادن هم نیست فقط و فقط با کلیر شدن این مشکل حل میشه ،
به امید روزی که یه ضرب این ویزای عتیقه رو به هممون بدن و اینجوری با زندگی جونای مردم بازی نکن
آمین
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
سلام به همه ی گل های خودم. امیدوارم همه تون خوب باشین

اول از همه چهارشنبه سوریتون مبارک و بهتون امشب خوش بگذره

بعد پیشاپیش سال نو همه گی مبارک باشه. امیدوارم سالی که در پیش رو داریم سرشار از شادی. سلامتی و برکت باشه برای همه

ایشالا دلهاتون شاد و لبهاتون خندان باشه کنار عزیزانتون. همه تون و دوست دارم و براتون بهترین ها رو آرزو میکنم Smile

آرین ,عزیز دل خواهر ایشالا هرچه زودتر این روزای سخت هم میگذره و میری کنار عشقت. این روزها رو تلخ نکن برای خودت

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، battosai ، arian307 ، الهه سابق ، kamela ، payamkj ، tondar ، ارکیده ، girl ، Tomas ، saba.m
دوستای گلم عیدتون مبارکککککک
امیدوارم سال جدید برای همه سالی باشه که در کنار عشقشون باشن و با خوبی و شادی زندگی کنن.
آرین جون امیدوارم تا قبل از اینکه تعطیلات تموم شه کلیر شی برادر
من که داغونمممممممم خیلی بد
الانم چه سردردی دارم دور از جون شما
ده روزی که دوریم اما من کم آوردم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، arian307 ، shabnam.84 ، الهه سابق ، payamkj ، tondar ، dinadino228 ، ارکیده ، girl ، Tomas ، saba.m
دوستای عزیزم روی ماه همتونو میبوسم. سال نو مبارک
رابین نوشته هات خیلی غم داشت. دلم سوخت Sad کاش توی این عیدی یه خبری بشه وگرنه سال نو و نوروز همیشه واست با خاطره بد همراه میشه. واقعا بخاطرت ناراحتم و از صمیم قلب آرزو میکنم زودتر تکلیفت روشن بشه. من خیلی متاسفم Sad
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: kamela ، shabnam.84 ، payamkj ، arian307 ، tondar ، dinadino228 ، girl ، Tomas ، saba.m
بچه ها ازتون ممنونم که با پیام خصوصی من رو راهنمایی کردین....به محض اینکه برسم شمال میخونم.....دوستون دارم عزیزای دلم..به همتون خوش بگذره
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، shabnam.84 ، الهه سابق ، payamkj ، arian307 ، tondar ، dinadino228 ، ارکیده ، girl ، Tomas
سلام به دوستای عزیز و گل ...
سال نو رو به همه تون تبریک میگم و برای تک تکتون بهترین آرزوها رو دارم.
امیدوارم سالی سرشار از شادی ؛ سلامتی ؛ موفقیت ؛ شانس و اتفاقات خوب و هیجان انگیز باشه

این مراحل مثل گذشتن از پل یه رودخونه است که همسرانمون این طرف هستن.

سال جدید سال "وصاله"
بر همه تون این وصال مبارک و میمون

[عکس: zt7w4zjildkataz22olh.jpg]
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
واسه این که این تاپیک هم بوی نوروز بگیره..........
عمرا هفت سین کسی به خوشکلیه مال ما باشه ::X:X:X

[عکس: k0px8j1gzz3rqubwyi6n.jpg]
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، tondar ، الهه سابق ، battosai ، kasrafo ، ASALI ، rezagh ، dinadino228 ، simi ، mercedeh2011 ، girl ، payamkj ، Tomas ، saba.m ، parsush ، سانازی
سلام دوستاي خوووووبم سال نو همتون مبارك
ارزو ميكنم همتون بزودي زود ويزاتو نوبگگگيريد (اين گگ رو از ارين دارم )
ارين داداش از صميم قلبم ارزو مي كنم امسال به هرچچچچي (چ رو هم همينطور) دوست داري خيلي زووود برسييييييييي داداش
k1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، الهه سابق ، battosai ، kasrafo ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، girl ، payamkj ، Tomas ، saba.m
اینم از هفت سین خوشگل ما
[عکس: attachment.php?aid=2712]

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Saeedv13 ، battosai ، tondar ، kasrafo ، ASALI ، rezagh ، dinadino228 ، ارکیده ، mercedeh2011 ، bayat_r ، girl ، payamkj ، Tomas ، simi ، saba.m ، سانازی
همه هفت سین هاشون رو بزارن ... من یهو همشون رو تو یه پست یه جا اپدیت میکنم ... قرعه کشی کنیم هر کی برنده شد یه چیزی بش بدیم...

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، Saeedv13 ، kasrafo ، dinadino228 ، mercedeh2011 ، 3pideh ، girl ، Tomas
[عکس: attachment.php?aid=2714]
-->
پاسخ
ای بابا چرا نمیتونم عکسو توی پستم نشون بدم؟ Sad
مرسی عمو سعید گل که درستش کردید Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، battosai ، arian307 ، ASALI ، dinadino228 ، shabnam.84 ، mercedeh2011 ، girl ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان